| Mõelge nüüd natuke järele... | |
|
|
Autor | Teade |
---|
SixxBitch Kärameister
Postituste arv : 1036 Age : 31
| Pealkiri: Mõelge nüüd natuke järele... 12/9/2008, 21:31 | |
| Eile Pinguga rääkimine ajendas mind nüüd seda lühijutukest tegema. Ma loodan, et ma nüüd kedagi, kes on kristlike kalduvustega, ei solvanud Jah - võib ju nii olla, et Sina, Jumal (kohe nii auväärne, et peab suure tähega kirjutama), oled seal kuskil taevas olemas ja jõllitad meid vabal ajal. Räägitakse, et just Sina juhidki meie elusid. Eino aitäh siis, sest minu ja nii mõnegi teise tüübi elu oled sa totaalselt perse keeranud. Ja järgmine kord ära vahi, kuidas ma peldikus käin või end du¹i all pesen! | |
|
| |
Pingu Kuri admin
Postituste arv : 1928 Age : 29 Asukoht : London
| Pealkiri: Re: Mõelge nüüd natuke järele... 12/9/2008, 21:35 | |
| Ma ei irnu iial. Ma itsitan viisakalt ja jumalannalikult. Doh Ja sa võid Jumalale öelda, et ta sind ei vahiks, aga minu perverset poolt sa juba ei hävita :D Pealegi. Ma rääkisin sulle, kuidas asjalood tegelikult on :D ja tõesti, kristlikud, ärge solvuge palun (: aitäh | |
|
| |
SixxBitch Kärameister
| Pealkiri: Re: Mõelge nüüd natuke järele... 12/9/2008, 21:43 | |
| Praegu räägin ma meessoost Jumalast, kes on täielik ahistaja, oleks siis, et ta ühte paljast naist vahiks, aga ei, tal on vaja kõiki maailma naisi, ja ka MEHI (no mida pede ) vahtida, täis perv ikka Teeme nii, et sa vahid ikka meessoost isikuid, sest ma ei soovi, et mu lemmik pingviinijumalanna oleks omasooihar | |
|
| |
nasicc Pehme admin
Postituste arv : 5899 Age : 31 Asukoht : Tartu
| Pealkiri: Re: Mõelge nüüd natuke järele... 12/9/2008, 21:58 | |
| Heh. Hea jutt jookseb sul nh, ma vaatan. Kuigi vist M´l ka mingi osa. Ja noh... ma tean siit ühte katoliiklast. Tglt vist suht sama, mis kristlane... ahh, vahet pole. Ja tema võtaks seda ka arvatavasti naljaga. Aga jah. (Y) | |
|
| |
SixxBitch Kärameister
| Pealkiri: Re: Mõelge nüüd natuke järele... 12/9/2008, 22:02 | |
| No...Ma loodan küll tegelikult. Üldse, ma ei poolda ühtegi usku, kui siis ainult mõnda tõekspidamist erinevatest uskudest Täname-täname | |
|
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: Mõelge nüüd natuke järele... 12/9/2008, 22:09 | |
| Mina olen maausku. Aga jah... Seesammune... Mina ei saa aru, kuidas mõned pühad, nt lihavõtted, võivad niimoodi liikuda kuupäevaliselt. Või oli see mingi muu kristlusega seotud kuupäev, mis liikus... Ahh, ei mäleta. | |
|
| |
SixxBitch Kärameister
| Pealkiri: Re: Mõelge nüüd natuke järele... 12/9/2008, 22:10 | |
| Ma pole uurinud, ei tea. | |
|
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: Mõelge nüüd natuke järele... 12/9/2008, 22:12 | |
| Mnjaa... Mingi kuupäev oli... Me vahepeal isaga hullult arutasime seda asja. | |
|
| |
SixxBitch Kärameister
| Pealkiri: Re: Mõelge nüüd natuke järele... 12/9/2008, 22:14 | |
| Okei Weird stuff | |
|
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: Mõelge nüüd natuke järele... 12/9/2008, 22:21 | |
| Mnjaaa. | |
|
| |
SixxBitch Kärameister
| Pealkiri: Re: Mõelge nüüd natuke järele... 12/9/2008, 22:27 | |
| .. | |
|
| |
Pingu Kuri admin
| Pealkiri: Re: Mõelge nüüd natuke järele... 12/9/2008, 23:01 | |
| Ma ütlesin sulle eile, et jumalat pole olemas Ma igavledes olen teda ikka otsinud naabruskonnast. Ükski siinne(minunaabritestsiis) jumal/anna ei ole nii jobu, et endale ka nime ei võta. | |
|
| |
SixxBitch Kärameister
| Pealkiri: Re: Mõelge nüüd natuke järele... 14/9/2008, 22:45 | |
| Nooo...Vb ta lihtsalt varjab end? Miks muidu enamik inimesi teda usub ja mõni on isegi näinud? | |
|
| |
Pingu Kuri admin
| Pealkiri: Re: Mõelge nüüd natuke järele... 14/9/2008, 23:14 | |
| Sest inimestel on hea kujutlusvõime 2000 aastat tagasi sündis mingi lihtsalt peast põrunud mehike ja pani sellele kõigele aluse. Meil pistetaks sellised ohmoonid kohe hullarisse. Aga nät. Miks see jumal siis sittagi ei tee? Käsib ainult isadel oma lapsi mõrvata. | |
|
| |
SixxBitch Kärameister
| Pealkiri: Re: Mõelge nüüd natuke järele... 15/9/2008, 15:53 | |
| Nojah, see kujutlusvõime on ligi 3-l MILJARDIL inimesel, millegipärast kujutavad nad koguaeg ühte asja ette Ma ütlesin, et siinkohal ma kristlastest endist rääkima ei hakka Kuigi mul oleks paljutki öelda.. | |
|
| |
Prince Kirameki Kastanjetid
Postituste arv : 2665 Age : 33 Asukoht : Magnostadt Academy
| |
| |
Pingu Kuri admin
| Pealkiri: Re: Mõelge nüüd natuke järele... 15/9/2008, 19:50 | |
| ma olen ristitud +o( Aga see polnud minuvalik! Ma olen Mämmuusku.^^ Ainult et okastraadipeavõru asemel kannan ma tiaarat | |
|
| |
SixxBitch Kärameister
| Pealkiri: Re: Mõelge nüüd natuke järele... 15/9/2008, 21:23 | |
| | |
|
| |
Miley Cyrus Skisofreenik
Postituste arv : 747 Age : 30 Asukoht : Ühes kohas, mida keegi ei tea ega leia :)
| Pealkiri: Re: Mõelge nüüd natuke järele... 27/3/2009, 20:25 | |
| Ou, mis teema | |
|
| |
Sponsored content
| Pealkiri: Re: Mõelge nüüd natuke järele... | |
| |
|
| |
| Mõelge nüüd natuke järele... | |
|