Liina Musafriiik
Postituste arv : 619 Age : 31 Asukoht : Muhu :D
| Pealkiri: Tolerance. 2/10/2008, 21:37 | |
| Niisiis, kuna ma olin täna õhtul suht nolifer, siis ma mõtlesin asjade üle ja sain sellise asjaga valmis. Ei tea, kas see kõige sobivam asi üldse on, aga no... omalooming ikkagi :DAvaldage arvamust Mispärast mõned inimesed nii õelad on? Oled veidi suurema kehakaaluga – oled autsaider. Oled tark – oled nohik. Oled scene –oled väärakas. Oled gei – oled imelik. Oled mingil alal edukas – oled mõttetu tohman. Ühesõnaga, kui sa pole täpselt sama „lahe“ nagu need, kellele nõmedusi loopida meeldib, siis oled sa täielik eikeegi. TOLERANTSUS on ka olemas, people! Ma ei saa aru, mis mõte on sellisel õeluste pritsimistel! Ainult kõige nõrgemad üritavad kritiseerijatele meele järele olla, tugevamad ei hakka isehakanud kriitiku nõmedate fraaside pärast muutma seda, kes nad on ja kes nad olla tahavad. Ja äkki oleks parem, kui inimesed oskaksid mõnikord suu kinni hoida? Ja siis veel see, et kõik sarnased inimesed on mõnede arust üksteise teisikud. Kõik scene-stiili esindavad noored lõiguvad ennast, nii et verd lendab. Kõik, kes koolis viisi saavad, tuubivad kodus õhtud-ööd läbi. Kõik poisid, kes otsustavad kitsad teksad jalga tõmmata ja muusikat teha, on automaatselt peded [ma tõesti vaikselt vihkan seda sõna juba]. Iga inimene on erinev, ei ole mõtet kõiki ühte kotti toppida ja sinna kotti veel sülitada ka. Niisiis, et ma ei paistaks kahepalgelisena, siis luban ma, et ma üritan kritiseerimisest ja üldistamisest loobuda ja eemale hoida. Ja ma mõtlen seda tõsiselt. Ja lõpetuseks: Sallivus ehk tolerantsus on inimese või ühiskonna võimelisus taluda, tunnustada või/ja usaldada harjumuspärasest erinevaid arvamusi, uskumusi, hoiakuid, tavasid, kombeid, ideoloogiaid või kultuure üldse. Sallivus ei pruugi alati tähendada heakskiitu või mõistmist, kuid enamasti sisaldab austust. Respekt, people! L.
Viimati muutis seda Liina (5/4/2009, 13:57). Kokku muudetud 1 kord | |
|
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: Tolerance. 2/10/2008, 23:27 | |
| Ma lugesin seda just veidi aega tagasi reidis...See on hea jutt..Mulle meeldib :) |
|
Keiti Libelobasulg kõrva taga
Postituste arv : 3579 Age : 30 Asukoht : Teispoolsuse 666.
| Pealkiri: Re: Tolerance. 20/3/2009, 19:29 | |
| Ma just mingiaeg mõtlesin samamoodi - mitte et ma enam nii ei arva - lihtsalt enne mõtlesin rohkem.Nüüd tuli kõik see jälle pähe. Mulle väge meeldib see tekst, eluline :)
| |
|
Miley Cyrus Skisofreenik
Postituste arv : 747 Age : 30 Asukoht : Ühes kohas, mida keegi ei tea ega leia :)
| Pealkiri: Re: Tolerance. 23/3/2009, 20:02 | |
| | |
|
Maiu Laaneoja Tilu-lilu-ilu kõlarid
Postituste arv : 6120 Age : 31 Asukoht : Aberdeen
| Pealkiri: Re: Tolerance. 15/6/2009, 23:12 | |
| pani mõtlema ja nüüd hakkan endale vabandusi mõtlema xD | |
|
EITC. Tindisüda
Postituste arv : 1073 Age : 30 Asukoht : Tallinn&Võru.
| Pealkiri: Re: Tolerance. 15/6/2009, 23:23 | |
| | |
|
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: Tolerance. 18/6/2009, 20:41 | |
| Iga lauset saatis mõte: "Täpselt, kuulaks keegi mind ka, aga NETU!" Tabasid naelapea pihta, kallis. :) |
|
Emma Nobenäpp
Postituste arv : 1198 Age : 27 Asukoht : In my dreams...
| |