MEIE JUTUD

Järjejuttudele pühendatud foorum

PortalPealehtOtsiLatest imagesRegistreeriLogi sisse

I Never Told You

Go down 
+2
Cilen
H.
6 posters
AutorTeade
H.
200 posti tüüd
H.

Female Postituste arv : 200

I Never Told You Empty
PostitaminePealkiri: I Never Told You   I Never Told You Icon_minitime22/8/2012, 20:59

.

Viimati muutis seda H. (1/2/2015, 16:31). Kokku muudetud 2 korda
Tagasi üles Go down
Külaline
Külaline

I Never Told You Empty
PostitaminePealkiri: Re: I Never Told You   I Never Told You Icon_minitime22/8/2012, 21:29

Tundub, et tuleb põnev Very Happy
Koheselt kui lugesin, hakkas mulle hoopis meeldima Dylan. Ma ei tea isegi miks... Loodan, et ta ikka siin mängu tuleb.
Ning väike täpsusust - ära kasuta lühendeid nagu pr. ja hr. Ma ei tea, kas see on viga või mitte aga silma hakkasid koheselt.
Muidu aga - ootan uut.
Tagasi üles Go down
Cilen
Magus maius
Cilen

Female Postituste arv : 2007

I Never Told You Empty
PostitaminePealkiri: Re: I Never Told You   I Never Told You Icon_minitime22/8/2012, 21:35

Nii kahtlane oli vaadata, et jutuvälises tekstis kirjutad sa punktid valesti, aga jutus mitte.
Nagu polekski sinu kirjutatud, sest kui harjumus valesti kirjutada, siis sellest on üpris raske lahti saada. Nõuab kõva harjutamist ja mõtlemist, et ikka õieti saaks.

Jutt iseenesest... Kuigi see ei olnud halvasti kirjutatud ning mul pole millegi kallal norida, siis pean tõdema, et see mulle siiski ei meeldinud. Ju siis on asi selles, et sedalaadi jutud mulle eriti ei istu.
Tagasi üles Go down
H.
200 posti tüüd
H.

I Never Told You Empty
PostitaminePealkiri: Re: I Never Told You   I Never Told You Icon_minitime22/8/2012, 22:57

Emand : hih . Very Happy
hm , jah . tegelikult mul unus jutus selle Dylani kohta täpsustamata, et ta on mingi viie või kuue aastane . hih . Wink kahjuks .
okei , üritan mitte . ; )

Cilen : ma algul ei saand aru, millest räägid, aga okei, nüüd jõudis kohale . jah , selline punktide panemine kuidagi harjumuseks saanud .

Nojah , ei arvanudki, et kõigile meeldib . ; )
Tagasi üles Go down
H.
200 posti tüüd
H.

I Never Told You Empty
PostitaminePealkiri: Re: I Never Told You   I Never Told You Icon_minitime22/8/2012, 23:09

.

Viimati muutis seda H. (1/2/2015, 16:32). Kokku muudetud 1 kord
Tagasi üles Go down
Tennu
Suur ja laisk lohe
Tennu

Female Postituste arv : 105

I Never Told You Empty
PostitaminePealkiri: Re: I Never Told You   I Never Told You Icon_minitime23/8/2012, 00:12

Tundub midagi teistsugust.
Praegu ei oska veel väga palju selle jutu kohta arvata, aga ootan kindlasti järge.
Arvan, et siit võib midagi põnevat välja kujuneda.
Uut, siis !
Tagasi üles Go down
http://www.tennuiswriting.blogspot.com
*Nastik.
Kärameister
*Nastik.

Female Postituste arv : 1048

I Never Told You Empty
PostitaminePealkiri: Re: I Never Told You   I Never Told You Icon_minitime23/8/2012, 15:23

Sinus on kindlasti suur potentsiaali hea loo jaoks, aga minu jaoks tuli näiteks korraga sisse liiga palju tegelasi ja minu jaoks oli sellepärast kõik natuke segane- kes on kellega kuidas seotud jne.
Aga üldiselt on hea. Uut :)
Tagasi üles Go down
http://www.nnastik.blogspot.com
liiisake17
Naerupall

Female Postituste arv : 12

I Never Told You Empty
PostitaminePealkiri: Re: I Never Told You   I Never Told You Icon_minitime23/8/2012, 17:16

Tundub huvitav. Ja ma loodan, et ka huvitavamaks läheb:)
Ma nõustun Nastik'uga, et korraga tuli juttu liiga palju tegelasi ja ma ei saanud aru, kuidas nad kõik omavahel seotud on ja siis see Sophia pulmade värk ja miks keegi teda ei salli jne.
Aga muidugi on jutt palju lubav ja ootan uut :)
Tagasi üles Go down
H.
200 posti tüüd
H.

I Never Told You Empty
PostitaminePealkiri: Re: I Never Told You   I Never Told You Icon_minitime25/8/2012, 12:57

Tennu : ; )
Tore . Very Happy

*Nastik : Selles osas tuli tõesti liiga palju inimesi, aga ma ei tea, ma tahtsin need istumiskohad kuidagi selgeks teha või nii .
Wink

liisake17 : Siis on tore . ; )
Jah . Küll varsti aru saad Wink
Tagasi üles Go down
H.
200 posti tüüd
H.

I Never Told You Empty
PostitaminePealkiri: Re: I Never Told You   I Never Told You Icon_minitime25/8/2012, 13:00

.

Viimati muutis seda H. (1/2/2015, 16:33). Kokku muudetud 2 korda
Tagasi üles Go down
H.
200 posti tüüd
H.

I Never Told You Empty
PostitaminePealkiri: Re: I Never Told You   I Never Told You Icon_minitime27/8/2012, 23:05

.

Viimati muutis seda H. (1/2/2015, 16:33). Kokku muudetud 1 kord
Tagasi üles Go down
SugarPiece
Kuri põhjapõder(???)
SugarPiece

Female Postituste arv : 193

I Never Told You Empty
PostitaminePealkiri: Re: I Never Told You   I Never Told You Icon_minitime28/8/2012, 01:35

Pisut segane. Tegelasi on liiga palju ja endiselt ei ole ma aru saanud, miks nad abielluma peavad.. Kas Sophia ise ka teab seda?
Ja kohati ka õel.. miks kõik nii vastikusega sellesse Sophiasse suhtuvad?
Tagasi üles Go down
H.
200 posti tüüd
H.

I Never Told You Empty
PostitaminePealkiri: Re: I Never Told You   I Never Told You Icon_minitime28/8/2012, 13:05

Nojah . Ärilistel põhjustel, nagu vanematel on sellest kasu võinii. Teab küll, seda võis jutust ka välja lugeda?

On jah õel. Sellepärast, et nad tunnevad nagu ta ei kuulu nende hulka. Ta on võõras.
Tagasi üles Go down
H.
200 posti tüüd
H.

I Never Told You Empty
PostitaminePealkiri: Re: I Never Told You   I Never Told You Icon_minitime28/8/2012, 13:14

.

Viimati muutis seda H. (1/2/2015, 16:33). Kokku muudetud 1 kord
Tagasi üles Go down
H.
200 posti tüüd
H.

I Never Told You Empty
PostitaminePealkiri: Re: I Never Told You   I Never Told You Icon_minitime30/8/2012, 18:34

.
Tagasi üles Go down
Sponsored content

I Never Told You Empty
PostitaminePealkiri: Re: I Never Told You   I Never Told You Icon_minitime

Tagasi üles Go down

I Never Told You
Tagasi üles 
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1