MEIE JUTUD

Järjejuttudele pühendatud foorum

PortalPealehtOtsiLatest imagesRegistreeriLogi sisse

vabateemavabateemavabateema:D:D (666)

Go down 
+50
Cilen
socialpoetry
Hime
Droideka
kurmzu
Asssu
spring
*Nastik.
Mirei
Sulesepp
rebasekutsikas
Murtagh
nasicc
imeilus1
Senseless.
Tärru.
Prince Kirameki
accident
Everleigh
Karolin
Katu1995
Sümmeetria
Keiti
GossipGirl
alwess
Neckar
swessu
Kärolyn
Elven
Karro
kcissy
Keku
Grape.
White Wolf
Tricia
TeddyBear
Emma
getukz
Griffu.
AlwaysMe^^
Superstar
Espada
black
Audrey
Tuki
Pizza
Marmelaad
Maiu Laaneoja
Pingu
padjanägu, [h]
54 posters
Mine lehele : Previous  1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 40  Next
AutorTeade
nasicc
Pehme admin
nasicc

Female Postituste arv : 5899

vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 35 Empty
PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 35 Icon_minitime8/3/2012, 12:56

Carmen. Very Happy
Kujutasin ette, et on rohkem kriiskamist. Very Happy Aga tglt oli nagu koorilaul. Very Happy Ja mul oli selline uni. Siis sõber naeris, kui mul mõne võimsama koha peal jälle haigutus peal. Very Happy Ja meie ees istusid vanad soome mehed, kes astusid üle tooli seljatoe oma kohale... Very Happy Aga muidu täitsa meeldis. Very Happy

Hmm... mu isa räägib endiselt oma esimesest ja viimasest ballettist. Very Happy Sõbra ema töötas seal kassas v kuskil, smuugeldas neid kooli ajal sisse. Terve pundi. Mitte keegi ei pidanud lõpuni vastu. Very Happy
Tagasi üles Go down
Naughty
Kärbes ämblikuvõrgus
Naughty

Female Postituste arv : 2315

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 35 Icon_minitime8/3/2012, 12:57

Võibolla nad ei oska lihtsalt sellised asju hinnata. Minumeelest on balleti vaatamine vahva:)
Igal oma maitse, kõigile ei pruugi meeldida jah. Aga kuidas sinu endaga oli? Meeldis?
Tagasi üles Go down
Prince Kirameki
Kastanjetid
Prince Kirameki

Female Postituste arv : 2665

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 35 Icon_minitime8/3/2012, 13:12

Mina nägin "Carmenit" viiendas klassis ja see oli minu arvates üsna huvitav, aga väiksena oli suhteliselt raske nii mitu tundi järjest rahulikult püsida ja kuigi me läksime teatrisse klassiga, tulid paljud vanemad kaasa, et oma lapsi kontrollida. Eri Klas dirigeeris ja soome mutid pildusid kogu aeg tema suunas vaimustatud kommentaare Very Happy

Ma olen näinud ainult kuute balletti, aga ka minu meelest on neid hea vaadata. Minu elu esimese balleti ajal läks "Pähklipureja" esimese vaatuse lõpus teatris midagi põlema, kui ma ei eksi, siis lavakardin, ja kõik said kas piletiraha tagasi või uue pileti järgmisele etendusele Very Happy
Tagasi üles Go down
http://kaksisoim.tumblr.com/
Naughty
Kärbes ämblikuvõrgus
Naughty

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 35 Icon_minitime8/3/2012, 13:14

No selliseljuhul oli sinu esimene balleti kogemus juba piisavalt meeldejääv, et tekib isu järgmisi vaadata Very Happy
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 35 Icon_minitime8/3/2012, 13:19

Ega jah... kolm ja pool tundi oli eile Carmen. Very Happy
Ma käisin ka kooliga... või noh, paralleelidega. Muusikaõpetaja veab kümnendikud balletti vaatama, 11ndikud saavad opereti ja meie ooperi. Very Happy
Tagasi üles Go down
Naughty
Kärbes ämblikuvõrgus
Naughty

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 35 Icon_minitime8/3/2012, 13:21

Vot ooperit ja opereti ei ole mul õnnestun ud veel vaatama minna, aga uskuge ma pole selle üle üldse uhke ka. Ja selle tembu teen ma kunagi lähitulevikus kindlasti ära.
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 35 Icon_minitime8/3/2012, 13:24

Ma tahan balletti näha... Very Happy
Luikede järve eriti. Very Happy (Ma kardan, et kui tuttavlikku muusikat pole, on igav. (A) Very Happy)
Tagasi üles Go down
Naughty
Kärbes ämblikuvõrgus
Naughty

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 35 Icon_minitime8/3/2012, 13:33

No Luikede järve puhul sa seda ju kartma küll ei pea:D Ja m ulle tundub, et just sellepärast sa seda tahadki vaatama minna:D
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 35 Icon_minitime8/3/2012, 13:37

Vist jah... Very Happy
Meil oli koolis muusika kuulamine ja ma tundsin ainukesena klassist (6 on väga suur ka, eksole xD) ühe loo ära seetõttu, et ma olin selle taha kirjutanud: nagu T¹aikovski. Ja siis kui uuesti lasti seda, oli esimene mõte sama. (H) Very Happy
Nüüd tuleb ühesõnaga oodata Luikede järve ja siis endale ohver leida. Very Happy
Tagasi üles Go down
Naughty
Kärbes ämblikuvõrgus
Naughty

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 35 Icon_minitime8/3/2012, 13:41

mmm...Tallinnas alles hiljuti jooksis Luikede järv jälle. Tahtsin vaatama minna, aga ei olnud mahti. Kuid nüüd ei ole silte bussipeatustes näinud ja ega pole uurinud ka.
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 35 Icon_minitime8/3/2012, 13:44

Tuleb kuhugi teatri-, ooperi-, balletisuurlinna elama kolida. Very Happy Seal on ehk kogu aeg kõike. Very Happy
Tagasi üles Go down
Naughty
Kärbes ämblikuvõrgus
Naughty

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 35 Icon_minitime8/3/2012, 13:50

Oleksid valmis selleks? Very Happy
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 35 Icon_minitime8/3/2012, 13:52

Ega ma kõiki võimalusi kasutama peaks ju... Very Happy
Tagasi üles Go down
Naughty
Kärbes ämblikuvõrgus
Naughty

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 35 Icon_minitime8/3/2012, 13:59

Mulle tundus, et just selline inimene sa oledki, kõigest tuleb kohe kinni haarata ja väljakutsetele vastu astuda.

Kui oleksin pidanud tänase põhjal iseloomustama, siis just nii ma seda teinud oleksin:D
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 35 Icon_minitime8/3/2012, 14:03

Ma olen valiv. Very Happy Olude sunnil. Very Happy Kui on ühel päeval ikka kolm asja, tuleb valida. Very Happy Või siis tõmmelda... üks nädal oli nii, et Tlnas mingi konverents, siis keset ööd magama, järgmine hommik neljast üles, viidi Soome laeva peale, sealt õhtul mingi kell 12 tagasi, üheks magama... hommikul viis üles, et jõuda Tlnast rongi peale Pärnusse, kus oli kolmepäevane meedialaager ja kus teadupärast magatakse öö peale 2-3 tundi. Very Happy Ja tegelikult oli mul meedialaagri ajal veel kaks alternatiivset asja... Very Happy *le sigh* Very Happy

Aa. Ja ma olen tegelikult täiega laisk ka. Very Happy Ja raha seab kahjuks mingid piirangud. Very Happy

Ühesõnaga jah... mida sa teinud oleksid? Very Happy *ei mõika* Very Happy
Tagasi üles Go down
Naughty
Kärbes ämblikuvõrgus
Naughty

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 35 Icon_minitime8/3/2012, 14:09

Ma mõtlesin seda, et kui ma oleksin pidanud sind tänase põhjal iseloomustama siis just sellise pealehakkaja in imesena.

Mulle meeldivad aktivistid, VÄGA! Wink
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 35 Icon_minitime8/3/2012, 14:13

Noh... heal Sillel mitu tahku. Very Happy

Mulle meeldivad meeldivad aktivistid. Very Happy Aga üldiselt on nendega tore... Very Happy Eriti siis kui ühed näod igal pool on ja siis lõpuks te olete mingi et kui tihti ma sind nädala aja jooksul pean nägema ja siis saate sõpradeks ka. Very Happy
Tagasi üles Go down
Naughty
Kärbes ämblikuvõrgus
Naughty

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 35 Icon_minitime8/3/2012, 14:20

No eks aktivistidel ole see sõprade leidimine lihtsam ka kui niisama kodukoil, kes väljas ei käi ja kes ühestki üritusest või tegemisest huvitatud pole.

Siukseid on eestis palju *mõtleb kui kohutav* Evil or Very Mad

Olin ise põhikooli ja kutsekooli ajal aktiive kooliürituste korraldaja ja no tee mis tahad, selliseid, kes kohe mitte millestki huvitatud ei ole on nii palju, aga õnneks õnnestus mul enda koolis vähemalt nende arvu vähendada. *naeratab rahulolevalt*
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 35 Icon_minitime8/3/2012, 14:22

Üks eesmärkidest aktivistina täidetud. Very Happy

Üritusi on NII RASKE korraldada, kui inimesed kaasa ei lähe. Very Happy Nii et müts maha. Very Happy Vahel see nakatab ka... Very Happy Ma koolitasin vabatahtlikkuse teemal ükskord inimesi ja siis nii tore oli näha, kuidas nad süttisid. Very Happy Ma kahjuks pole tagasisidet saanud, kas nad midagi teinud ka on. Very Happy
Tagasi üles Go down
Naughty
Kärbes ämblikuvõrgus
Naughty

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 35 Icon_minitime8/3/2012, 14:30

Mulle endale meeldib kui koolis on palju palju üritusi, see teeb kooli käimise miljon korda lõbusamaks, kuigi mulle isegi meeldib koolis niisamagi, aga siiski üritused lihtsalt ruulivad, mina ilm a ei saa ja kuna keegi neid meil korraldada ei soovinud siis keegi pidi ju seda tegema:)

Peaks praegusele koolile ka siiski ettepanekuid tegema, kuid samas 1500 õpilasega kooli üritustest osa võtma saada??? Rolling Eyes No ei tea No
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 35 Icon_minitime8/3/2012, 14:33

Noh... kas just kõik peavad osalema. Very Happy Aga osalejaid on kindlasti rohkem kui mõnes paarisaja õpilasega koolis. Very Happy Ja ehk saab rohkem meeskonda ka taha. Very Happy
Tagasi üles Go down
Naughty
Kärbes ämblikuvõrgus
Naughty

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 35 Icon_minitime8/3/2012, 14:36

Seda kindlasti, aga teatavasti õpib meie koolis üle tuhande poisi ja ülejäänud on tüdrukud ning kui seda arvesse võtta, siis tean omal nahal juba seda, et poiste osavõttu on enamjaolt raskem saavutada kui tüdrukute oma.:) Kuid samas, kui mõtlen enda kooli ÕE peale siis seal on 70% liikmetest siiski poisid:) ju see siis läheb neile peale.
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 35 Icon_minitime8/3/2012, 14:40

Meie kooli ÕEs on 13 liiget, neist kaks poisid. ...ja 9 kaheteistkümnendikud. Very Happy
Tagasi üles Go down
Naughty
Kärbes ämblikuvõrgus
Naughty

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 35 Icon_minitime8/3/2012, 14:48

Ma ei mäleta täpselt kui palju meil neid on aga kooli lehest lugesin, et meie koolis on ÕE-s 70% poisid ja, et õpetajatel on hea meel, et poisid on oma ajusi liigutama hakanud.Very Happy Ja kusjuures just täpselt nii see õpetaja kooli lehte öelnud oligi.
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 35 Icon_minitime8/3/2012, 14:50

Kui ma koolilehe peatoimetaja olin ja me ära trükkisime, kuidas üks tüdruk ütles, et osad õpetajad on seniilsed, nimesid mainimata, sai see õpilane ühes tunnis ühe õpetaja käest sõimata ja ekooli märkuse, teises tunnis sai veel sõimata ja saadeti tunnist välja direktor karjus ka tema peale. Ja siis karjuti ajalehe toimetuse peale... Jube oli. Very Happy
Tagasi üles Go down
Sponsored content

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 35 Icon_minitime

Tagasi üles Go down

vabateemavabateemavabateema:D:D (666)
Tagasi üles 
Lehekülg 35, lehekülgi kokku 40Mine lehele : Previous  1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 40  Next