MEIE JUTUD

Järjejuttudele pühendatud foorum

PortalPealehtOtsiLatest imagesRegistreeriLogi sisse

Pretty Little Liars

Go down 
+4
padjanägu, [h]
Tennu
Kärolyn
GossipGirl
8 posters
AutorTeade
GossipGirl
Hüsteeriline naerja
GossipGirl

Female Postituste arv : 929

Pretty Little Liars Empty
PostitaminePealkiri: Pretty Little Liars   Pretty Little Liars Icon_minitime10/6/2010, 18:55

Uus sari siis. Pretty Little Liars, mis hakkas just ABC family kanalilt jooksma. Raamatute põhjal tehtud. Ise ei ole raamatuid lugenud, kuid vaatasin esimest osa.
Keegi veel. Mis arvasite? :)

http://www.imdb.com/title/tt1578873/

Pretty Little Liars Pretty_little_liars_keyart
Tagasi üles Go down
Kärolyn
Magus maius
Kärolyn

Female Postituste arv : 2124

PostitaminePealkiri: Re: Pretty Little Liars   Pretty Little Liars Icon_minitime1/1/2011, 20:56

Mina olen fänn. Ametlikult. Very Happy
Tagasi üles Go down
http://invisiblenothing.tumblr.com
GossipGirl
Hüsteeriline naerja
GossipGirl

PostitaminePealkiri: Re: Pretty Little Liars   Pretty Little Liars Icon_minitime6/1/2011, 23:17

Ma ka:D
Eile vaatasin just uue osa ära.
Natuke segane ja ikka midagi ei juhtunud erilist, aga siiski - meeldib! :)
Tagasi üles Go down
Tennu
Suur ja laisk lohe
Tennu

Female Postituste arv : 105

PostitaminePealkiri: Re: Pretty Little Liars   Pretty Little Liars Icon_minitime7/1/2011, 00:11

Mulle täiega meeldib see. Ainuke peaks mainima, et nad jätsid nii suure vahe sisse, et mul läks kõik sassi, kui ma kõige uuemat osa vaatasin. Mul läksid mõned isikud meelest ära, seepärast tuleb kordamiseks vaadata vanu osi veits. Sari iseenesest on väga hea tegelt.
Tagasi üles Go down
http://www.tennuiswriting.blogspot.com
GossipGirl
Hüsteeriline naerja
GossipGirl

PostitaminePealkiri: Re: Pretty Little Liars   Pretty Little Liars Icon_minitime9/1/2011, 04:27

Mul oli ka meelest ära läinud asju, kuid vaatasin natuke eelviimast osa, siis sain selgemaks Very Happy
Tagasi üles Go down
padjanägu, [h]
Tolstoi meets Gaiman
padjanägu, [h]

Female Postituste arv : 1847

PostitaminePealkiri: Re: Pretty Little Liars   Pretty Little Liars Icon_minitime9/1/2011, 15:06

Mul oli valida, kas hakkan vaatama One Tree Hilli või seda ja valisin OTH.. siiamaani pole kahetsenud, aga samas sellest ka väga midagi ei tea. Very Happy
Tagasi üles Go down
kcissy
Võsaspets
kcissy

Female Postituste arv : 1253

PostitaminePealkiri: Re: Pretty Little Liars   Pretty Little Liars Icon_minitime20/1/2011, 22:02

minu üks lemmikuid sarju. juba väga pikka aega (alates esimesest episoodist, tegelikult Very Happy) raamatuid pole veel lugeda jõudnud, aga plaan on olnud. samas mul on selline tunne, et neid lugedes, rikun kõik ära enda jaoks Razz
Tagasi üles Go down
Sunshine
Piraat
Sunshine

Female Postituste arv : 17

PostitaminePealkiri: Re: Pretty Little Liars   Pretty Little Liars Icon_minitime13/2/2011, 11:46

Esimesi osi hakkasin tegelikult juba suvel vaatama, ehk siis PLL algusajal. Siis aga vajus ära, sest keskendusin rohkem Gossip Girlile ja The Vampire Diaries'ile. Nüüd, aga kui see suur vahe see oli, siis vahtisin kõik osad järgi ja nüüd olen juba täielikult PLL'i lainel. Iga teisipäev saab jälle uusi osi näha :) Väga hea sari! Soovitan.
Tagasi üles Go down
GossipGirl
Hüsteeriline naerja
GossipGirl

PostitaminePealkiri: Re: Pretty Little Liars   Pretty Little Liars Icon_minitime13/2/2011, 15:27

Elu oleks nii mõttetu, kui sarju ei oleks.
Nii hea on midagi iga nädal ootada. :)
Ja kõik sarjad, mida ma tõmban, on nii head (L) Very Happy
Tagasi üles Go down
Dreamland
Kojamees
Dreamland

Female Postituste arv : 27

PostitaminePealkiri: Re: Pretty Little Liars   Pretty Little Liars Icon_minitime15/9/2011, 17:37

Ja mul pole ABC family kanalit. -.-
Tagasi üles Go down
Everleigh
Magus maius
Everleigh

Female Postituste arv : 2033

PostitaminePealkiri: Re: Pretty Little Liars   Pretty Little Liars Icon_minitime16/9/2011, 16:46

Vaatasin ka seda, kuid see vajus ära ja ma olen siin vist väheseid, keda see sari üldse ei tõmba? See oli huvitab aga uuesti ma seda vaatama ei hakka. Minu jaoks polnud seal piisavalt seda, mis tõmbaks mind uuesti vaatama.
Tagasi üles Go down
Sponsored content

PostitaminePealkiri: Re: Pretty Little Liars   Pretty Little Liars Icon_minitime

Tagasi üles Go down

Pretty Little Liars
Tagasi üles 
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1