MEIE JUTUD

Järjejuttudele pühendatud foorum

PortalPealehtOtsiLatest imagesRegistreeriLogi sisse

vabateemavabateemavabateema:D:D (666)

Go down 
+50
Cilen
socialpoetry
Hime
Droideka
kurmzu
Asssu
spring
*Nastik.
Mirei
Sulesepp
rebasekutsikas
Murtagh
nasicc
imeilus1
Senseless.
Tärru.
Prince Kirameki
accident
Everleigh
Karolin
Katu1995
Sümmeetria
Keiti
GossipGirl
alwess
Neckar
swessu
Kärolyn
Elven
Karro
kcissy
Keku
Grape.
White Wolf
Tricia
TeddyBear
Emma
getukz
Griffu.
AlwaysMe^^
Superstar
Espada
black
Audrey
Tuki
Pizza
Marmelaad
Maiu Laaneoja
Pingu
padjanägu, [h]
54 posters
Mine lehele : Previous  1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40  Next
AutorTeade
Eccato
Teise astme kurjuse abiline

Male Postituste arv : 8

vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 37 Empty
PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 37 Icon_minitime11/3/2012, 09:41

Tere! Olen nii pikka aega ära olnud. Ja nüüd imestan, et kuidas ma nii loll võisin olla ning kirjutasin sellist tobedat juttu...

Igatahes, kas keegi kirjutanud pildi järgi lühijutte? Ma arvan, et koolis on seda tehtud, aga niisama, hobina?
Tagasi üles Go down
Naughty
Kärbes ämblikuvõrgus
Naughty

Female Postituste arv : 2315

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 37 Icon_minitime11/3/2012, 11:35

Meil oli koolis kunai fortograafia tund ja seal pidime alati võtma, kellegi kuulsa fotograafi pildi ja siis õpetajale kirjutama A4 pikkuse loo, mida meie arvasime pildil olevat ja mis on selle pildi lugu jne!!!

Mulle meeldis seda teha!! Enamjaolt ma pain seal muidugi mingit ullu kriitilist teksti, sest noh minumeelest need fotograafid kelle vahel ta valida lasi olid sellised veidra stiiliga pildistajad. Neutral
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

Female Postituste arv : 5899

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 37 Icon_minitime11/3/2012, 11:36

Tere! Very Happy

Kas sinult on nüüd ka mingit kirjatükki oodata? Very Happy

Ma ei ole seda kunagi teinud... isegi mitte koolis. Very Happy Vähemalt ei meenu. See aasta nad kirjutasid (kõik peale minu), kui mind koolis polnud, ja siis mina ei pidanud järele tegema. Very Happy

Tagasi üles Go down
Naughty
Kärbes ämblikuvõrgus
Naughty

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 37 Icon_minitime11/3/2012, 11:40

Sa viilisid nasicc, rautselt viilisid!!!!! Very Happy
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 37 Icon_minitime11/3/2012, 11:43

Ei viilinud! xD

"Aili. Ma tegin ära selle Woolfi stiilis teksti, aga teil oli mingi pildi järgi värk ka?"
"Ah see... me tegime seda tunnis. Ära tee seda. On teisi asjugi."

Vot nii! Very Happy

Tegelikult viilis raudselt tema. Very Happy Et natukene vähem kodutööd oleks. Very Happy (Andeksantav, sest ta on rase. :) ) Ma olen see inimene, kellele tuleb meenutada, et piir on ainult 400 sõna. Very Happy Kirjutan hulle monstrumeid asju talle. Ükskord pidime vabas vormis luuletust kirjutama endast. Teised kirjutasid pool kuni üks vihikulehekülge, ma lasin järjest 15 vihikulehekülge nt. Very Happy Aga ta käskis end vabaks lasta... ma siis lasin. Teised lakkusid oma kahte rida. Very Happy
Tagasi üles Go down
Naughty
Kärbes ämblikuvõrgus
Naughty

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 37 Icon_minitime11/3/2012, 11:47

Sa halastasid talle? See on rautselt midagi uut!!!!

Minul on ka see, et kui ma pilti vaatan ja mõte lendama hakkab siis no ei aita enam miski. Ainult kirjutad ja kirjutad ja kirjutad jne kirjutad.... Laughing
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 37 Icon_minitime11/3/2012, 11:52

Mulle meeldib mu eesti keele õpetaja, tänan väga! Very Happy
Ja kuna ma täpselt ei teadnud, millesse ma end mässiksin kui nõuaksin selle töö tegemist... Very Happy

Ähh... äkki peaks ka proovima. Very Happy Kuigi siis on inspireerivat pilti vaja. Very Happy *vaatab oma laua kohal olevatele piltidele* Okei. Hetkel ainult 5 tükki, neist kolm inspireerivad. Very Happy Üks on minust ja Ingridist hambaid pesemas, teine on tema meie jaanipäeva pärjaga lollitamas ja kolmas on Rose ja Jack, kui nad tantsivad... sellest tahaks enim kirjutada. XD
Tagasi üles Go down
Naughty
Kärbes ämblikuvõrgus
Naughty

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 37 Icon_minitime11/3/2012, 11:58

Oi issand, ma pidin kirjutama kellegi *otsib googlest nime ülesse* Yuri Nagashima või mis iganes selle tädi nimi ka ei olnud, mingi Jaapani kuulsu autoportreede pildistaja pildi kohta, kus oli peal rase naine, kes nägi välja nii kohutav, et ma oleksin võinud selest 300 leheküljelise raamatu kirjutada!!!! Very Happy No vot see pilt alles inspireeris Very Happy
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 37 Icon_minitime11/3/2012, 12:02

On ilusad rasedad ja on koledad rasedad. Very Happy
Meie koolis on 4 rasedat praegu. Very Happy Me knows. Very Happy
Aga rasedus ise on ilus asi. Very Happy
Kuigi mulle ei meeldi see sõna rase... *ei kasuta seda enam praegu* Very Happy
Tagasi üles Go down
Naughty
Kärbes ämblikuvõrgus
Naughty

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 37 Icon_minitime11/3/2012, 12:07

*mõtleb veel väljendeid kuidas saaks asendada sõna ,,rase,,*

Hmmm loomulikult on kõik see üdinisti ilus ja värkki, aga see tädi oli hoolitsemata, kasimata, pesemata ka kohe kindlast, üleni karvane ja pealekauba tegi suitsu ja näitas mulle fackkkkkkkkiiiiii, mis solvas mind nii kohutavalt, et ma ei soovinudki temas enam mitte kui midagi ilusat leida!!! Very Happy

Ma ei tahtnud endale tunnistada sedagi, et ta naine oli, rääkimata sellest, et rase ka veel!!!! No
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 37 Icon_minitime11/3/2012, 12:08

Tiine! xD

Haha. Very Happy Halb kogemus. Very Happy
Tagasi üles Go down
Naughty
Kärbes ämblikuvõrgus
Naughty

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 37 Icon_minitime11/3/2012, 12:14

Vot, vot...kõikide naiste kohta ni päris ei ütleks, aga vot selle naise...jaaaaaa paremat sõna annab leida. Very Happy Ja teatavasti räägitakse loomade kohta nii ja just see ta minu silmis oligi!!!

Peakski temast raamatu kirjutama ja pealkirjaks paneks ,,Karva kasvad tiine naine'' Very Happy
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 37 Icon_minitime11/3/2012, 12:16

Ohjeerum. Very Happy Sa oled karm selle naise vastu. xD

Khm... Very Happy Jeah. Very Happy Aga tead: meil ongi sellist kiiksuga kirjandust vaja! Very Happy Postmodernism ja kõik see. Very Happy Ma ostaksin. Very Happy (Kui mingi suvaline Malle selle kirjutaks, siis vast mitte, kuid jah. Very Happy)
Tagasi üles Go down
Naughty
Kärbes ämblikuvõrgus
Naughty

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 37 Icon_minitime11/3/2012, 12:20

Kle see on päris hea mõte. okei raamat sellest vast ei tule, aga jutt...hmm panem mõtlema, teeks ühe sellise jutu, kus räägitakse sellisest analoogsest naisest ja kiigsuga jutt olekski valma!!! Ainult mina ei vastuta selle eest, et see siis kedagi arvuti klavisi vms täis ei pane oksendama, sest mina selle naise kohta olen enda peas juba igasugu tülgastusi valmis mõelnud!!!! Jhäkkkyyyyy silent
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 37 Icon_minitime11/3/2012, 12:25

Võeh. Very Happy
Lugesin eile The Helpi... ja siis seal oli nii rõve koht, et mul oli süda tükk aega paha ja ei suutnud lugeda korralikult. xD Aga üks hea jutt peakski vast mingeid reaktsioone esile kutsuma. Very Happy
Tagasi üles Go down
Naughty
Kärbes ämblikuvõrgus
Naughty

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 37 Icon_minitime11/3/2012, 12:27

Ei oma tähtsust kas kurbi, rõõmsaid või hoopis oksendama panevaid reaktsioone!!! Laughing Mulle hakkab see mõte aina rohkem meeldima, sest see on midagi teistsugust ja mulle meeldib erilisus!!! Wink
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 37 Icon_minitime11/3/2012, 12:29

Mwah. Very Happy Nüüd sul täitsa dilemma, mida ja mis järjekorras teha ju. Very Happy
Tagasi üles Go down
Naughty
Kärbes ämblikuvõrgus
Naughty

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 37 Icon_minitime11/3/2012, 12:41

Ei ole!!!! Very Happy

1. Lähen kella kolmese bussiga linna.

2. Jõuan linna lülitan arvuti sisse ja kohe teen MG-le lõpu

3. Avaldan selle ilusa kommentaari, mida ma eile juba vaikslt oma väikeses peakeses valmis mõtlesin.

4. kirjutan enda juttu ühe osakese, ma loodan.

5. Teen märkmeid uue jutu jaoks, mis vb kunagi kauges tulevikus isegi avaldub siia foorumisse.

KAS ON VEEL KÜSIMUSI? Very Happy
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 37 Icon_minitime11/3/2012, 12:43

Kusjuures... on küll. Very Happy

Kui sa ütled, et teed kohe MG-le lõpu, kas sa siis pead silmas seda, mis Sillel silme ees kangastus? (Naughty suure suure mõõgaga jutu keskele auku löömas. xD) Sest kui asi nii on, siis see ei meeldiks eriti. Very Happy

Muidu kõlavad su plaanid väga hästi. Very Happy

Kaua koju sõidad? Very Happy
Tagasi üles Go down
Naughty
Kärbes ämblikuvõrgus
Naughty

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 37 Icon_minitime11/3/2012, 12:48

Ei hull oled peast v? Puhta ära keeranud. Mõõgaga sinu juttu auku lööma. Eksole. Mul on ikka oma läpaka vastu mingisugune austus ka. Very Happy Ja MG-le ma liiga ei teeks. Never!!!! No

Ma sõidan koju kaks tundi + ühistrantsport, mis Tallinna bussijaamas liigub nagu tigude paraad. Seega 2 tundi ja 30 min, siis peaksin linnas olema. Neutral
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 37 Icon_minitime11/3/2012, 12:49

JEEEEEEE! Very Happy
Seda on äärmiselt hea meel kuulda. xD
*tahab oma läpakat tagasi*

Huuuh. Seda asja peab siis kaua aega ootama. Very Happy
Tagasi üles Go down
Naughty
Kärbes ämblikuvõrgus
Naughty

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 37 Icon_minitime11/3/2012, 12:50

hihihiii. ma jookseks kohe linna, aga usun, et kui praegu jooksma hakkaks, siis ei jõuaks järgmiseks aastaks ka kohale.!!! Very Happy
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 37 Icon_minitime11/3/2012, 12:53

Ma hakkasin just mõtlema, et sa pead ikka tõõõõõsiselt kaugel olema Tlnast. Very Happy Kui kohalejõudmine nii kaua aega võtab. Very Happy Tuleb elada Eesti südames (loo moraal. Very Happy).
Tagasi üles Go down
Naughty
Kärbes ämblikuvõrgus
Naughty

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 37 Icon_minitime11/3/2012, 12:55

Tead, ma vahel imestan ja mõtlen, kust kohas sina oma tarkust küll hoiad. seda on sul nii palju!!! Kas sul on suur pea??? Very Happy

Ma jah käin Viljandis vanaemal ja isal ikka aegajalt külas ka!!!! Very Happy

Mul on päris haige Rank hetkel, ma pidin pooleks end hirnuma ja püksid täis laskma!!! lol!
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 37 Icon_minitime11/3/2012, 12:58

Hahaha. xD
Mul on pea, mis on bigger on the inside. Very Happy Just nii nagu TARDIS. Very Happy

Vanaemad ja isad on toredad. Very Happy Minu vanaema ja isa olid ka eile Viljandis. Very Happy Ema ja õega... Very Happy

Tükk aega mõtlesin, et mis Rank. xD Ja siis ma mõtlesin, et ränk? Very Happy Ja siis ma nägin, et sa oled kuri põhjapõder. xD Aeh... Very Happy Need asjad on ägedad. Very Happy

Tagasi üles Go down
Sponsored content

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 37 Icon_minitime

Tagasi üles Go down

vabateemavabateemavabateema:D:D (666)
Tagasi üles 
Lehekülg 37, lehekülgi kokku 40Mine lehele : Previous  1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40  Next