| Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] | |
|
+16PravimHaos Shadowpaw ®ebra lucky-girl Idu Aduna Bubblegum Little Green House Karolin Asssu Miyako yukishiro Praisja Bluebelli Murtagh Prince Kirameki 20 posters |
|
Autor | Teade |
---|
lucky-girl Võlur
Postituste arv : 71 Age : 27 Asukoht : narnias
| Pealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] 19/6/2013, 23:02 | |
| oh jumal oh jumal oh jumal, ma vist minestan. Nii hea osa oh jumal. Jeee Teru ja Kaarel koos. Nii õnnelik olen. Oh jumal oh jumal, ma minestan | |
|
| |
Murtagh Kärbes ämblikuvõrgus
Postituste arv : 2326 Asukoht : Maybe in Gil'ead today..
| Pealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] 20/6/2013, 13:25 | |
| kjsdhfsjkdfhsklajdaljdesjgbnfsjkelkwa s sdkslökd sd sd OMG THEY ARE TOGETHER! !!!!!!!!!!!!!!!!!! I AM SO HAPPY! THIS IS PERFECT! Nendest võiks eraldi jutt olla. Uus osa! Uus jutt! Teru ja Kaarli kohta! Aa ja.. selline küsimus, et.. ma pole siiamaani suutnud otsustada, kumb neist on top. Please tell me. | |
|
| |
Prince Kirameki Kastanjetid
Postituste arv : 2665 Age : 33 Asukoht : Magnostadt Academy
| Pealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] 26/6/2013, 22:36 | |
| Mul on hea meel, et ma teid selle osaga rõõmustasin Ma ei usu eriti, et ma kunagi Teru ja Kaarli kohta eraldi jutu kirjutaksin, kuna nende lugu on selles jutus juba ära räägitud. Küll aga mängisin ma mõttega, et ma võiksin kirjutada eraldi jutu Tristanist ja Eerikust, kui nad ükskord suureks kasvavad, aga suure tõenäosusega ei tee ma ka seda, sest mul oleks aeg siirduda heteroseksuaalsematele radadele Viis geijuttu oleks vist natuke liiga palju. Milline küsimus, Murtagh Ma ei ole seda küll otse öelnud, aga läbi lillede olen ma mõista andnud, et Terule meeldib rohkem peal olla ja ta on selles osavam, mis ei tähenda muidugi, et tema ja Kaarel ei võiks rolle vahetada | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] 27/6/2013, 03:21 | |
| Viis geijuttu oleks väga hea. I'm waiting for Tristan and Eerik! Though see oleks veider vist. I mean, Meelise vend ja Krisi vend, kui Meelis ja Kris on koos. Kui sa just ei taha Alexit tagasi tuua. Muidu mõte on hea, aga sellised sugulusastmed ja asjad teevad asja pisut veidraks. Not that I'd mind. Write it!!!! Ja sellel küsimusel pole midagi häda. Ma tean jaa, et sa oled kindof vihjanud, et Teru on top, aga kui ta Mõmmiga oli, siis ka? Ma natukene kujutaks siiski Kaarlit topina ette, samas jah, ta pole nii kogenud. Ah ma ei tea. Nad on seked ilmselt. Sekes are nice. :3 | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] 2/7/2013, 12:16 | |
| Selles asja mõte olekski, et Tristan ja Eerik oleks oma vendade kaudu seotud. Ma vaatan, et oma varasemates kommentaarides väitsin ma, et ei kavatse midagi sellist kirjutada, aga praegu on see variant isegi kaalumisel, kuigi ma tõepoolest kahtlen, et kunagi nii kaugele jõuan, mul on selleks liiga palju teisi ideid Ma ei teadnudki enne sellist sõna nagu "seke", aga ma arvan, et see iseloomustab Terut ja Kaarlit tõesti üsna hästi Teru oli Mõmmiga suhtes olles ka pigem peal, sest Mõmmil oli natuke probleeme | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] 2/7/2013, 12:28 | |
|
Viimati muutis seda Prince Kirameki (18/12/2015, 12:47). Kokku muudetud 3 korda | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] 2/7/2013, 14:01 | |
| Miiiiiiiks see läbi sai?!?!?! *hakkab nutma* Come on! See oleks veel kaua võinud kesta! Sa oled nii õel. Tõsiselt õel oled. Aga osa oli armas, seda ma pean tunnistama. Teru ja Kaarel on nunnud koos. Kuigi üllatas fakt, et Giselle ja Söören on ühevanused? Mida kuradit. Ma arvasin, et Giselle on mingi täiskasvanu. Kuigi tema ja Dashi väljailmumine oli üleüldse veider. Aga muidu, armas osa oli. Ootan siis.. epiloogi. Seal võiks Alex ka olla. Krisiga. And I still love this story. Ja ma ei vajanud oma pähe pilti sellest, et Mõmmil probleeme oli. xD Aga igatahes, ootan epiloogi ja uut jutukest ka. :) Kuigi ma alguses lugesin, et see on mingi geeniteemaline jutt ja siis ma olin dafuk.. aga siis ma lugesin õigesti. XD | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] 21/7/2013, 20:51 | |
|
Viimati muutis seda Prince Kirameki (18/12/2015, 12:48). Kokku muudetud 1 kord | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] 22/7/2013, 19:11 | |
| See oli nii armas... Ja see on nüüd läbi... *sighs* Mulle meeldib. Alex ei tulnud tagasi, aga vähemalt Teru ja Kaarel on koos ja kõik on hästi. Ma tahtsin seda muidu küsida, et kas sa oleks vastu sellele, et sa saadaks mulle need oma juttude dokid? Sest ma tahaks tõesti neid säilitada hilisemaks lugemiseks nii, nagu ma neid juba lugenud olen. Ja kui sa Takuya Kenzo selle kallale lased, siis see enam pole see kohe kindlasti mitte. Aga ma ei imesta väga, et ta end pakub. Ta pakub end kõige hea juurde ja mis sellest heast lõpuks saab.. well. Anyway jah. Selline küsimus siis. | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] 24/7/2013, 18:16 | |
| Mulle meeldib, et sulle meeldis Õnnelikku lõppu oli vahelduseks tore kirjutada. "Toilet face'i" failiga on selline lugu, et ma olen sellest nüüdseks juba 19 osa ära toimetanud ning sellisel kujul, nagu need foorumis on, mul endal neid enam ei ole ja neid ei saa foorumist kopeerida ka Muudatused, mida ma teinud olen, ei ole väga suured ja ma võin sulle selle faili saata küll, aga ma teeksin seda väga hea meelega siis, kui olen kõik osad üle vaadanud, sest sellisel kujul, pooleldi normaalselt lõigutatult ja pooleldi ühes jorus, ei ole seda teksti ilmselt väga hea lugeda. "Bad romance'i" ja "Vasakpöördega" pole ma midagi ette võtnud, need magavad kuskil arvuti kõvaketta sügavustes. | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] 25/7/2013, 18:40 | |
| Okei, aga viitsid teada anda nt mulle, kui sul Toilet Face'iga kõik tehtud on? Bad Romance'it ja Vasakpööret tahaks muidu ka jaa. Hea oleks meenutada ja värki. | |
|
| |
Sponsored content
| Pealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] | |
| |
|
| |
| Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] | |
|