MEIE JUTUD

Järjejuttudele pühendatud foorum

PortalPealehtOtsiLatest imagesRegistreeriLogi sisse

Meie juttude (snlhmn-i) kuukiri

Go down 
+13
Kärolyn
Dragomira
FleurDeLis
Bubblegum
Griffu.
Karro
Tuki
Lammas
Naughty
Audrey
*Nastik.
Cilen
nasicc
17 posters
Mine lehele : Previous  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 17  Next
AutorTeade
*Nastik.
Kärameister
*Nastik.

Female Postituste arv : 1048

Meie juttude (snlhmn-i) kuukiri - Page 12 Empty
PostitaminePealkiri: Re: Meie juttude (snlhmn-i) kuukiri   Meie juttude (snlhmn-i) kuukiri - Page 12 Icon_minitime30/5/2012, 23:07

Oih, ei pannudki teemat tähele. Ei tea, kus mu silmad olid Very Happy
Täna on juba hilja, aga homme saadan kõik ära. Ainult selline küsimus tekkis, et kui see ilmub vist PDF formaadis, eks, siis saab ju ikka pilte ka panna? Very Happy Ja spoilerdama ma vist filmide osas väga ei hakka (vähemalt ma üritan).
Tagasi üles Go down
http://www.nnastik.blogspot.com
nasicc
Pehme admin
nasicc

Female Postituste arv : 5899

PostitaminePealkiri: Re: Meie juttude (snlhmn-i) kuukiri   Meie juttude (snlhmn-i) kuukiri - Page 12 Icon_minitime30/5/2012, 23:21

Pildid jah, võivad olla. ;D
Ja jään ootama. ;D
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

Female Postituste arv : 9505

PostitaminePealkiri: Re: Meie juttude (snlhmn-i) kuukiri   Meie juttude (snlhmn-i) kuukiri - Page 12 Icon_minitime30/5/2012, 23:53

Nasicc kuule, ma jätan oma muu stuffi vist järgmiseks korraks, kuna mul on lihtsalt liiga palju asjaajamist ja mul pole aega loominguliste asjadega tegelemiseks. Ma olen omadega lihtsalt kohutavalt läbi.
Ma olen kolme ööpäeva peale vaid 6-7 tundi maganud ja pean veel praktikal ka käima seega jahm... Pole just kerge periood.
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: Meie juttude (snlhmn-i) kuukiri   Meie juttude (snlhmn-i) kuukiri - Page 12 Icon_minitime30/5/2012, 23:53

Olgu.
Siis tean vähemalt arvestada. :)
Aga NP2 ikka tuleb, eksole? Very Happy
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: Meie juttude (snlhmn-i) kuukiri   Meie juttude (snlhmn-i) kuukiri - Page 12 Icon_minitime31/5/2012, 00:03

Osadena? Oeh, ma ei tea... Ma vist hakkan jaanipäeva paiku uuesti kirjutama. Enne ma lihtsalt ei suuda. Ma pole nagu füüsiliselt läbi, vaid vaimselt. Ja kui ma ei suuda keskenduda, siis ma ei taha ka kirjutada. NP2 is a very precious thing for me...
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: Meie juttude (snlhmn-i) kuukiri   Meie juttude (snlhmn-i) kuukiri - Page 12 Icon_minitime31/5/2012, 00:05

Ei... ma pidasin meeles kuukirja. Nagu... tutvustus. Very Happy
Kuigi tore kui ta muidu ka jätkuks. Very Happy
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: Meie juttude (snlhmn-i) kuukiri   Meie juttude (snlhmn-i) kuukiri - Page 12 Icon_minitime31/5/2012, 00:08

No mõlemad ikka tulevad...
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: Meie juttude (snlhmn-i) kuukiri   Meie juttude (snlhmn-i) kuukiri - Page 12 Icon_minitime31/5/2012, 07:45

Okei. Very Happy
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: Meie juttude (snlhmn-i) kuukiri   Meie juttude (snlhmn-i) kuukiri - Page 12 Icon_minitime31/5/2012, 11:15

Homseks peavad asjad tehtud olema onja? Palju asju sul hetkel on?
Tagasi üles Go down
Naughty
Kärbes ämblikuvõrgus
Naughty

Female Postituste arv : 2315

PostitaminePealkiri: Re: Meie juttude (snlhmn-i) kuukiri   Meie juttude (snlhmn-i) kuukiri - Page 12 Icon_minitime31/5/2012, 15:03

No mina annan talle homme horoskoobi pildid ära, aga horoskoop vajab veel tegemist. Jama on see, et internett kaob täna õhtul, nii et pean leidma koha kust need Sillele saata, sest täna ei ole aega neid teha. Mõned on valmis juba, kuskil pooled ma usun, aga pooled vajavad veel tegemist. Aga pm saaksin need nv ära teha ja siis proovin kuskile netti saada, et need ära saata!
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: Meie juttude (snlhmn-i) kuukiri   Meie juttude (snlhmn-i) kuukiri - Page 12 Icon_minitime31/5/2012, 15:32

Miks nett minema läheb õhtul?
Tagasi üles Go down
Naughty
Kärbes ämblikuvõrgus
Naughty

PostitaminePealkiri: Re: Meie juttude (snlhmn-i) kuukiri   Meie juttude (snlhmn-i) kuukiri - Page 12 Icon_minitime31/5/2012, 15:34

Sest kuu saab läbi ja järgmine kuu siin ühikas kestab ainult ju poole peale ja me ei oe nõud täit kuud maksma kui oleme kasutanud ainult pool. Seega tuli selle kuu lõpuga leping lõpetada. ja pm see kaobki tänase päeva jooksul! Sad
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: Meie juttude (snlhmn-i) kuukiri   Meie juttude (snlhmn-i) kuukiri - Page 12 Icon_minitime31/5/2012, 16:58

Põhimõtteliselt ootan endiselt Nastiku ja Karro asju.
Ülejäänud on juba minu ülesanne valmis jukerdada. Very Happy
Tagasi üles Go down
*Nastik.
Kärameister
*Nastik.

Female Postituste arv : 1048

PostitaminePealkiri: Re: Meie juttude (snlhmn-i) kuukiri   Meie juttude (snlhmn-i) kuukiri - Page 12 Icon_minitime31/5/2012, 19:04

Nii, ma olen omadega täitsa valmis, aga nüüd on uus küsimus kohe- Wordi fail. Kuhu ma saadan selle? Very Happy Päris pm-i vast ei saa, see ikka mahukam Very Happy
Tagasi üles Go down
http://www.nnastik.blogspot.com
Naughty
Kärbes ämblikuvõrgus
Naughty

PostitaminePealkiri: Re: Meie juttude (snlhmn-i) kuukiri   Meie juttude (snlhmn-i) kuukiri - Page 12 Icon_minitime31/5/2012, 19:12

Msnile...ma usun. Küsi Sillelt msn! Wink või meil Wink
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: Meie juttude (snlhmn-i) kuukiri   Meie juttude (snlhmn-i) kuukiri - Page 12 Icon_minitime31/5/2012, 19:24

Saadan sulle, Nastik, oma meiliaadressi. :)
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: Meie juttude (snlhmn-i) kuukiri   Meie juttude (snlhmn-i) kuukiri - Page 12 Icon_minitime2/6/2012, 14:13

Aeeeeooo, kuidas selle kuukirjaga läheb nüüd?
Tagasi üles Go down
Dragomira
Juudijõulupuu
Dragomira

Female Postituste arv : 235

PostitaminePealkiri: Re: Meie juttude (snlhmn-i) kuukiri   Meie juttude (snlhmn-i) kuukiri - Page 12 Icon_minitime2/6/2012, 16:48

Lugesin siin teie väga huvitavat vestlust ja mõtlesin omalt poolt lisada, et võiksin ka aidata. Mul on varasemast kogemusi graafikaga ja ma võiksin näiteks aidata kujundada kuukirja. Arvutipõhiselt, ma mõtlen, sest joonistada ma ei oska. Very Happy Ma tean, et olen uus ja te ei pruugi mind just eriti tõsiselt võtta, aga proovida ikka tasub. :) Kui teil oleks vaja, võiksin näiteks oma luuletustekogust (ega ta mul küll väga suur just pole...) mõne luuletuse kuskile sokutada.
Arvan, et siiani need ideed, mis teil on, tunduvad väga põnevad ja mina loeksin kuukirja (või kahe kuu kirja, mingi teema oli ju sellega) suure huviga. :)
Tagasi üles Go down
Kärolyn
Magus maius
Kärolyn

Female Postituste arv : 2124

PostitaminePealkiri: Re: Meie juttude (snlhmn-i) kuukiri   Meie juttude (snlhmn-i) kuukiri - Page 12 Icon_minitime3/6/2012, 00:21

Audrey kirjutas:
... ja pean veel praktikal ka käima seega jahm...

Kuidagi suutsin mina välja lugeda sealt, et sa oled praktiliselt käima peal ka.

Just imagine my reaction.

With that said - Miks ma alles nüüd seda teemat lugeda taipan? Very Happy Einoh.. tahaks näha juba seda fäänsit asjandust. Very Happy Hurry up! Very Happy Very Happy
Tagasi üles Go down
http://invisiblenothing.tumblr.com
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: Meie juttude (snlhmn-i) kuukiri   Meie juttude (snlhmn-i) kuukiri - Page 12 Icon_minitime3/6/2012, 00:49

Hahahahaha!!! Tubli oled Very Happy Very Happy

Ja mis tahaks juba näha. Lööd ka kampa.
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: Meie juttude (snlhmn-i) kuukiri   Meie juttude (snlhmn-i) kuukiri - Page 12 Icon_minitime3/6/2012, 16:15

Dragomira - ma tean, et see tuleb järsku ja ootamatult ja kohe minu esimeses pöördumises sulle, aga ma armastan sind. xD
Kujundamine on minu kõige suurem hirm olnud ja ma oleksin ütlemata tänulik kui aidata saaksid.
Luuletused oleksid ka vahvad! :)

Nii. Endiselt ootan Karrolt intervjuud.
Ja põhimõtteliselt on muidu materjal olemas. Kokkupanemine veel.

Aga nüüd tuleb ära otsustada: mis selle asja nimeks saab?!
On pakkumisi? Peaks mingisuguse hääletuse tegema?
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: Meie juttude (snlhmn-i) kuukiri   Meie juttude (snlhmn-i) kuukiri - Page 12 Icon_minitime3/6/2012, 16:17

Kuule, siin pole ju hääletust mõtet korraldada, siis on hiljem jälle mingi draama.
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: Meie juttude (snlhmn-i) kuukiri   Meie juttude (snlhmn-i) kuukiri - Page 12 Icon_minitime3/6/2012, 16:18

Draama võib tulla ka siis kui paar inimest selle ära otsustavad.

Aga on ettepanekuid?
Kuukiri vist väga ei lähe... meil võtab see asi aega.
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: Meie juttude (snlhmn-i) kuukiri   Meie juttude (snlhmn-i) kuukiri - Page 12 Icon_minitime3/6/2012, 17:13

Draama tuleb igal juhul Very Happy Ma juba ootan kannatamatult.

Mul pole mõtteid. Minu poolest võiks olla SNLHMN-i kuukiri, Foorumi kuukiri vms... I really have no idea.
Tagasi üles Go down
Dragomira
Juudijõulupuu
Dragomira

Female Postituste arv : 235

PostitaminePealkiri: Re: Meie juttude (snlhmn-i) kuukiri   Meie juttude (snlhmn-i) kuukiri - Page 12 Icon_minitime3/6/2012, 17:51

Okei, tänan nasicc. xD On sul mõni idee, milline see asi välja peaks nägema? Ja kui ma juba pihta hakkan ükskord, siis mul on mõõte ka vaja, mille järgi pildi suurust valida. Üldiselt need asjad, mida ma teeksin oleksid liikumatud, aga kui te mulle aega annate, siis ma äkki tuletaks isegi meelde, kuidas näiteks kirja haihtuma panna. Very Happy
Siis see pealkiri. Kuidas oleks näiteks "Meie Juttude Kuukiri" või "Kuu Järjejuttudele".
Mul tuli veel üks idee. Keegi, kellel on huumorimeelt, kes tunneb hästi foorumi liikmeid ja kellel sulg hästi jookseb, võiks kirjutada järjejuttu, mis räägib meie foorumist. Umbes sellises stiilis, et: "Audrey istus parajasti oma laua taga, kuum kruus kohvi käes, kui ta kuulis uksekella helinat. Ta läks avama ja avastas ukse tagant Pingu ja nasiccu. "Mis teid siia toob?" küsis Audrey ja kutsus külalised sisse..." (Nimed võtsin esimesed, mis pähe tulid!) Et see oleks põnev. :) Aga tegelased peavad ise nõus olema. Muidu avastad, et sinust on mingit jaburust kirjutatud ja sulle see ei meeldi. Ja sellega võiks olla nii, et see ilmub üks osa korraga kuukirjas. Siis on ka põnev. :)
Loodan, et saite äkki veel mõne idee. Very Happy
Tagasi üles Go down
Sponsored content

PostitaminePealkiri: Re: Meie juttude (snlhmn-i) kuukiri   Meie juttude (snlhmn-i) kuukiri - Page 12 Icon_minitime

Tagasi üles Go down

Meie juttude (snlhmn-i) kuukiri
Tagasi üles 
Lehekülg 12, lehekülgi kokku 17Mine lehele : Previous  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 17  Next
 Similar topics
-
» Meie Juttude kogumik!
» Meie juttude kogumik VOL 2
» All about SNLHMN :)