MEIE JUTUD

Järjejuttudele pühendatud foorum

PortalPealehtOtsiLatest imagesRegistreeriLogi sisse

vabateemavabateemavabateema:D:D (666)

Go down 
+38
Evy
Griffu.
Miley Cyrus
Audrey
Keiti
Pizza
Maiu Laaneoja
Diana.
Heffu
Tuki
Mari
Anzu
Rikkie
Disaster
black
GossipGirl
Espada
Pharaoh
hannna
renxik
Liina
Krissu
ThatsMe
Princess
Cho
spring
padjanägu, [h]
chelsea
Prince Kirameki
Kärolyn
Astrid.
swessu
Lammas
Unknown Artist
SixxBitch
nasicc
Tärru.
Pingu
42 posters
Mine lehele : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 21 ... 37  Next
AutorTeade
Cho
Naerupall
Cho

Female Postituste arv : 10

vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 5 Empty
PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 5 Icon_minitime22/10/2008, 20:40

Ma oskan ainult laulda, plokflööti mängida ja natuke kannelt kah Very Happy Koolis õpetati, Soomes ongi meil nii et 2-4 klass mängib flööti, 4-5 klass kannelt ja kuuendas ongi juba bändi-instrumendid.

Ma vabandan kirjavigu, mulle pole kunagi eestikeelt õpetatud.. Ise õppisin rääkimise kaudu kirjutamise, nii et jah.. Very Happy
Tagasi üles Go down
Külaline
Külaline

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 5 Icon_minitime22/10/2008, 21:15

Praegust postitust vaadates on sul küll väga hea eesti keel! Kui sul midagi valesti läheb, ju me paranda siis:)
Homme jälle päris lahe päev. Üleüldse tuleb suht lahe nv. Lugege siis blogist, kohe kirjutan:D
Tagasi üles Go down
Pingu
Kuri admin
Pingu

Female Postituste arv : 1928

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 5 Icon_minitime22/10/2008, 22:01

Cho sa oled Soomest pärit? Very Happy

Ja kirjavigu ei.. olnud Very Happy
Tagasi üles Go down
https://snlhmn.forum.co.ee
Unknown Artist
Muinasjulle
Unknown Artist

Male Postituste arv : 428

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 5 Icon_minitime23/10/2008, 14:39

PIngu, mis koletisliku koha sa loonud oled. Igalt poolt trügivad sisse... Very Happy
Väga lahe ju! Very Happy Very Happy
Ja Cho, sa ka väga julge, et niimoodi sisse hüpata! Very Happy
Mulle täiega meeldib.
Kas sa jutte ka plaanid kribada?
Tagasi üles Go down
Princess
Naerupall
Princess

Female Postituste arv : 14

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 5 Icon_minitime23/10/2008, 15:45

Kuna siin muusikateema käib, siis ma loetleks ka üles.

Ma oskan klaverit, flööti, plokkflööti, kitarri, kannelt, trumme, viiulit, t¹ellot, kontrabassi (need kolm suht sarnase mänguviisiga), parmupilli õpetas vanaisa, eem.. ukulelet, band¾ot - neid olen paar korda mänginud ainult, aga kuna kitarrile sarnane mänguviis, siis on need väga lihtsad. Laulda oskan ka. Ongi kõik vist..
Tagasi üles Go down
Külaline
Külaline

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 5 Icon_minitime23/10/2008, 15:48

Mis kannelt sa mängid?
Tagasi üles Go down
Princess
Naerupall
Princess

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 5 Icon_minitime23/10/2008, 15:52

Kromaatilist. Sa mängid ka?
Tagasi üles Go down
ThatsMe
Tsiklimees
ThatsMe

Female Postituste arv : 444

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 5 Icon_minitime23/10/2008, 16:05

*Suu lahti*
(Vaatab eelmist postitajat)
Äge.. ma oskan vaevu klaverit ja trummi põristamine on suht käpas:D
Tagasi üles Go down
http://www.rate.ee/users/kryssu10
Princess
Naerupall
Princess

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 5 Icon_minitime23/10/2008, 16:08

Nüüd on jah äge kui ma neid oskan. Aga õppimine oli räme. Mul on vanemad sellised auahned kes mind juba maast madalast igale poole toppisid. Aga nende pillidega on suht nii, et kui klaverit oskad ja nooti loed, tulevad teised lihtsamini.
Tagasi üles Go down
Prince Kirameki
Kastanjetid
Prince Kirameki

Female Postituste arv : 2665

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 5 Icon_minitime23/10/2008, 16:11

Kui juba pilliteemaks läks, siis ma võin enda olematutest oskustest ka rääkida Very Happy

Esimeses ja teises klassis õppisin ma klaverit, aga kuna ma jätsin musakooli pooleli, siis on minu suhted klaveriga praeguseks enam-vähem lõppenud Very Happy Suvel hakkasin kidraga katsetama(viimase kahe aasta jooksul vist teist korda), aga sellega edeneb asi suhteliselt aeglaselt, nii et pole lootustki, et minust muusikaline geenius saaks Wink Ma tahaks mängida osata, mitte mängima õppida. Oeh...

Kummardus kõikidele, kes rohkem kui ühte pilli mängida oskavad Very Happy
Tagasi üles Go down
http://kaksisoim.tumblr.com/
ThatsMe
Tsiklimees
ThatsMe

Female Postituste arv : 444

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 5 Icon_minitime23/10/2008, 16:12

Ma nooti lugeda ei oska eriti (natuke),viisist ma ei tea ammu midagi..Very Happy rütmi taguda ma oskan:D alguses kuulan ja siis leian rütmi:P
Õppimise osas on Sul õigus.. Jube.
Kuigi,see sundimine pole just kõige parem.
Tagasi üles Go down
http://www.rate.ee/users/kryssu10
Külaline
Külaline

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 5 Icon_minitime23/10/2008, 16:17

Kromaatilist oskan, aga kuuekeelne on mu eriala.Üleüldse folkloor.Ega sa üheski Margiti laagris käinud pole?
Tagasi üles Go down
Princess
Naerupall
Princess

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 5 Icon_minitime23/10/2008, 17:48

Ei, ma olin pikalt Eestist eemal ka... Alles augustis sain siia tagasi..
Tagasi üles Go down
Cho
Naerupall
Cho

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 5 Icon_minitime23/10/2008, 17:51

Ma ei tea, mulle meeldib lühijutte kirjutada, ma lihtsalt ei oska järjekatega läbi käia Very Happy Tüdinen ära ja jääbki pooleli ;/

Ma olen täiesti eestlane, lihtsalt sündisin Soomes ja kogu elun olengi ainult siin elanud Very Happy

Viimati muutis seda Cho (23/10/2008, 17:59). Kokku muudetud 1 kord
Tagasi üles Go down
Princess
Naerupall
Princess

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 5 Icon_minitime23/10/2008, 17:57

Cho'le : Jääbki * Wink

Ma olen ka eestlane, siin sündinud ka. Aga vahepeal olin isa juures Inglismaal..
Tagasi üles Go down
Cho
Naerupall
Cho

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 5 Icon_minitime23/10/2008, 17:59

Haha, just xd

Hmm, ma vist tõesti peaksin hakkama keemiat tuupima.. äää! D: Andke miljon ja ma sõidan ära Bahamale ;(
Tagasi üles Go down
Kärolyn
Magus maius
Kärolyn

Female Postituste arv : 2124

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 5 Icon_minitime23/10/2008, 18:06

Princess ja Cho, tere tulemast siia foorumisse. Minu teise koju. Very Happy

Rääkige siis oma reisimuljeid ka? Vms. Very Happy Kuidas Soomel ja Inglismaal elu käib? Very Happy
Tagasi üles Go down
http://invisiblenothing.tumblr.com
Külaline
Külaline

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 5 Icon_minitime23/10/2008, 18:08

Ikka saad, ma kannan üle sulle, eks.
Tagasi üles Go down
Princess
Naerupall
Princess

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 5 Icon_minitime23/10/2008, 18:19

Nagu ma aru sain, on Loore ka Inglismaal käinud. Las tema räägib. Ma ei tahaks seda teemat eriti puutuda.

Ma tahaks Hawaiile, andke mulle ka raha siis juba.
Tagasi üles Go down
Külaline
Külaline

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 5 Icon_minitime23/10/2008, 18:48

Ma käisin jah, tore oli, olen rääkinud. Broadstair's is MY love!
Tagasi üles Go down
Pingu
Kuri admin
Pingu

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 5 Icon_minitime23/10/2008, 19:47

atsa, ma alles läheks Inglismaale, kui saaks xD Ja ai vana sii niu jork sitii Very Happy
Tagasi üles Go down
Princess
Naerupall
Princess

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 5 Icon_minitime24/10/2008, 17:11

New York pole pooltki nii huvitav kui su isa sind vaatamisväärsuselt vaatamisväärsusele veab. Kolme päevaga kõik vaatamisväärsused läbi käia on üpris kurnav..

Empire State Buildingust jms hoolimata on minu lemmikkoht NY-s Üks väike kohvik nimega Sunday's Cafe. Väga armas kohake. Isal oli koosolek ja siis saatis mind sööma. Juhuse tahtel sattusin sinna.
Tagasi üles Go down
Pingu
Kuri admin
Pingu

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 5 Icon_minitime24/10/2008, 18:37

vahet pole xD Tahan näha :)
Tagasi üles Go down
Külaline
Külaline

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 5 Icon_minitime24/10/2008, 21:01

Kas ma olen loll, või mis värk on, aga New York pole ju Inglismaal. York on. New York on päris kindlasti kohe Ameerikas...
Tagasi üles Go down
SixxBitch
Kärameister
SixxBitch

Female Postituste arv : 1036

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 5 Icon_minitime24/10/2008, 21:37

Jutt käibki Ameerikast Very Happy Aga jah, Njuu Joork või mitte, Põhja-Ameerika tahan kunagi ära näha ja ilmselt sinna ka elama minna Wink
Tagasi üles Go down
Sponsored content

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 5 Icon_minitime

Tagasi üles Go down

vabateemavabateemavabateema:D:D (666)
Tagasi üles 
Lehekülg 5, lehekülgi kokku 37Mine lehele : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 21 ... 37  Next