| FK: Mõrvarite tabamine | |
|
|
Autor | Teade |
---|
Naughty Kärbes ämblikuvõrgus
Postituste arv : 2315 Age : 32 Asukoht : Harjumaa
| Pealkiri: FK: Mõrvarite tabamine 19/8/2012, 17:24 | |
| Hetkel lugemiselt eemaldatud!! Ilmub uuesti, kui asjast hakkab asja saama!
Viimati muutis seda Naughty (1/1/2016, 22:51). Kokku muudetud 8 korda | |
|
| |
Mezilane Pipar
Postituste arv : 1381 Age : 25 Asukoht : Eesti
| Pealkiri: Re: FK: Mõrvarite tabamine 19/8/2012, 17:40 | |
| Oo... uus krimka jutt. *Marta hüppab üles - alla, üles - alla* Ma läksin nii põnevile, et ei saanud lugedagi alguses. Nii siis vigade kohapealt kirjutasin ma neid üles, et mul need meelest ei läheks *Kõigepealt otsekõne siis. Ma ei hakanud tervet Freia teksti ümber kirjutama, aga järkan siis sealt, kus sul valesti läks. "... kui kedagi teist."Lausus Freia peaks olema "... kui kedagi teist," lausus Freia. *Tähelepanu siis ka sellele, et pärast otsekõne peaks tulema jutumärkide ja uue sõna vahele tühik, teen siis näite suurte tähtedega, äkki saad siis paremini aru, mida ma mõtlesin. "BLABLABLA," LAUSUS TOM. * Minu meelest peaks seal olema koma. "Tookord kui ma nad tapsin , oleksin pidanud ka sinule..." See on kõik. Arvamus on siis selline, et mul läks kõik lugedes alguses segaseks, aga küll kõik hiljem minu jaoks ka laheneb. Tegelikult on mul hea meel, et Cherry ja Freiaga nii juhtus, äkki jäävad nad kokku | |
|
| |
Cilen Magus maius
Postituste arv : 2007 Age : 26 Asukoht : Tartu
| Pealkiri: Re: FK: Mõrvarite tabamine 19/8/2012, 17:42 | |
| Lõpuks ometi, Birx. Ma nii ootasin seda järge... Ja peab tunnistama, et see ootamine tasus end ära. Jube hea oli lihtsalt! | |
|
| |
| Pealkiri: Re: FK: Mõrvarite tabamine 19/8/2012, 17:50 | |
| Mezilane: Sinu vigade loetelu oli väga segane. Esiteks sellist viga nagu sa välja tõid : ,,...kui kedagi teist.''Lausus Freia ma ei märganud. Kus selline on, ma ei näe. Jah see on küll, et tühikuid ei ole, kuigi wordis on need olemas. Mul pole halli aimu ka miks need siia ei tule ja kui aus olla, siis ma pole seda teksti siin läbi lugenudki. Ja punkt oli ka loomulikult viga, aga minu lause on selline ,,...kui ei kedagi teist.''rõhutas Freial sihikul olev mees... Igatahes mul juhe koos. Aga tänan vastukaja eest
Cilen: Väga väga tore | |
|
| |
Mezilane Pipar
| Pealkiri: Re: FK: Mõrvarite tabamine 19/8/2012, 17:54 | |
| Punkti asemel peaks olema koma | |
|
| |
| |
| |
Mezilane Pipar
| Pealkiri: Re: FK: Mõrvarite tabamine 19/8/2012, 18:08 | |
| Ma ei viitsinud selle algust, mis oli väga pikk, kirjutada seega kirjutasin kolm punkti ja viimased sõnad :) | |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: FK: Mõrvarite tabamine 19/8/2012, 18:16 | |
| AjusiD. KelleLEGI, mitte kelleGILE. Kõik, mis Mezilane välja tõi. Nii palju puuduvaid komasid, et ma jääksingi siia neid üles lugema selle asemel, et "Gray ristile" uut osa välja pigistada. So teiseks korraks. Tapmine on ühe p-ga. Näol, mitte nöol. "Paugu" asemel oleks parem "lask". Kõlas vali lask.
Sisusse ei süvenenud praegu, aga sul oleks ülimalt hea mõte see osa mulle saata, ma teen oma punase pastakaga plõks-plõks ja märkused juurde ning siis saad pildifailidena tagasi. Nii ehk õpid pisut ja ei tee järgmisel korral samu vigu. :) |
|
| |
| |
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
Postituste arv : 9505 Age : 32 Asukoht : Pärnu
| Pealkiri: Re: FK: Mõrvarite tabamine 19/8/2012, 18:25 | |
| Ka minu meelest olid need rohkem näpukad, mida juhtub ikka. | |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: FK: Mõrvarite tabamine 19/8/2012, 18:39 | |
| "Kellegile" minu jaoks näpuka moodi pole. More like teadmatus. Aga nüüd ehk on teadmine. |
|
| |
| |
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: FK: Mõrvarite tabamine 19/8/2012, 19:33 | |
| Alright, nüüd, kus sai mõttega loetud, ütlen, et minu jaoks on cliffhanger puudu ja osa liiga lühike - ei teki õiget meeleolu, mingit põnevust. Proloog oli nunnu küll, aga peale seda tuli tüüpiline ullallaa. |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: FK: Mõrvarite tabamine 19/8/2012, 22:34 | |
| Double posts are awesome.
Sa jätsid ühe pisikese, aga häiriva vea ikkagi sisse, Naughty. "Huvitav, miks ta seda oma riietega varjata püüab..." kolme punkti järel peab olema tühik. |
|
| |
| |
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: FK: Mõrvarite tabamine 28/9/2012, 15:02 | |
| Kus uus osa on? |
|
| |
Mezilane Pipar