| MIKA | |
|
+7Katu1995 Audrey nasicc Keiti White Wolf kcissy Karolin 11 posters |
Autor | Teade |
---|
Karolin Põ(h)jatark
Postituste arv : 974 Age : 28 Asukoht : Mõtetes
| Pealkiri: MIKA 9/8/2010, 15:04 | |
| Kas käisite kontserdil? Kuidas meeldis? Kas kuulate muidu tema muusikat? Jne. Mulle meeldistohutult | |
|
| |
kcissy Võsaspets
Postituste arv : 1253 Age : 30 Asukoht : pidevalt paradiisis (või siis hullumaja ukse taga)
| Pealkiri: Re: MIKA 9/8/2010, 19:21 | |
| Mina käisin ja ma armastasin seda täiega Enne ma otseselt teda ei kuulanud, ainult mõne laulu sõnu teadsin ja värki, aga pärast kontserti mängib iga päev ta kõige uuem plaat mu arvutis Ja tõeliselt vägev kontset oli. (Isegi mu emale meeldis, kes tavaliselt kõige ja kõigi kallal norib. Teatas, et tema kuulsin ainult ühte nooti, mille Mika teistmoodi laulis ) | |
|
| |
White Wolf Inetu päkapikk
Postituste arv : 390 Age : 27
| Pealkiri: Re: MIKA 9/8/2010, 19:30 | |
| Ma oleksin niiiiiiiiiii väga tahtnud minna, aga viimasel hetkel otsustasime emaga ja enam ei jõudnud ;(
Ja nüüd kahetsen. Pidavat olema vägev kontsert. | |
|
| |
Keiti Libelobasulg kõrva taga
Postituste arv : 3579 Age : 30 Asukoht : Teispoolsuse 666.
| Pealkiri: Re: MIKA 9/8/2010, 21:03 | |
| Ma usun, et kontsert oli lahe, aga mulle ei meeldi selline muusika | |
|
| |
nasicc Pehme admin
Postituste arv : 5899 Age : 31 Asukoht : Tartu
| Pealkiri: Re: MIKA 9/8/2010, 22:03 | |
| Mina kahetsen tõsiselt seda, et ma ei läinud ainult ühel põhjusel... Happy Ending oli kindlasti võimas... Muidu teisi lugusid eriti ei kuula. Paar sellist... kuulatavat, ülejäänud ei istu. | |
|
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
Postituste arv : 9505 Age : 32 Asukoht : Pärnu
| Pealkiri: Re: MIKA 9/8/2010, 22:23 | |
| Mulle meeldis mingil ajal õudsalt "Grace Kelly" Kontserdil ei käinud, ei olnud isu minna ka. | |
|
| |
Katu1995 Kuri põhjapõder(???)
Postituste arv : 197 Age : 29 Asukoht : :O
| Pealkiri: Re: MIKA 10/8/2010, 13:35 | |
| Ma oleksin ka tahtnud minna, aga seepäev kui kontsert oli siis tulin ma alles päeval laagrist koju ja ma olin pikast sõidust väsinud ja nagunii poleks saanud minna Tundus tõesti äge kontsert olevat, kui pilte vaatasin. Kuulan küll ta laule, ta on üks mu lemmikuid Eminemi kõrval. Kick Ass on kõigeparem laul | |
|
| |
NamNami Juubilar
Postituste arv : 169 Age : 27 Asukoht : Tallinn
| Pealkiri: Re: MIKA 10/8/2010, 14:19 | |
| Kui Tallinnas oleks olnud siis oleks läinud küll, aga kahjuks ei olnud Aga ega ma teda eriti ei kuula kah. Ostsin plaadi, ja täitsa meeldib, aga Tartust Talinnasse bussiga küll ei viitsinud minna tema pärast | |
|
| |
GossipGirl Hüsteeriline naerja
Postituste arv : 929 Age : 32
| Pealkiri: Re: MIKA 13/8/2010, 18:57 | |
| Ma tahtsin täiega minna, sest MIKA on niiiiii hea. Ma armastan enamus laule väga ja teised on lihtsalt head :) Aga ma ei saanud minna, sest 1. Ma ei oleks tallinnasse saanud ja 2. mul ei olnud raha kah | |
|
| |
padjanägu, [h] Tolstoi meets Gaiman
Postituste arv : 1847 Age : 29
| Pealkiri: Re: MIKA 15/8/2010, 08:58 | |
| kopi ja peist eelmisest postist. olin tartus ja oma rahast ei hakand ka minema.. aga mudu oli raju kontsert. | |
|
| |
Little Green House Juubilar
Postituste arv : 172 Age : 26 Asukoht : Tartu
| Pealkiri: Re: MIKA 9/6/2011, 17:22 | |
| Aga oli ju Tallinnas? Väga võimas oli Happy Ending oli parim | |
|
| |
Sponsored content
| Pealkiri: Re: MIKA | |
| |
|