totuks Piraat
Postituste arv : 18 Age : 31
| Pealkiri: oli , on & jääb -ümber tehtud . 4/8/2010, 01:26 | |
| sulen silmad mõtlen sulle , kõigele mis oli hea, kõigele mis tundus hea. Meenutan naeru , meenutan sõnu , meenutan su ilusaid silmi! Meenutan aegu koos! Ei , keda ma petan ma murdusin , kaotades sinu kadusin ka mina .. Käin, jalutan mööda radu , mida jalutasime koos, mõtlen & lihtsalt olen. siiamaani tundub uskumatu et kaotasin just sinu!
Tahaks jõuda sinuni , ükskõik kui kaugel sa ka poleks . tahaks näha sinu naeru , sinu õnnelikku palet . ma tean , et nutmine sind tagasi ei too , ning kellegile halba ka see suurt ei tee vaid südant kergendada võib veel see . Küllap pisikene inglipoiss sa nüüdsest oled ,tunnen kurbust et sinu juures veel ma pole ,nüüd vaid sinu juurde tahaks tulla .
kahjuks , Kohekindlasti ei saa kõik olla nii nagu varem võis olla. Kuid uskumusest jõuda sinuni ,mu tunne aina kasvab.. tean , et tulles sinuni ma riskin paljuga , jättes üksi ülejäänud parimad . Nüüd pean ma tunnistama , et nõrkemise äärel olen ja ära siit ilmast minna rutem tahan . Tahan jõuda sinuni, et näha sind vaid veel ja veel . kuid unistus on see mis täitumist veel ootab ees ..
Viimati muutis seda totuks (12/8/2010, 15:32). Kokku muudetud 1 kord | |
|
-k&L- Võlur
Postituste arv : 71 Age : 28
| |
totuks Piraat
Postituste arv : 18 Age : 31
| Pealkiri: Re: oli , on & jääb -ümber tehtud . 4/8/2010, 01:31 | |
| m , kergelt uuendasin paari asja jah :p | |
|
-k&L- Võlur
Postituste arv : 71 Age : 28