MEIE JUTUD

Järjejuttudele pühendatud foorum

PortalPealehtOtsiLatest imagesRegistreeriLogi sisse

vabateemavabateemavabateema:D:D (666)

Go down 
+38
Evy
Griffu.
Miley Cyrus
Audrey
Keiti
Pizza
Maiu Laaneoja
Diana.
Heffu
Tuki
Mari
Anzu
Rikkie
Disaster
black
GossipGirl
Espada
Pharaoh
hannna
renxik
Liina
Krissu
ThatsMe
Princess
Cho
spring
padjanägu, [h]
chelsea
Prince Kirameki
Kärolyn
Astrid.
swessu
Lammas
Unknown Artist
SixxBitch
nasicc
Tärru.
Pingu
42 posters
Mine lehele : Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 21 ... 37  Next
AutorTeade
Külaline
Külaline

vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 6 Empty
PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 6 Icon_minitime24/10/2008, 21:57

Pingu kirjutas:
atsa, ma alles läheks Inglismaale, kui saaks xD Ja ai vana sii niu jork sitii Very Happy

Natuke oleks nagu Inglismaast ju...am ma ei tea, vahet pole:D Igaljuhul, ma tahaks ka NYC ära käia:)
Tagasi üles Go down
Pingu
Kuri admin
Pingu

Female Postituste arv : 1928

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 6 Icon_minitime24/10/2008, 22:26

oeeh Very Happy Ma pidasin silmas Inglismaad üleüldiselt ;D
Ja New York Cityt Ameerikast cheers
Tagasi üles Go down
https://snlhmn.forum.co.ee
Külaline
Külaline

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 6 Icon_minitime24/10/2008, 22:39

Ei, vahet pole. Tahaks vetsi minna, aga täna vist reid seal :/
Tagasi üles Go down
Unknown Artist
Muinasjulle
Unknown Artist

Male Postituste arv : 428

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 6 Icon_minitime25/10/2008, 19:34

Heh, muudkui tikuvad ära, kui Eestis on kah ilusaid paiku...
Olgem patriootlikud. Mis koht on teie arust parim Eestis (peale kodukoha muidugi)?
Tagasi üles Go down
SixxBitch
Kärameister
SixxBitch

Female Postituste arv : 1036

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 6 Icon_minitime25/10/2008, 20:53

Andke andeks, kõik Eesti-armastajad, kuid mind ei tõmba ega hoia siin miski :/ I love London!
Tagasi üles Go down
Pingu
Kuri admin
Pingu

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 6 Icon_minitime25/10/2008, 22:13

Ma olen Eesti läbi sõelunud, Very Happy Ja ma ei suuda seda väärtustada enne, kui olen ülejäänud maailma näinud Very Happy
Kuidagi raske on uskuda, et meil on rohi rohelisem ja taevas sinisem. Tahan selles ISE veenduda Very Happy
Tagasi üles Go down
SixxBitch
Kärameister
SixxBitch

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 6 Icon_minitime25/10/2008, 22:16

Ma olen tegelikult oma viieteistkümne eluaasta kohta ikka kuradi palju reisinud Very Happy Euroopas olen enamus kohad ära näinud + Egiptus nüüd siis Very Happy
Tagasi üles Go down
Pingu
Kuri admin
Pingu

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 6 Icon_minitime25/10/2008, 22:28

Tore Very Happy
Mina lähen Leetu -.-
KRRRRR! Very Happy Matahan kau-ge-ma-le Very Happy
Tagasi üles Go down
SixxBitch
Kärameister
SixxBitch

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 6 Icon_minitime25/10/2008, 22:46

SixxBitch kirjutas:
Ma olen tegelikult oma viieteistkümne eluaasta kohta ikka kuradi palju reisinud Very Happy Euroopas olen enamus kohad ära näinud + Egiptus nüüd siis Very Happy
Sellega tahtsin ma tegelikult öelda seda, et ma olen piisavalt muud maailma näinud, ja Eesti pole kaugeltki mu meelispaik.
Tagasi üles Go down
chelsea
Kuri põhjapõder(???)
chelsea

Female Postituste arv : 185

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 6 Icon_minitime25/10/2008, 23:19

Ma muidu niisama ei reisi väga, aga tänu spordile ja igasugustele võistlustele käin ma iga aasta vähemalt kaks korda Soomes, eelmine aasta käisin lumelaagris Rootsis ja see aasta ka sinna veel, siis eelmine aasta käisin Bulgaarias, järgmine aasta lähen Hispaaniasse ja Serbiasse (loodetavasti). Mm, ülejärgmine aasta Rumeenia ka vist. Ja see kõik ainult võistluste ja igasuguste laagrite pärast. Muidu olen veel ikka Lätis-Leedus-Poolas ja sellistes kohtades ka käinud, aga need on niisama. Very Happy

Praegune unistus on käia ära Põhja-Norras. Lihtsalt nii lahe, seal on nii kuradi ilus loodus, eriti talvel. Aga ilmselt ma lähiajal ei saa sinna. Ma loodan, et mõned Euroopa MV toimuks seal, siis ma saaks ja oleks väääga õnnelik selle üle. :)

Mulle on nagu täiega hakanud Soome ja Rootsi meeldima. Nt Soomes pole küll midagi nii väga erinevat, aga ikkagi meeldib. Ma tunnen seal end juba koduselt ka, sest ma käin nii tihti seal, nüüd lähen ka kolmeks nädalaks. Very Happy A keelt ma ikka ei oska. Aru saan, aga ise ei oska.
Tagasi üles Go down
http://www.orkut.com/Main#Profile.aspx?uid=11050295100897422214
Krissu
Maailmapäästja
Krissu

Female Postituste arv : 792

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 6 Icon_minitime26/10/2008, 09:41

Ma olen käinud Itaalias, Türgis, Leedus, Lätis, Soomes, Egiptuses + jaanuaris Hispaaniasse. Cool
Tagasi üles Go down
Princess
Naerupall
Princess

Female Postituste arv : 14

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 6 Icon_minitime26/10/2008, 11:03

Ma olen nii kaua Eestist eemal olnud, et hetkel tundub küll siin kõige parem ja kodusem.

Kuigi pean nõustuma SixxBitch'iga, London on imeilus. Ja no sealsed koolid. Very Happy

20 tundi nädalas, pikad vahetunnid, head toidud. Aga see-eest on tundides ja muidu palju iseseisvat tööd. Me pidime üks aasta tegema uurimustöö Canterbury kohta, siis käisime seal koha peal uurimas ja värki. Hästi huvitav oli.

Oijamh, ma olen isaga tööreisidel kaasas käinud. Euroopas suht enamus suuremaid riike, USAs NY, LA LV, Kanada igasugu väiksed kohad, Miami; siis veel kaugematest kohtadest Peking, Adelaide ja Tokyo.

Enamuse koolist olen olnud koduõppel. Inglismaal sain tavakoolis käia.
Tagasi üles Go down
Unknown Artist
Muinasjulle
Unknown Artist

Male Postituste arv : 428

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 6 Icon_minitime26/10/2008, 20:24

Kõwa reisija oled siis...
Mina olen käinud ainult St. Petersburgis, Helsinkis, Lahtis, Pariisis, Amsterdamis, Brüsselis, Luxembourghis ja Londonis
Tiba Põhja-Lätis kah

Kõik
Tagasi üles Go down
SixxBitch
Kärameister
SixxBitch

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 6 Icon_minitime26/10/2008, 21:14

chelsea kirjutas:
Praegune unistus on käia ära Põhja-Norras. Lihtsalt nii lahe, seal on nii kuradi ilus loodus, eriti talvel. Aga ilmselt ma lähiajal ei saa sinna. Ma loodan, et mõned Euroopa MV toimuks seal, siis ma saaks ja oleks väääga õnnelik selle üle. :)

Norra on üks mu lemmikkohti maailmas, seal on lihtsalt vapustavalt ilus....:) ©veits ka, sinna vist uuesti sel suvel, igatsen juba RazzVery Happy
Tagasi üles Go down
chelsea
Kuri põhjapõder(???)
chelsea

Female Postituste arv : 185

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 6 Icon_minitime26/10/2008, 21:24

Mul on ka üks lemmikkohti, pikka aega juba olnud. Ma vaatan netist vahepeal pilte ja ei suuda ära imestada kui ilus seal on. Eriti fjordide juures.
©veitsis oleks ma saanud pm käia, orienteerumise Euroopakatel, aga ma ei saanud pm enda lolluse pärast ja selle pärast, et ma suutnud end tähtsatel võistlustel kokku võtta, koondisesse. Aga noh, terve elu veel ees, küll ma jõuan igal pool veel käia. :)
Tagasi üles Go down
http://www.orkut.com/Main#Profile.aspx?uid=11050295100897422214
SixxBitch
Kärameister
SixxBitch

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 6 Icon_minitime26/10/2008, 21:28

Mul juba käidud *yay* I love you Tõesti, mine esimesel võimalusel..:) Ja siis veel tuhandeid kordi Very Happy Üliüliilus, fjordide helesinine vesi ja kõrged lumised mäed nende ümber....See on hingemattev vaatepilt lihtsalt...:)
Tagasi üles Go down
Tärru.
Nobenäpp
Tärru.

Female Postituste arv : 1198

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 6 Icon_minitime26/10/2008, 21:53

omg, ma ei teagi, kus ma käinud olen XD
mingi. t¹ehhi, hong-kong, läti, leedu, poola, ungari, saksamaa, see ¹-ga maa seal saksamaa ja ungari vahel u. Very Happy, soome, rootsi, taani. common, mul läheb maailmakaarti vaja XD aga enivei, enamustes neist sai see suvi esmakordselt käidud ;d ja ehk saab kevadel Lõuna-Aafrikasse (L) ma tõsiselt loodan!

tavai, norman hakkab tantsima - ma minema XD
Tagasi üles Go down
http://raamatuhull.wordpress.com
Külaline
Külaline

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 6 Icon_minitime28/10/2008, 14:37

Ma pole üldse reisinud... Kahjuks. Aga lubati et kui mul aastahinded seekord kõik peale kehalise neljad-viied on, saan reiima ja oma arvuti cheers

Muide, kas mu leanne'i laul on väga õudne jutt? Ma mõtlen mitte hirmutamise poolest, vaid kehvasti kirjutamise poolest.
Tagasi üles Go down
Tärru.
Nobenäpp
Tärru.

Female Postituste arv : 1198

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 6 Icon_minitime28/10/2008, 15:01

omg. arvuti JA reisima? oleks mul ka nii.. *ohkab unistades*
Tagasi üles Go down
http://raamatuhull.wordpress.com
ThatsMe
Tsiklimees
ThatsMe

Female Postituste arv : 444

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 6 Icon_minitime28/10/2008, 15:06

Eem.. sa ei kirjuta halvasti. see on fakt.
võiksid ainult täpsemalt seletada. (:

Ma olen peamiselt mööda eestist ringi reisinud. ;d
Soomes käin ka vahest. Häästi ilus maastik on seal. (L) I Love Finland. (:

Kirjanikul veab. Very Happy
Tagasi üles Go down
http://www.rate.ee/users/kryssu10
Liina
Musafriiik
Liina

Female Postituste arv : 619

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 6 Icon_minitime28/10/2008, 15:38

Höööh, kõige kaugem koht, kus mina käinud olen, on Läti. Või Narva... ma ei teagi, kumb Muhust kaugemal on Very Happy Tahaks igal pool ära käia, aga asi jääb raha taha üldiselt ;D Õnneks tuleb lõpureis kevadel, see on kusagile sinna Slovakkia kanti vist Very Happy
Tagasi üles Go down
spring
Veriveri loveable
spring

Female Postituste arv : 867

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 6 Icon_minitime28/10/2008, 16:41

Mina olen kõige kaugemal käinud Leedus. Very Happy Soomes olen ka kooliga käinud, aga noh... Very Happy See oli ka mingi, ' võtke käest kinni nüüd ja lähme ilusti üle tee'-reis. Very Happy
Jaaahm.. Very Happy
Aga Kirjanikul veab tõesti... Very Happy
Tagasi üles Go down
Astrid.
Juubilar
Astrid.

Female Postituste arv : 171

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 6 Icon_minitime28/10/2008, 16:50

Tahaks ka palju reisida. Huvitavatsesse, ilusatesse, ajaloolistesse kohtadesse. Kõige kaugem koht, kus seni käinud olen, on T¹ehhi (oplaadid ruulivad!)
Tagasi üles Go down
Kärolyn
Magus maius
Kärolyn

Female Postituste arv : 2124

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 6 Icon_minitime28/10/2008, 16:54

One question, kesse Kirjanik on ja miks tal veab? Very Happy
Tagasi üles Go down
http://invisiblenothing.tumblr.com
Astrid.
Juubilar
Astrid.

Female Postituste arv : 171

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 6 Icon_minitime28/10/2008, 17:19

Võib-olla oleks sul kasulikum eestpoolt lugeda. Very Happy
Tagasi üles Go down
Sponsored content

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 6 Icon_minitime

Tagasi üles Go down

vabateemavabateemavabateema:D:D (666)
Tagasi üles 
Lehekülg 6, lehekülgi kokku 37Mine lehele : Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 21 ... 37  Next