| vabateemavabateemavabateema:D:D (666) | |
|
+38Evy Griffu. Miley Cyrus Audrey Keiti Pizza Maiu Laaneoja Diana. Heffu Tuki Mari Anzu Rikkie Disaster black GossipGirl Espada Pharaoh hannna renxik Liina Krissu ThatsMe Princess Cho spring padjanägu, [h] chelsea Prince Kirameki Kärolyn Astrid. swessu Lammas Unknown Artist SixxBitch nasicc Tärru. Pingu 42 posters |
|
Autor | Teade |
---|
ThatsMe Tsiklimees
Postituste arv : 444 Age : 28 Asukoht : Wonderland.
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 2/11/2008, 12:24 | |
| Ässhaa,kui toredad teemad. Homme kooli-.- .. Tere hommikust. | |
|
| |
Prince Kirameki Kastanjetid
Postituste arv : 2665 Age : 33 Asukoht : Magnostadt Academy
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 2/11/2008, 12:29 | |
| Ma vist homme kooli ei lähegi Mul on natuke palavikku ja kaks paistes mandlit ning pisike nohu ja kerge köhh-köhh :) Ilus algus uuele kooliveerandile | |
|
| |
SixxBitch Kärameister
Postituste arv : 1036 Age : 31
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 2/11/2008, 12:30 | |
| Mul kurk valus -.- Hüppasin eile lühikese pluusi väel batuudil :D | |
|
| |
Liina Musafriiik
Postituste arv : 619 Age : 31 Asukoht : Muhu :D
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 2/11/2008, 12:32 | |
| meil on homme ka veel vaba, õpetajatel on mingi koolitus ;D | |
|
| |
SixxBitch Kärameister
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 2/11/2008, 12:49 | |
| | |
|
| |
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 2/11/2008, 12:50 | |
| Jap, tahaks endale ka sellist vedamist | |
|
| |
Pingu Kuri admin
Postituste arv : 1928 Age : 29 Asukoht : London
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 2/11/2008, 14:24 | |
| eputajad! | |
|
| |
renxik Võlur
Postituste arv : 66 Age : 28
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 2/11/2008, 15:46 | |
| | |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 2/11/2008, 17:39 | |
| No, minu nädalavahetus oli suht normaalne, ma niisama räägin, et te teaksite:D Reedel Kukli sünna, minepekkiii kui purjus ma olin:D Ma ei olnud mälus, aga purjus. Mäletan kõike, aga purjus:D Noh, purjus:D Üks sõber, Heiki, on selline, et tal on ikka toredaid mänge võtta kui varrukast! Kunagi kellegi sünnal, Teele vist, sai mängitud täringuid, ma täpselt ei mäleta, kuidas käis, aga sai palju jooke segi võetud ja tore oli olla . See sünnipäev oli siis mingi kaardimäng. Kuus inimest, oma jook, särki.värki. Kui kedagi väga huvitab, siis ma võin MSNis täpsemalt rääkida, kuidas see asi käib :) Pärast hakkas igav, mõtlesime, et lähme Vetsi Talli. Aikurjaa, kus seal sai möllu! Ja siis öösel hiilisime koju,. Jepikajee. Vetsis sõbranna,kes on "nii lahe", rebis mu püksid lihtsalt lõhki ja siis ei saanud aru, et ta valesti tegi. Raha rikub inimest, ütlen ma! Eile olime alguses Tannu juures, tsillisime, sis sõitsime Käina (10km) põhimõtteliselt sellepärast,et Loore saaks pissile minna, Konsasse:D Siis jälle vetsi, vahepeal koju (kella 23:20 olime kodus) ja siis jälle vetsi (hiilisime välja, kell 2:00 läksime). 4 sai pidu otsa ja Ats viis koju ära :) |
|
| |
SixxBitch Kärameister
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 2/11/2008, 17:58 | |
| Hahahaa Normaalne Me mängisime ka mingi nii, et valid ühe kaardi ja kellel väiksem on, peab jooma kaks pitsi viina (puhtalt), jooksma kaks ringi toas ja siis alles pealekat Ja teise koha omanikul on sarnane ülesanne Ja nii ta läks...Ja hiina turakat ka nii, et all on üks kaart, peal üks kaart ja käes kaks kaarti, pakis ainult 10 kaarti, kiirelt läks | |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 2/11/2008, 18:08 | |
| Ee, see meie mäng ei olnud üldse selline, meil oli ikka tiba retsim. Njaa, Ragne võttis 7, soovis, et see kes võtab poisi, peab õuest tooma koni ja selle läbi nätsutama. Vaeseke, ta ise võttis poisi... |
|
| |
SixxBitch Kärameister
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 2/11/2008, 18:18 | |
| Oi raisk Ma kujutan seda pilti praegu ette....*hoiab ropsi tagasi jälle * Aga jah, kaks pudelit said umbes poole tunniga tühjaks kolmepeale Ebareaalne noh | |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 2/11/2008, 19:47 | |
| Noh, ära põe, mu klassiõde ja paraleelklassivend pidid suudlema. That was disgusting! 9 aastat ühes klassis, no eii, nii ei saa!! |
|
| |
Unknown Artist Muinasjulle
Postituste arv : 428 Age : 32 Asukoht : Maast madalast mõttega mängudes
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 2/11/2008, 22:24 | |
| Mina olen suurepärane peoloom... Alati suudan margi täis teha... Viimati laulsin Mikat... Peaaegu oleks Crank Thati tantsinud.... AARGH... | |
|
| |
swessu Tsiklimees
Postituste arv : 430 Age : 31
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 2/11/2008, 22:27 | |
| Ei Griffkallis, sa ei ole ainuke. *teatab uhkelt* Ma ei joo ! | |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 2/11/2008, 22:40 | |
| Mina ka ei joo, aga see mäng oli lahe, siis ma tiba võtsin :) |
|
| |
Unknown Artist Muinasjulle
Postituste arv : 428 Age : 32 Asukoht : Maast madalast mõttega mängudes
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 2/11/2008, 22:41 | |
| ma ise kahkorralik, niisama mängisin vahelduseks lolli Kui vaja, olen kaine, kui pole, ikka (enamasti) Kasti pole kunagi kukkunud | |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 2/11/2008, 22:42 | |
| |
|
| |
SixxBitch Kärameister
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 2/11/2008, 23:02 | |
| - Loore kirjutas:
- Noh, ära põe, mu klassiõde ja paraleelklassivend pidid suudlema. That was disgusting! 9 aastat ühes klassis, no eii, nii ei saa!!
Lahjaa, tavaliselt peavad ikka poisid omavahel või midagi :D Ma sellel korralikkuse teemal siis parem ei räägi...Ei tegelt, ´ma joon nö KORRALIKULT (täis) väga harva. Natuke midagi ikka võtan vahete-vahel, kuid see ei mõju. Kastis olen kaks korda olnud.. Isegi hea tulemus :D | |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 3/11/2008, 15:10 | |
| appi...ma olen vist ikka täiega ajast maas...ahjaa...suvel olin mina see kes omaklassi omaga tatti pidi panema...nihverdasin välja ja pidin põrandat lakkuma....minu arust oli see puhastamata.Uhh see oli täiega jubee...järelemõeldes oleks tatti panemine isegi palju meeldivam PS: ila panemise nihverdasin sõbrannale, siis ta ei rääkinud minuga ikka päris kaua |
|
| |
renxik Võlur
Postituste arv : 66 Age : 28
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 3/11/2008, 17:02 | |
| | |
|
| |
Liina Musafriiik
Postituste arv : 619 Age : 31 Asukoht : Muhu :D
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 3/11/2008, 17:04 | |
| Ma olen mingi kaks korda vist proovinud midagi juua, aga no absoluutselt ei tõmba. Tean, mida alkohol pikemal tarvitamisel inimeste ja nende suhetega teeb, nii et ei taha alustadagi. On ikka uhke tunne küll, kui teatan, et ei joo | |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 3/11/2008, 17:14 | |
| Mõned korrad olen ka juba proovinud, peamiselt siis kui emps koos tädidega joob. Ma tavaliselt maitsen ka. Viimati oli mingi keemiavein. Oksele ajas. Ma jõin seda liiga palju. Kusjuures, arvuti terendab mitte koolaastalõpus vaid juba silmapiiril. Järgmisest nädalast kolib empsi töökoht Sõbra tänavale ja ma ei saa siis seal arvutis käi. Ma kahtlustan et meil tuleb koduarvuti ära osta |
|
| |
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 3/11/2008, 18:30 | |
| Neid kordi, kus ma mingil joomisüritusel olen käinud, saab vist küll ühe käe sõrmede peal üle lugeda, nii et kastis pole mul veel õnnestunud olla xD Ma sain endale eelmisel nädalal läppari xD Netti pole sees, aga selle jaoks on mul massiivne lauaarvuti, mis veel kergelt funkab | |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 3/11/2008, 19:02 | |
| no, ma olen ikka takoiselt pidudel käinud ja suurem osadel neist täiesti kaine olnud! täiesti karbis pole kordagi olnud, paar korda mõõdukalt täis :) olen korralik, jee! |
|
| |
Sponsored content
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) | |
| |
|
| |
| vabateemavabateemavabateema:D:D (666) | |
|