MEIE JUTUD

Järjejuttudele pühendatud foorum

PortalPealehtOtsiLatest imagesRegistreeriLogi sisse

vabateemavabateemavabateema:D:D (666)

Go down 
+50
Cilen
socialpoetry
Hime
Droideka
kurmzu
Asssu
spring
*Nastik.
Mirei
Sulesepp
rebasekutsikas
Murtagh
nasicc
imeilus1
Senseless.
Tärru.
Prince Kirameki
accident
Everleigh
Karolin
Katu1995
Sümmeetria
Keiti
GossipGirl
alwess
Neckar
swessu
Kärolyn
Elven
Karro
kcissy
Keku
Grape.
White Wolf
Tricia
TeddyBear
Emma
getukz
Griffu.
AlwaysMe^^
Superstar
Espada
black
Audrey
Tuki
Pizza
Marmelaad
Maiu Laaneoja
Pingu
padjanägu, [h]
54 posters
Mine lehele : Previous  1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40  Next
AutorTeade
Naughty
Kärbes ämblikuvõrgus
Naughty

Female Postituste arv : 2315

vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 36 Empty
PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 36 Icon_minitime8/3/2012, 14:53

Toimetajana oleksid vist pidanud veidi kauem järele mõtlema, kas tasuks sellist asja kooli lehte panna, aga noh meil on vaba Eesti, kehtib demokraati nii, et mingu nad kõik k***dile!!! bounce
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

Female Postituste arv : 5899

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 36 Icon_minitime8/3/2012, 14:55

Nimesid ei nimetatud... õpilase arvamus. Very Happy Ja kriitikat on ju vaja... xD

Nüüd mulle meenus mu mõte teha mingit snl-i igakuist ajalehe moodi asja. Very Happy Intervjuud, juttude kokkuvõtted, promomised... Very Happy (Igatsen lehe toimetamist ja kokkutõstmist. Very Happy)
Tagasi üles Go down
Griffu.
Admin
Griffu.

Female Postituste arv : 561

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 36 Icon_minitime8/3/2012, 15:25

Siinsed ajalehed ja -kirjad on ka ammuunustatud....Täitsa nunnu oleks, kui sa selle mõtte teostaksid, Nässu! ;D
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 36 Icon_minitime8/3/2012, 15:29

On jah... kurb tegelikult.

Jah. Very Happy Oleks... Very Happy Ja kui teistele ka see mõte meeldib... Very Happy Ja siis oleks ka, millest siin kirjutada... Mul hakkab see vaimustus aina suurenema jälle. Very Happy Vbl tooks see aktiivsust ka... saaks PDF-i teha sellest ja niimoodi jagada... Very Happy Kes tahab, prindib välja... Very Happy

Muidugi üksinda ma ei jaksaks seda väga aktiivsena üleval pidada. Very Happy Siis oleks vaja väikest mõttetalgute-seltskonda isegi. Very Happy
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

Female Postituste arv : 9505

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 36 Icon_minitime9/3/2012, 12:29

Ajaleht oleks jaaa päris vägev Very Happy

Meil keskas, kus oli umbes 400 õpilast, oli õpilasesinduses umbes 13 inimest? Enamus oli meie klassist- 2 poissi ja 4 tüdrukut.

Ja kooliajalehe toimetusse ei saanud ma ühe bitchi pärast Very Happy Vabandust väljenduse eest, aga nii see oli. Kõik teised tahtsid, et ma hakkaks koostööd tegema, aga see bitch kartis artiklite suhtes konkurentsi, mis iseeenesest oli ajuvaba Very Happy
Aga see ajaleht põhimõtteliselt käis suht ruttu alla. Ilmus vist kaks kuud ja siis oli adjööööö.... Ja mul oli isegi hea meel, et ma sellega seotud polnud.
Tagasi üles Go down
Naughty
Kärbes ämblikuvõrgus
Naughty

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 36 Icon_minitime9/3/2012, 12:32

Miks sellega nii kiirelt siis adjöö sai??? Keegi ei tahtnud toimetada siis enam w?
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 36 Icon_minitime9/3/2012, 12:34

Lihtsalt nad ei suutnud sellega hakkama saada või midagi sellist. Ei osanud kuidagi ruumi ära täita ja nii edasi... Juba esimese numbri peale ma kergitasin kulme, et WTF 2 lehekülge ja that's it?
Tagasi üles Go down
Naughty
Kärbes ämblikuvõrgus
Naughty

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 36 Icon_minitime9/3/2012, 12:36

Kooli leged kipuvad jah tihtipeale sellised õhukesed olema, aga paar lehte, see on ju tase Very Happy
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 36 Icon_minitime9/3/2012, 12:38

Mnjaa, aga mingitest uudistest-asjadest küll rääkida ei saa. See oli lihtsalt nii... ajuvaba Very Happy
Tagasi üles Go down
Naughty
Kärbes ämblikuvõrgus
Naughty

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 36 Icon_minitime10/3/2012, 00:24

Nii ta on!!

Teatavasti koolileht peaks just selline koht olema, kust saad ülevaate koolist toimuvast! Itervjuud õpilaste ja õpetajate jms ning väike naljanurk ka nagu ikka ajalehtedel komber ja ongi igavesti tore ajaleht valmis. Raske töö, aga tasub vaeva ära.!!!
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 36 Icon_minitime10/3/2012, 02:05

Mnjaa,
ilmselegelt nad ei jaganud matsu Very Happy
Tagasi üles Go down
Naughty
Kärbes ämblikuvõrgus
Naughty

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 36 Icon_minitime10/3/2012, 03:12

Ilmselgelt on sul täielik õigus:)
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 36 Icon_minitime10/3/2012, 10:13

Meil oli probleemi (õnneks) ajalehe mitte 12st leheküljest paksemaks laskmisega. Very Happy (Muidu oleks kallimaks läinud. Very Happy) Kuigi tagasi vaadates ma ei kujuta ette, kust pagan me kõik need intervjuud ja omaloominguasjad ja luuletused ja uudised ja võistlused ja kuulutused küll võtsime... tulid kuidagi. Very Happy

AGA. Very Happy Kui snlhmni seisukohast tundub ideel jumet olevat, miks mitte asjale hing sisse puhuda ja vaadata, kas ja mis välja tuleks? Very Happy
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 36 Icon_minitime10/3/2012, 13:58

Vau, päris hea ju- 12 lehekülge Very Happy
Meil oli jah, põhimõtteliselt 2-3 A4 pikk ajaleht. Kui hakata mõtlema, kuidas see 'toimkond' ajalehest unistas, oli see, mis välja tuli lihtsalt hale Very Happy
Kui kohalikku ajalehte oli vaja teha 'Koolilehe' raames see leht nagu vms., siis ka oli põhimõtteliselt kooli ajaloost kirjutatud ja mingist algklasside tripist Soomaale vms. Igatahes jahm, suht mõtetu... Very Happy
Tagasi üles Go down
Naughty
Kärbes ämblikuvõrgus
Naughty

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 36 Icon_minitime10/3/2012, 14:25

No mingi kuus seitse lehekülge võiks ikka ju olla, mitte nii, et kask lehte ja ajaleht missugune. Mad
Pealegi, mina ei jõua kahe leheküljega kohale seegi, et ma lugema olen hakanud Very Happy
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 36 Icon_minitime10/3/2012, 14:27

Nad unistasid liiga suurelt Very Happy Ei osanud lõpuks mitte muhvigi teha
Tagasi üles Go down
Naughty
Kärbes ämblikuvõrgus
Naughty

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 36 Icon_minitime10/3/2012, 15:57

Ja siis nüüd selliste inimeste pärast,kes meie maailma hukule on määranud ei saanud sina lehe toimetusse. Ei no isiklikult oleks tulnud ja korra majja löönud Mad bounce
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 36 Icon_minitime10/3/2012, 17:39

Yap. Asi oligi konkurentsis Very Happy Mulle on soovitatud isegi ajakirjandust õppima minna. Soovitjate hulgas keska direktor ja sekretär jnejne... Very Happy Kahju jahm. Aga siiski. Ma sain rahulikult oma tegemistele keskenduda. Ehk siis kirjutamisele :)
Tagasi üles Go down
Naughty
Kärbes ämblikuvõrgus
Naughty

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 36 Icon_minitime10/3/2012, 19:55

Ja mõelda vaid, oleksid sinna saanud siis vb ei kirjutakski nii palju ja nii hästi. Nagu ütluski on, et igas halvas leidub midagi head!! Rolling Eyes
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 36 Icon_minitime10/3/2012, 21:07

Em, vaevalt, et toimetuses olemine mu kirjaoskusele mõjunud oleks. Julgen selles kahelda. Seda kirjaoskust mõjutavad muusika ja mu eraelu jne... Mitte see. See poleks mõjutanud Very Happy
Tagasi üles Go down
Naughty
Kärbes ämblikuvõrgus
Naughty

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 36 Icon_minitime10/3/2012, 21:09

Jah, aga vb ei oleks sa siis nii palju siia juttude kirjutamisele pühendunud!! Samas hakkan vaikselt ka selles juba kahtlema!!!! Wink
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 36 Icon_minitime10/3/2012, 21:26

Kui aus olla siis ma kirjutangi suht harva tegelikult. Kui vastav tuju on, kui vastav muusika on, kui mõtteid on. Sundimise peale ei suuda ma kirjutada. Kõik peab vabalt tulema. Ma ei saa nii, et 'vot nüüd hakkan kirjutama'. Enne just ka mõtlesin, et prooviks aga ma tean, et nagunii ei õnnestuks Very Happy
Tagasi üles Go down
Naughty
Kärbes ämblikuvõrgus
Naughty

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 36 Icon_minitime10/3/2012, 21:29

See oli nüüd küll veidi kurb, aga eks ma saan sellest üle!!!!!: Rolling Eyes Loodan, et su anne raisku nii ei lähe või kirjutamissoon rooste!!!! Very Happy
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 36 Icon_minitime10/3/2012, 23:31

Ma arvan, et ma hoian oma annet ja kirjutamissoont sellega, et kirjutan siis, kui see mul kõige paremini välja tuleb.
Tagasi üles Go down
Naughty
Kärbes ämblikuvõrgus
Naughty

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 36 Icon_minitime11/3/2012, 00:34

Peaasi, et tahet ja aega jaguks, eks!!!!! Rolling Eyes
Tagasi üles Go down
Sponsored content

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 36 Icon_minitime

Tagasi üles Go down

vabateemavabateemavabateema:D:D (666)
Tagasi üles 
Lehekülg 36, lehekülgi kokku 40Mine lehele : Previous  1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40  Next