| vabateemavabateemavabateema:D:D (666) | |
|
+50Cilen socialpoetry Hime Droideka kurmzu Asssu spring *Nastik. Mirei Sulesepp rebasekutsikas Murtagh nasicc imeilus1 Senseless. Tärru. Prince Kirameki accident Everleigh Karolin Katu1995 Sümmeetria Keiti GossipGirl alwess Neckar swessu Kärolyn Elven Karro kcissy Keku Grape. White Wolf Tricia TeddyBear Emma getukz Griffu. AlwaysMe^^ Superstar Espada black Audrey Tuki Pizza Marmelaad Maiu Laaneoja Pingu padjanägu, [h] 54 posters |
|
Autor | Teade |
---|
Emma Nobenäpp
Postituste arv : 1198 Age : 27 Asukoht : In my dreams...
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 6/10/2010, 22:33 | |
| Kuhu ma peaks panema juttu, mis on kirjutatud väikesest Fernando Torresest ja ta naisest Olallast? Kas fanfiction (sest ma fännan Nandot) või armastusjuttude alla (sest seal on nende armastusest juttu)?? | |
|
| |
Griffu. Admin
Postituste arv : 561
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 6/10/2010, 22:42 | |
| Ma paneks fanfictioni alla. | |
|
| |
TeddyBear Juudijõulupuu
Postituste arv : 228 Age : 28 Asukoht : Kose
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 7/10/2010, 14:16 | |
| ma arvan ka, et fanfic. :) | |
|
| |
Tuki Helmut
Postituste arv : 917 Age : 30 Asukoht : Tartu
| |
| |
TeddyBear Juudijõulupuu
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 7/10/2010, 19:05 | |
| veduu, meil oli 5 tundi ja kõikides õppisime. -.- aga ma vot tulin just ratsatrennist, sama siin. masendavalt keeruline oli, eriti elektri saamisest hoidumine. :S aga muidu oli tore. :) | |
|
| |
Karolin Põ(h)jatark
Postituste arv : 974 Age : 28 Asukoht : Mõtetes
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 8/10/2010, 15:21 | |
| Mida ma oma vanaisadele jõuludeks kingin????????????? *satub kergelt paanikasse* Ja kas keegi teab seda ohta telekal millele lüües ta jälle käima hakkab? Siiamaani pole keegi osanud... | |
|
| |
Keku Veriveri loveable
Postituste arv : 853 Age : 29 Asukoht : Üksik saar keset Atlandi Ookeani.
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 8/10/2010, 17:02 | |
| Kas jõuludeni mitte pisut nagu aega ei ole? : D | |
|
| |
Karolin Põ(h)jatark
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 9/10/2010, 17:47 | |
| on, aga tavaliselt jään kingitustega ikka kuidagi hiljaks....nii ma siis mõtlesin, et mida varem seda parem | |
|
| |
accident Suur ja laisk lohe
Postituste arv : 101 Age : 28 Asukoht : Tallinn
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 9/10/2010, 21:18 | |
| Kingi vanaisadele mingi... kui kududa oskad, siis nt tee kummalegi müts vms. Kui ei oska, siis heegelda. Kui seda ka ei oska siis... osta mingi laheda rahvamustriga kaks mütsi. Ja kui see ka ei lähe, siis kruusid. Mul muidugi pole enam vanaisasid nii, et ma ei kujuta ette ka, kas need on sobilikud kingid | |
|
| |
padjanägu, [h] Tolstoi meets Gaiman
Postituste arv : 1847 Age : 29
| |
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
Postituste arv : 9505 Age : 32 Asukoht : Pärnu
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 10/10/2010, 10:29 | |
| - Karolin kirjutas:
- Mida ma oma vanaisadele jõuludeks kingin????????????? *satub kergelt paanikasse*
Ja kas keegi teab seda ohta telekal millele lüües ta jälle käima hakkab? Siiamaani pole keegi osanud... Viska telekas aknast alla ja osta uus, mille peale võid loota :) | |
|
| |
TeddyBear Juudijõulupuu
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 10/10/2010, 16:29 | |
| pean Audreyga nõustuma. | |
|
| |
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 10/10/2010, 20:12 | |
| padjanägu, [h] - Mütsid on põhilised. Ja nii ongi. | |
|
| |
Karolin Põ(h)jatark
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 10/10/2010, 20:39 | |
| Müts on jah hea mõte Audrey: Viimasel ajal on kõik telekaad ******** Lihtsalt võimatu! Kahjuks ei võimalda mu peaaegu lematu sisseteulek seda kinki osta, muidu ostaks kohe kaks ja ühe terve arvuti pealekauba | |
|
| |
Emma Nobenäpp
Postituste arv : 1198 Age : 27 Asukoht : In my dreams...
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 11/10/2010, 00:49 | |
| Kas ma peaksin homme kooli skippima ja keskenduma oma jutule...ja õppimisele? (mida ma küll tõenäoliselt ei tee :) Sest ma olen see veerand juba 5 päeva puudunud...aga mul tõesti ei ole isu minna kooli inimeste juurde, kes peavad mind mingiks perverdiks või midagi lihtsalt mingi nalja pärast. Ja kes mõnitavad mind kohu aeg. Kas kõik 13-aastased poisid on sellised värdjad?? (ja palun ärge öelge, et see on selline iga. Kamooon, tüdrukutel on ka see iga, aga meie lihtsalt arvame paaniliselt, et me oleme paksud, me ei mõnita kõiki vastassugupoole esindajaid iga päev, eks ole??) | |
|
| |
TeddyBear Juudijõulupuu
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 11/10/2010, 15:46 | |
| ausaltöeldes, ma pm tean mida sa tunned. ja ütleks, selle peale, et kui sul homme mingeid väga tähtsaid tunde pole ja mingi referaat vms (nagu meil, kolmapäevaks vaja teha referaat ka kõne) siis soovitan koju jääda ja teha. :) aga kui midagi tähtsat pole teha siis kindlasti mine kooli ja kui sul keegi hea sõber on, hoia tema lähedusse ja ära tee välja. nii olen mina üle saanud osadest asjadest, nagu meie klassi kõige suurematest bitchidest. kui aga kellelegi toetuda pole, ära mine kooli ja kui see on lihtsalt hetkeline, siis nad saavad sellest üle ja mõistavad, et nad sind ei suuda mõjutada. :p ole tugev, :p | |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 12/10/2010, 16:05 | |
| Taaskord pikka aega äraolnud...x.x Jade Dynasty ja kirjutamine võtavad kogu aja. Tõsiselt. Kehvasti on see, et mul on iga päev kui on 6 tundi 30min kirjutamiseks, siis tuleb bussi peale ja koju minna. Nahh ja raamatukoguarvutite klaviatuurid on jubedad! Kuidas nendega üldse kirjutada saab? Nya täna vedas sain sellise arvuti kus oli vähemalt korralik MSN sees |
|
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
Postituste arv : 9505 Age : 32 Asukoht : Pärnu
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 12/10/2010, 18:04 | |
| | |
|
| |
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 12/10/2010, 23:38 | |
| Mina sain Sims 2-e ka niimoodi (10-ndaks sünnipäevaks!), et iga päev kaks kuud järjest käisin isale närvidele: ''Ma saan, eks? Ütle, et ma saan, eks! Palunpalunpalun ma tahan nii väga...'' Kuna ta teadis, et kui ma seda jõuludeks ei saa, nutan ma kaks nädalat ja käin talle kuni oma sünnipäevani peale, siis ülla-ülla, ma sain jõuludeks Sims 2-e. Ta nimelt teab, et mu sünnipäev on augustis. | |
|
| |
kcissy Võsaspets
Postituste arv : 1253 Age : 30 Asukoht : pidevalt paradiisis (või siis hullumaja ukse taga)
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 13/10/2010, 14:24 | |
| mu isa murdub tavaliselt poole peal ma teatan, et ma taha seda, siis tema kostab, et ta mõtleb ning natukese aja pärast (kui isegi mitte kohe), saan ma mida iganes ma siis tahtsin muidugi on olemas ka teine viis, mis on rääkida isa elukaaslasega, seletada talle, kui väga ma seda vajan, ja seejärel räägib tema issiga ning voila | |
|
| |
Karro Our little cutie pie (L)
Postituste arv : 1743 Age : 30 Asukoht : Tähtedel
| |
| |
TeddyBear Juudijõulupuu
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 13/10/2010, 16:18 | |
| mul sama, isale teen kavalat nägu ja juba saan selle mida tahan. :) aga kui ta emaga peaks hakkama rääkima sellest siis tuleb siuke jutt, et miks mul seda vaja on ja see on nii kallis ja sul on ju üks jne jne. kohutav :S tegelikult mul isa nii harva kodus ja siis ka vaevu räägib emaga. -.- | |
|
| |
kcissy Võsaspets
Postituste arv : 1253 Age : 30 Asukoht : pidevalt paradiisis (või siis hullumaja ukse taga)
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 13/10/2010, 17:03 | |
| mul veab, et vanemad koos ei ela ning üliharva räägivad ka üksteisega, seega saan ma isale rääkida, kui väga mul vaja on midagi, ja siis minna koju, et ema saaks silmi pööritada ja küsida, et kas mul tõesti oli seda vaja | |
|
| |
TeddyBear Juudijõulupuu
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 13/10/2010, 17:33 | |
| sellesuhtes sul veab jah. mul lihtsalt pm pole isa kunagi kodus ja kui on, tõmbab ema igal võimalikul juhul uttu . aga kui isa tööl on ja paar-kolm kõnet teen, võin oodata seda mida tahan juba paari päeva pärast kui ta koju tuleb. | |
|
| |
Pingu Kuri admin
Postituste arv : 1928 Age : 29 Asukoht : London
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 13/10/2010, 17:55 | |
| haha, ma käisin niimoodi macbookiga pinda pool aastat iga päev. Mõni päev kerge vihje, teisel päeval anumine. Tüübid ostsid selle juba oktoobris ära ja praadisid kuni jõuludeni mind Mina palun nad ütlevad, etkindlasti ei saa, endal arvuti kotis.. Aga ma olen nii rahul, et isa ilmselt ei kahetse investeeringut:D | |
|
| |
Sponsored content
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) | |
| |
|
| |
| vabateemavabateemavabateema:D:D (666) | |
|