| vabateemavabateemavabateema:D:D (666) | |
|
+50Cilen socialpoetry Hime Droideka kurmzu Asssu spring *Nastik. Mirei Sulesepp rebasekutsikas Murtagh nasicc imeilus1 Senseless. Tärru. Prince Kirameki accident Everleigh Karolin Katu1995 Sümmeetria Keiti GossipGirl alwess Neckar swessu Kärolyn Elven Karro kcissy Keku Grape. White Wolf Tricia TeddyBear Emma getukz Griffu. AlwaysMe^^ Superstar Espada black Audrey Tuki Pizza Marmelaad Maiu Laaneoja Pingu padjanägu, [h] 54 posters |
|
Autor | Teade |
---|
Naughty Kärbes ämblikuvõrgus
Postituste arv : 2315 Age : 32 Asukoht : Harjumaa
| |
| |
nasicc Pehme admin
Postituste arv : 5899 Age : 31 Asukoht : Tartu
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 8/3/2012, 14:55 | |
| Nimesid ei nimetatud... õpilase arvamus. Ja kriitikat on ju vaja... xD Nüüd mulle meenus mu mõte teha mingit snl-i igakuist ajalehe moodi asja. Intervjuud, juttude kokkuvõtted, promomised... (Igatsen lehe toimetamist ja kokkutõstmist. ) | |
|
| |
Griffu. Admin
Postituste arv : 561
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 8/3/2012, 15:25 | |
| Siinsed ajalehed ja -kirjad on ka ammuunustatud....Täitsa nunnu oleks, kui sa selle mõtte teostaksid, Nässu! ;D | |
|
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 8/3/2012, 15:29 | |
| On jah... kurb tegelikult. Jah. Oleks... Ja kui teistele ka see mõte meeldib... Ja siis oleks ka, millest siin kirjutada... Mul hakkab see vaimustus aina suurenema jälle. Vbl tooks see aktiivsust ka... saaks PDF-i teha sellest ja niimoodi jagada... Kes tahab, prindib välja... Muidugi üksinda ma ei jaksaks seda väga aktiivsena üleval pidada. Siis oleks vaja väikest mõttetalgute-seltskonda isegi. | |
|
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
Postituste arv : 9505 Age : 32 Asukoht : Pärnu
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 9/3/2012, 12:29 | |
| Ajaleht oleks jaaa päris vägev Meil keskas, kus oli umbes 400 õpilast, oli õpilasesinduses umbes 13 inimest? Enamus oli meie klassist- 2 poissi ja 4 tüdrukut. Ja kooliajalehe toimetusse ei saanud ma ühe bitchi pärast Vabandust väljenduse eest, aga nii see oli. Kõik teised tahtsid, et ma hakkaks koostööd tegema, aga see bitch kartis artiklite suhtes konkurentsi, mis iseeenesest oli ajuvaba Aga see ajaleht põhimõtteliselt käis suht ruttu alla. Ilmus vist kaks kuud ja siis oli adjööööö.... Ja mul oli isegi hea meel, et ma sellega seotud polnud. | |
|
| |
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 9/3/2012, 12:32 | |
| Miks sellega nii kiirelt siis adjöö sai??? Keegi ei tahtnud toimetada siis enam w? | |
|
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 9/3/2012, 12:34 | |
| Lihtsalt nad ei suutnud sellega hakkama saada või midagi sellist. Ei osanud kuidagi ruumi ära täita ja nii edasi... Juba esimese numbri peale ma kergitasin kulme, et WTF 2 lehekülge ja that's it? | |
|
| |
| |
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 9/3/2012, 12:38 | |
| Mnjaa, aga mingitest uudistest-asjadest küll rääkida ei saa. See oli lihtsalt nii... ajuvaba | |
|
| |
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 10/3/2012, 00:24 | |
| Nii ta on!!
Teatavasti koolileht peaks just selline koht olema, kust saad ülevaate koolist toimuvast! Itervjuud õpilaste ja õpetajate jms ning väike naljanurk ka nagu ikka ajalehtedel komber ja ongi igavesti tore ajaleht valmis. Raske töö, aga tasub vaeva ära.!!! | |
|
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 10/3/2012, 02:05 | |
| Mnjaa, ilmselegelt nad ei jaganud matsu | |
|
| |
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 10/3/2012, 03:12 | |
| Ilmselgelt on sul täielik õigus:) | |
|
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 10/3/2012, 10:13 | |
| Meil oli probleemi (õnneks) ajalehe mitte 12st leheküljest paksemaks laskmisega. (Muidu oleks kallimaks läinud. ) Kuigi tagasi vaadates ma ei kujuta ette, kust pagan me kõik need intervjuud ja omaloominguasjad ja luuletused ja uudised ja võistlused ja kuulutused küll võtsime... tulid kuidagi. AGA. Kui snlhmni seisukohast tundub ideel jumet olevat, miks mitte asjale hing sisse puhuda ja vaadata, kas ja mis välja tuleks? | |
|
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 10/3/2012, 13:58 | |
| Vau, päris hea ju- 12 lehekülge Meil oli jah, põhimõtteliselt 2-3 A4 pikk ajaleht. Kui hakata mõtlema, kuidas see 'toimkond' ajalehest unistas, oli see, mis välja tuli lihtsalt hale Kui kohalikku ajalehte oli vaja teha 'Koolilehe' raames see leht nagu vms., siis ka oli põhimõtteliselt kooli ajaloost kirjutatud ja mingist algklasside tripist Soomaale vms. Igatahes jahm, suht mõtetu... | |
|
| |
| |
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 10/3/2012, 14:27 | |
| Nad unistasid liiga suurelt Ei osanud lõpuks mitte muhvigi teha | |
|
| |
| |
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 10/3/2012, 17:39 | |
| Yap. Asi oligi konkurentsis Mulle on soovitatud isegi ajakirjandust õppima minna. Soovitjate hulgas keska direktor ja sekretär jnejne... Kahju jahm. Aga siiski. Ma sain rahulikult oma tegemistele keskenduda. Ehk siis kirjutamisele :) | |
|
| |
| |
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 10/3/2012, 21:07 | |
| Em, vaevalt, et toimetuses olemine mu kirjaoskusele mõjunud oleks. Julgen selles kahelda. Seda kirjaoskust mõjutavad muusika ja mu eraelu jne... Mitte see. See poleks mõjutanud | |
|
| |
| |
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 10/3/2012, 21:26 | |
| Kui aus olla siis ma kirjutangi suht harva tegelikult. Kui vastav tuju on, kui vastav muusika on, kui mõtteid on. Sundimise peale ei suuda ma kirjutada. Kõik peab vabalt tulema. Ma ei saa nii, et 'vot nüüd hakkan kirjutama'. Enne just ka mõtlesin, et prooviks aga ma tean, et nagunii ei õnnestuks | |
|
| |
| |
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 10/3/2012, 23:31 | |
| Ma arvan, et ma hoian oma annet ja kirjutamissoont sellega, et kirjutan siis, kui see mul kõige paremini välja tuleb. | |
|
| |
| |
| |
Sponsored content
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) | |
| |
|
| |
| vabateemavabateemavabateema:D:D (666) | |