| vabateemavabateemavabateema:D:D (666) | |
|
+50Cilen socialpoetry Hime Droideka kurmzu Asssu spring *Nastik. Mirei Sulesepp rebasekutsikas Murtagh nasicc imeilus1 Senseless. Tärru. Prince Kirameki accident Everleigh Karolin Katu1995 Sümmeetria Keiti GossipGirl alwess Neckar swessu Kärolyn Elven Karro kcissy Keku Grape. White Wolf Tricia TeddyBear Emma getukz Griffu. AlwaysMe^^ Superstar Espada black Audrey Tuki Pizza Marmelaad Maiu Laaneoja Pingu padjanägu, [h] 54 posters |
|
Autor | Teade |
---|
Eccato Teise astme kurjuse abiline
Postituste arv : 8 Age : 25
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 11/3/2012, 09:41 | |
| Tere! Olen nii pikka aega ära olnud. Ja nüüd imestan, et kuidas ma nii loll võisin olla ning kirjutasin sellist tobedat juttu...
Igatahes, kas keegi kirjutanud pildi järgi lühijutte? Ma arvan, et koolis on seda tehtud, aga niisama, hobina? | |
|
| |
Naughty Kärbes ämblikuvõrgus
Postituste arv : 2315 Age : 32 Asukoht : Harjumaa
| |
| |
nasicc Pehme admin
Postituste arv : 5899 Age : 31 Asukoht : Tartu
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 11/3/2012, 11:36 | |
| Tere! Kas sinult on nüüd ka mingit kirjatükki oodata? Ma ei ole seda kunagi teinud... isegi mitte koolis. Vähemalt ei meenu. See aasta nad kirjutasid (kõik peale minu), kui mind koolis polnud, ja siis mina ei pidanud järele tegema. | |
|
| |
| |
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 11/3/2012, 11:43 | |
| Ei viilinud! xD "Aili. Ma tegin ära selle Woolfi stiilis teksti, aga teil oli mingi pildi järgi värk ka?" "Ah see... me tegime seda tunnis. Ära tee seda. On teisi asjugi." Vot nii! Tegelikult viilis raudselt tema. Et natukene vähem kodutööd oleks. (Andeksantav, sest ta on rase. :) ) Ma olen see inimene, kellele tuleb meenutada, et piir on ainult 400 sõna. Kirjutan hulle monstrumeid asju talle. Ükskord pidime vabas vormis luuletust kirjutama endast. Teised kirjutasid pool kuni üks vihikulehekülge, ma lasin järjest 15 vihikulehekülge nt. Aga ta käskis end vabaks lasta... ma siis lasin. Teised lakkusid oma kahte rida. | |
|
| |
| |
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 11/3/2012, 11:52 | |
| Mulle meeldib mu eesti keele õpetaja, tänan väga! Ja kuna ma täpselt ei teadnud, millesse ma end mässiksin kui nõuaksin selle töö tegemist... Ähh... äkki peaks ka proovima. Kuigi siis on inspireerivat pilti vaja. *vaatab oma laua kohal olevatele piltidele* Okei. Hetkel ainult 5 tükki, neist kolm inspireerivad. Üks on minust ja Ingridist hambaid pesemas, teine on tema meie jaanipäeva pärjaga lollitamas ja kolmas on Rose ja Jack, kui nad tantsivad... sellest tahaks enim kirjutada. XD | |
|
| |
| |
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 11/3/2012, 12:02 | |
| On ilusad rasedad ja on koledad rasedad. Meie koolis on 4 rasedat praegu. Me knows. Aga rasedus ise on ilus asi. Kuigi mulle ei meeldi see sõna rase... *ei kasuta seda enam praegu* | |
|
| |
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 11/3/2012, 12:07 | |
| *mõtleb veel väljendeid kuidas saaks asendada sõna ,,rase,,*
Hmmm loomulikult on kõik see üdinisti ilus ja värkki, aga see tädi oli hoolitsemata, kasimata, pesemata ka kohe kindlast, üleni karvane ja pealekauba tegi suitsu ja näitas mulle fackkkkkkkkiiiiii, mis solvas mind nii kohutavalt, et ma ei soovinudki temas enam mitte kui midagi ilusat leida!!!
Ma ei tahtnud endale tunnistada sedagi, et ta naine oli, rääkimata sellest, et rase ka veel!!!! | |
|
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 11/3/2012, 12:08 | |
| Tiine! xD Haha. Halb kogemus. | |
|
| |
| |
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 11/3/2012, 12:16 | |
| Ohjeerum. Sa oled karm selle naise vastu. xD Khm... Jeah. Aga tead: meil ongi sellist kiiksuga kirjandust vaja! Postmodernism ja kõik see. Ma ostaksin. (Kui mingi suvaline Malle selle kirjutaks, siis vast mitte, kuid jah. ) | |
|
| |
| |
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 11/3/2012, 12:25 | |
| Võeh. Lugesin eile The Helpi... ja siis seal oli nii rõve koht, et mul oli süda tükk aega paha ja ei suutnud lugeda korralikult. xD Aga üks hea jutt peakski vast mingeid reaktsioone esile kutsuma. | |
|
| |
| |
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 11/3/2012, 12:29 | |
| Mwah. Nüüd sul täitsa dilemma, mida ja mis järjekorras teha ju. | |
|
| |
| |
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 11/3/2012, 12:43 | |
| Kusjuures... on küll. Kui sa ütled, et teed kohe MG-le lõpu, kas sa siis pead silmas seda, mis Sillel silme ees kangastus? (Naughty suure suure mõõgaga jutu keskele auku löömas. xD) Sest kui asi nii on, siis see ei meeldiks eriti. Muidu kõlavad su plaanid väga hästi. Kaua koju sõidad? | |
|
| |
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 11/3/2012, 12:48 | |
| | |
|
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 11/3/2012, 12:49 | |
| JEEEEEEE! Seda on äärmiselt hea meel kuulda. xD *tahab oma läpakat tagasi* Huuuh. Seda asja peab siis kaua aega ootama. | |
|
| |
| |
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 11/3/2012, 12:53 | |
| Ma hakkasin just mõtlema, et sa pead ikka tõõõõõsiselt kaugel olema Tlnast. Kui kohalejõudmine nii kaua aega võtab. Tuleb elada Eesti südames (loo moraal. ). | |
|
| |
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 11/3/2012, 12:55 | |
| | |
|
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 11/3/2012, 12:58 | |
| Hahaha. xD Mul on pea, mis on bigger on the inside. Just nii nagu TARDIS. Vanaemad ja isad on toredad. Minu vanaema ja isa olid ka eile Viljandis. Ema ja õega... Tükk aega mõtlesin, et mis Rank. xD Ja siis ma mõtlesin, et ränk? Ja siis ma nägin, et sa oled kuri põhjapõder. xD Aeh... Need asjad on ägedad. | |
|
| |
Sponsored content
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) | |
| |
|
| |
| vabateemavabateemavabateema:D:D (666) | |
|