“Vampiirid imevad” on hullnaljakas komöödia kaasaegsete teismeliste ängist ja romantilistest filmidest. Becca on kompleksides mitte-vampiirist teismeline, kes ei suuda otsustada, kumb poiss valida, kas Edward või Jacob? Enne valiku tegemist peab ta kuidagi mööda saama oma isast, kes valmistab tütrele opidevalt piinlikkust, koheldes teda kui väikest last. Samal ajal tegelevad Becca sõbrad kõik iseenda romantiliste muredega, mis kõik lõpupeol kokku põrkavad.
Filmi lavastajateks ja stsenaristideks on paroodiatele spetsialiseerunud Aaron Seltzer and Jason Friedberg (“Spartalased tulevad!”, “Suur film”, “Kohtingufilm”).
Olete näinud? Mis arvate?
Mina isiklikult täiesti JÄLESTAN paroodiaid. Aga millegipärast seda treilerit nähes olin ma mingi nii, et wow... tahaks näha. Ja ma isegi naersin ja ei kerinud iga viie sekundi tagant edasi. See näitleja, kes Beccat mängib... müts maha. Oscari või Emmy või millegi annaks talle. Nagu oleks Stewart mänginud - samasugused näoilmed, kokutamine...
Marmelaad Tsiklimees
Postituste arv : 430 Age : 30 Asukoht : Sahtlis
Pealkiri: Re: Vampires Suck 23/8/2010, 17:19
MA TAHAN NÄHA SEDA! See treiler oli nagu ülikoomiline ja noh, ma tahan näha seda.
TeddyBear Juudijõulupuu
Postituste arv : 228 Age : 28 Asukoht : Kose
Pealkiri: Re: Vampires Suck 23/8/2010, 17:54
Ma tahan seda hullult näha. Tundub ülihea ja see lause mids treileris öeldi on nii pihta, et kohe on: The Bigger The Hit, The Harder It Sucks. Räägitakse et ülikoomiline on. Mu isa nägi treilerit ja ütles, et tüüpiline aamerika, aganoh, ta pole Twilighti saagat näinud ka. :p Millal see kinodes ka on ?
White Wolf Inetu päkapikk
Postituste arv : 390 Age : 27
Pealkiri: Re: Vampires Suck 23/8/2010, 18:01
Missiis, et ma olen ,,Videviku" fänn, ikkagi tahaks näha. Lõpp on hea- ,,Edward!" ,,Edward? Where?Edward, we love you, you are the best!" ,,No, Jacob's the best!" *lööb labidaga*
To TeddyBear: Ameerikas tuleb see vist 18.august, aga Eestisse 27.august.
TeddyBear Juudijõulupuu
Postituste arv : 228 Age : 28 Asukoht : Kose
Pealkiri: Re: Vampires Suck 23/8/2010, 18:03
Krt, peab Ameerikasse sõitma, ära vaatama. Eestisse tuleb liigahilja. :p
Külaline Külaline
Pealkiri: Re: Vampires Suck 23/8/2010, 19:25
Ma olen seda juba näinud, 4 korda. Arvutist, aadress kõvaketas D, "crap" kaust. HD. Ainus defekt on vesimärk, "Property of New Regency". Aga see ei sega, kuna on allservas.
Ja see film on ÜBERALLES! Naersin 95% kogu filmist, sest olen näinud kõiki väljasolevaid Videviku saaga filme, lugenud kolme esimest raamatut ja neljas on lugemisel. Samuti tundsin ära enamiku perodeeritavatest filmidest/saadetest/raamatutest/isikutest. Liiga hea. Soovitan!
White Wolf
Spoiler:
- see pole lõpp. See on algus. Lõpus on see koht [spoiler warning], kus Edward muudab Becca vampiiriks ja hakkab teda suudlema. Siis lööb üks Team Jacobi t¹ikk talle mingi ogalise kaika pähe: "Team Jacob, BITCH!"
TEAM JACOB WOOOOO
Pingu Kuri admin
Postituste arv : 1928 Age : 29 Asukoht : London
Pealkiri: Re: Vampires Suck 23/8/2010, 20:14
Panin su lõigukese spoileri kasti Ma vaatasin ise kaa ära.. Ma muidu vihkan paroodiaid. Eriti nendelt tegijatelt Aga 75% filmist oli väga lõbus ülejäänud oli lame as hell. See Becca on identne Stewartiga Ma arvan, et ta oleks võinud originaalsetes filmides olla, sest see Beccatsikk imiteeris ja oleks ise ilmselt paremini hakkama saanud, samas Stewart ongi selline krimpsus jobu.
Spoiler:
Mulle meeldis kuidas Edward Seksi ja linna vaatas xD "Why can't Carrie and Big just be together?" haha . Keegi elas lahkuminekut eriti raskelt üle
Audrey Queen B ehk ADMIN
Postituste arv : 9505 Age : 32 Asukoht : Pärnu
Pealkiri: Re: Vampires Suck 23/8/2010, 20:42
Mai kino hoitku alt. Sõpradega plaanid juba tehtud Muidugi võiks tõmmata ja arvuti ees kobaras vaadata aga ikkagi...
Karro Our little cutie pie (L)
Postituste arv : 1743 Age : 30 Asukoht : Tähtedel
Pealkiri: Re: Vampires Suck 23/8/2010, 21:06
Ma olen ka seda juba näinud.
Vahepeal väänlesin laua all, kõhukrampides. Nii naljakas oli lihtsalt.
Alicie koht oli ka suht hea. Ja siis see lõpu lause ka
Üleüldiselt mulle nagu sitaks meeldis!
GossipGirl Hüsteeriline naerja
Postituste arv : 929 Age : 33
Pealkiri: Re: Vampires Suck 23/8/2010, 21:41
Ma olen ka näinud ja kuna mul on hetkel nii igav, hakkan kohe uuesti vaatama
Keku Veriveri loveable
Postituste arv : 853 Age : 29 Asukoht : Üksik saar keset Atlandi Ookeani.
Pealkiri: Re: Vampires Suck 24/8/2010, 10:11
Olen ka näinud ning tõsiselt naljakas oli. Noh, kuna ma suht komöödiate fänn, siis muidugi see meeldis ka mulle. Kunagi tahaks tegelt uuesti näha, sest kui ma vaatasin, siis ilma tõlketa ja hääl oli nii pagana vaikne (pluss veel ümberringi sagiti ja puuriti jne). Ma pakun, et osad naljad jäidm ul isegi vahele : D
Külaline Külaline
Pealkiri: Re: Vampires Suck 24/8/2010, 14:37
Mm, just lõpetasin vaatamise. Ei olnud nii hea, kui oleks arvanud, aga mõned kohad olid ka erinaljakad.
Spoiler:
Aro is prom king! <3 <3
Külaline Külaline
Pealkiri: Re: Vampires Suck 24/8/2010, 18:37
Tahaks ka näha... Traileri lõpp oli hea, ja muidugi see koht, kus nad Geri Halliwelli "It's Raining Men" järgi tantsisid. xD
Tamtamtam... *ootab 27ndat*
Külaline Külaline
Pealkiri: Re: Vampires Suck 24/8/2010, 20:15
Olge kaasaegsed - hakake piraatideks! *arrrrr*
Tuki Helmut
Postituste arv : 917 Age : 30 Asukoht : Tartu
Pealkiri: Re: Vampires Suck 25/8/2010, 11:05
Ma olen ammu vaadanud seda, arvutist siis. Treileri aeg juba naersin. Enamik filmi oli tõesti naljakas, polegi ammu korralikku paroodiat näinud.. näitlejad on geniaalselt oma osa teinud:D Vampiirimaania on juba kahtlaseks läinud... nö old-school vampiirid on ikka üle:D
Spoiler:
See koht oli päris hea, kui Edward Bella koju tõi ja pere veits näksida tahtis:D
Prince Kirameki Kastanjetid
Postituste arv : 2665 Age : 33 Asukoht : Magnostadt Academy
Pealkiri: Re: Vampires Suck 26/8/2010, 12:41
Ma olen seda kaks korda näinud. Alguses arvasin ma, et vaevalt sealt midagi head tuleb, kuna paroodiate treilerid on olnud minu jaoks alati naljakamad kui filmid ise, aga seekord ma eksisin ja film oli üle prahi Ma üritasin sellele ka subtiitreid tirida, aga ei leidnud korralikke ja olin sunnitud heli nii põhja keerama, et vanaema pani majas kõik uksed kinni, et ta rahulikult oma seebikaid saaks vaadata.
Spoiler:
Just your breathing is the greatest gift you can give me... Üks filmi parimaid kohti, kuigi tavaliselt peerunaljad mulle eriti ei istu
Mu ema tahtis ka seda filmi näha, aga ma ei tea, kas ma julgen talle seda soovitada, sest ma kardan, et suur osa selle filmi sisust ei vastaks tema maitsele
Külaline Külaline
Pealkiri: Re: Vampires Suck 26/8/2010, 16:13
Well, mu sõbranna ema vaatas ja naeris ja naeris veel, nii et las ta vaatab selle ära ning otsustab siis.
Karolin Põ(h)jatark
Postituste arv : 974 Age : 28 Asukoht : Mõtetes
Pealkiri: Re: Vampires Suck 28/8/2010, 22:11
Tavaliselt ei meeldi paroodiad mulle kohe mitte üldse. Ja ma hakkasin seda üldse vaatama selle pärast, et see oli täispikk film ja paljudele meeldis ja ma arvasin, et pean ennast siis ka asjadega kurssi viima jne Aga mis välja tuli! See on-on sama hea kui originaal võibolla isegi natuke... jah see meeldis mulle isegi rohkem kui videgik, noorkuu ja päikesevarjutuse filmid. Ma pole juba väga ammu mingi filmi üle nii palju naernud kui enne. Ma tahaks isegi seda teine kord veel vaadata.
Kärolyn Magus maius
Postituste arv : 2124 Age : 32 Asukoht : Tartu
Pealkiri: Re: Vampires Suck 28/8/2010, 22:21
kas ma olen ainus, kellele see ei meeldi? Kuidagi liiga palju noriti. Iga teine lause oli parodeeritud ja lõpuks viskas nii kopa ette. mdea.. Polnud kuigi hea. Enamus kohad kerisin edasi. Vbla oli mul muud tegemist ka, aga no kui see film isegi nii hea polnud, et mu mõtteid muudelt asjadelt minema viia siis no millest me siin räägime.
Aga see oli küll õige, et see tsikk mängis Bellat paremini.
Tricia Sinu vanema venna kuri pruut
Postituste arv : 398 Age : 28 Asukoht : tallinnas ikka
Pealkiri: Re: Vampires Suck 8/9/2010, 17:51
Üks vähestest filmidest, mille juures mulle treiler rohkem meeldis. Ja see oli täiega lame. Ja ma olin ikka laua all naerukrampides. Lisaks, mulle absoluutselt ei meeldi Videviku saaga, nii et seda filmi oli lausa mõnus vaadata.
ChocolateMoonLight Kojamees
Postituste arv : 34
Pealkiri: Re: Vampires Suck 16/9/2010, 19:19
Hülgasin kasutaja
Viimati muutis seda ChocolateMoonLight (22/3/2013, 00:19). Kokku muudetud 1 kord
Marit Naerupall
Postituste arv : 14 Age : 30 Asukoht : Place unknown
Pealkiri: Re: Vampires Suck 18/9/2010, 15:33
Üks parimaid paroodiafilme mida ma näinud olen. Irnuda sai ikka kõvasti seda vaadates ning lõpp oli tõsiselt hea xD Minu meelest oli see poole parem kui videviku originaal filmid xD haahaa
kettz Piraat
Postituste arv : 16 Asukoht : Tallinn
Pealkiri: Re: Vampires Suck 30/8/2012, 13:56
olen näinud ma olin varem haige videviku fänn, ja siis tuli see paroodi, ma ütlesin kohe et ma ei vaata seda, vihkan et nad niimoodi tegid, aga siis ükspäev sõbraga vaatasime seda.. olin täielikes naerukrampides mulle jubedalt meeldis see, paljud ütlesid et ma ei ole tõeline videviku fänn kui mulle see meeldib ja nkn varsti ma ei fänna enam videvikku, janoh, nii see oligi enam ma ei olegi videviku fänn, raamatuid veel võin lugeda kui vaja on, kuid filme ma enam ei vaata no selle viimase siiski vaatan ära küll, kuid esimest, teist ja kolmandat mina enam ei vaata
AliceInWonderland XD lehm
Postituste arv : 642
Pealkiri: Re: Vampires Suck 30/8/2012, 14:46
Tõmbasin ka selle kunagi ära, ja mulle meeldis see. Sai palju naerda. :)
*Nastik. Kärameister
Postituste arv : 1048 Age : 27
Pealkiri: Re: Vampires Suck 30/8/2012, 14:47
Üritasin kunagi vaadata, paarist minutist edasi ei saanud, suht lame ja jama tundus. Võib-olla üritan kunagi uuesti vaadata, aga praegu on küll väga negatiivne mulje jäänud. Ei tea :)