MEIE JUTUD

Järjejuttudele pühendatud foorum

PortalPealehtOtsiLatest imagesRegistreeriLogi sisse

FK: Mõrvarite tabamine

Go down 
5 posters
AutorTeade
Naughty
Kärbes ämblikuvõrgus
Naughty

Female Postituste arv : 2315

FK: Mõrvarite tabamine Empty
PostitaminePealkiri: FK: Mõrvarite tabamine   FK: Mõrvarite tabamine Icon_minitime19/8/2012, 17:24

Hetkel lugemiselt eemaldatud!! Ilmub uuesti, kui asjast hakkab asja saama!

Viimati muutis seda Naughty (1/1/2016, 22:51). Kokku muudetud 8 korda
Tagasi üles Go down
Mezilane
Pipar
Mezilane

Female Postituste arv : 1381

PostitaminePealkiri: Re: FK: Mõrvarite tabamine   FK: Mõrvarite tabamine Icon_minitime19/8/2012, 17:40

Oo... uus krimka jutt. *Marta hüppab üles - alla, üles - alla*

Ma läksin nii põnevile, et ei saanud lugedagi alguses. Nii siis vigade kohapealt kirjutasin ma neid üles, et mul need meelest ei läheks

*Kõigepealt otsekõne siis. Ma ei hakanud tervet Freia teksti ümber kirjutama, aga järkan siis sealt, kus sul valesti läks.

"... kui kedagi teist."Lausus Freia
peaks olema "... kui kedagi teist," lausus Freia.

*Tähelepanu siis ka sellele, et pärast otsekõne peaks tulema jutumärkide ja uue sõna vahele tühik, teen siis näite suurte tähtedega, äkki saad siis paremini aru, mida ma mõtlesin.

"BLABLABLA," LAUSUS TOM.

* Minu meelest peaks seal olema koma.

"Tookord kui ma nad tapsin, oleksin pidanud ka sinule..."

See on kõik.

Arvamus on siis selline, et mul läks kõik lugedes alguses segaseks, aga küll kõik hiljem minu jaoks ka laheneb. Tegelikult on mul hea meel, et Cherry ja Freiaga nii juhtus, äkki jäävad nad kokku Wink

Tagasi üles Go down
http://www.wattpad.com/user/MezilaneM
Cilen
Magus maius
Cilen

Female Postituste arv : 2007

PostitaminePealkiri: Re: FK: Mõrvarite tabamine   FK: Mõrvarite tabamine Icon_minitime19/8/2012, 17:42

Lõpuks ometi, Birx. Very Happy
Ma nii ootasin seda järge...

Ja peab tunnistama, et see ootamine tasus end ära. Jube hea oli lihtsalt! Very Happy
Tagasi üles Go down
Naughty
Kärbes ämblikuvõrgus
Naughty

PostitaminePealkiri: Re: FK: Mõrvarite tabamine   FK: Mõrvarite tabamine Icon_minitime19/8/2012, 17:50

Mezilane: Sinu vigade loetelu oli väga segane. Esiteks sellist viga nagu sa välja tõid : ,,...kui kedagi teist.''Lausus Freia ma ei märganud. Kus selline on, ma ei näe. Jah see on küll, et tühikuid ei ole, kuigi wordis on need olemas. Mul pole halli aimu ka miks need siia ei tule ja kui aus olla, siis ma pole seda teksti siin läbi lugenudki. Ja punkt oli ka loomulikult viga, aga minu lause on selline ,,...kui ei kedagi teist.''rõhutas Freial sihikul olev mees... Igatahes mul juhe koos.
Aga tänan vastukaja eest Wink

Cilen: Väga väga tore Wink
Tagasi üles Go down
Mezilane
Pipar
Mezilane

PostitaminePealkiri: Re: FK: Mõrvarite tabamine   FK: Mõrvarite tabamine Icon_minitime19/8/2012, 17:54

Punkti asemel peaks olema koma Wink
Tagasi üles Go down
Naughty
Kärbes ämblikuvõrgus
Naughty

PostitaminePealkiri: Re: FK: Mõrvarite tabamine   FK: Mõrvarite tabamine Icon_minitime19/8/2012, 18:03

Mezilane: Jah see jõudsi mulle pärale, et punkti asemel peab olema koma, aga mind ajas segadusse see lause, mille sina kirjutasid xD Ja ma loodan, et see punkt oli ainult ühes kohas. Very Happy
Tagasi üles Go down
Mezilane
Pipar
Mezilane

PostitaminePealkiri: Re: FK: Mõrvarite tabamine   FK: Mõrvarite tabamine Icon_minitime19/8/2012, 18:08

Ma ei viitsinud selle algust, mis oli väga pikk, kirjutada seega kirjutasin kolm punkti ja viimased sõnad :)
Tagasi üles Go down
Külaline
Külaline

PostitaminePealkiri: Re: FK: Mõrvarite tabamine   FK: Mõrvarite tabamine Icon_minitime19/8/2012, 18:16

AjusiD.
KelleLEGI, mitte kelleGILE.
Kõik, mis Mezilane välja tõi.
Nii palju puuduvaid komasid, et ma jääksingi siia neid üles lugema selle asemel, et "Gray ristile" uut osa välja pigistada. So teiseks korraks.
Tapmine on ühe p-ga.
Näol, mitte nöol.
"Paugu" asemel oleks parem "lask". Kõlas vali lask.

Sisusse ei süvenenud praegu, aga sul oleks ülimalt hea mõte see osa mulle saata, ma teen oma punase pastakaga plõks-plõks ja märkused juurde ning siis saad pildifailidena tagasi. Nii ehk õpid pisut ja ei tee järgmisel korral samu vigu. :)
Tagasi üles Go down
Naughty
Kärbes ämblikuvõrgus
Naughty

PostitaminePealkiri: Re: FK: Mõrvarite tabamine   FK: Mõrvarite tabamine Icon_minitime19/8/2012, 18:22

Takuya Kenzo: Tänan selle kommentaari eest. Ja kohe kindlasti olen ma teadlik sellest, et peab olema näol mitte nöol ja ma arvan, et sa ikka ise ka taipasid, et see on kole näpukas mitte, et ma loll olen ja seda sõna kirjutada ei oska. Very Happy Kas ma saadan selle faili sulle msnis??
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

Female Postituste arv : 9505

PostitaminePealkiri: Re: FK: Mõrvarite tabamine   FK: Mõrvarite tabamine Icon_minitime19/8/2012, 18:25

Ka minu meelest olid need rohkem näpukad, mida juhtub ikka.
Tagasi üles Go down
Külaline
Külaline

PostitaminePealkiri: Re: FK: Mõrvarite tabamine   FK: Mõrvarite tabamine Icon_minitime19/8/2012, 18:39

"Kellegile" minu jaoks näpuka moodi pole. More like teadmatus. Aga nüüd ehk on teadmine. Very Happy
Tagasi üles Go down
Naughty
Kärbes ämblikuvõrgus
Naughty

PostitaminePealkiri: Re: FK: Mõrvarite tabamine   FK: Mõrvarite tabamine Icon_minitime19/8/2012, 18:42

Mina ise pidasin silmas näpuka all seda ,,näol'' sõna. Tunnistan enamik sinu välja toodud vigadest siiski teadmatuseks Very Happy
Tagasi üles Go down
Külaline
Külaline

PostitaminePealkiri: Re: FK: Mõrvarite tabamine   FK: Mõrvarite tabamine Icon_minitime19/8/2012, 19:33

Alright, nüüd, kus sai mõttega loetud, ütlen, et minu jaoks on cliffhanger puudu ja osa liiga lühike - ei teki õiget meeleolu, mingit põnevust. Proloog oli nunnu küll, aga peale seda tuli tüüpiline ullallaa.
Tagasi üles Go down
Külaline
Külaline

PostitaminePealkiri: Re: FK: Mõrvarite tabamine   FK: Mõrvarite tabamine Icon_minitime19/8/2012, 22:34

Double posts are awesome.

Sa jätsid ühe pisikese, aga häiriva vea ikkagi sisse, Naughty. "Huvitav, miks ta seda oma riietega varjata püüab..." kolme punkti järel peab olema tühik.
Tagasi üles Go down
Naughty
Kärbes ämblikuvõrgus
Naughty

PostitaminePealkiri: Re: FK: Mõrvarite tabamine   FK: Mõrvarite tabamine Icon_minitime19/8/2012, 23:38

Nüüd peaks korras olema Wink
Tagasi üles Go down
Külaline
Külaline

PostitaminePealkiri: Re: FK: Mõrvarite tabamine   FK: Mõrvarite tabamine Icon_minitime28/9/2012, 15:02

Kus uus osa on? Very Happy
Tagasi üles Go down
Mezilane
Pipar
Mezilane

PostitaminePealkiri: Re: FK: Mõrvarite tabamine   FK: Mõrvarite tabamine Icon_minitime28/9/2012, 16:11

Mul on sama küsimus.
Tagasi üles Go down
Naughty
Kärbes ämblikuvõrgus
Naughty

PostitaminePealkiri: Re: FK: Mõrvarite tabamine   FK: Mõrvarite tabamine Icon_minitime28/10/2012, 13:38

Uus osa tuleb kunagi tulevikus, aga ma ei tea millal. Very Happy Ma siia enam ei viitsi kirjutada pikemalt sellest, miks mul hetkel ei ole aega kirjutada, aga jah nii see kahjuks on. Kuid pooleli ei jää ükski jutt. Iga asi omal ajal ja kõik jutud saavad lõpetatud.
Tagasi üles Go down
Viinamari
Juudijõulupuu
Viinamari

Female Postituste arv : 240

PostitaminePealkiri: Re: FK: Mõrvarite tabamine   FK: Mõrvarite tabamine Icon_minitime3/11/2012, 11:52

Suht lahe tundub.
Ootan uut! :)
Tagasi üles Go down
Sponsored content

PostitaminePealkiri: Re: FK: Mõrvarite tabamine   FK: Mõrvarite tabamine Icon_minitime

Tagasi üles Go down

FK: Mõrvarite tabamine
Tagasi üles 
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1