| "Krabati" uus lõpp | |
|
|
Autor | Teade |
---|
AliceInWonderland XD lehm
Postituste arv : 642
| Pealkiri: "Krabati" uus lõpp 17/6/2012, 17:22 | |
| Krabati uus lõpp Ma ei tea kui paljud teist on lugenud „Krabatit“, aga igatahes pidime me koolis kirjutama Krabatile uue lõpu, ja kuna mul pole hetkel midagi teha siis panen selle siia üles. Head lugemist!:) *** Siis see juhtus. Tüdruk, kes oli kolm korda veskipoisterivi eest mööda kõndinud, sirutas käe välja ja näitas... Andruschile. „Haa!“ karjatas Meister. Tüdruk tajus muutust õhkkonnas, ning sõlmis sideme silmadelt. Kui ta nägi kellele ta osutanud oli varises ta minestanult põrandale. Ainuke kes selles seltskonnas õnnelik oli, oli Meister. „Lahkuge,“ sõnas ta õelalt naeratades, „Kõik, peale Krabati ja tüdruku.“ Kõigil kurbus silmis, kõndisid nad ükshaaval Mustast Kambrist välja, jättes Krabatiga hüvasti. Kõige nooremal, Loboschil oli Krabatist kõige rohkem kahju. „Näe, võta! See toob sulle õnne.“ Krabat ulatas Loboschile juustest sõrmuse. „Aitäh!“ lausus Lobosch ja lahkus siis temagi. Koit Hommikul ärgates kartsid veskisellid alla minna, sest nad teadsid, mis neid ees ootab. Viimaks kui kukelaulust oli möödunud juba päris tükk aega, otsustasid veskipoisid lõpuks alla minna, sest ega ootamine midagi paranda. All trepil lebasid pikali Krabat ja lauluneiu, mõlemal verine haav rinnus. Verine taskunuga lebas nende ühtepõimunud kätel. Veskipoisid matsid nad hauale, mille Krabat oli varem valmis kaevanud. Esimene kord pidasid nad ka pika kõne, paari armastusest ja soovist üksteist päästa. Nüüd käisid Lobosch ja Juro iga aasta, pärast lihavõtteid haudadele lilli viima. Igale hauale asetasid nad ühe lille, väljaarvatud Krabati ja lauluneiu hauale, kuhu nad asetasid alati kaks lille.
| |
|
| |
Naughty Kärbes ämblikuvõrgus
Postituste arv : 2315 Age : 32 Asukoht : Harjumaa
| |
| |
| Pealkiri: Re: "Krabati" uus lõpp 17/6/2012, 17:41 | |
| Aitäh.
Viimati muutis seda AliceInWonderland XD (14/6/2013, 19:38). Kokku muudetud 1 kord | |
|
| |
Dragomira Juudijõulupuu
Postituste arv : 235 Age : 25 Asukoht : Kagu-Eesti
| Pealkiri: Re: "Krabati" uus lõpp 17/6/2012, 18:00 | |
| Te pidite kuuendas "Krabatit" lugema ja sellele uue lõpu kirjutama? Ma poel lugenud, aga ma olen nagu aru saanud, et see on rohkem mingi täiskasvanute kirjandus? Ma vist eksin. Aga ma ütlen, et see oli päris armas. Kuna ma pole taustauuringut teinud, ei saa kindel olla, aga õnnelikult lõppevad armastused on mu lemmikud (Kui intriigidega õnnelikud armastused, internaatides toimuvad armastused, fantaasiarikkad armastused, ehmatavad armastused ja veel mõned välja jätta. ). | |
|
| |
| Pealkiri: Re: "Krabati" uus lõpp 17/6/2012, 18:01 | |
| See on küll kuuendas kohustuslik kirjandus.
Viimati muutis seda AliceInWonderland XD (16/5/2013, 19:03). Kokku muudetud 1 kord | |
|
| |
Naughty Kärbes ämblikuvõrgus
Postituste arv : 2315 Age : 32 Asukoht : Harjumaa
| |
| |
| Pealkiri: Re: "Krabati" uus lõpp 17/6/2012, 18:12 | |
| Heh.
Viimati muutis seda AliceInWonderland XD (16/5/2013, 19:03). Kokku muudetud 2 korda | |
|
| |
Dragomira Juudijõulupuu
Postituste arv : 235 Age : 25 Asukoht : Kagu-Eesti
| Pealkiri: Re: "Krabati" uus lõpp 17/6/2012, 18:15 | |
| Ma ei tea, mis kohustuslik kirjandus see teil veel on, aga mina seda raamatut küll lugema ei pidanud. Aga selle asemel sain "Kevade", "Pal tänava poisid", "Lugu lendavate taldrikutega", "Vennad Lõvisüdamed" ja "Meelis". Kevadet ma lugesin kahe õhtuga "sirvides". Igavad kohad jätsin vahele. | |
|
| |
Prince Kirameki Kastanjetid
Postituste arv : 2665 Age : 33 Asukoht : Magnostadt Academy
| Pealkiri: Re: "Krabati" uus lõpp 17/6/2012, 18:53 | |
| Mul pole see kunagi kohustuslik kirjandus olnud, aga ma olen seda kaks korda vabatahtlikult lugenud ja ma mäletan ähmaselt, et esimest korda lugedes mõtlesin ma tükk aega, mis saaks siis, kui tüdruk valiks ronkade seast vale poisi Õiget lõppu sinu oma muidugi üle ei trumpa, aga sobib selle asemele päris hästi, see on piisavalt muinas(või õudus-)jutuline | |
|
| |
| Pealkiri: Re: "Krabati" uus lõpp 17/6/2012, 18:54 | |
| Aitäh! | |
|
| |
Sponsored content
| Pealkiri: Re: "Krabati" uus lõpp | |
| |
|