MEIE JUTUD

Järjejuttudele pühendatud foorum

PortalPealehtOtsiLatest imagesRegistreeriLogi sisse

vabateemavabateemavabateema:D:D (666)

Go down 
+50
Cilen
socialpoetry
Hime
Droideka
kurmzu
Asssu
spring
*Nastik.
Mirei
Sulesepp
rebasekutsikas
Murtagh
nasicc
imeilus1
Senseless.
Tärru.
Prince Kirameki
accident
Everleigh
Karolin
Katu1995
Sümmeetria
Keiti
GossipGirl
alwess
Neckar
swessu
Kärolyn
Elven
Karro
kcissy
Keku
Grape.
White Wolf
Tricia
TeddyBear
Emma
getukz
Griffu.
AlwaysMe^^
Superstar
Espada
black
Audrey
Tuki
Pizza
Marmelaad
Maiu Laaneoja
Pingu
padjanägu, [h]
54 posters
Mine lehele : Previous  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 40  Next
AutorTeade
kcissy
Võsaspets
kcissy

Female Postituste arv : 1253

vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 17 Empty
PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 17 Icon_minitime18/10/2010, 21:33

lumesõda nüüd küll ei taha, sest see nõuab lume olemasolu ja lumi tähendab seda, et tuleb minna suusatama ja seda ma vihkan Very Happy

issand, ma pean homme jälle pool kuus ärkama :/ üldse ei viitsi.
Tagasi üles Go down
TeddyBear
Juudijõulupuu
TeddyBear

Female Postituste arv : 228

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 17 Icon_minitime18/10/2010, 22:14

ikka tahaks, ei nõua lume olemasolu, lehtedega saab ka sõda teha, mis siis, et valge pole ja kui sa oma suusad pooleks murrad ja poes väidad, et mitte ühedki ei sobi siis suusatamine jääb kohe ära ! usu mind, tean enda kogemustest. Very Happy

ma ärkan kell 8. Very Happy klassijuss jääb ära. :)

aga vot ma hakkan nüüd sooja leiba sööm, just tuli ahjust. head isu mulle ! :)
Tagasi üles Go down
kcissy
Võsaspets
kcissy

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 17 Icon_minitime18/10/2010, 22:21

head isu Very Happy issand, mu ema pole päris ammu enam leiba küpsetanud. aga ma eriti ei söögi viimasel ajal leiba, pigem saia või siis hoopis midagi muud.

aga koolisuusatamine on kohustuslik, eriti, kui nõmmel saab ju ka suuski laenutada. seega pole erilist pääsu.

aga ma kobin magama, sest vastasel juhul ma homme rebaste hommikuvõimlemisel lihtsalt tuigun.
Tagasi üles Go down
TeddyBear
Juudijõulupuu
TeddyBear

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 17 Icon_minitime18/10/2010, 22:23

oeh, ma juba unelen selle pehme suutäie mälumise ajal, Very Happy
ei vea, kui meil pole suuski siis ei suusata vaid jooksmine. Wink
head ööd ! ma ka magama kohe kohe. :)
Tagasi üles Go down
Külaline
Külaline

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 17 Icon_minitime19/10/2010, 14:50

Ohh paganas veab teil.
Ma püüan oma hindeid päästa et ma saaksin meie vana läpaka okupeerida kuna kasuisa ostab endale uue....;D All-Nighters here I come!
Tagasi üles Go down
TeddyBear
Juudijõulupuu
TeddyBear

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 17 Icon_minitime19/10/2010, 14:54

meil klassist vist ainult 1 inimesel suusad. Very Happy
ma sain enda isa vana läpaka endale ja siis otsustas see mehaaniline ajukääbik enda emaplaadi läbi lasta. ma olin niiiii vihane sellel päeval, aga õnneks ostis ema mulle uue ! :)
sa muidu mingi ööloom? Very Happy
Tagasi üles Go down
Karro
Our little cutie pie (L)
Karro

Female Postituste arv : 1743

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 17 Icon_minitime19/10/2010, 15:39

Ma kunagi ammu (meie esimene arvuti) pillasin ma selle maha ja siis ma lõhkusin ekraani maha ja siis mitu aastat hiljem jooksis see kokku ja siis eelmine aasta varastati see meilt ära, koos paljude teiste asajadega. Sad
Aga igatahes meil on kodus kokku neli arvutit. Kolm neist läpakat ja siis üks see laua oma. Ehk siis igal ühel oma arvuti, kuigi ema armastab minu oma kasutada ja siis viriseda et see nii aeglane on. Minu omal ekraan pe*ses. Aga see kord mina selles süüdi polnud Very Happy Aa ja isa oma jookseb varsti kokku, sest ma nooremana armastasin sinna igast s*tta tõmmata Very Happy
Aga jeps ise korjatud piparmündi tee on üle kõige. Ja kui sinna kõrvale veel kuuma saia saab on asi super. Kuumade saiade suus sulav juust. Nämm... Ajasin endale nüüd isu peale. Lähen üritan endale siis midagi kokku vorpida Very Happy
Tagasi üles Go down
kcissy
Võsaspets
kcissy

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 17 Icon_minitime19/10/2010, 16:50

omaigaad Very Happy ma läksin praegu hulluks ja otsustasin muffineid tegema hakata Very Happy tuleb välja, et meil on kodus isegi kõik vajalik olemas Razz
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

Female Postituste arv : 9505

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 17 Icon_minitime19/10/2010, 17:26

Oh no, varsti on jõulud.
silent
Tagasi üles Go down
kcissy
Võsaspets
kcissy

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 17 Icon_minitime19/10/2010, 21:07

ma tõesti ei saa enam aru, kas kõigi soov ongi mind närvi ajada. kõigepealt lubatakse mulle, et kevadel teeme remondi ära, kohe kui aknad on vahetatud, siis vahetatakse aknad hoopis augustis ja lubatakse, et pärast seda tuleb minu tuppa remont. kuna siis pole piisavalt kellelgi aega, siis lükkame selle koolivaheajale ja nüüd teatab vanaema, et vanaisa ei saa tulla tapeeti vaheajal panema. mul on tegelikult veel parem ettepanek: äkki ootame lihtsalt, kui ma mõne aasta pärast välja kolin, siis pärast seda ei peagi ju remonti tegema!

*sorry, aga ma lihtsalt liiga pissed!*
Tagasi üles Go down
TeddyBear
Juudijõulupuu
TeddyBear

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 17 Icon_minitime19/10/2010, 22:39

trust me, tean mida sa tunned. :s
täitsakohutav .
muidu, kui keegi mu järjekat loeb siis ideid uue osa jaoks? :p
mul tuli praegu JÕHKER arbuusi isu. peab kasvatama hakkama ? O.o
Tagasi üles Go down
kcissy
Võsaspets
kcissy

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 17 Icon_minitime20/10/2010, 14:34

kiirem viis on poest osta Wink ma oleks ka eile post muffineid ostnud, kui poleks haige olnud. Very Happy
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 17 Icon_minitime20/10/2010, 14:42

Kcissy, mul sama point Very Happy

Hea on kuulata juttu: "Me teeme sinu toas ka remondi ikka... jne." Ükskord ma siis pahvatasin välja, et kuuuuuuuuulge, kiirustage siis. Very Happy
Tagasi üles Go down
kcissy
Võsaspets
kcissy

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 17 Icon_minitime20/10/2010, 14:58

oleks nagu juba aeg kah Wink aga õnneks nüüd vist vanaema ikka sai aru, et emme võtab selle pärast ju üheks päevaks isegi puhkuse, seega vist peab ära tegema :) mul pole isegi mõtet enne poodi vaipa ja lampi ostma minna, kui ma ei tea, milline mu tuba välja nägema hakkab. Very Happy
Tagasi üles Go down
TeddyBear
Juudijõulupuu
TeddyBear

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 17 Icon_minitime20/10/2010, 18:11

oijah, me peaks ausaltöeldes terves kodus remonti tegema, üks, hkhmm, on terved seinad tapeedist vabaks kiskunud . :S
no, seda küll aga kujuta ette. mine ennustaja juurde . Very Happy
Tagasi üles Go down
Espada
Maailmapäästja
Espada

Female Postituste arv : 777

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 17 Icon_minitime20/10/2010, 22:11

Ma ei jaksa oodata Lõuna-Korea kultuuripäevi enam~. xD
Täna oli masendav muidu.

Ma tahaks ise oma tuba kujundada. Algusest lõpuni.
Tagasi üles Go down
http://signkolm.blogspot.com
TeddyBear
Juudijõulupuu
TeddyBear

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 17 Icon_minitime20/10/2010, 22:45

kes ei tahaks...
Tagasi üles Go down
Emma
Nobenäpp
Emma

Female Postituste arv : 1198

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 17 Icon_minitime21/10/2010, 00:04

Hei, kas keegi oskab soovitada head kohta sünnipäeva pidamiseks?? Sest kõik Skypargid ja värgid mulle üldse ei meeldi ja muud nagu polekski. Ideid? Razz
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 17 Icon_minitime21/10/2010, 14:26

No oleneb kus sa elad ja nii edasi...?
Tagasi üles Go down
Emma
Nobenäpp
Emma

Female Postituste arv : 1198

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 17 Icon_minitime21/10/2010, 16:24

Nõmmel elan ja u.10 inimest.
Tagasi üles Go down
GossipGirl
Hüsteeriline naerja
GossipGirl

Female Postituste arv : 929

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 17 Icon_minitime21/10/2010, 17:31

Siis ei oska kll midagi soovitada Very Happy
Endal ka järmine kuu sünna ja kavatsen kodus pidada. Mujal läheks liiga kalliks.
Tagasi üles Go down
TeddyBear
Juudijõulupuu
TeddyBear

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 17 Icon_minitime21/10/2010, 18:02

Mina pidasin üksaasta bowlingus ja järgmine kord kavatsen pidada ühes saunamajas, koos ööbimisega. Very Happy
maitea, üks võimalus on kodus pidada, siis saab ka kuskil piljardi ja söökide-jookidega pidada ja rohkem ei oska soovitada. kahjuks nõuavad kõik pidamisvõimalused raha. nii nöme.
kusjuuures mina ei pidanudki sünnat see aasta, 14 sain. Järgmine aasta teen natuke suuremalt. :)
Tagasi üles Go down
Karolin
Põ(h)jatark
Karolin

Female Postituste arv : 974

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 17 Icon_minitime21/10/2010, 20:51

Bowlingus on päris normaalne...
Aga ma jätsin ise ka see aasta sünnipäevapidamise ära, sest kuskile väljaminemisega ei viitsind mässata ja ega ei olnudki kuhugi minna ning mu enda kodu on 24/7 hõivatud niiet, jahm... Loodan, et ma mõtlen järgmiseks aastaks midagi korralikku välja
Tagasi üles Go down
Griffu.
Admin
Griffu.

Female Postituste arv : 561

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 17 Icon_minitime24/10/2010, 15:16

Ma ei ole 7 aastat oma sünnipäeva pidanud - ma lihtsalt ei ole kodus sel ajal kunagi. See aasta oli erand ja sõbrad olid rõõmsad selle üle, et mulle lilli tuua said. Very Happy Mina olin kurb, et mul vaase pole. Very Happy

Aga järgmisel aastal kukub 18. Hmmmm... -.-
Tagasi üles Go down
Keku
Veriveri loveable
Keku

Female Postituste arv : 853

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 17 Icon_minitime24/10/2010, 17:06

Ma pole ka eriline sünnipäevapidude korraldaja. Üks aasta korraldasin küll, kuid see oli ka kõik. Ei ole erilist viitsimist olnud. Aga eks vaatab järgnevatel aastatel. 18 on ju veel tulemata olnud : D
Tagasi üles Go down
Sponsored content

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 17 Icon_minitime

Tagasi üles Go down

vabateemavabateemavabateema:D:D (666)
Tagasi üles 
Lehekülg 17, lehekülgi kokku 40Mine lehele : Previous  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 40  Next