MEIE JUTUD

Järjejuttudele pühendatud foorum

PortalPealehtOtsiLatest imagesRegistreeriLogi sisse

oli , on & jääb .

Go down 
5 posters
AutorTeade
totuks
Piraat
totuks

Female Postituste arv : 18

oli , on & jääb .  Empty
PostitaminePealkiri: oli , on & jääb .    oli , on & jääb .  Icon_minitime2/8/2010, 22:02

Sulen silmad ,mõtlen sulle , kõigele mis oli hea , kõigele mis tundus hea.
Meenutan naeru , meenutan sõnu , meenutan su ilusaid silmi! Meenutan aegu koos!
Ei , keda ma petan ma murdusin , kaotades sinu kadusin ka mina ..
Käin, jalutan mööda radu , mida jalutasime koos, mõtlen , lihtsalt olen ja mõtlen .
siiamaani tundub uskumatu et kaotasin just sinu!
Sina , kes oskasid mind naerma ajada , sina kellega oli nii hea sõna sõdasid pidada , sina kes aitas mul koolis ülesaada paljust , sina kellega me koos kooli jalutasime , sina kellega koolist koju jalutasime , sina kes olid mu heaks niipalju teinud , sina kes ei jätnud mind iialgi hätta.. Istun ja mõtlen , lootes et mingiaeg saan ma sinu juurde !
Küllap oled nüüd mu isiklik kaitse ingel & vaatad mu tegemisi igapäev , Kuid see pole sama mis olla sinu kõrval , kuulata su naeru . miks läksid sina ? just nüüd ? nüüd , kus mul läheb vaja sõpra , sõpra kelle peale toetuda , kedagi kes oleks olemas , ka hommikuti kui eelmine päev on olnud üks kõvem möll , kellele ma saaks helistada kasvõi öösel 4 , ning tean et ta võtaks vastu ja kuulaks ? Miks sina ?
Ma ju hoolin sust , sa olid mu parim sõber ,pigem vend ..
Nüüd , olen ma üksi miks võttis ta sinu? kas tal polnud tõesti kedagi teist võtta ?
ma loodan , et jõuan sinuni ükspäev & saan valvata koos sinuga , ülejäänusid parimaid siin all :*
Tagasi üles Go down
Dreams
Needusemurdja... lalalala
Dreams

Female Postituste arv : 302

oli , on & jääb .  Empty
PostitaminePealkiri: Re: oli , on & jääb .    oli , on & jääb .  Icon_minitime2/8/2010, 23:12

huvitav algus :)
Tagasi üles Go down
-k&L-
Võlur
-k&L-

Female Postituste arv : 71

oli , on & jääb .  Empty
PostitaminePealkiri: Re: oli , on & jääb .    oli , on & jääb .  Icon_minitime3/8/2010, 01:18

Kuule, totuks, tohib ma võtan selle jutu, kirjutan sinna ühte kohta vahele mingi osa ja muudan selle esimese osa lauluks? Very Happy
PALUN! Rolling Eyes OLE NII HEA! (A)
Tagasi üles Go down
http://alla-liisu.blogspot.com/
totuks
Piraat
totuks

oli , on & jääb .  Empty
PostitaminePealkiri: Re: oli , on & jääb .    oli , on & jääb .  Icon_minitime3/8/2010, 01:23

-K&L , m juhul kui ma pärast seda näen v kuulen siis küll :)
Tagasi üles Go down
-k&L-
Võlur
-k&L-

oli , on & jääb .  Empty
PostitaminePealkiri: Re: oli , on & jääb .    oli , on & jääb .  Icon_minitime3/8/2010, 02:12

Kui see mul muidugi välja tuleb, aga mulle nii meeldib see (: Aitähaitähaitäh. Kui see valmis saabki, siis kindlasti lasen ka osa rambivalgust sulle paista Very Happy
Tagasi üles Go down
totuks
Piraat
totuks

oli , on & jääb .  Empty
PostitaminePealkiri: Re: oli , on & jääb .    oli , on & jääb .  Icon_minitime3/8/2010, 02:14

m, sa võid tegelt mulle oma msni visata . räägiks seal lähemalt . äkki ?
Tagasi üles Go down
-k&L-
Võlur
-k&L-

oli , on & jääb .  Empty
PostitaminePealkiri: Re: oli , on & jääb .    oli , on & jääb .  Icon_minitime3/8/2010, 02:36

Tagasi üles Go down
Murtagh
Kärbes ämblikuvõrgus
Murtagh

Female Postituste arv : 2326

oli , on & jääb .  Empty
PostitaminePealkiri: Re: oli , on & jääb .    oli , on & jääb .  Icon_minitime3/8/2010, 13:07

Okei, kirjavead karjuvad otse näkku. Ei loe. Very Happy
Tagasi üles Go down
Sixx-
Maffiooso
Sixx-

Female Postituste arv : 544

oli , on & jääb .  Empty
PostitaminePealkiri: Re: oli , on & jääb .    oli , on & jääb .  Icon_minitime3/8/2010, 13:57

KIRJAVAHEMÄRKIDE ETTE EI KÄI TÜHIKUT, KÜSISÕNA EES ON KOMA JA SMAILE EI KASUTATA. KUI SA TAHAD NIIMOODI KIRJUTADA, SIIS TEE SEDA OMA SÕBRAGA MSNIS, AGA JUTU TEGEMISEL PEA PALUN GRAMMATIKAREEGLITEST KINNI.

Muidu natuke mittemidagiütlev algus. Ei midagi konkreetset. Aga ootan järgmist, siis oskan rohkemat öelda.

Viimati muutis seda SixxStradlin (3/8/2010, 17:20). Kokku muudetud 1 kord
Tagasi üles Go down
Murtagh
Kärbes ämblikuvõrgus
Murtagh

Female Postituste arv : 2326

oli , on & jääb .  Empty
PostitaminePealkiri: Re: oli , on & jääb .    oli , on & jääb .  Icon_minitime3/8/2010, 15:33

SixxStradlin, sa panid enda punase tekstiga vähe mööda... mitte kirjavead ei ole esimene sõna, vaid kirjavahemärgid...
Tagasi üles Go down
Sixx-
Maffiooso
Sixx-

Female Postituste arv : 544

oli , on & jääb .  Empty
PostitaminePealkiri: Re: oli , on & jääb .    oli , on & jääb .  Icon_minitime3/8/2010, 17:19

FEIL Very Happy

Kohe parandan ära......*facepalm*
Tagasi üles Go down
Sponsored content

oli , on & jääb .  Empty
PostitaminePealkiri: Re: oli , on & jääb .    oli , on & jääb .  Icon_minitime

Tagasi üles Go down

oli , on & jääb .
Tagasi üles 
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1
 Similar topics
-