| vabateemavabateemavabateema:D:D (666) | |
|
+50Cilen socialpoetry Hime Droideka kurmzu Asssu spring *Nastik. Mirei Sulesepp rebasekutsikas Murtagh nasicc imeilus1 Senseless. Tärru. Prince Kirameki accident Everleigh Karolin Katu1995 Sümmeetria Keiti GossipGirl alwess Neckar swessu Kärolyn Elven Karro kcissy Keku Grape. White Wolf Tricia TeddyBear Emma getukz Griffu. AlwaysMe^^ Superstar Espada black Audrey Tuki Pizza Marmelaad Maiu Laaneoja Pingu padjanägu, [h] 54 posters |
|
Autor | Teade |
---|
kcissy Võsaspets
Postituste arv : 1253 Age : 30 Asukoht : pidevalt paradiisis (või siis hullumaja ukse taga)
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 18/10/2010, 21:33 | |
| lumesõda nüüd küll ei taha, sest see nõuab lume olemasolu ja lumi tähendab seda, et tuleb minna suusatama ja seda ma vihkan issand, ma pean homme jälle pool kuus ärkama :/ üldse ei viitsi. | |
|
| |
TeddyBear Juudijõulupuu
Postituste arv : 228 Age : 28 Asukoht : Kose
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 18/10/2010, 22:14 | |
| ikka tahaks, ei nõua lume olemasolu, lehtedega saab ka sõda teha, mis siis, et valge pole ja kui sa oma suusad pooleks murrad ja poes väidad, et mitte ühedki ei sobi siis suusatamine jääb kohe ära ! usu mind, tean enda kogemustest. ma ärkan kell 8. klassijuss jääb ära. :) aga vot ma hakkan nüüd sooja leiba sööm, just tuli ahjust. head isu mulle ! :) | |
|
| |
kcissy Võsaspets
Postituste arv : 1253 Age : 30 Asukoht : pidevalt paradiisis (või siis hullumaja ukse taga)
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 18/10/2010, 22:21 | |
| head isu issand, mu ema pole päris ammu enam leiba küpsetanud. aga ma eriti ei söögi viimasel ajal leiba, pigem saia või siis hoopis midagi muud. aga koolisuusatamine on kohustuslik, eriti, kui nõmmel saab ju ka suuski laenutada. seega pole erilist pääsu. aga ma kobin magama, sest vastasel juhul ma homme rebaste hommikuvõimlemisel lihtsalt tuigun. | |
|
| |
TeddyBear Juudijõulupuu
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 18/10/2010, 22:23 | |
| oeh, ma juba unelen selle pehme suutäie mälumise ajal, ei vea, kui meil pole suuski siis ei suusata vaid jooksmine. head ööd ! ma ka magama kohe kohe. :) | |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 19/10/2010, 14:50 | |
| Ohh paganas veab teil. Ma püüan oma hindeid päästa et ma saaksin meie vana läpaka okupeerida kuna kasuisa ostab endale uue....;D All-Nighters here I come! |
|
| |
TeddyBear Juudijõulupuu
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 19/10/2010, 14:54 | |
| meil klassist vist ainult 1 inimesel suusad. ma sain enda isa vana läpaka endale ja siis otsustas see mehaaniline ajukääbik enda emaplaadi läbi lasta. ma olin niiiii vihane sellel päeval, aga õnneks ostis ema mulle uue ! :) sa muidu mingi ööloom? | |
|
| |
Karro Our little cutie pie (L)
Postituste arv : 1743 Age : 30 Asukoht : Tähtedel
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 19/10/2010, 15:39 | |
| | |
|
| |
kcissy Võsaspets
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 19/10/2010, 16:50 | |
| omaigaad ma läksin praegu hulluks ja otsustasin muffineid tegema hakata tuleb välja, et meil on kodus isegi kõik vajalik olemas | |
|
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
Postituste arv : 9505 Age : 32 Asukoht : Pärnu
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 19/10/2010, 17:26 | |
| Oh no, varsti on jõulud. | |
|
| |
kcissy Võsaspets
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 19/10/2010, 21:07 | |
| ma tõesti ei saa enam aru, kas kõigi soov ongi mind närvi ajada. kõigepealt lubatakse mulle, et kevadel teeme remondi ära, kohe kui aknad on vahetatud, siis vahetatakse aknad hoopis augustis ja lubatakse, et pärast seda tuleb minu tuppa remont. kuna siis pole piisavalt kellelgi aega, siis lükkame selle koolivaheajale ja nüüd teatab vanaema, et vanaisa ei saa tulla tapeeti vaheajal panema. mul on tegelikult veel parem ettepanek: äkki ootame lihtsalt, kui ma mõne aasta pärast välja kolin, siis pärast seda ei peagi ju remonti tegema!
*sorry, aga ma lihtsalt liiga pissed!* | |
|
| |
TeddyBear Juudijõulupuu
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 19/10/2010, 22:39 | |
| trust me, tean mida sa tunned. :s täitsakohutav . muidu, kui keegi mu järjekat loeb siis ideid uue osa jaoks? :p mul tuli praegu JÕHKER arbuusi isu. peab kasvatama hakkama ? O.o | |
|
| |
kcissy Võsaspets
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 20/10/2010, 14:34 | |
| kiirem viis on poest osta ma oleks ka eile post muffineid ostnud, kui poleks haige olnud. | |
|
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 20/10/2010, 14:42 | |
| Kcissy, mul sama point Hea on kuulata juttu: "Me teeme sinu toas ka remondi ikka... jne." Ükskord ma siis pahvatasin välja, et kuuuuuuuuulge, kiirustage siis. | |
|
| |
kcissy Võsaspets
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 20/10/2010, 14:58 | |
| oleks nagu juba aeg kah aga õnneks nüüd vist vanaema ikka sai aru, et emme võtab selle pärast ju üheks päevaks isegi puhkuse, seega vist peab ära tegema :) mul pole isegi mõtet enne poodi vaipa ja lampi ostma minna, kui ma ei tea, milline mu tuba välja nägema hakkab. | |
|
| |
TeddyBear Juudijõulupuu
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 20/10/2010, 18:11 | |
| oijah, me peaks ausaltöeldes terves kodus remonti tegema, üks, hkhmm, on terved seinad tapeedist vabaks kiskunud . :S no, seda küll aga kujuta ette. mine ennustaja juurde . | |
|
| |
Espada Maailmapäästja
Postituste arv : 777 Age : 31 Asukoht : Viljandi
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 20/10/2010, 22:11 | |
| Ma ei jaksa oodata Lõuna-Korea kultuuripäevi enam~. xD Täna oli masendav muidu.
Ma tahaks ise oma tuba kujundada. Algusest lõpuni. | |
|
| |
TeddyBear Juudijõulupuu
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 20/10/2010, 22:45 | |
| | |
|
| |
Emma Nobenäpp
Postituste arv : 1198 Age : 27 Asukoht : In my dreams...
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 21/10/2010, 00:04 | |
| Hei, kas keegi oskab soovitada head kohta sünnipäeva pidamiseks?? Sest kõik Skypargid ja värgid mulle üldse ei meeldi ja muud nagu polekski. Ideid? | |
|
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 21/10/2010, 14:26 | |
| No oleneb kus sa elad ja nii edasi...? | |
|
| |
Emma Nobenäpp
Postituste arv : 1198 Age : 27 Asukoht : In my dreams...
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 21/10/2010, 16:24 | |
| Nõmmel elan ja u.10 inimest. | |
|
| |
GossipGirl Hüsteeriline naerja
Postituste arv : 929 Age : 33
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 21/10/2010, 17:31 | |
| Siis ei oska kll midagi soovitada Endal ka järmine kuu sünna ja kavatsen kodus pidada. Mujal läheks liiga kalliks. | |
|
| |
TeddyBear Juudijõulupuu
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 21/10/2010, 18:02 | |
| Mina pidasin üksaasta bowlingus ja järgmine kord kavatsen pidada ühes saunamajas, koos ööbimisega. maitea, üks võimalus on kodus pidada, siis saab ka kuskil piljardi ja söökide-jookidega pidada ja rohkem ei oska soovitada. kahjuks nõuavad kõik pidamisvõimalused raha. nii nöme. kusjuuures mina ei pidanudki sünnat see aasta, 14 sain. Järgmine aasta teen natuke suuremalt. :) | |
|
| |
Karolin Põ(h)jatark
Postituste arv : 974 Age : 28 Asukoht : Mõtetes
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 21/10/2010, 20:51 | |
| Bowlingus on päris normaalne... Aga ma jätsin ise ka see aasta sünnipäevapidamise ära, sest kuskile väljaminemisega ei viitsind mässata ja ega ei olnudki kuhugi minna ning mu enda kodu on 24/7 hõivatud niiet, jahm... Loodan, et ma mõtlen järgmiseks aastaks midagi korralikku välja | |
|
| |
Griffu. Admin
Postituste arv : 561
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 24/10/2010, 15:16 | |
| Ma ei ole 7 aastat oma sünnipäeva pidanud - ma lihtsalt ei ole kodus sel ajal kunagi. See aasta oli erand ja sõbrad olid rõõmsad selle üle, et mulle lilli tuua said. Mina olin kurb, et mul vaase pole. Aga järgmisel aastal kukub 18. Hmmmm... -.- | |
|
| |
Keku Veriveri loveable
Postituste arv : 853 Age : 29 Asukoht : Üksik saar keset Atlandi Ookeani.
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 24/10/2010, 17:06 | |
| Ma pole ka eriline sünnipäevapidude korraldaja. Üks aasta korraldasin küll, kuid see oli ka kõik. Ei ole erilist viitsimist olnud. Aga eks vaatab järgnevatel aastatel. 18 on ju veel tulemata olnud : D | |
|
| |
Sponsored content
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) | |
| |
|
| |
| vabateemavabateemavabateema:D:D (666) | |
|