| Pilt | |
|
+2*Nastik. AliceInWonderland XD 6 posters |
Autor | Teade |
---|
AliceInWonderland XD lehm
Postituste arv : 642
| Pealkiri: Pilt 10/7/2012, 23:24 | |
| Pilt Vanas majakeses metsatuka lähedal lööb kell kaheksandat lööki. Vana naine avab väsinult silmad. Tal pole enam palju jäänud ja ta teab seda. Ta tahaks uuesti silmad sulgeda ja magama jääda, aga tal pole enam und. Ta tahaks nutta, aga tal pole enam pisaraid. Ta tahaks teha kõike seda mis tal nooruses tegemata jäi, aga tal pole enam jaksu. Ta tõmbab teki pealt ja asetab jalad tasakesi parketile. Ta jalad sammuvad hääletult üle põranda. Tal pole kusagile kiiret. Ta paotab puust vanaaegse kapi ust ja võtab sealt aeglaselt hallika karbi. On näha, et see on kunagi roosa olnud, kuid värv on maha kulunud ja asendunud halli tolmuga. Ta asetab karbi lauale ja libistab muhkliku sõrmega lukuni. Vana naine keerab võtit ja võtab sealt kulunud pildi, mida ta on lugematuid kordi vaadanud. Aga ta vaatab seda uuesti. Tema kortsulisel näol välgatab korraks naeratus. See pilt annab talle jõudu. Jõudu, et edasi elada. Elada, olla, eksisteerida... Ta unustab hetkeks selle, et tal pole siin ilmas enam kedagi. Kedagi, keda armastada. Aga ta võib olla õnnelik. Hetkeks. Selleks hetkeks, kui ta hoiab käes oma pilti. Enda hetkelise õnne allikat. Ta sulgeb karbi, ja asetab selle tagasi kappi. Nüüd võib ta õnnelike mõtetega magama minna, teades, et tal on piisavalt jõudu, et uuesti üles ärgata. Sest ta on võitleja. *** Laul, mis inspireeris. https://www.youtube.com/watch?v=bxV-OOIamyk
Viimati muutis seda AliceInWonderland XD (14/6/2013, 19:55). Kokku muudetud 3 korda | |
|
| |
*Nastik. Kärameister
Postituste arv : 1048 Age : 27
| |
| |
| |
| |
Dragomira Juudijõulupuu
Postituste arv : 235 Age : 25 Asukoht : Kagu-Eesti
| Pealkiri: Re: Pilt 21/7/2012, 09:41 | |
| Päris hea oli. :) Andis selle emotsiooni ilusti edasi. :) Ja mina lugesin ilma muusikata, sest hetkel mul kõlareid ei eksisteeri. | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Pilt 22/7/2012, 02:28 | |
|
Viimati muutis seda AliceInWonderland XD (16/5/2013, 19:09). Kokku muudetud 1 kord | |
|
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
Postituste arv : 9505 Age : 32 Asukoht : Pärnu
| Pealkiri: Re: Pilt 22/7/2012, 17:50 | |
| Khm, hea kirjutaja ei peaks panema lugejat veel mingit laulu kuulama, kuna ta peaks suutma oma sõnadega vajaliku emotsiooni edasi anda. | |
|
| |
Cilen Magus maius
Postituste arv : 2007 Age : 26 Asukoht : Tartu
| Pealkiri: Re: Pilt 22/7/2012, 19:30 | |
| Mulle ka jutt meeldis. :)
Lauuuuuuul, mitte nii väga. | |
|
| |
Mezilane Pipar
Postituste arv : 1381 Age : 25 Asukoht : Eesti
| Pealkiri: Re: Pilt 22/7/2012, 20:16 | |
| Ülihea, pani kohe naeratuse näole, laulu ei kuulanudki. Lugu oli kaasahaarav ja sa kirjutasid selle ülihästi, peaksid ka mingi järjeka tegema kui sul muidugi tahtmist on.
| |
|
| |
| Pealkiri: Re: Pilt 27/7/2012, 14:43 | |
| Mezilane: Aitäh, ja mul on arvutis päris palju jutte alustatud, aga ma ei postita midagi ennem, kui mul on vähemalt 5. osa valmis. Ning kõige rohkem on mul hetkel valmis kõigest 3. osa seega peate ootama. Cilen: Aitäh!
Viimati muutis seda AliceInWonderland XD (16/5/2013, 19:09). Kokku muudetud 2 korda | |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: Pilt 27/7/2012, 14:58 | |
| Lugesin selle nüüd läbi ja ütlen, et väga hea oli. See on selline piisavalt lühike, kuid täis kindlat sõnumit. Asi, millega paljud hakkama ei saa. Hea töö tegid |
|
| |
| Pealkiri: Re: Pilt 27/7/2012, 15:01 | |
|
Viimati muutis seda AliceInWonderland XD (16/5/2013, 19:10). Kokku muudetud 1 kord | |
|
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
Postituste arv : 9505 Age : 32 Asukoht : Pärnu
| Pealkiri: Re: Pilt 27/7/2012, 15:23 | |
| Andis inspiratsiooni* Inspireeris*
| |
|
| |
| |