MEIE JUTUD

Järjejuttudele pühendatud foorum

PortalPealehtOtsiLatest imagesRegistreeriLogi sisse

vabateemavabateemavabateema:D:D (666)

Go down 
+50
Cilen
socialpoetry
Hime
Droideka
kurmzu
Asssu
spring
*Nastik.
Mirei
Sulesepp
rebasekutsikas
Murtagh
nasicc
imeilus1
Senseless.
Tärru.
Prince Kirameki
accident
Everleigh
Karolin
Katu1995
Sümmeetria
Keiti
GossipGirl
alwess
Neckar
swessu
Kärolyn
Elven
Karro
kcissy
Keku
Grape.
White Wolf
Tricia
TeddyBear
Emma
getukz
Griffu.
AlwaysMe^^
Superstar
Espada
black
Audrey
Tuki
Pizza
Marmelaad
Maiu Laaneoja
Pingu
padjanägu, [h]
54 posters
Mine lehele : Previous  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40  Next
AutorTeade
Emma
Nobenäpp
Emma

Female Postituste arv : 1198

vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 15 Empty
PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 15 Icon_minitime6/10/2010, 22:33

Kuhu ma peaks panema juttu, mis on kirjutatud väikesest Fernando Torresest ja ta naisest Olallast? Kas fanfiction (sest ma fännan Nandot) või armastusjuttude alla (sest seal on nende armastusest juttu)??
Tagasi üles Go down
Griffu.
Admin
Griffu.

Female Postituste arv : 561

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 15 Icon_minitime6/10/2010, 22:42

Ma paneks fanfictioni alla.
Tagasi üles Go down
TeddyBear
Juudijõulupuu
TeddyBear

Female Postituste arv : 228

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 15 Icon_minitime7/10/2010, 14:16

ma arvan ka, et fanfic. :)
Tagasi üles Go down
Tuki
Helmut
Tuki

Female Postituste arv : 917

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 15 Icon_minitime7/10/2010, 18:08

Meil homme õpside päev;) Öeldi, et asju mitte kaasa võtta. Sounds great.Very Happy
Aga ma just peotantsust. Ma olen nii masendavalt koba:D
Tagasi üles Go down
TeddyBear
Juudijõulupuu
TeddyBear

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 15 Icon_minitime7/10/2010, 19:05

veduu, meil oli 5 tundi ja kõikides õppisime. -.-
aga ma vot tulin just ratsatrennist, sama siin. masendavalt keeruline oli, eriti elektri saamisest hoidumine. :S
aga muidu oli tore. :)
Tagasi üles Go down
Karolin
Põ(h)jatark
Karolin

Female Postituste arv : 974

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 15 Icon_minitime8/10/2010, 15:21

Mida ma oma vanaisadele jõuludeks kingin????????????? *satub kergelt paanikasse*
Ja kas keegi teab seda ohta telekal millele lüües ta jälle käima hakkab? Siiamaani pole keegi osanud... Sad
Tagasi üles Go down
Keku
Veriveri loveable
Keku

Female Postituste arv : 853

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 15 Icon_minitime8/10/2010, 17:02

Kas jõuludeni mitte pisut nagu aega ei ole? : D
Tagasi üles Go down
Karolin
Põ(h)jatark
Karolin

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 15 Icon_minitime9/10/2010, 17:47

on, aga tavaliselt jään kingitustega ikka kuidagi hiljaks....nii ma siis mõtlesin, et mida varem seda parem Very Happy
Tagasi üles Go down
accident
Suur ja laisk lohe
accident

Female Postituste arv : 101

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 15 Icon_minitime9/10/2010, 21:18

Kingi vanaisadele mingi... kui kududa oskad, siis nt tee kummalegi müts vms.
Kui ei oska, siis heegelda.
Kui seda ka ei oska siis... osta mingi laheda rahvamustriga kaks mütsi.
Ja kui see ka ei lähe, siis kruusid.
Mul muidugi pole enam vanaisasid nii, et ma ei kujuta ette ka, kas need on sobilikud kingid Very Happy
Tagasi üles Go down
padjanägu, [h]
Tolstoi meets Gaiman
padjanägu, [h]

Female Postituste arv : 1847

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 15 Icon_minitime9/10/2010, 23:49

ükskõik kuidas ja kust, peaasi, et mütsid, jah? Very Happy Very Happy
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

Female Postituste arv : 9505

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 15 Icon_minitime10/10/2010, 10:29

Karolin kirjutas:
Mida ma oma vanaisadele jõuludeks kingin????????????? *satub kergelt paanikasse*
Ja kas keegi teab seda ohta telekal millele lüües ta jälle käima hakkab? Siiamaani pole keegi osanud... Sad

Viska telekas aknast alla ja osta uus, mille peale võid loota :)
Tagasi üles Go down
TeddyBear
Juudijõulupuu
TeddyBear

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 15 Icon_minitime10/10/2010, 16:29

pean Audreyga nõustuma. Very Happy
Tagasi üles Go down
accident
Suur ja laisk lohe
accident

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 15 Icon_minitime10/10/2010, 20:12

padjanägu, [h] - Mütsid on põhilised.
Ja nii ongi.
Tagasi üles Go down
Karolin
Põ(h)jatark
Karolin

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 15 Icon_minitime10/10/2010, 20:39

Müts on jah hea mõte Very Happy
Audrey: Viimasel ajal on kõik telekaad ******** Lihtsalt võimatu! Evil or Very Mad
Kahjuks ei võimalda mu peaaegu lematu sisseteulek seda kinki osta, muidu ostaks kohe kaks ja ühe terve arvuti pealekauba Very Happy
Tagasi üles Go down
Emma
Nobenäpp
Emma

Female Postituste arv : 1198

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 15 Icon_minitime11/10/2010, 00:49

Kas ma peaksin homme kooli skippima ja keskenduma oma jutule...ja õppimisele? (mida ma küll tõenäoliselt ei tee :) Sest ma olen see veerand juba 5 päeva puudunud...aga mul tõesti ei ole isu minna kooli inimeste juurde, kes peavad mind mingiks perverdiks või midagi lihtsalt mingi nalja pärast. Ja kes mõnitavad mind kohu aeg. Kas kõik 13-aastased poisid on sellised värdjad?? (ja palun ärge öelge, et see on selline iga. Kamooon, tüdrukutel on ka see iga, aga meie lihtsalt arvame paaniliselt, et me oleme paksud, me ei mõnita kõiki vastassugupoole esindajaid iga päev, eks ole??)
Tagasi üles Go down
TeddyBear
Juudijõulupuu
TeddyBear

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 15 Icon_minitime11/10/2010, 15:46

ausaltöeldes, ma pm tean mida sa tunned. ja ütleks, selle peale, et kui sul homme mingeid väga tähtsaid tunde pole ja mingi referaat vms (nagu meil, kolmapäevaks vaja teha
referaat ka kõne) siis soovitan koju jääda ja teha. :)
aga kui midagi tähtsat pole teha siis kindlasti mine kooli ja kui sul keegi hea sõber on, hoia tema lähedusse ja ära tee välja. Wink
nii olen mina üle saanud osadest asjadest, nagu meie klassi kõige suurematest bitchidest.
kui aga kellelegi toetuda pole, ära mine kooli ja kui see on lihtsalt hetkeline, siis nad saavad sellest üle ja mõistavad, et nad sind ei suuda mõjutada. :p
ole tugev, :p
Tagasi üles Go down
Külaline
Külaline

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 15 Icon_minitime12/10/2010, 16:05

Taaskord pikka aega äraolnud...x.x Jade Dynasty ja kirjutamine võtavad kogu aja. Tõsiselt.
Kehvasti on see, et mul on iga päev kui on 6 tundi 30min kirjutamiseks, siis tuleb bussi peale ja koju minna. Nahh ja raamatukoguarvutite klaviatuurid on jubedad! Kuidas nendega üldse kirjutada saab?
Nya täna vedas sain sellise arvuti kus oli vähemalt korralik MSN sees Very Happy
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

Female Postituste arv : 9505

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 15 Icon_minitime12/10/2010, 18:04

Karolin kirjutas:
Müts on jah hea mõte Very Happy
Audrey: Viimasel ajal on kõik telekaad ******** Lihtsalt võimatu! Evil or Very Mad
Kahjuks ei võimalda mu peaaegu lematu sisseteulek seda kinki osta, muidu ostaks kohe kaks ja ühe terve arvuti pealekauba Very Happy

Terroriseeri oma peret. Tee draama... Jõulud pole ju mägede taga, las kingivad :)
Tagasi üles Go down
accident
Suur ja laisk lohe
accident

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 15 Icon_minitime12/10/2010, 23:38

Mina sain Sims 2-e ka niimoodi (10-ndaks sünnipäevaks!), et iga päev kaks kuud järjest käisin isale närvidele:
''Ma saan, eks? Ütle, et ma saan, eks! Palunpalunpalun ma tahan nii väga...''
Kuna ta teadis, et kui ma seda jõuludeks ei saa, nutan ma kaks nädalat ja käin talle kuni oma sünnipäevani peale, siis ülla-ülla, ma sain jõuludeks Sims 2-e.
Ta nimelt teab, et mu sünnipäev on augustis.
Tagasi üles Go down
kcissy
Võsaspets
kcissy

Female Postituste arv : 1253

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 15 Icon_minitime13/10/2010, 14:24

mu isa murdub tavaliselt poole peal Very Happy ma teatan, et ma taha seda, siis tema kostab, et ta mõtleb ning natukese aja pärast (kui isegi mitte kohe), saan ma mida iganes ma siis tahtsin Very Happy muidugi on olemas ka teine viis, mis on rääkida isa elukaaslasega, seletada talle, kui väga ma seda vajan, ja seejärel räägib tema issiga ning voila Very Happy
Tagasi üles Go down
Karro
Our little cutie pie (L)
Karro

Female Postituste arv : 1743

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 15 Icon_minitime13/10/2010, 14:32

Tavaliselt, kui ma midagi tahan siis tuleb mul siuke naeratus juba, et kõik saavad aru et ma midagi tahan. Ja siis tuleb kerge moosimine ning asi ongi käes Very Happy Emale peab ikka jubedalt ajudele käima, aga isa on see pehmeke, kes kohe selle asja ära ostaks. Ma ju isa lemmik. Very Happy
Tagasi üles Go down
TeddyBear
Juudijõulupuu
TeddyBear

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 15 Icon_minitime13/10/2010, 16:18

mul sama, isale teen kavalat nägu ja juba saan selle mida tahan. :)
aga kui ta emaga peaks hakkama rääkima sellest siis tuleb siuke jutt, et miks mul seda vaja on ja see on nii kallis ja sul on ju üks jne jne. kohutav :S
tegelikult mul isa nii harva kodus ja siis ka vaevu räägib emaga. -.-
Tagasi üles Go down
kcissy
Võsaspets
kcissy

Female Postituste arv : 1253

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 15 Icon_minitime13/10/2010, 17:03

mul veab, et vanemad koos ei ela ning üliharva räägivad ka üksteisega, seega saan ma isale rääkida, kui väga mul vaja on midagi, ja siis minna koju, et ema saaks silmi pööritada ja küsida, et kas mul tõesti oli seda vaja Very Happy
Tagasi üles Go down
TeddyBear
Juudijõulupuu
TeddyBear

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 15 Icon_minitime13/10/2010, 17:33

sellesuhtes sul veab jah. Very Happy
mul lihtsalt pm pole isa kunagi kodus ja kui on, tõmbab ema igal võimalikul juhul uttu . aga kui isa tööl on ja paar-kolm kõnet teen, võin oodata seda mida tahan juba paari päeva pärast kui ta koju tuleb. Very Happy
Tagasi üles Go down
Pingu
Kuri admin
Pingu

Female Postituste arv : 1928

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 15 Icon_minitime13/10/2010, 17:55

haha, ma käisin niimoodi macbookiga pinda Very Happy pool aastat iga päev. Very Happy Mõni päev kerge vihje, teisel päeval anumine.Very Happy
Tüübid ostsid selle juba oktoobris ära ja praadisid kuni jõuludeni mind Very Happy Mina palun nad ütlevad, etkindlasti ei saa, endal arvuti kotis.. Aga ma olen nii rahul, et isa ilmselt ei kahetse investeeringut:D
Tagasi üles Go down
https://snlhmn.forum.co.ee
Sponsored content

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 15 Icon_minitime

Tagasi üles Go down

vabateemavabateemavabateema:D:D (666)
Tagasi üles 
Lehekülg 15, lehekülgi kokku 40Mine lehele : Previous  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40  Next