| -del- | |
|
|
|
Autor | Teade |
---|
Constellation Piraat
Postituste arv : 19
| Pealkiri: -del- 7/4/2012, 17:45 | |
|
Viimati muutis seda Constellation (24/2/2015, 17:56). Kokku muudetud 1 kord | |
|
| |
nasicc Pehme admin
Postituste arv : 5899 Age : 31 Asukoht : Tartu
| Pealkiri: Re: -del- 7/4/2012, 17:47 | |
| Ehhee. Mulle meeldis!!! Kuigi mina pole küll kindel kui põnevus see on... xD See selleks. Sul on siin üks paras posu poisse koos! Ja kirjeldamine oli mõnus, voolav... see värava minestamine ehk välja arvata. xD Sellise kuidagi... unenäolise v muinasjutulise ilme jättis selle tüdruku lahkumine lõpus. (Mul silme ees oli ilus sügisene pilt. xD) Uuuut! | |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: -del- 7/4/2012, 17:59 | |
| YES! *pumps fist* Ma kutsun sind Consteliks nüüd ja selleks sa ka jääd. Ma kordan end uuesti: see jutt on täielik põnevus. Deal with it. Esimene osa on friggen' lühike, aga kuna ma olen hetkel suuremeelses tujus, siis ma olen nõus seda andestama. Hetkel. *imperious* Järgmised olgu 2x - nay, 3x! - pikemad, eksole? Silver on nii paganama mõnus tegelane. Selline... snarky ja värki. Vendade nummerdamine on lahe, aga nüüd läheb mul ka u 100 aastat, et ühendada numbrit nimega. Confusing stuff. Ma ei väsi kordamast, kui väga ma sinu kirjastiili armastan. See on nii mõnus ja voolav ja super... Kuidagi eriti lahe ja lihtne on lugeda. Kirjeldused on ka ülihead ja ma lihtsalt ei saa aru, kust sa võtad neid võrdlusi. Me gusta. Muide, kui vanad kõik poisid üldse on? Oleks tore teada. Kass oli lahe. Tüdruk ka. Uut! |
|
| |
Keku Veriveri loveable
Postituste arv : 853 Age : 29 Asukoht : Üksik saar keset Atlandi Ookeani.
| Pealkiri: Re: -del- 7/4/2012, 18:08 | |
| Olevikus olevad jutud paistavad populaarseks saanud olevat.. Mitte, et ma niiväga isegi kurdaks. Suht huvitav.. Võiksid jätkata muidugi. Ja väikevendi nimega üks, kaks, kolm ja neli on ka muidugi tore kutsuda. | |
|
| |
Constellation Piraat
| Pealkiri: Re: -del- 7/4/2012, 18:16 | |
| KOLM kommentaari! Nasicc: Mina pole ka kindel, kui põnevus see on, aga noh... *näitab Erewini poole* It's her fault. Muidu, ma tänan. *noogutab* Me glad admin likes. Erewin: Constel? Muhahaha. Lahe. Nõus. Järgmised - nii kaks-kolm korda pikemad kindlalt. Kui veab, siis äkki neli. Mis puutub nummerdamisesse - laske käia, õppige! Arendabki mälu. Vanused tulevad jutu sees välja. *kummardab tänades* Keku: Õnneks (või kahjuks?) ma ainult olevikus alati ei kirjuta. Teatud osa jutte on minevikus ka. *veel üks kummardus* Me glad you all likes! :) Uut saab... varsti? Homme äkki, nädalavahetus ikkagi. Kui mitte, siis hiljemalt järgmisel nädalavahetusel. | |
|
| |
Viinamari Juudijõulupuu
Postituste arv : 240
| Pealkiri: Re: -del- 7/4/2012, 19:29 | |
| Lahe, aga ma vahepeal ei saanud milleski aru Uut! :) | |
|
| |
Constellation Piraat
| Pealkiri: Re: -del- 7/4/2012, 20:08 | |
| Kui küsida tohib, millest sa aru ei saanud? Aga tänan. Arvestades mu hetkelist kirjutamiskiirust, siis jah, uut osa võib tõesti äkki juba homme saada. | |
|
| |
Viinamari Juudijõulupuu
| Pealkiri: Re: -del- 7/4/2012, 20:23 | |
| Loodan tõesti, et homme Ma ei saanud sellest kassikohast vahepeal mitte midagi aru | |
|
| |
Constellation Piraat
| Pealkiri: Re: -del- 7/4/2012, 21:56 | |
| Kass... hüppas talle pähe. Puu otsast. Õunapuu otsast, kui täpne olla. | |
|
| |
Viinamari Juudijõulupuu
| Pealkiri: Re: -del- 7/4/2012, 22:03 | |
| Ahsoo Aitähh | |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: -del- 8/4/2012, 09:31 | |
| Oh, väga lahe jutt. Väikevendasid loendada on ka äge mõte. Kassi hüppamine Silveri pähe oli ÜLIHEA Ma ei jõua uut osa ära oodata. : P |
|
| |
Constellation Piraat
| Pealkiri: Re: -del- 8/4/2012, 15:39 | |
|
Viimati muutis seda Constellation (24/2/2015, 17:57). Kokku muudetud 1 kord | |
|
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: -del- 8/4/2012, 15:55 | |
| Sille... *raputab pead ja naerab* Oehjah. Ei, mulle meeldis. Sa oled niiiii mõnusalt suutnud edasi anda seda sagimist, mis nii suure perega paratamatult kaasnema peab. Eriti kui tegu on veel võrdlemisi noorte lastega. Tahaks tglt pere ajaloo kohta teada... miks nad kolisid, kus on isa jms. Ootan juba uut! | |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: -del- 8/4/2012, 16:18 | |
| Nonii, Konstaabel. Ah, ma ei saa. Silver on endiselt mõnus. Selline ahistatud ja sarkastiline vanem vend. Huvitav, kui palju hakkab Johanna ülejäänud jutus figureerima... *ponders* Kirjeldused perest on super, raske uskudagi. Kõik on sellised... ma ei teagi, loomulikud tegelased. Pole eriti sunnitud. Iseloomud hakkavad ühe tuntavamalt eristuma ja see on lahe. ^^ Kass on täiega mõnus. Mul oli kunagi endal ka samasuguse iseloomuga kass, kuid siis ei olnud nii mõnus. Oh neid mälestusi. Tahan rohkem Kummitusetüdrukut. Ta on lahe. Kas see tuleb mingi ghost-lovestory või? |
|
| |
Naughty Kärbes ämblikuvõrgus
Postituste arv : 2315 Age : 32 Asukoht : Harjumaa
| Pealkiri: Re: -del- 9/4/2012, 23:12 | |
| Nonii...mina ka siis lõpuks siin.
Alguses ma võtsin ikka ilgelt kaua hoogu, sest pealkiri tundus selline mittemidagi ütlev. No kohe üldse ei tõmmanud lugema.
Nüüd kui olen need kaks osa läbi lugenud *lööb endale suure laksatuse saatel käega otsaette* mõtlen kui rumal käitumine on pealkirja tõttu juttu mitte lugeda.
Igatahes jättis see jutt väga hea mulje. See on põnev, naljakas, kummaline ja üldse selline väga, väga mittmekesine, mis teebki ühest jutust hea jutu.
Siis esineb väga naljakaid sõnu, mida ma pean kolm või neli korda lugema, ennem kui miskit mõikan, kuid need annavad jutule selle mõnusa ,,asja'' (ära küsi misasja) Ma olen veider ja ma tean seda juba, seega ei ole vaja sildistada.
No tegelikult tekkis ka minul palju küsimusi, aga siin foorumis oldud ajajooksul olen ma ainult näppude peal üle loetavatele küsimustele vastused saanud, seega ma ei vaevugi mitte midagi küsima. olen lihtsalt üks muhedalt kannatlik lugeja ning ootan, kuniks vastused mulle ise ennast ükshaaval ilmutama hakkavad...kuigi ühte küsiks ikka, sest küsimata jättmine oleks patt.
Millal uut osa võib siia otsima tulla??? PS: Ma ikka siiralt nagu loodan, et see linalakk on ikka kummitus. See oleks mega(Y) | |
|
| |
Herbts 200 posti tüüd
Postituste arv : 202 Asukoht : Tähistaeva all...
| Pealkiri: Re: -del- 10/4/2012, 19:51 | |
| | |
|
| |
Viinamari Juudijõulupuu
| Pealkiri: Re: -del- 10/4/2012, 20:18 | |
| Haha, miks ma seda lugenud pole Ok, nüüd lugesin ja nagu esimene osa oli : äge! Uuut! | |
|
| |
Constellation Piraat
| Pealkiri: Re: -del- 12/4/2012, 22:20 | |
|
Viimati muutis seda Constellation (24/2/2015, 17:57). Kokku muudetud 2 korda | |
|
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: -del- 12/4/2012, 22:45 | |
| Mõttetu küsimus. Siin pole mobiililevigi, internetiühendusest rääkimata, ei tea kuidas siin pikendada? Istud maantee äärde ja ootad, et Ekspressbuss mööda sõidaks, internet sabas?Ja sprotte ja juustu täis suuga rääkimine... ma kujutasin väga rõvedat asja ette. xD Mis on Pratchetti raamatutes nii erilist? See Väikevend Number Kaks on äge muidugi. ;D Ja ma ei taha, et Johanna tore oleks. Ma tahan Puurmani kana nüüd!!!!! xD | |
|
| |
Constellation Piraat
| Pealkiri: Re: -del- 12/4/2012, 22:52 | |
| Sprotiiiid... Oled sa ikka Kettamaailma raamatud lugenud? Brilliant stuff. Noh, küll me näeme veel, milline Johanna on. Puurmani kana saab homme. Ja ilmselt ka ülehomme. | |
|
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: -del- 12/4/2012, 22:59 | |
| Ei ole... tahangi teada, mis nad eriliseks teeb, kas on mõet. JEEEE! | |
|
| |
Naughty Kärbes ämblikuvõrgus
Postituste arv : 2315 Age : 32 Asukoht : Harjumaa
| |
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: -del- 13/4/2012, 07:01 | |
| Kas ma tõesti sõin hommikuks just kolm sprotisaia ja peale komeedi? xD Pesen juba 10 minutit hambaid. | |
|
| |
Viinamari Juudijõulupuu
| Pealkiri: Re: -del- 13/4/2012, 14:38 | |
| Lahe! Uut! | |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: -del- 13/4/2012, 19:06 | |
| Y U change category? SEE PILT. *flails* *flails some more* Alan Rickman! Need sprotid! Ja pisikonn Cerise. ^^ See osa oli paganama mõnus, aga LÜHIKE. -___- Mida me leppisime kokku, ah? Enam sa enam ei julgeks mulle oma nägu näidata, kui osa on alla 3000w. Damn, ma ei oskagi midagi kirjutada. Kirjastiil on ikka üle prahi. Kaks on lahe. Ja ma ei saa, see hommikusöögistseen... Konstaabel, sa ikka oskad. |
|
| |
Sponsored content
| Pealkiri: Re: -del- | |
| |
|
| |
| -del- | |
|