| vabateemavabateemavabateema:D:D (666) | |
|
+38Evy Griffu. Miley Cyrus Audrey Keiti Pizza Maiu Laaneoja Diana. Heffu Tuki Mari Anzu Rikkie Disaster black GossipGirl Espada Pharaoh hannna renxik Liina Krissu ThatsMe Princess Cho spring padjanägu, [h] chelsea Prince Kirameki Kärolyn Astrid. swessu Lammas Unknown Artist SixxBitch nasicc Tärru. Pingu 42 posters |
|
Autor | Teade |
---|
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 24/10/2008, 21:57 | |
| - Pingu kirjutas:
- atsa, ma alles läheks Inglismaale, kui saaks xD Ja ai vana sii niu jork sitii
Natuke oleks nagu Inglismaast ju...am ma ei tea, vahet pole:D Igaljuhul, ma tahaks ka NYC ära käia:) |
|
| |
Pingu Kuri admin
Postituste arv : 1928 Age : 29 Asukoht : London
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 24/10/2008, 22:26 | |
| oeeh Ma pidasin silmas Inglismaad üleüldiselt ;D Ja New York Cityt Ameerikast | |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 24/10/2008, 22:39 | |
| Ei, vahet pole. Tahaks vetsi minna, aga täna vist reid seal :/ |
|
| |
Unknown Artist Muinasjulle
Postituste arv : 428 Age : 32 Asukoht : Maast madalast mõttega mängudes
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 25/10/2008, 19:34 | |
| Heh, muudkui tikuvad ära, kui Eestis on kah ilusaid paiku... Olgem patriootlikud. Mis koht on teie arust parim Eestis (peale kodukoha muidugi)? | |
|
| |
SixxBitch Kärameister
Postituste arv : 1036 Age : 31
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 25/10/2008, 20:53 | |
| Andke andeks, kõik Eesti-armastajad, kuid mind ei tõmba ega hoia siin miski :/ I love London! | |
|
| |
Pingu Kuri admin
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 25/10/2008, 22:13 | |
| Ma olen Eesti läbi sõelunud, Ja ma ei suuda seda väärtustada enne, kui olen ülejäänud maailma näinud Kuidagi raske on uskuda, et meil on rohi rohelisem ja taevas sinisem. Tahan selles ISE veenduda | |
|
| |
SixxBitch Kärameister
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 25/10/2008, 22:16 | |
| Ma olen tegelikult oma viieteistkümne eluaasta kohta ikka kuradi palju reisinud Euroopas olen enamus kohad ära näinud + Egiptus nüüd siis | |
|
| |
Pingu Kuri admin
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 25/10/2008, 22:28 | |
| Tore Mina lähen Leetu -.- KRRRRR! Matahan kau-ge-ma-le | |
|
| |
SixxBitch Kärameister
| |
| |
chelsea Kuri põhjapõder(???)
Postituste arv : 185 Age : 30 Asukoht : pikk 18-9 :D
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 25/10/2008, 23:19 | |
| Ma muidu niisama ei reisi väga, aga tänu spordile ja igasugustele võistlustele käin ma iga aasta vähemalt kaks korda Soomes, eelmine aasta käisin lumelaagris Rootsis ja see aasta ka sinna veel, siis eelmine aasta käisin Bulgaarias, järgmine aasta lähen Hispaaniasse ja Serbiasse (loodetavasti). Mm, ülejärgmine aasta Rumeenia ka vist. Ja see kõik ainult võistluste ja igasuguste laagrite pärast. Muidu olen veel ikka Lätis-Leedus-Poolas ja sellistes kohtades ka käinud, aga need on niisama. Praegune unistus on käia ära Põhja-Norras. Lihtsalt nii lahe, seal on nii kuradi ilus loodus, eriti talvel. Aga ilmselt ma lähiajal ei saa sinna. Ma loodan, et mõned Euroopa MV toimuks seal, siis ma saaks ja oleks väääga õnnelik selle üle. :) Mulle on nagu täiega hakanud Soome ja Rootsi meeldima. Nt Soomes pole küll midagi nii väga erinevat, aga ikkagi meeldib. Ma tunnen seal end juba koduselt ka, sest ma käin nii tihti seal, nüüd lähen ka kolmeks nädalaks. A keelt ma ikka ei oska. Aru saan, aga ise ei oska. | |
|
| |
Krissu Maailmapäästja
Postituste arv : 792 Age : 31 Asukoht : Tallinn
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 26/10/2008, 09:41 | |
| Ma olen käinud Itaalias, Türgis, Leedus, Lätis, Soomes, Egiptuses + jaanuaris Hispaaniasse. | |
|
| |
Princess Naerupall
Postituste arv : 14 Age : 32 Asukoht : Sinu unistustes
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 26/10/2008, 11:03 | |
| Ma olen nii kaua Eestist eemal olnud, et hetkel tundub küll siin kõige parem ja kodusem. Kuigi pean nõustuma SixxBitch'iga, London on imeilus. Ja no sealsed koolid. 20 tundi nädalas, pikad vahetunnid, head toidud. Aga see-eest on tundides ja muidu palju iseseisvat tööd. Me pidime üks aasta tegema uurimustöö Canterbury kohta, siis käisime seal koha peal uurimas ja värki. Hästi huvitav oli. Oijamh, ma olen isaga tööreisidel kaasas käinud. Euroopas suht enamus suuremaid riike, USAs NY, LA LV, Kanada igasugu väiksed kohad, Miami; siis veel kaugematest kohtadest Peking, Adelaide ja Tokyo. Enamuse koolist olen olnud koduõppel. Inglismaal sain tavakoolis käia. | |
|
| |
Unknown Artist Muinasjulle
Postituste arv : 428 Age : 32 Asukoht : Maast madalast mõttega mängudes
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 26/10/2008, 20:24 | |
| Kõwa reisija oled siis... Mina olen käinud ainult St. Petersburgis, Helsinkis, Lahtis, Pariisis, Amsterdamis, Brüsselis, Luxembourghis ja Londonis Tiba Põhja-Lätis kah
Kõik | |
|
| |
SixxBitch Kärameister
| |
| |
chelsea Kuri põhjapõder(???)
Postituste arv : 185 Age : 30 Asukoht : pikk 18-9 :D
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 26/10/2008, 21:24 | |
| Mul on ka üks lemmikkohti, pikka aega juba olnud. Ma vaatan netist vahepeal pilte ja ei suuda ära imestada kui ilus seal on. Eriti fjordide juures. ©veitsis oleks ma saanud pm käia, orienteerumise Euroopakatel, aga ma ei saanud pm enda lolluse pärast ja selle pärast, et ma suutnud end tähtsatel võistlustel kokku võtta, koondisesse. Aga noh, terve elu veel ees, küll ma jõuan igal pool veel käia. :) | |
|
| |
SixxBitch Kärameister
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 26/10/2008, 21:28 | |
| Mul juba käidud *yay* Tõesti, mine esimesel võimalusel..:) Ja siis veel tuhandeid kordi Üliüliilus, fjordide helesinine vesi ja kõrged lumised mäed nende ümber....See on hingemattev vaatepilt lihtsalt...:) | |
|
| |
Tärru. Nobenäpp
Postituste arv : 1198 Age : 30 Asukoht : Igal pool.
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 26/10/2008, 21:53 | |
| omg, ma ei teagi, kus ma käinud olen XD mingi. t¹ehhi, hong-kong, läti, leedu, poola, ungari, saksamaa, see ¹-ga maa seal saksamaa ja ungari vahel u. , soome, rootsi, taani. common, mul läheb maailmakaarti vaja XD aga enivei, enamustes neist sai see suvi esmakordselt käidud ;d ja ehk saab kevadel Lõuna-Aafrikasse (L) ma tõsiselt loodan!
tavai, norman hakkab tantsima - ma minema XD | |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 28/10/2008, 14:37 | |
| Ma pole üldse reisinud... Kahjuks. Aga lubati et kui mul aastahinded seekord kõik peale kehalise neljad-viied on, saan reiima ja oma arvuti Muide, kas mu leanne'i laul on väga õudne jutt? Ma mõtlen mitte hirmutamise poolest, vaid kehvasti kirjutamise poolest. |
|
| |
Tärru. Nobenäpp
Postituste arv : 1198 Age : 30 Asukoht : Igal pool.
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 28/10/2008, 15:01 | |
| omg. arvuti JA reisima? oleks mul ka nii.. *ohkab unistades* | |
|
| |
ThatsMe Tsiklimees
Postituste arv : 444 Age : 28 Asukoht : Wonderland.
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 28/10/2008, 15:06 | |
| Eem.. sa ei kirjuta halvasti. see on fakt. võiksid ainult täpsemalt seletada. (: Ma olen peamiselt mööda eestist ringi reisinud. ;d Soomes käin ka vahest. Häästi ilus maastik on seal. (L) I Love Finland. (: Kirjanikul veab. | |
|
| |
Liina Musafriiik
Postituste arv : 619 Age : 31 Asukoht : Muhu :D
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 28/10/2008, 15:38 | |
| Höööh, kõige kaugem koht, kus mina käinud olen, on Läti. Või Narva... ma ei teagi, kumb Muhust kaugemal on Tahaks igal pool ära käia, aga asi jääb raha taha üldiselt ;D Õnneks tuleb lõpureis kevadel, see on kusagile sinna Slovakkia kanti vist | |
|
| |
spring Veriveri loveable
Postituste arv : 867 Age : 28 Asukoht : outer space
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 28/10/2008, 16:41 | |
| Mina olen kõige kaugemal käinud Leedus. Soomes olen ka kooliga käinud, aga noh... See oli ka mingi, ' võtke käest kinni nüüd ja lähme ilusti üle tee'-reis. Jaaahm.. Aga Kirjanikul veab tõesti... | |
|
| |
Astrid. Juubilar
Postituste arv : 171 Age : 30
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 28/10/2008, 16:50 | |
| Tahaks ka palju reisida. Huvitavatsesse, ilusatesse, ajaloolistesse kohtadesse. Kõige kaugem koht, kus seni käinud olen, on T¹ehhi (oplaadid ruulivad!) | |
|
| |
Kärolyn Magus maius
Postituste arv : 2124 Age : 32 Asukoht : Tartu
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 28/10/2008, 16:54 | |
| One question, kesse Kirjanik on ja miks tal veab? | |
|
| |
Astrid. Juubilar
Postituste arv : 171 Age : 30
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 28/10/2008, 17:19 | |
| Võib-olla oleks sul kasulikum eestpoolt lugeda. | |