MEIE JUTUD Järjejuttudele pühendatud foorum |
|
| Teises Maailmas | |
| | |
Autor | Teade |
---|
theHappie Vapper lohetapja
Postituste arv : 132 Age : 25 Asukoht : Eesti, Järvamaa
| Pealkiri: Teises Maailmas 16/3/2012, 17:15 | |
| Juba paar nädalat tagasi kerkis mu peas üks kahtlane idee... Ja muidugi peab selle ju kirja panema. Aga kuna ma kirjutan wattpadis, siis ma ei viitsi hakkata siia ümber kopeerima; annan kohe lingina, ma ei ole leidnud ühtegi reeglit, mis keelaks seda teha. Teises Maailmas: 1 | |
| | | *Nastik. Kärameister
Postituste arv : 1048 Age : 27
| Pealkiri: Re: Teises Maailmas 16/3/2012, 18:17 | |
| | |
| | | theHappie Vapper lohetapja
| Pealkiri: Re: Teises Maailmas 16/3/2012, 18:31 | |
| Yay, lõpuks keegi kommenteeris kaa!! Praegu midagi erilist ei toimu jah, ma ise mõtlesin et kusagil viiendast osast hakkab alles midagi toimuma, praegu on rohkem selline tegelaste tutvustus (oi, kuidas mulle meeldib inimesi tutvustada ) ja nii edasi... Ah, tegelt ma olengi mingi imelik ja topingi igasuguseid võõramaiseid nimesid igalepoole... Ma ei tea, mulle ei meeldi eriti need nö ''puhtad Eesti nimed,'' Õnne, Anne, mida iganes veel. Aga, aitäh. (: | |
| | | SugarPiece Kuri põhjapõder(???)
Postituste arv : 193 Age : 27
| Pealkiri: Re: Teises Maailmas 16/3/2012, 22:45 | |
| Mulle ka meeldis, ei oska mingisugust kriitikat välja tuua, kui mõned kirjavead häirisid, aga muidu pole hullu. Sisu meeldis ikkagi ja jään samuti uut ootama. (: | |
| Pealkiri: Re: Teises Maailmas 17/3/2012, 05:01 | |
| Ehk laoksid mõned suuremad vead ette? Komavigasid on kindlalt palju, mul on mingi kahtlane komme neid komasid liiga palju toppida. =) Kaks inimest loeb juba siit ka, yay, annab jõudu jätkata. | |
| | | Naughty Kärbes ämblikuvõrgus
Postituste arv : 2315 Age : 32 Asukoht : Harjumaa
| Pealkiri: Re: Teises Maailmas 18/3/2012, 11:35 | |
| Mina olen ka selline, kes paneb komasi sinna kus tunnen, et lihtsalt peab väike mõttepaus olema, kuigi kipun neid siiski liiga palju panema.
Muidu hea. Mind nimed ei häirinud! Ilusad nimed:)
| |
| Pealkiri: Re: Teises Maailmas 18/3/2012, 19:04 | |
| Tore. Vaheajal trükin vast uue osa ka valmis, aga ma pean selleks vähemalt kaks tundi arvutis olema... Mu läpaka aku lahkus meie hulgast... Ja noh, isa ei taha mind eriti perearvutisse lasta, sest "sa lõhud selle ka ära," (kuidas mina saan mõjutada 6-aastase läpaka aku läbi minemist?). | |
| | | | theHappie Vapper lohetapja
| Pealkiri: Re: Teises Maailmas 18/3/2012, 19:50 | |
| Minumeelest ka ei saa, noh. On jep, seda minagi, aga mul on sellised kahtlased vanemad... | |
| Pealkiri: Re: Teises Maailmas 20/3/2012, 01:06 | |
| No ma esialgu toon mõned komavead ette, kui võib? Palju ei piina. * Ning ees koma tegelikult ei käi.. * "Sarah'il on brünett poisipea ja hallid, kavalad silma" peale sõna 'hallid' ka koma ei käi. Mingi aeg õppisime eesti keeles seda, et kui on erinevad omadussõnad järjest, siis koma ei käi vms.. * "isa on samuti, tavaline 37-aastane.." õige peaks olema - "isa on samuti tavaline 37-aastane.." Nojah.. koma vigu on paljupalju, aga ma nüüd mõtlengi, et mida ma nende kirjavigade all mõtlesin, kas komavigu või veel mingisuguseid, sest ma ausalt öeldes ei mäletagi.. :D Aa, ja! Teisel leheküljel, keskel pool üks lause. "Just siis, kui ma oma kohale tagasi jõudsin, helses kell.." helises* Kuid rohkem kirjavigu ma väga ei näinudki teist korda üle lugedes.. Igatahes, kas lähiajal on ka uut tulemas? :) | |
| Pealkiri: Re: Teises Maailmas 20/3/2012, 10:01 | |
| *loeb esimest lauset* *sureb õudusesse* *ärkab ellu ja loeb ülejäänud teksti läbi* 1) Ei käi või... Aa, ei käi jaa, see on "ja" sünonüüm ju... 2) Miks ei käi? Et siis kui mul on lause: "minu lemmikvärvid on kollane sinine roheline punane lilla" siis komasid sinna loendi vahele ei lähe? Läheb ju? 3) Peaks vist küll nii olema, jeah. 4) See helses käib mulle ka närvidele, aga ma ei viitsi ära parandada *muhaha, mis laiskvorst.* Lähiajal... Hm, ma ei tea. Lubasin küll endale, et teen vaheajal selle osa ära, olen haige ka... Aga no, mul on vaja vähemalt mingi viite tundi et mingi 10000 tähte ära kirjutada. Pole nii kauaks arvutisse saanud.. Täna vanemad mõlemad tööl ja võib-olla, heal juhul, suudan osa ära kirjutada!! (ps: kogu tekst ei olnudki nii õudne, kui ma arvasin, sinupoolt) | |
| Pealkiri: Re: Teises Maailmas 20/3/2012, 10:42 | |
| *naerab* *loeb enda esimest lauset* *loeb su teksti* Sa nii varajane või?! Ja viite? Alles oli 2 Wait.. see 2) Eiei, sinu näite vahele läheb koma. "Eriliigilised täiendid: Anneli ostis endale talveks pika sooja punase mantli.""Täiendid, mis iseloomustavad erinevaid olendeid, esemeid, nähtusi, tuues esile nende samaliigilised tunnused (nt värvus, suurus), on samaliigilised täiendid. Nende vahele pannakse koma. Täiendid, mis iseloomustavad üht ja sama olendit, eset, nähtust, näidates selle erinevaid omadusi on eriliigilised täiendid. Neid komaga ei eraldata."Seega... Sinu näide, mis sa nende värvidega tõid, on samaliigiline. See minu näide, Anneli mantli kohta, on eriliigiline. Ning sinu jutt, kus oli see lõik, kus koma ei peaks käima, on samuti eriliigiline. Okei, ma ei taha mingi tähtsana paista, aga ma spetsiaalselt sinu jaoks vaatasin oma eesti keele õpiku läbi, et selgitada, miks sinna koma ei käi. Palunpalun ära ole kuri! (A)
Viimati muutis seda SugarPiece (20/3/2012, 10:51). Kokku muudetud 1 kord | |
| Pealkiri: Re: Teises Maailmas 20/3/2012, 10:46 | |
| Mdea, vanemad äratasid tööle minekuga üles jah. Okei, kahte, vahet pole. Aahaah... Ma siis parandan ära, võib-olla, kui viitsin. Miks ma peaksin kuri olema? Muidugi ei ole! | |
| Pealkiri: Re: Teises Maailmas 20/3/2012, 10:52 | |
| Noo ma ei tea, ma lihtsalt igaksjuhuks. Aga ole hea, kui aega saad ja kui viitsid, kirjuta üks osa eks. :) | |
| Pealkiri: Re: Teises Maailmas 20/3/2012, 12:01 | |
| Ma praegu meisterdan siin midagi, niiet mõistus on kirjutamisest kaugel. | |
| | | White Wolf Inetu päkapikk
Postituste arv : 390 Age : 27
| Pealkiri: Re: Teises Maailmas 20/3/2012, 15:49 | |
| Algus on küll üsna tüüpiline, aga kiiresti saab loetud ning sellist erilist igavust ka ei tekkinud.
Võib-olla keelelise mõttes oli midagi, mille kallal viriseda (mõned lauseehitused oleksid võinud olla paremad), aga noh, pole hullu
Ja nimed...okei, ütlen ausalt, häirisid kohati kõige rohkem. Ei saanud nagu eriti aru, kas tegevus toimub Eestis või välismaal (kuigi ma üldse ei imesta, et sa mainisid seda jutus ning mina hajameelsusest seda lihtsalt ei märganud), sest isa pidi minema mingi Tiidu juurde
Ma loodan, et ma ei kõlanud kurjalt, lihtsalt tõin paar asja välja.
Aaa ja oleks juba unustanud- UUT! :) | |
| Pealkiri: Re: Teises Maailmas 20/3/2012, 16:55 | |
| Tegevus toimub Eestis, ja ei, ma ei ole seda maininud. Ja tüüpiline jah, aga nagu sissejuhatust algul lugesite, siis... Täna küll uut ei saa... Mul lihtsalt pole ideesid. | |
| Pealkiri: Re: Teises Maailmas 21/3/2012, 18:25 | |
| | |
| Pealkiri: Re: Teises Maailmas 21/3/2012, 18:35 | |
| Täna ei saa, sest mul ei olnud päeval ideid ja nüüd tahab isa arvuti! Ma tõesti proovin selle nädala lõpuks valmis saada... Ma arvatavasti täna õhtul kirjutan... Aga jah, ma ei luba midagi. | |
| Pealkiri: Re: Teises Maailmas 28/3/2012, 16:20 | |
| Ok no, täitsa pekki.. 24.mai tuleb kuuendal klassil inglise keeles tasemetöö. Mind see puudutab, kuna olen kuues klass. Inglise keel on väga nõrk, nelja aasta jooksul on neli testi olnud kolmed ja kõik ülejäänud kahed. Päris tõega, veerandis tuleb hädaga kolm välja. Eelmine veerand tuli küll neli (vau) aga need olid ka kolme sõnadetöö pärast, mis mul viied olid. Mul oli kindel plaan saada eesti keele tasemetöö viis, matemaatika oma neli ja see kolmas ka neli. Kui selgus et kolmandaks on inglise keel, siis no.. Lootus kustus, kuna mul on umbes 90% oht saada see tasemetöö negatiivne, kaks. Ma pean õppima. Lähitulevikus kindlasti uut osa ei saa, kuna ma pean nüüd igat väikest minutit hindama. Muidugi, kui keegi oleks nii tore ja suudaks mulle need kuradi eessõnad, the'd ja in'id ja of'id selgeks teha, oleks väga tore... | |
| Pealkiri: Re: Teises Maailmas 28/3/2012, 16:23 | |
| | |
| Pealkiri: Re: Teises Maailmas 28/3/2012, 16:32 | |
| Ma tahaks jubedalt inka nelja saada... Aga kui ma ei õpi, siis ma ei saa. Kuid mul on suur tahtmine, niiet ma pean ikka täiega õppima. Mul on ausaltöeldes pool osa juba valmis. | |
| | | | theHappie Vapper lohetapja
| Pealkiri: Re: Teises Maailmas 28/3/2012, 16:52 | |
| Jap, õudne kirjutamisisu on, aga ei saa, ma pean nüüd minema ja kolm kunsti tööd valmis joonistama, homseks. *ohkab* | |
| | | Mezilane Pipar
Postituste arv : 1381 Age : 25 Asukoht : Eesti
| Pealkiri: Re: Teises Maailmas 28/3/2012, 17:11 | |
| Mina mäletan hästi eelmist kevadet. Kunsti tasemetöö eino kas saab mõttetumat tasemetööd olla? Meil oli inka koolisisene tasemetöö ja just täna uutel kuuendikel toimuski. Mäletan, et inkas panin ma pooled ülesanded huupi ja kuulamisülesanne päästis mind kolmekuristikust . Kõik kuuendikud pidid peaaegu endal küüned otsast närima (kaasaarvatud mina). Kõige hullem on alles ees, sest mate tasekas tuleb nii ebaloogiline kui vähegi saab -.- | |
| | | Sponsored content
| Pealkiri: Re: Teises Maailmas | |
| |
| | | | Teises Maailmas | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Sa ei saa vastata siinsetele teemadele
| |
| |
| |
|