| vabateemavabateemavabateema:D:D (666) | |
|
+50Cilen socialpoetry Hime Droideka kurmzu Asssu spring *Nastik. Mirei Sulesepp rebasekutsikas Murtagh nasicc imeilus1 Senseless. Tärru. Prince Kirameki accident Everleigh Karolin Katu1995 Sümmeetria Keiti GossipGirl alwess Neckar swessu Kärolyn Elven Karro kcissy Keku Grape. White Wolf Tricia TeddyBear Emma getukz Griffu. AlwaysMe^^ Superstar Espada black Audrey Tuki Pizza Marmelaad Maiu Laaneoja Pingu padjanägu, [h] 54 posters |
|
Autor | Teade |
---|
Griffu. Admin
Postituste arv : 561
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 30/1/2011, 23:46 | |
| Mina tegin paar aastat tagasi. Ooooiiii, kuidas ma kartsin. Ma olen tõlkimises täielik koba ja kuulates ei saa ma üldse midagi aru. Aga tagantjärele vaadates...isegi minusugusel ohmoonil jäid vaid mõned punktid viiest puudu. Kolmest osast see siis koosnes - kuulamine, kirjutamine, grammatika. Kuulamisülesandeid oli kaks - lünkade täitmine ja ristikeste märkimine. Kusjuures kassetilt tulev hääl oli päris selge ja arusaadav, polnudki nii hirmsaid taustamürasid, nagu ma kartsin. Kirjutada tuli kiri ja mingi postkaart vms. Kirjas ma jahusin niisama kelbast sellest, kuidas ma kloune vihkan (lennukiga sõitmine oli teemaks, muide) ja postkaart oli lebo - antakse ju ette, mida täpselt kirjutama peab. Grammatika on lihtsalt asi, mida mina õppida ei oska. Tunde järgi panin. Umbes, et 'nii kõlab kuidagi ilusti'. Pmst, inka eksam ei tohiks midagi rasket olla. | |
|
| |
Griffu. Admin
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 30/1/2011, 23:48 | |
| Ahjaa, suuline osa oli ka. Mul oli mingi muusikakooli klaveriklassi pilt. Kaks inimest oli ka. Sõnavara koha pealt ei olnud mulle selle pildi kirjeldamine keeruline, aga seal olid ka mingid linnaplaanid ja turupildid...nendes ma oleks küll põrnunud. Mulle poleks siis meelde tulnud, et kurk on kukuümber ja sõna 'turg' on mul ainult vene keeles selge. | |
|
| |
Keku Veriveri loveable
Postituste arv : 853 Age : 29 Asukoht : Üksik saar keset Atlandi Ookeani.
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 31/1/2011, 15:58 | |
| Ma teen ka inka eksamit. Grammatika on viimaselajal nii mööda mul läinud, et peab vist seda tõsiselt harjutama : D | |
|
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
Postituste arv : 9505 Age : 32 Asukoht : Pärnu
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 31/1/2011, 16:00 | |
| - Pingu kirjutas:
- Hei, kas keegi siinsetest tegi 9nda klassi lõpus valikeksamina inglise keele eksami?
Kui keegi tegi, kas sheeriksite kogemusi? Ojaa, mina eriti midagi ei mäleta sellest, kuid põhilised asjad (ajad jne, jne....)olid küll sees. Pluss veel mingi essee kirjutamise asi vist...? Aga suuline osa on selline, mis ajab suht närvi... valid pildi ja siis antakse sulle natsa aega, et saaksid enam-vähem oma jutu välja mõelda ja see on jube. Näiteks tuli mulle selline pilt, kus üks väike kirjudes riietes põnn mängis sügisestes kirjudes lehtedes mingi plastmasskäruga. Et siis nagu... räägi sellest mingi stoori kokku eksole? Kokkuvõttes läks väga hästi, sain tugeva nelja :) ja mis põhiline, see polnud üldsegi nii raske kui õps pabistas. Ahjaa, siinkohal mainin ka seda, et ma ei käinud mitte üheski inka eksami konsultatsioonis. Igatahes kui sul on olemas mingigi keeleline loogiline mõtlemine, ei peaks probleemi olema EDIT: Kui sa plaanid keska lõpus inka eksamit teha on see hea eelsoojendus. Eriti suulise eksami puhul. Ja minul tuleb 3. mail inka riiklik, prrr | |
|
| |
padjanägu, [h] Tolstoi meets Gaiman
Postituste arv : 1847 Age : 29
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 31/1/2011, 20:05 | |
| Ma võtan ka inka nüüd see aasta (Pinks, mai teadnudki, et sa ka ). Tallinnas olid kõik mingi, et - WHAAT, miks, mis sul viga on, aga tartus oli vend, et - see ainus normaalne valik, ära kaalu ka muud, kõige lihtsam ja kergem ja loogilisem ja saad läbi isegi kui ei õpi, ja et ära hakka üldse teistega pead vaevamagi. Uskusin siis venda, kuigi natuke kriipi on ikka, et meil kirjalik JA suuline, samas kui teistel saab viieteistkümnendaga kogu see pull läbi, aga ei, meie peame üks päev enne lõpetamist suulist tegema. | |
|
| |
Pingu Kuri admin
Postituste arv : 1928 Age : 29 Asukoht : London
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 31/1/2011, 21:56 | |
| eino, inka on kõige õigem valik minujaoks niiehnii Kõik need inglisekeelsed seebid, filmid, raamatud mida ma uurin on mu suht klassis inglise keele ässaks teinud :D Ma põen eesti keele pärast rohkem o.- Keegi seda eksamit mäletab? | |
|
| |
Karro Our little cutie pie (L)
Postituste arv : 1743 Age : 30 Asukoht : Tähtedel
| |
| |
Pingu Kuri admin
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 31/1/2011, 22:22 | |
| kirjand kirjandiks. Grammatika oli midagi väga hullu? | |
|
| |
padjanägu, [h] Tolstoi meets Gaiman
Postituste arv : 1847 Age : 29
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 1/2/2011, 17:42 | |
| | |
|
| |
Karro Our little cutie pie (L)
Postituste arv : 1743 Age : 30 Asukoht : Tähtedel
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 1/2/2011, 18:36 | |
| | |
|
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
Postituste arv : 9505 Age : 32 Asukoht : Pärnu
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 1/2/2011, 19:31 | |
| Kui midagi õppida, siis igasuguseid neid sõnu, kus need katusega z-d ja s-id ja muud toredad tähed on. Sest mina näiteks murdsin päris 'natuke' aega kuidas sõna garaaz *siin vist peaks katus ka peal olema???* kirjutatakse. ja muidu pole eriti midagi hullu. Lõpus oli 200 sõnaline kirjand/essee. Meil oli Eesti-teemaline. ja kui te teete proovikirjandeid ja sa need max'i (40 punkti) kätte saad (nagu mina ), ära üldse põe. ma olin oma klassis ainuke, kes eksami viie sai ja seda 91 punktiga :) | |
|
| |
Tuki Helmut
Postituste arv : 917 Age : 30 Asukoht : Tartu
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 2/2/2011, 20:56 | |
| Ma ka korra siin:D Ühinen korra kooliteemasse:D Mina kui krooniline puuduja olen hädas... nüüd hakkavad rootsi keeles puudumised lugema, õps võtab teatud arvu eest hindeid maha.. -.- | |
|
| |
spring Veriveri loveable
Postituste arv : 867 Age : 28 Asukoht : outer space
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 2/2/2011, 21:27 | |
| | |
|
| |
Asssu Narkar
Postituste arv : 45 Age : 27
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 2/2/2011, 21:59 | |
| Kui kool, siis kool Mul tulevad see aasta tasemetööd matas, estas ja lotas. Lota pärast kardan kõige rohkem, kuna meie õps nii lebo, et laseb raamatust vaadata. Eriline looduse fänn ma ka pole ja kõik tööd tänu raamatule tehtud.. Niiet ma ei tea mis saab | |
|
| |
Pingu Kuri admin
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 2/2/2011, 22:28 | |
| Ma sain kuuendas klassis looduse nelja, kuigi mul olid hinded pooleks -.- Kurrjam küll, see tuleb ju üheksanda tunnistusele. -.- | |
|
| |
Tuki Helmut
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 3/2/2011, 18:27 | |
| Jah, ka põhjusega puudutud, isegi kui haige oled..
Eksamitest rääkides, eelmine aasta tegin inglise keele eksami. Polnud vöga keeruline.. | |
|
| |
GossipGirl Hüsteeriline naerja
Postituste arv : 929 Age : 33
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 3/2/2011, 18:55 | |
| Omg. Ma ei ole nii kaua siin käinud. Mingi eksamiteema käib? Mul oli esta koolieksam, sain 4, esmaspäeval on inka eksam. Peaks kunagi enda juttudele uued osad ka kirjutama. 2 kuud juba vahel :/ | |
|
| |
Emma Nobenäpp
Postituste arv : 1198 Age : 27 Asukoht : In my dreams...
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 3/2/2011, 19:54 | |
| Meil tuleb ajaloo eksam...-.- Ma oskan täiesti vabalt ainult Saja Aastase Sõja teemat, ma sellest võiks romaani kirjutada (Y) Aga ülejäänu...-.- | |
|
| |
*Nastik. Kärameister
Postituste arv : 1048 Age : 27
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 3/2/2011, 20:05 | |
| mul oli eelmine aasta ajaloo eksam, ma sain kenasti mingid ristisõjad , keskaeg ikkagi ju ... -.- see aasta on mata ja vene kirjalik ja suuline (Y) | |
|
| |
Griffu. Admin
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 3/2/2011, 23:06 | |
| Ajaloos kuula nagu muinasjuttu, kus kõik ainult kaklevad ja maid jagavad. Mul on seal kõik sassis. Nagu seebiooper, kus ma jälgida ei suuda, kes kellega käib ja kes keda tahab või kes kelle laps on. | |
|
| |
GossipGirl Hüsteeriline naerja
Postituste arv : 929 Age : 33
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 4/2/2011, 00:17 | |
| Ma tegin põhikoolis valikaine eksamina ajaloo. Nii vähe punkte jäi puudu, et 5 saada :/
Nüüd ei teinud sp, et mõlemad aja õpsid on nõmedad ja ei oska õpetada. | |
|
| |
Tuki Helmut
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 4/2/2011, 20:21 | |
| Ma kavatsen gümnaasiumis ajaloo eksami teha.. ei taha elu sees enam mate eksamit näha:D | |
|
| |
Espada Maailmapäästja
Postituste arv : 777 Age : 31 Asukoht : Viljandi
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 4/2/2011, 21:08 | |
| Oeh! Ma olen finally kodus. Ma elasin nädal aega oma klassiõe juures. Ja üks klassiõde oli veel. See oli vinge! | |
|
| |
Asssu Narkar
Postituste arv : 45 Age : 27
| |
| |
Pizza Because pizza is love, pizza is life
Postituste arv : 2863
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 19/2/2011, 17:13 | |
| Miks on see teema ebaaktiivne? o_O | |
|
| |