MEIE JUTUD Järjejuttudele pühendatud foorum |
|
| The hunger games | |
|
+14*Nastik. Smiley Girl Mezilane Tuki MyMystery Hippi nasicc GossipGirl Audrey Prince Kirameki Pingu Karolin White Wolf Cilen 18 posters | |
Autor | Teade |
---|
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: The hunger games 30/10/2012, 19:32 | |
| 2h22min on official running time. Nad olevat veel 20 minutit maha võtnud, sest neil oli ajapiirang vms. Järgmist "Titanicut" või "Schindler's Listi" ju ka ei tee, rahvas väsiks ära. |
| | | nasicc Pehme admin
Postituste arv : 5899 Age : 31 Asukoht : Tartu
| Pealkiri: Re: The hunger games 30/10/2012, 23:26 | |
| Mu õde oli sillas, kui mult sünnaks DVD ja esimese raamatu sai. *õhkab* Lõpuks ta loeb midagi... mis sest, et see üks ja sama raamat 5 korda jutti. | |
| | | Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: The hunger games 31/10/2012, 00:29 | |
| Peaks ka DVD ära ostma. "Tasujad" sai küll kohe ostetud, kui välja tuli... ja siis ma nimetan end Tribuudiks. -.- (Mis siis, et film tegelikult nii hea polegi ja esimene vasikavaimustus ammu üle läinud on.) |
| | | Viinamari Juudijõulupuu
Postituste arv : 240
| Pealkiri: Re: The hunger games 1/11/2012, 22:55 | |
| Ma loen esimest osa ka. Homme lähevad vanemad ära ja siis me vennaga teeme filmiõhtu. :) | |
| | | Viinamari Juudijõulupuu
Postituste arv : 240
| Pealkiri: Re: The hunger games 2/11/2012, 23:45 | |
| Sorry, et TP. Aga ma vaatasin selle Hunger Gamesi nüüd ära Ja minu otsus on ....., et see oli ....... VÄGEV Mu vennale ka meeldis ja tõesti, see oli ikka supervägev | |
| | | Kelluke Piraat
Postituste arv : 20 Age : 24 Asukoht : Pärnu
| Pealkiri: Re: The hunger games 22/1/2013, 17:10 | |
| Ma olen sellest sarjast vaimustuses! Kuigi jah, nõustun sinuga nasicc - esimene osa nii hea ja need teised... Jah. Igatahes, ma vaatasin filmi ka - megalahe. | |
| | | harrypotterifänn 200 posti tüüd
Postituste arv : 210
| Pealkiri: Re: The hunger games 16/2/2014, 12:04 | |
| Issand, kaks esimest raamatut läbiloetud, ülihea! Aga kolmas... Raamatukogus kõik väljalaenutatud ja järjekord on ka -.- Paha lugu. | |
| | | Riinu Kojamees
Postituste arv : 39 Age : 23
| Pealkiri: Re: The hunger games 18/3/2014, 21:32 | |
| Terve sari oli vägagi hea. Eriti hea oli esimene osa. Kolmanda lõpp oli jah kurb ja minu jaoks kuidagi aru saamatu. Ärge spoilerit avage kui pole lõpuni lugenud! - Spoiler:
Ja mulle see ka ei meeldinud ja oli imelik, et muidu nii tugev Katniss lõpus hulluks läks.
| |
| | | Sponsored content
| Pealkiri: Re: The hunger games | |
| |
| | | | The hunger games | |
|
| Permissions in this forum: | Sa ei saa vastata siinsetele teemadele
| |
| |
| |
|