| vabateemavabateemavabateema:D:D (666) | |
|
+50Cilen socialpoetry Hime Droideka kurmzu Asssu spring *Nastik. Mirei Sulesepp rebasekutsikas Murtagh nasicc imeilus1 Senseless. Tärru. Prince Kirameki accident Everleigh Karolin Katu1995 Sümmeetria Keiti GossipGirl alwess Neckar swessu Kärolyn Elven Karro kcissy Keku Grape. White Wolf Tricia TeddyBear Emma getukz Griffu. AlwaysMe^^ Superstar Espada black Audrey Tuki Pizza Marmelaad Maiu Laaneoja Pingu padjanägu, [h] 54 posters |
|
Autor | Teade |
---|
nasicc Pehme admin
Postituste arv : 5899 Age : 31 Asukoht : Tartu
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 8/3/2012, 12:56 | |
| Carmen. Kujutasin ette, et on rohkem kriiskamist. Aga tglt oli nagu koorilaul. Ja mul oli selline uni. Siis sõber naeris, kui mul mõne võimsama koha peal jälle haigutus peal. Ja meie ees istusid vanad soome mehed, kes astusid üle tooli seljatoe oma kohale... Aga muidu täitsa meeldis. Hmm... mu isa räägib endiselt oma esimesest ja viimasest ballettist. Sõbra ema töötas seal kassas v kuskil, smuugeldas neid kooli ajal sisse. Terve pundi. Mitte keegi ei pidanud lõpuni vastu. | |
|
| |
Naughty Kärbes ämblikuvõrgus
Postituste arv : 2315 Age : 32 Asukoht : Harjumaa
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 8/3/2012, 12:57 | |
| Võibolla nad ei oska lihtsalt sellised asju hinnata. Minumeelest on balleti vaatamine vahva:) Igal oma maitse, kõigile ei pruugi meeldida jah. Aga kuidas sinu endaga oli? Meeldis? | |
|
| |
Prince Kirameki Kastanjetid
Postituste arv : 2665 Age : 33 Asukoht : Magnostadt Academy
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 8/3/2012, 13:12 | |
| Mina nägin "Carmenit" viiendas klassis ja see oli minu arvates üsna huvitav, aga väiksena oli suhteliselt raske nii mitu tundi järjest rahulikult püsida ja kuigi me läksime teatrisse klassiga, tulid paljud vanemad kaasa, et oma lapsi kontrollida. Eri Klas dirigeeris ja soome mutid pildusid kogu aeg tema suunas vaimustatud kommentaare Ma olen näinud ainult kuute balletti, aga ka minu meelest on neid hea vaadata. Minu elu esimese balleti ajal läks "Pähklipureja" esimese vaatuse lõpus teatris midagi põlema, kui ma ei eksi, siis lavakardin, ja kõik said kas piletiraha tagasi või uue pileti järgmisele etendusele | |
|
| |
| |
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 8/3/2012, 13:19 | |
| Ega jah... kolm ja pool tundi oli eile Carmen. Ma käisin ka kooliga... või noh, paralleelidega. Muusikaõpetaja veab kümnendikud balletti vaatama, 11ndikud saavad opereti ja meie ooperi. | |
|
| |
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 8/3/2012, 13:21 | |
| Vot ooperit ja opereti ei ole mul õnnestun ud veel vaatama minna, aga uskuge ma pole selle üle üldse uhke ka. Ja selle tembu teen ma kunagi lähitulevikus kindlasti ära. | |
|
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 8/3/2012, 13:24 | |
| Ma tahan balletti näha... Luikede järve eriti. (Ma kardan, et kui tuttavlikku muusikat pole, on igav. (A) ) | |
|
| |
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 8/3/2012, 13:33 | |
| No Luikede järve puhul sa seda ju kartma küll ei pea:D Ja m ulle tundub, et just sellepärast sa seda tahadki vaatama minna:D | |
|
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 8/3/2012, 13:37 | |
| Vist jah... Meil oli koolis muusika kuulamine ja ma tundsin ainukesena klassist (6 on väga suur ka, eksole xD) ühe loo ära seetõttu, et ma olin selle taha kirjutanud: nagu T¹aikovski. Ja siis kui uuesti lasti seda, oli esimene mõte sama. (H) Nüüd tuleb ühesõnaga oodata Luikede järve ja siis endale ohver leida. | |
|
| |
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 8/3/2012, 13:41 | |
| mmm...Tallinnas alles hiljuti jooksis Luikede järv jälle. Tahtsin vaatama minna, aga ei olnud mahti. Kuid nüüd ei ole silte bussipeatustes näinud ja ega pole uurinud ka. | |
|
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 8/3/2012, 13:44 | |
| Tuleb kuhugi teatri-, ooperi-, balletisuurlinna elama kolida. Seal on ehk kogu aeg kõike. | |
|
| |
| |
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 8/3/2012, 13:52 | |
| Ega ma kõiki võimalusi kasutama peaks ju... | |
|
| |
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 8/3/2012, 13:59 | |
| Mulle tundus, et just selline inimene sa oledki, kõigest tuleb kohe kinni haarata ja väljakutsetele vastu astuda.
Kui oleksin pidanud tänase põhjal iseloomustama, siis just nii ma seda teinud oleksin:D | |
|
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 8/3/2012, 14:03 | |
| Ma olen valiv. Olude sunnil. Kui on ühel päeval ikka kolm asja, tuleb valida. Või siis tõmmelda... üks nädal oli nii, et Tlnas mingi konverents, siis keset ööd magama, järgmine hommik neljast üles, viidi Soome laeva peale, sealt õhtul mingi kell 12 tagasi, üheks magama... hommikul viis üles, et jõuda Tlnast rongi peale Pärnusse, kus oli kolmepäevane meedialaager ja kus teadupärast magatakse öö peale 2-3 tundi. Ja tegelikult oli mul meedialaagri ajal veel kaks alternatiivset asja... *le sigh* Aa. Ja ma olen tegelikult täiega laisk ka. Ja raha seab kahjuks mingid piirangud. Ühesõnaga jah... mida sa teinud oleksid? *ei mõika* | |
|
| |
| |
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 8/3/2012, 14:13 | |
| Noh... heal Sillel mitu tahku. Mulle meeldivad meeldivad aktivistid. Aga üldiselt on nendega tore... Eriti siis kui ühed näod igal pool on ja siis lõpuks te olete mingi et kui tihti ma sind nädala aja jooksul pean nägema ja siis saate sõpradeks ka. | |
|
| |
| |
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 8/3/2012, 14:22 | |
| Üks eesmärkidest aktivistina täidetud. Üritusi on NII RASKE korraldada, kui inimesed kaasa ei lähe. Nii et müts maha. Vahel see nakatab ka... Ma koolitasin vabatahtlikkuse teemal ükskord inimesi ja siis nii tore oli näha, kuidas nad süttisid. Ma kahjuks pole tagasisidet saanud, kas nad midagi teinud ka on. | |
|
| |
| |
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 8/3/2012, 14:33 | |
| Noh... kas just kõik peavad osalema. Aga osalejaid on kindlasti rohkem kui mõnes paarisaja õpilasega koolis. Ja ehk saab rohkem meeskonda ka taha. | |
|
| |
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 8/3/2012, 14:36 | |
| Seda kindlasti, aga teatavasti õpib meie koolis üle tuhande poisi ja ülejäänud on tüdrukud ning kui seda arvesse võtta, siis tean omal nahal juba seda, et poiste osavõttu on enamjaolt raskem saavutada kui tüdrukute oma.:) Kuid samas, kui mõtlen enda kooli ÕE peale siis seal on 70% liikmetest siiski poisid:) ju see siis läheb neile peale. | |
|
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 8/3/2012, 14:40 | |
| Meie kooli ÕEs on 13 liiget, neist kaks poisid. ...ja 9 kaheteistkümnendikud. | |
|
| |
| |
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 8/3/2012, 14:50 | |
| Kui ma koolilehe peatoimetaja olin ja me ära trükkisime, kuidas üks tüdruk ütles, et osad õpetajad on seniilsed, nimesid mainimata, sai see õpilane ühes tunnis ühe õpetaja käest sõimata ja ekooli märkuse, teises tunnis sai veel sõimata ja saadeti tunnist välja direktor karjus ka tema peale. Ja siis karjuti ajalehe toimetuse peale... Jube oli. | |
|
| |
Sponsored content
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) | |
| |
|
| |
| vabateemavabateemavabateema:D:D (666) | |
|