MEIE JUTUD Järjejuttudele pühendatud foorum |
|
| oli , on & jääb . | |
| | Autor | Teade |
---|
totuks Piraat
Postituste arv : 18 Age : 31
| Pealkiri: oli , on & jääb . 2/8/2010, 22:02 | |
| Sulen silmad ,mõtlen sulle , kõigele mis oli hea , kõigele mis tundus hea. Meenutan naeru , meenutan sõnu , meenutan su ilusaid silmi! Meenutan aegu koos! Ei , keda ma petan ma murdusin , kaotades sinu kadusin ka mina .. Käin, jalutan mööda radu , mida jalutasime koos, mõtlen , lihtsalt olen ja mõtlen . siiamaani tundub uskumatu et kaotasin just sinu! Sina , kes oskasid mind naerma ajada , sina kellega oli nii hea sõna sõdasid pidada , sina kes aitas mul koolis ülesaada paljust , sina kellega me koos kooli jalutasime , sina kellega koolist koju jalutasime , sina kes olid mu heaks niipalju teinud , sina kes ei jätnud mind iialgi hätta.. Istun ja mõtlen , lootes et mingiaeg saan ma sinu juurde ! Küllap oled nüüd mu isiklik kaitse ingel & vaatad mu tegemisi igapäev , Kuid see pole sama mis olla sinu kõrval , kuulata su naeru . miks läksid sina ? just nüüd ? nüüd , kus mul läheb vaja sõpra , sõpra kelle peale toetuda , kedagi kes oleks olemas , ka hommikuti kui eelmine päev on olnud üks kõvem möll , kellele ma saaks helistada kasvõi öösel 4 , ning tean et ta võtaks vastu ja kuulaks ? Miks sina ? Ma ju hoolin sust , sa olid mu parim sõber ,pigem vend .. Nüüd , olen ma üksi miks võttis ta sinu? kas tal polnud tõesti kedagi teist võtta ? ma loodan , et jõuan sinuni ükspäev & saan valvata koos sinuga , ülejäänusid parimaid siin all :* | |
| | | Dreams Needusemurdja... lalalala
Postituste arv : 302 Age : 28
| Pealkiri: Re: oli , on & jääb . 2/8/2010, 23:12 | |
| | |
| | | -k&L- Võlur
Postituste arv : 71 Age : 28
| | | | totuks Piraat
| Pealkiri: Re: oli , on & jääb . 3/8/2010, 01:23 | |
| -K&L , m juhul kui ma pärast seda näen v kuulen siis küll :) | |
| | | -k&L- Võlur
| | | | totuks Piraat
| Pealkiri: Re: oli , on & jääb . 3/8/2010, 02:14 | |
| m, sa võid tegelt mulle oma msni visata . räägiks seal lähemalt . äkki ? | |
| | | -k&L- Võlur
| Pealkiri: Re: oli , on & jääb . 3/8/2010, 02:36 | |
| | |
| | | Murtagh Kärbes ämblikuvõrgus
Postituste arv : 2326 Asukoht : Maybe in Gil'ead today..
| | | | Sixx- Maffiooso
Postituste arv : 544 Age : 29
| Pealkiri: Re: oli , on & jääb . 3/8/2010, 13:57 | |
| KIRJAVAHEMÄRKIDE ETTE EI KÄI TÜHIKUT, KÜSISÕNA EES ON KOMA JA SMAILE EI KASUTATA. KUI SA TAHAD NIIMOODI KIRJUTADA, SIIS TEE SEDA OMA SÕBRAGA MSNIS, AGA JUTU TEGEMISEL PEA PALUN GRAMMATIKAREEGLITEST KINNI.
Muidu natuke mittemidagiütlev algus. Ei midagi konkreetset. Aga ootan järgmist, siis oskan rohkemat öelda.
Viimati muutis seda SixxStradlin (3/8/2010, 17:20). Kokku muudetud 1 kord | |
| | | Murtagh Kärbes ämblikuvõrgus
Postituste arv : 2326 Asukoht : Maybe in Gil'ead today..
| Pealkiri: Re: oli , on & jääb . 3/8/2010, 15:33 | |
| SixxStradlin, sa panid enda punase tekstiga vähe mööda... mitte kirjavead ei ole esimene sõna, vaid kirjavahemärgid... | |
| | | Sixx- Maffiooso
Postituste arv : 544 Age : 29
| Pealkiri: Re: oli , on & jääb . 3/8/2010, 17:19 | |
| FEIL Kohe parandan ära......*facepalm* | |
| | | Sponsored content
| Pealkiri: Re: oli , on & jääb . | |
| |
| | | | oli , on & jääb . | |
|
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1 | |
Similar topics | |
|