| Logo väljakuulutamine | |
|
+9Everleigh Viinamari Cilen *Nastik. Mezilane Natu Audrey Naughty nasicc 13 posters |
|
Autor | Teade |
---|
Naughty Kärbes ämblikuvõrgus
Postituste arv : 2315 Age : 32 Asukoht : Harjumaa
| |
| |
Cilen Magus maius
Postituste arv : 2007 Age : 26 Asukoht : Tartu
| Pealkiri: Re: Logo väljakuulutamine 13/5/2012, 18:14 | |
| Minu oma sai kolmanda koha. | |
|
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
Postituste arv : 9505 Age : 32 Asukoht : Pärnu
| Pealkiri: Re: Logo väljakuulutamine 13/5/2012, 18:18 | |
| Ei no jahm, nüüd oleks küll õige aeg öelda, milline kelle oma oli | |
|
| |
| |
| |
nasicc Pehme admin
Postituste arv : 5899 Age : 31 Asukoht : Tartu
| Pealkiri: Re: Logo väljakuulutamine 13/5/2012, 19:05 | |
| Nii suur uudishimu? | |
|
| |
Pingu Kuri admin
Postituste arv : 1928 Age : 29 Asukoht : London
| Pealkiri: Re: Logo väljakuulutamine 13/5/2012, 19:20 | |
| hmm... ma ei teadnudki et hääletada juba sai | |
|
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
| |
| |
| |
| |
Cilen Magus maius
| Pealkiri: Re: Logo väljakuulutamine 13/5/2012, 19:34 | |
| Mina unustasin ka hääletada. | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Logo väljakuulutamine 13/5/2012, 19:42 | |
| Häbi, häbi! *viibutab näpua* | |
|
| |
Natu Totaalne lumememm, noh!^.^
Postituste arv : 270 Age : 26 Asukoht : Kodus
| Pealkiri: Re: Logo väljakuulutamine 13/5/2012, 19:43 | |
| Min olen tublii, mina andsin oma hääled ära... viimasel minutil, aga mis sest | |
|
| |
Pingu Kuri admin
Postituste arv : 1928 Age : 29 Asukoht : London
| Pealkiri: Re: Logo väljakuulutamine 13/5/2012, 20:20 | |
| ma arvan et see läks sellepärast nii, et see ei olnud ninaees. Ma ei leidnud praegu kaa seda teemat üles, vaid kaevasin portali jooksvate teemade juurest Inimesed, reklaamige enda projekte | |
|
| |
| |
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
| Pealkiri: Re: Logo väljakuulutamine 13/5/2012, 21:46 | |
| Teeme uued valimised? | |
|
| |
Cilen Magus maius
| Pealkiri: Re: Logo väljakuulutamine 13/5/2012, 21:48 | |
| Siis veniks see kõik taas mitu kuud.. Aga midagi põnevat võiks jälle tulla. Mulle meeldiks. | |
|
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
| Pealkiri: Re: Logo väljakuulutamine 13/5/2012, 22:52 | |
| Ei no kui mõned inimesed ei tea, et midagi sellist toimub ja ei saa hääletada, kuigi tahaks, siis oleks see õige. Võib-olla osalevad ka siis ka teised vanemad foorumiliikmed. Paar inimest seda tõesti otsustada tegelikult ei saaks.
EDIT: üleüldse- igasugune aktiivsus võistlustel hääletamisel on ikka eriliselt madal. | |
|
| |
nasicc Pehme admin
Postituste arv : 5899 Age : 31 Asukoht : Tartu
| Pealkiri: Re: Logo väljakuulutamine 14/5/2012, 00:02 | |
| ...nagu on madal ka üleüldine eestlaste poliitiline kultuur. Ma nõustun, et oleks võinud olla rohkem hääletajaid (ja võib-olla rohkem aega?), kuid siinkohal mainin ka ära, et olen Naughtyga nõus. Teema on punane, kui sinna midagi postitatud on ja see teema siin ei ole ka kuhugi vabasse teemasse peidetud. Kui foorumis käia ja natukenegi süveneda, peaks see asi ikka ette jääma. Ma leian, et uus valimine oleks theHappie jaoks ebaaus. Logo on ilus ja ma pole kuulnud ühtegi mõjukat argumenti, miks see ei peaks sobima. Ja selle logoga peavad elama ka inimesed, kes foorumit veel avastanud ei ole. Inimesed vahetuvad ja kogu foorumi eluea sees oleks hääletanud inimeste arv endiselt suures plaanis väike. Hääletasid enamus hetkel aktiivseid foorumlasi - kes siin tõesti midagi teevad: kirjutavad, kommenteerivad, niisama suhtlevad. Ma oleksin võinud lasta oma õel hääl anda, kuid sellel poleks mõtet olnud - ta ei ole siin foorumis, ta ei kirjuta, ta ei viitsi lugeda. Selliseid hääli meil niikuinii vaja pole. Vaja on asjast huvitatud inimeste hääli ja kuigi kahjuks mõned ei saanud seda anda, ei tohiks see teha olematuks nende inimeste hääli, kes teemat tähele panid ja oma arvamust avaldasid. | |
|
| |
| |
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
| Pealkiri: Re: Logo väljakuulutamine 14/5/2012, 00:42 | |
| Um, jahm, tulemuste muutuse peale ma esimese hooga tõesti ei mõelnud... Viga vist selles, et ma olen liiga into võitnud logosse ja usun sellesse 100%. Ei no siis las parem jääb nii nagu jääb. Ma ei taha et tulemused muutuks See peaks olema pisike õppetund, et tasub pisut rohkem tähelepanu pöörata, mis foorumis toimub. Mis teha, et teatud grupp inimesi satub siia peaaegu iga päev. We just can't stay away, I guess... Seevastu mõned eksivad siia jällegi üsna harva ju. Ma siinkohal soovikski teada (kui ma võin üldse seda küsida), mitu kasutajat hääletusel osales? | |
|
| |
| |
| |
theHappie Vapper lohetapja
Postituste arv : 132 Age : 25 Asukoht : Eesti, Järvamaa
| Pealkiri: Re: Logo väljakuulutamine 14/5/2012, 14:18 | |
| Oi te räägite alles minust taga. Kui te oleks uued valimised teinud... Noh, ma oleksin üle elanud, kuigi veidi vastik tunne oleks küll olnud, et kas see oli tõesti niiiiiiii jube siis... Aga kui te väga tahate kõik uuesti teha, siis no palun väga: elan üle. | |
|
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
| Pealkiri: Re: Logo väljakuulutamine 14/5/2012, 15:03 | |
| Mitte sinu logo pole jube, vaid jube on see, kui tähelepanematud mõned siinsed kasutajad on, et nad ei pane tähele, et midagi sellist toimub.
| |
|
| |
Natu Totaalne lumememm, noh!^.^
Postituste arv : 270 Age : 26 Asukoht : Kodus
| Pealkiri: Re: Logo väljakuulutamine 14/5/2012, 18:16 | |
| Kas just kõik on tähelepanematud? arvatavasti mõned ju lihtsalt ei viitsi oma häält anda ja arvavad, et küll teised teevad selle ise nende eest ära. Mina kuulun selliste sekka, kes lihtsalt ei viitsi kuskil osaleda eriti ega ka oma häält kuskile anda. PS. Seekord tegin erandi | |
|
| |
| |
| |
Cilen Magus maius
| Pealkiri: Re: Logo väljakuulutamine 14/5/2012, 18:23 | |
| Mina olin ka tähelepanematu! Aga noh, peamine on see, et logo on nüüd olemas ja see oran¾ asi võiks seal ülevalt uttu tõmmata. :) Muidu ma koguaeg vaatan seda ja ise ka ei saa aru, miks ma seda teen. | |
|
| |
Sponsored content
| Pealkiri: Re: Logo väljakuulutamine | |
| |
|
| |
| Logo väljakuulutamine | |
|