MEIE JUTUD

Järjejuttudele pühendatud foorum

PortalPealehtOtsiLatest imagesRegistreeriLogi sisse

vabateemavabateemavabateema:D:D (666)

Go down 
+38
Evy
Griffu.
Miley Cyrus
Audrey
Keiti
Pizza
Maiu Laaneoja
Diana.
Heffu
Tuki
Mari
Anzu
Rikkie
Disaster
black
GossipGirl
Espada
Pharaoh
hannna
renxik
Liina
Krissu
ThatsMe
Princess
Cho
spring
padjanägu, [h]
chelsea
Prince Kirameki
Kärolyn
Astrid.
swessu
Lammas
Unknown Artist
SixxBitch
nasicc
Tärru.
Pingu
42 posters
Mine lehele : Previous  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 25 ... 37  Next
AutorTeade
ThatsMe
Tsiklimees
ThatsMe

Female Postituste arv : 444

vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 13 Empty
PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 13 Icon_minitime2/11/2008, 12:24

Ässhaa,kui toredad teemad. Very Happy
Homme kooli-.- .. Tere hommikust.
Tagasi üles Go down
http://www.rate.ee/users/kryssu10
Prince Kirameki
Kastanjetid
Prince Kirameki

Female Postituste arv : 2665

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 13 Icon_minitime2/11/2008, 12:29

Ma vist homme kooli ei lähegi Crying or Very sad Very Happy Mul on natuke palavikku ja kaks paistes mandlit ning pisike nohu ja kerge köhh-köhh :)
Ilus algus uuele kooliveerandile Wink
Tagasi üles Go down
http://kaksisoim.tumblr.com/
SixxBitch
Kärameister
SixxBitch

Female Postituste arv : 1036

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 13 Icon_minitime2/11/2008, 12:30

Mul kurk valus -.- Hüppasin eile lühikese pluusi väel batuudil Very Happy:D
Tagasi üles Go down
Liina
Musafriiik
Liina

Female Postituste arv : 619

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 13 Icon_minitime2/11/2008, 12:32

meil on homme ka veel vaba, õpetajatel on mingi koolitus ;D
Tagasi üles Go down
SixxBitch
Kärameister
SixxBitch

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 13 Icon_minitime2/11/2008, 12:49

Veaaaaab
Tagasi üles Go down
Prince Kirameki
Kastanjetid
Prince Kirameki

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 13 Icon_minitime2/11/2008, 12:50

Jap, tahaks endale ka sellist vedamist Very Happy
Tagasi üles Go down
Pingu
Kuri admin
Pingu

Female Postituste arv : 1928

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 13 Icon_minitime2/11/2008, 14:24

eputajad! Very Happy
Tagasi üles Go down
https://snlhmn.forum.co.ee
renxik
Võlur
renxik

Male Postituste arv : 66

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 13 Icon_minitime2/11/2008, 15:46

Igav on
Tagasi üles Go down
Külaline
Külaline

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 13 Icon_minitime2/11/2008, 17:39

No, minu nädalavahetus oli suht normaalne, ma niisama räägin, et te teaksite:D
Reedel Kukli sünna, minepekkiii kui purjus ma olin:D Ma ei olnud mälus, aga purjus. Mäletan kõike, aga purjus:D Noh, purjus:D Üks sõber, Heiki, on selline, et tal on ikka toredaid mänge võtta kui varrukast! Kunagi kellegi sünnal, Teele vist, sai mängitud täringuid, ma täpselt ei mäleta, kuidas käis, aga sai palju jooke segi võetud ja tore oli olla Very Happy.
See sünnipäev oli siis mingi kaardimäng. Kuus inimest, oma jook, särki.värki. Kui kedagi väga huvitab, siis ma võin MSNis täpsemalt rääkida, kuidas see asi käib :)
Pärast hakkas igav, mõtlesime, et lähme Vetsi Talli. Aikurjaa, kus seal sai möllu! Ja siis öösel hiilisime koju,. Jepikajee. Very Happy Vetsis sõbranna,kes on "nii lahe", rebis mu püksid lihtsalt lõhki ja siis ei saanud aru, et ta valesti tegi. Raha rikub inimest, ütlen ma!
Eile olime alguses Tannu juures, tsillisime, sis sõitsime Käina (10km) põhimõtteliselt sellepärast,et Loore saaks pissile minna, Konsasse:D Siis jälle vetsi, vahepeal koju (kella 23:20 olime kodus) ja siis jälle vetsi (hiilisime välja, kell 2:00 läksime). 4 sai pidu otsa ja Ats viis koju ära :)
Tagasi üles Go down
SixxBitch
Kärameister
SixxBitch

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 13 Icon_minitime2/11/2008, 17:58

Hahahaa Very Happy Normaalne
Me mängisime ka mingi nii, et valid ühe kaardi ja kellel väiksem on, peab jooma kaks pitsi viina (puhtalt), jooksma kaks ringi toas ja siis alles pealekat Very Happy Ja teise koha omanikul on sarnane ülesanne Very Happy Ja nii ta läks...Ja hiina turakat ka nii, et all on üks kaart, peal üks kaart ja käes kaks kaarti, pakis ainult 10 kaarti, kiirelt läks Very Happy
Tagasi üles Go down
Külaline
Külaline

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 13 Icon_minitime2/11/2008, 18:08

Ee, see meie mäng ei olnud üldse selline, meil oli ikka tiba retsim. Njaa, Ragne võttis 7, soovis, et see kes võtab poisi, peab õuest tooma koni ja selle läbi nätsutama. Vaeseke, ta ise võttis poisi... Very Happy
Tagasi üles Go down
SixxBitch
Kärameister
SixxBitch

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 13 Icon_minitime2/11/2008, 18:18

Oi raisk Very Happy Ma kujutan seda pilti praegu ette....*hoiab ropsi tagasi jälle Very Happy*
Aga jah, kaks pudelit said umbes poole tunniga tühjaks kolmepeale Very Happy Ebareaalne noh
Tagasi üles Go down
Külaline
Külaline

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 13 Icon_minitime2/11/2008, 19:47

Noh, ära põe, mu klassiõde ja paraleelklassivend pidid suudlema. That was disgusting! 9 aastat ühes klassis, no eii, nii ei saa!! Very Happy
Tagasi üles Go down
Unknown Artist
Muinasjulle
Unknown Artist

Male Postituste arv : 428

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 13 Icon_minitime2/11/2008, 22:24

Mina olen suurepärane peoloom...
Alati suudan margi täis teha...
Viimati laulsin Mikat...
Peaaegu oleks Crank Thati tantsinud....
AARGH... lol!
Tagasi üles Go down
swessu
Tsiklimees
swessu

Female Postituste arv : 430

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 13 Icon_minitime2/11/2008, 22:27

Ei Griffkallis, sa ei ole ainuke. Very Happy
*teatab uhkelt* Ma ei joo ! Very Happy
Tagasi üles Go down
Külaline
Külaline

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 13 Icon_minitime2/11/2008, 22:40

Mina ka ei joo, aga see mäng oli lahe, siis ma tiba võtsin :)
Tagasi üles Go down
Unknown Artist
Muinasjulle
Unknown Artist

Male Postituste arv : 428

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 13 Icon_minitime2/11/2008, 22:41

ma ise kahkorralik, niisama mängisin vahelduseks lolli
Kui vaja, olen kaine, kui pole, ikka (enamasti)
Kasti pole kunagi kukkunud
Tagasi üles Go down
Külaline
Külaline

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 13 Icon_minitime2/11/2008, 22:42

Sama siin:)
Tagasi üles Go down
SixxBitch
Kärameister
SixxBitch

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 13 Icon_minitime2/11/2008, 23:02

Loore kirjutas:
Noh, ära põe, mu klassiõde ja paraleelklassivend pidid suudlema. That was disgusting! 9 aastat ühes klassis, no eii, nii ei saa!! Very Happy

Lahjaa, tavaliselt peavad ikka poisid omavahel või midagi Very Happy:D
Ma sellel korralikkuse teemal siis parem ei räägi...Ei tegelt, ´ma joon nö KORRALIKULT (täis) väga harva. Natuke midagi ikka võtan vahete-vahel, kuid see ei mõju. Kastis olen kaks korda olnud..Very Happy Isegi hea tulemus Very Happy:D
Tagasi üles Go down
Külaline
Külaline

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 13 Icon_minitime3/11/2008, 15:10

appi...ma olen vist ikka täiega ajast maas...ahjaa...suvel olin mina see kes omaklassi omaga tatti pidi panema...nihverdasin välja ja pidin põrandat lakkuma....minu arust oli see puhastamata.Uhh see oli täiega jubee...järelemõeldes oleks tatti panemine isegi palju meeldivam
PS: ila panemise nihverdasin sõbrannale, siis ta ei rääkinud minuga ikka päris kaua
lol!
Tagasi üles Go down
renxik
Võlur
renxik

Male Postituste arv : 66

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 13 Icon_minitime3/11/2008, 17:02

Radio ga ga
Tagasi üles Go down
Liina
Musafriiik
Liina

Female Postituste arv : 619

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 13 Icon_minitime3/11/2008, 17:04

Ma olen mingi kaks korda vist proovinud midagi juua, aga no absoluutselt ei tõmba. Tean, mida alkohol pikemal tarvitamisel inimeste ja nende suhetega teeb, nii et ei taha alustadagi. On ikka uhke tunne küll, kui teatan, et ei joo Very Happy
Tagasi üles Go down
Külaline
Külaline

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 13 Icon_minitime3/11/2008, 17:14

Mõned korrad olen ka juba proovinud, peamiselt siis kui emps koos tädidega joob. Ma tavaliselt maitsen ka.

Viimati oli mingi keemiavein. Oksele ajas. Ma jõin seda liiga palju.

Kusjuures, arvuti terendab mitte koolaastalõpus vaid juba silmapiiril. Järgmisest nädalast kolib empsi töökoht Sõbra tänavale ja ma ei saa siis seal arvutis käi. Ma kahtlustan et meil tuleb koduarvuti ära osta cheers
Tagasi üles Go down
Prince Kirameki
Kastanjetid
Prince Kirameki

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 13 Icon_minitime3/11/2008, 18:30

Neid kordi, kus ma mingil joomisüritusel olen käinud, saab vist küll ühe käe sõrmede peal üle lugeda, nii et kastis pole mul veel õnnestunud olla xD

Ma sain endale eelmisel nädalal läppari xD Netti pole sees, aga selle jaoks on mul massiivne lauaarvuti, mis veel kergelt funkab Wink
Tagasi üles Go down
Külaline
Külaline

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 13 Icon_minitime3/11/2008, 19:02

no, ma olen ikka takoiselt pidudel käinud ja suurem osadel neist täiesti kaine olnud! täiesti karbis pole kordagi olnud, paar korda mõõdukalt täis :) olen korralik, jee!
Tagasi üles Go down
Sponsored content

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 13 Icon_minitime

Tagasi üles Go down

vabateemavabateemavabateema:D:D (666)
Tagasi üles 
Lehekülg 13, lehekülgi kokku 37Mine lehele : Previous  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 25 ... 37  Next