MEIE JUTUD Järjejuttudele pühendatud foorum |
|
| Luuulet :) | |
|
+4Murtagh spring Lammas nasicc 8 posters | Autor | Teade |
---|
nasicc Pehme admin
Postituste arv : 5899 Age : 31 Asukoht : Tartu
| Pealkiri: Luuulet :) 17/10/2010, 22:43 | |
| Ma olin 10aastane, eksole? Lapsesuu, see kängur Ruu, valetama peab. Valetamine kui välja ei tule, Ruul veab. Harry Potter, ta pole totter. Ginny Weasley pole lesbi. Kes kõndis mööda kuud, see nägu luud, see oli puu. Laps see nägi und, õues sadas lund, taat see tegi tööd, pingutas vaid püksivööd. Lapsekene tahab süüa, politseinik varast lüüa, emakene süüa keeta, varas sõpra aga reeta. Napsutame alati koos, teatril on ülemine loos. Lapsekene magab juba, magamiseks vaja on luba. Kellelt lapsu loa saab? Emmelt lapsu loa saab. Lapsed lähme nüüd tuppa, vaatame uut vaipa, vaibal on kassid, on ka rahvamassid. Laps sai rõnga, tükikese lõnga, jooksis minema. Kus on cinema? (häälda cinimä, tõlkes kino.) [See sulgudes olev värk ei tulene sellest, et arvan, et te debiilsed. Lihtsalt mul oli nii kirjas. ] Kesse tegi tööd, see nägi vööd, kesse oli paha, see nägi raha. Mina talvel suusatan, õde ütleb: "Mina nuusatan!" Õekene meiki teeb, pärast otsas seep. Luuletusi palju, neis on palju nalju. Seal on inimesed terved, neilpuuduvad ju relvad. Sina oled loll, mina oled koll, sina oled koer, mulle kuulub naer. Kes on sead? Sa teadma pead. Sead on need, kellest tehakse fileed. ISIKLIK LEMMIK! (6)(A) Sina ei kuulu meie perre, sinu viskame Musta merre. Lapsi meil on palju. ei me mõista nalju. Ema koristab, isa soristab. Õde ema aitab, vend isa paitab. Uus kardin mul ilus värviline, ema mul pisut närviline, isa mul natuke uhke, mina aga veidi lahkem. [Omaaegne lemmik!] Õhupalle palju, neil kirjutatud on nalju, üks nali näiteks: see osutub kõik väiteks. | |
| | | Lammas Fanaatik
Postituste arv : 1119 Age : 31 Asukoht : Lalalalambamaa
| Pealkiri: Re: Luuulet :) 17/10/2010, 23:44 | |
| Oejah:D See musta mere oma on täitsa hea aga mulle meeldib siiski see järgmine:D
sa olid juba väiksena üsna haige:D
| |
| | | Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: Luuulet :) 18/10/2010, 00:02 | |
| *veereb põrandal naerukrampides* Need on lihtsalt nii armsad, nii ajuvabalt armsad, et anna olla. |
| | | nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: Luuulet :) 18/10/2010, 08:12 | |
| | |
| | | spring Veriveri loveable
Postituste arv : 867 Age : 28 Asukoht : outer space
| Pealkiri: Re: Luuulet :) 18/10/2010, 20:21 | |
| | |
| | | Murtagh Kärbes ämblikuvõrgus
Postituste arv : 2326 Asukoht : Maybe in Gil'ead today..
| | | | nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: Luuulet :) 18/10/2010, 21:19 | |
| spring - mu praeguse aja luule ei ole enam nii süütult... kahtlane. xD See üritab natukene mingit... üritab normaalne olla nh. xD Murtagh - miks kõik sellega vasakule mõtlevad????? vaene laps tahtis riimi ainult... | |
| | | Karolin Põ(h)jatark
Postituste arv : 974 Age : 28 Asukoht : Mõtetes
| Pealkiri: Re: Luuulet :) 18/10/2010, 21:33 | |
| Wierd...but kinda fun | |
| | | nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: Luuulet :) 18/10/2010, 21:44 | |
| | |
| | | padjanägu, [h] Tolstoi meets Gaiman
Postituste arv : 1847 Age : 29
| | | | nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: Luuulet :) 19/10/2010, 18:22 | |
| | |
| | | Kärolyn Magus maius
Postituste arv : 2124 Age : 32 Asukoht : Tartu
| Pealkiri: Re: Luuulet :) 19/10/2010, 21:38 | |
| Ginny Weasley hääldus on wiisli, nii et ära tule valetama. | |
| | | kcissy Võsaspets
Postituste arv : 1253 Age : 30 Asukoht : pidevalt paradiisis (või siis hullumaja ukse taga)
| Pealkiri: Re: Luuulet :) 19/10/2010, 21:55 | |
| no, aga cinema ei hääldata ka cinimä, seega võib arvata, et 10-aastasel nacissil polnud aimugi inglise keele hääldusest no offence aga tegelikult on kõik need luuletused tõesti päris imelikud, või tegelikult pigem naljakad ja millegi pärast enamus neist emast, isast ja sinust aga noh, kümneaastase kohta isegi päris hea | |
| | | Sponsored content
| Pealkiri: Re: Luuulet :) | |
| |
| | | | Luuulet :) | |
|
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1 | |
| Permissions in this forum: | Sa ei saa vastata siinsetele teemadele
| |
| |
| |
|