MEIE JUTUD

Järjejuttudele pühendatud foorum

PortalPealehtOtsiLatest imagesRegistreeriLogi sisse

vabateemavabateemavabateema:D:D (666)

Go down 
+50
Cilen
socialpoetry
Hime
Droideka
kurmzu
Asssu
spring
*Nastik.
Mirei
Sulesepp
rebasekutsikas
Murtagh
nasicc
imeilus1
Senseless.
Tärru.
Prince Kirameki
accident
Everleigh
Karolin
Katu1995
Sümmeetria
Keiti
GossipGirl
alwess
Neckar
swessu
Kärolyn
Elven
Karro
kcissy
Keku
Grape.
White Wolf
Tricia
TeddyBear
Emma
getukz
Griffu.
AlwaysMe^^
Superstar
Espada
black
Audrey
Tuki
Pizza
Marmelaad
Maiu Laaneoja
Pingu
padjanägu, [h]
54 posters
Mine lehele : Previous  1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40  Next
AutorTeade
Griffu.
Admin
Griffu.

Female Postituste arv : 561

vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 27 Empty
PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 27 Icon_minitime30/1/2011, 23:46

Mina tegin paar aastat tagasi.
Ooooiiii, kuidas ma kartsin. Ma olen tõlkimises täielik koba ja kuulates ei saa ma üldse midagi aru.
Aga tagantjärele vaadates...isegi minusugusel ohmoonil jäid vaid mõned punktid viiest puudu.
Kolmest osast see siis koosnes - kuulamine, kirjutamine, grammatika.
Kuulamisülesandeid oli kaks - lünkade täitmine ja ristikeste märkimine. Kusjuures kassetilt tulev hääl oli päris selge ja arusaadav, polnudki nii hirmsaid taustamürasid, nagu ma kartsin.
Kirjutada tuli kiri ja mingi postkaart vms. Kirjas ma jahusin niisama kelbast sellest, kuidas ma kloune vihkan (lennukiga sõitmine oli teemaks, muide) ja postkaart oli lebo - antakse ju ette, mida täpselt kirjutama peab.
Grammatika on lihtsalt asi, mida mina õppida ei oska. Tunde järgi panin. Umbes, et 'nii kõlab kuidagi ilusti'.
Pmst, inka eksam ei tohiks midagi rasket olla.
Tagasi üles Go down
Griffu.
Admin
Griffu.

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 27 Icon_minitime30/1/2011, 23:48

Ahjaa, suuline osa oli ka. Mul oli mingi muusikakooli klaveriklassi pilt. Kaks inimest oli ka. Sõnavara koha pealt ei olnud mulle selle pildi kirjeldamine keeruline, aga seal olid ka mingid linnaplaanid ja turupildid...nendes ma oleks küll põrnunud. Mulle poleks siis meelde tulnud, et kurk on kukuümber ja sõna 'turg' on mul ainult vene keeles selge. Very Happy
Tagasi üles Go down
Keku
Veriveri loveable
Keku

Female Postituste arv : 853

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 27 Icon_minitime31/1/2011, 15:58

Ma teen ka inka eksamit. Grammatika on viimaselajal nii mööda mul läinud, et peab vist seda tõsiselt harjutama : D
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

Female Postituste arv : 9505

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 27 Icon_minitime31/1/2011, 16:00

Pingu kirjutas:
Hei, kas keegi siinsetest tegi 9nda klassi lõpus valikeksamina inglise keele eksami? Very Happy
Kui keegi tegi, kas sheeriksite kogemusi? Very Happy

Ojaa, mina eriti midagi ei mäleta sellest, kuid põhilised asjad (ajad jne, jne....)olid küll sees. Pluss veel mingi essee kirjutamise asi vist...?
Aga suuline osa on selline, mis ajab suht närvi... valid pildi ja siis antakse sulle natsa aega, et saaksid enam-vähem oma jutu välja mõelda ja see on jube. Näiteks tuli mulle selline pilt, kus üks väike kirjudes riietes põnn mängis sügisestes kirjudes lehtedes mingi plastmasskäruga. Et siis nagu... räägi sellest mingi stoori kokku eksole? Rolling Eyes
Kokkuvõttes läks väga hästi, sain tugeva nelja :) ja mis põhiline, see polnud üldsegi nii raske kui õps pabistas.
Ahjaa, siinkohal mainin ka seda, et ma ei käinud mitte üheski inka eksami konsultatsioonis.
Igatahes kui sul on olemas mingigi keeleline loogiline mõtlemine, ei peaks probleemi olema Wink

EDIT: Kui sa plaanid keska lõpus inka eksamit teha on see hea eelsoojendus. Eriti suulise eksami puhul. Ja minul tuleb 3. mail inka riiklik, prrr Very Happy
Tagasi üles Go down
padjanägu, [h]
Tolstoi meets Gaiman
padjanägu, [h]

Female Postituste arv : 1847

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 27 Icon_minitime31/1/2011, 20:05

Ma võtan ka inka nüüd see aasta (Pinks, mai teadnudki, et sa ka Very Happy). Tallinnas olid kõik mingi, et - WHAAT, miks, mis sul viga on, aga tartus oli vend, et - see ainus normaalne valik, ära kaalu ka muud, kõige lihtsam ja kergem ja loogilisem ja saad läbi isegi kui ei õpi, ja et ära hakka üldse teistega pead vaevamagi.
Uskusin siis venda, kuigi natuke kriipi on ikka, et meil kirjalik JA suuline, samas kui teistel saab viieteistkümnendaga kogu see pull läbi, aga ei, meie peame üks päev enne lõpetamist suulist tegema. Very Happy
Tagasi üles Go down
Pingu
Kuri admin
Pingu

Female Postituste arv : 1928

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 27 Icon_minitime31/1/2011, 21:56

eino, inka on kõige õigem valik minujaoks niiehnii Very Happy Kõik need inglisekeelsed seebid, filmid, raamatud mida ma uurin on mu suht klassis inglise keele ässaks teinud Very Happy:D Ma põen eesti keele pärast rohkem o.- Keegi seda eksamit mäletab?
Tagasi üles Go down
https://snlhmn.forum.co.ee
Karro
Our little cutie pie (L)
Karro

Female Postituste arv : 1743

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 27 Icon_minitime31/1/2011, 22:03

Ojaaa... Kirjandi teema... Sweet Very Happy Ma kahjuks ei mäleta mis teemaks oli, aga kuidagi tänu sellele vedas kolm välja Very Happy
Tagasi üles Go down
Pingu
Kuri admin
Pingu

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 27 Icon_minitime31/1/2011, 22:22

kirjand kirjandiks. Grammatika oli midagi väga hullu? Very Happy
Tagasi üles Go down
padjanägu, [h]
Tolstoi meets Gaiman
padjanägu, [h]

Female Postituste arv : 1847

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 27 Icon_minitime1/2/2011, 17:42

Ma olen ainus klassis, kes inglisekeelseid raamatuid loeb, üks kolmest, kes seepe vahib netist inglise keeles ja üks viiest, kes netist filme vaadates supakaid alla ei tõmba, ja ma olen sellest olenemata oma klassi üks kahest haledamast inglisekeele oskajast. Very Happy

ja miks sa ESTA pärast muretsed, taun? Very Happy Selle aasta kirjand tuleb ette antud teksti alusel (ehksiis teoreetiliselt lugemisülesanne) ja grammatikas E I tule lauseliikmete määramist. Ma saan fucking viie selle! Very Happy Very Happy Very Happy
Tagasi üles Go down
Karro
Our little cutie pie (L)
Karro

Female Postituste arv : 1743

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 27 Icon_minitime1/2/2011, 18:36

Ahjaa teil ju nüüd uus hindamis süsteem ja te teete nüüd teistmoodi eksameid vist oli nii... Või hakkas see järgmisest aastast Very Happy
Aga ma ei tea... ei olnud vist väga raske... Pigem oli asi selles et ma ei olnud just väga eksamisse pühendunud... Õues oli ilus ilma ja enamus aja sai ju aknast välja passitud.. Ja kui viimane konsultatsioon oli siis ega ma väga kaine ka ei olnud Very Happy
Aga jamh... Kui koolis tunnis korralikult kaasa teha siis peaks miinimum nelja kätte saama Very Happy
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

Female Postituste arv : 9505

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 27 Icon_minitime1/2/2011, 19:31

Kui midagi õppida, siis igasuguseid neid sõnu, kus need katusega z-d ja s-id ja muud toredad tähed on.
Sest mina näiteks murdsin päris 'natuke' aega kuidas sõna garaaz *siin vist peaks katus ka peal olema???* kirjutatakse.
ja muidu pole eriti midagi hullu. Lõpus oli 200 sõnaline kirjand/essee. Meil oli Eesti-teemaline.
ja kui te teete proovikirjandeid ja sa need max'i (40 punkti) kätte saad (nagu mina Very Happy), ära üldse põe.
ma olin oma klassis ainuke, kes eksami viie sai ja seda 91 punktiga :)
Tagasi üles Go down
Tuki
Helmut
Tuki

Female Postituste arv : 917

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 27 Icon_minitime2/2/2011, 20:56

Ma ka korra siin:D Ühinen korra kooliteemasse:D
Mina kui krooniline puuduja olen hädas... nüüd hakkavad rootsi keeles puudumised lugema, õps võtab teatud arvu eest hindeid maha.. -.-
Tagasi üles Go down
spring
Veriveri loveable
spring

Female Postituste arv : 867

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 27 Icon_minitime2/2/2011, 21:27

Tuki - kas ta loeb põhjusega puudutud tunnid ka sisse? Very Happy

Ma muidu ei ole siin vabas teemas eriline kaasarääkija vist kunagi olnud, aga kui jutt eksamitele läks siis... Very Happy
Mina kardan ka eesti keele eksamit ja just seda lühikirjandi asja kõige rohkem. Grammatikat muidugi ka, aga lühikirjandit rohkem.
Valikeksamiks võtsin ma keemia. Kaalusin inglise keele ja keemia vahel, aga kuna ma eelmisel aastal tegin keemia üleminekueksami, keemias on vähem materjali ja keemia on natukene ehk lihtsam minu meelest, siis valisin selle. Loodame, et ma läbi ei kuku. Very Happy
Tagasi üles Go down
Asssu
Narkar
Asssu

Female Postituste arv : 45

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 27 Icon_minitime2/2/2011, 21:59

Kui kool, siis kool Very Happy
Mul tulevad see aasta tasemetööd matas, estas ja lotas. Lota pärast kardan kõige rohkem, kuna meie õps nii lebo, et laseb raamatust vaadata. Eriline looduse fänn ma ka pole ja kõik tööd tänu raamatule tehtud..
Niiet ma ei tea mis saab
Tagasi üles Go down
Pingu
Kuri admin
Pingu

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 27 Icon_minitime2/2/2011, 22:28

Ma sain kuuendas klassis looduse nelja, kuigi mul olid hinded pooleks -.- Kurrjam küll, see tuleb ju üheksanda tunnistusele. -.-
Tagasi üles Go down
Tuki
Helmut
Tuki

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 27 Icon_minitime3/2/2011, 18:27

Jah, ka põhjusega puudutud, isegi kui haige oled..

Eksamitest rääkides, eelmine aasta tegin inglise keele eksami. Polnud vöga keeruline..
Tagasi üles Go down
GossipGirl
Hüsteeriline naerja
GossipGirl

Female Postituste arv : 929

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 27 Icon_minitime3/2/2011, 18:55

Omg. Ma ei ole nii kaua siin käinud.
Mingi eksamiteema käib? Very Happy
Mul oli esta koolieksam, sain 4, esmaspäeval on inka eksam.

Peaks kunagi enda juttudele uued osad ka kirjutama. 2 kuud juba vahel :/
Tagasi üles Go down
Emma
Nobenäpp
Emma

Female Postituste arv : 1198

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 27 Icon_minitime3/2/2011, 19:54

Meil tuleb ajaloo eksam...-.- Ma oskan täiesti vabalt ainult Saja Aastase Sõja teemat, ma sellest võiks romaani kirjutada (Y) Aga ülejäänu...-.-
Tagasi üles Go down
*Nastik.
Kärameister
*Nastik.

Female Postituste arv : 1048

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 27 Icon_minitime3/2/2011, 20:05

mul oli eelmine aasta ajaloo eksam, ma sain kenasti mingid ristisõjad , keskaeg ikkagi ju ... -.-
see aasta on mata ja vene kirjalik ja suuline (Y)
Tagasi üles Go down
http://www.nnastik.blogspot.com
Griffu.
Admin
Griffu.

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 27 Icon_minitime3/2/2011, 23:06

Ajaloos kuula nagu muinasjuttu, kus kõik ainult kaklevad ja maid jagavad. Mul on seal kõik sassis. Nagu seebiooper, kus ma jälgida ei suuda, kes kellega käib ja kes keda tahab või kes kelle laps on. Very Happy
Tagasi üles Go down
GossipGirl
Hüsteeriline naerja
GossipGirl

Female Postituste arv : 929

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 27 Icon_minitime4/2/2011, 00:17

Ma tegin põhikoolis valikaine eksamina ajaloo.
Nii vähe punkte jäi puudu, et 5 saada :/

Nüüd ei teinud sp, et mõlemad aja õpsid on nõmedad ja ei oska õpetada.
Tagasi üles Go down
Tuki
Helmut
Tuki

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 27 Icon_minitime4/2/2011, 20:21

Ma kavatsen gümnaasiumis ajaloo eksami teha.. ei taha elu sees enam mate eksamit näha:D
Tagasi üles Go down
Espada
Maailmapäästja
Espada

Female Postituste arv : 777

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 27 Icon_minitime4/2/2011, 21:08

Oeh! Ma olen finally kodus. Very Happy Ma elasin nädal aega oma klassiõe juures. Ja üks klassiõde oli veel. Very Happy See oli vinge!
Tagasi üles Go down
http://signkolm.blogspot.com
Asssu
Narkar
Asssu

Female Postituste arv : 45

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 27 Icon_minitime5/2/2011, 14:55

ma söön tuhksuhkrut Very Happy Very Happy
Tagasi üles Go down
Pizza
Because pizza is love, pizza is life
Pizza

Male Postituste arv : 2863

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 27 Icon_minitime19/2/2011, 17:13

Miks on see teema ebaaktiivne? o_O
Tagasi üles Go down
Sponsored content

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 27 Icon_minitime

Tagasi üles Go down

vabateemavabateemavabateema:D:D (666)
Tagasi üles 
Lehekülg 27, lehekülgi kokku 40Mine lehele : Previous  1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40  Next