MEIE JUTUD Järjejuttudele pühendatud foorum |
|
| Veetlus | |
|
+3Naughty Audrey Melancholia. 7 posters | |
Autor | Teade |
---|
Dragomira Juudijõulupuu
Postituste arv : 235 Age : 25 Asukoht : Kagu-Eesti
| Pealkiri: Re: Veetlus 17/7/2012, 21:38 | |
| Vabandused juba ette Melancholia. ees, et me tema teemas igasuguseid asju arutame. Okei, Auts, ma saan aru, et sul on praegu ikka palju muud millega tegeleda (usu mind, ma saan aru), aga meie tahame NP'd!!! See on juba killuke meie elust ja sellega oled ka sina killuke meie elust. Me oleme nõus ootama ja kannatama, aga kunagi me tahaksime teada, mis edasi saab. :) Meil kõigil on olnud/on/on tulemas aegu, kui me ei suuda piisavalt keskenduda, meie elus on muud prioriteedid. Aga meie jääme ootama. Ja teine asi, Auts, pead sa koguaeg oma pilte vahetama? Varsti ma ei saa enam aru, milline siis sina oled, nagu NP's juba ükskord juhtus. Melancholia. : Millal meil oleks aeg uut osa ootama hakata? :) | |
| | | Audrey Queen B ehk ADMIN
Postituste arv : 9505 Age : 32 Asukoht : Pärnu
| Pealkiri: Re: Veetlus 17/7/2012, 21:47 | |
| Sa tunned minu selle järgi ära, et mul on ilusad pildid Ja no... eks ma pole oma jutte unustanud. NP 11 osa on vist isegi alustatud... Pole 100 aastat selle tekstidokumentigi avanud Ma kahtlen, et suudan end sellisest olekust NP-olekusse ümber lülitada aga eks ma proovin äkki peagi | |
| | | Dragomira Juudijõulupuu
Postituste arv : 235 Age : 25 Asukoht : Kagu-Eesti
| Pealkiri: Re: Veetlus 17/7/2012, 22:45 | |
| Mulle jääb lihtsalt meelde, kui inimesel on mingi kindel pilt. Siis ma viin pildi ja nime kokku ja ma ei peagi lugema, kellega on tegu. Aga kui sa päevas kaks korda uue pildi paned, siis on paras peavalu. Näiteks kuna Emand pani täna uue pildi, siis ma alles jutu lõpus sain teada, et see oli tema. | |
| | | AliceInWonderland XD lehm
Postituste arv : 642
| | | | Audrey Queen B ehk ADMIN
Postituste arv : 9505 Age : 32 Asukoht : Pärnu
| Pealkiri: Re: Veetlus 18/7/2012, 01:25 | |
| Ja lõpetame nüüd OT siin ära See pole meie teema. Melancholia, tipatapa kirjutama! | |
| | | Melancholia. Piraat
Postituste arv : 17 Age : 26
| Pealkiri: Re: Veetlus 18/7/2012, 19:43 | |
| AliceInWonderland XD: Sorri jah näpukate pärast, sõrmed liiguvad klaviatuuril nii kiiresti, et kogu aeg mingi vääratus tuleb sisse. Tänud, üritan edasipidi pikemaid osi kirjutada. Dragomira: Wow, suuuur aitäh sulle, su kommentaari oli nii tore lugeda praegu. Uue osa kohta ma ei oska öelda, kuna homme lähen Tallinnasse siis järgneva kolme päeva jooksul natuke aega kirjutada ja siis laagrisse, niiet. Varsti. Audrey: Segan ka korra sellesse OT'sse vahele. Mis juhtus, on iseenesest hea asi ju, aga ma loodan ka, et sa oma bloki varsti maha saad, sest sinu jutte on hea lugeda. :) | |
| | | Wissel Kojamees
Postituste arv : 29 Age : 26
| Pealkiri: Re: Veetlus 18/7/2012, 20:02 | |
| | |
| | | Sponsored content
| Pealkiri: Re: Veetlus | |
| |
| | | | Veetlus | |
|
| Permissions in this forum: | Sa ei saa vastata siinsetele teemadele
| |
| |