| vabateemavabateemavabateema:D:D (666) | |
|
+38Evy Griffu. Miley Cyrus Audrey Keiti Pizza Maiu Laaneoja Diana. Heffu Tuki Mari Anzu Rikkie Disaster black GossipGirl Espada Pharaoh hannna renxik Liina Krissu ThatsMe Princess Cho spring padjanägu, [h] chelsea Prince Kirameki Kärolyn Astrid. swessu Lammas Unknown Artist SixxBitch nasicc Tärru. Pingu 42 posters |
|
Autor | Teade |
---|
Keiti Libelobasulg kõrva taga
Postituste arv : 3579 Age : 30 Asukoht : Teispoolsuse 666.
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 25/2/2009, 22:17 | |
| | |
|
| |
Maiu Laaneoja Tilu-lilu-ilu kõlarid
Postituste arv : 6120 Age : 31 Asukoht : Aberdeen
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 25/2/2009, 22:21 | |
| | |
|
| |
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 26/2/2009, 15:49 | |
| Kui koolist rääkida, siis ma pean referaadi kirjutama | |
|
| |
Diana. Maailmapäästja
Postituste arv : 791 Age : 29 Asukoht : Rakvere.
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 26/2/2009, 16:17 | |
| Tänasest siis: Kooli polnud vaid oli hoopis mingi tobe suusatamine. Arrggh. Mul pidi juba veerandi ringi peal kops sisse vajuma. Lisaks sellele oli sulalumi, mis jäi suuskade külge ja ma käisin tänu sellele ühe korra ninali. Super eks! (sarkasm) Mingi järsk mägi oli. Selle asemel, et püsti alla sõita, kukkusin ja lasin selili sealt alla. Õps ütles: "Ära mässa nende keppidega, too need suuskade kõrvale, siis ei kuku ka!" Pshh, õige mul oil vaja teda kuulata. Nohisesin vihaselt ja püüdsin edasi suusatada. Jubejubejube! Mul pidi pilt mustaks minema vahepeal. Olin kindel, et ma suren sinna rajale. Pidime 2,5 kilti suusatama. Kes veel ei tea siis: MA VIHKAN KEHALIST! Suht lõpueel saime ühe tüdrukuga jutupeale ja siis sajatasime suuskade loojat. Hea oli teada saada, et ma ainuke äpu vähemalt pole. Lõpuni oli sada meetrit umbes. Karin ja Katarina hakkavad karjuma: "Diana sõida. Lõpuni on veel vähe maad, sõida, sõida, SÕIDA!" Katarina röökis kõige hullemini ja mina karjusin sadakorda vastu, et kui ma kunagi fini¹isse jõuan, löön nad maha. Suht üheksanda klassi poisid kuulsid mu juttu ja ma tõesti loodan, et neil on olemas huumorisoon. Kats siis hakkas veelrohkem karjuma ja Karin käskis tal vait jääda. See mulle meeldis. Nii, sõitsin siis sada meetrit ära ja fini¹is õpetaja tuletab mulle meelde, mida eelmine nädal ütlesin: "Sa pidid oma prillid mu kätte andma." Ma naeratasin. Üks näide, et kehalise õpetaja siiski hoolib inimestest. Eriti minusugustest, kellel keka kindlalt kolm. Siis ma ütlesin, "et ei, äitäh, ma sain hakkama." Eelmine nädal küsisin õpsilt, et kas ta saaks mu prillid enda kätte võtta, kuni suusatan, sest ma kartsin, et ma kukun valesti ja siis jah. Edasi vist teate ise. Aga see ununes mu seekord stardis täiesti ära. Igatahes, olin õnnelik, kui see läbi sai ja lisaks sellele saime mina ja Margit klassijuhataja autoga koju, kuna mu klassiõde unustas oma suusakepid sinna ja siis õpetaja pidi need talle ära viima. Meil on parim klassijuhataja! Ausalt. Aga siis saigi see kohutav päev läbi | |
|
| |
Lammas Fanaatik
Postituste arv : 1119 Age : 31 Asukoht : Lalalalambamaa
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 26/2/2009, 22:15 | |
| Haha:D me läheme homme suusatama... ma juba kardan:D | |
|
| |
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 26/2/2009, 23:31 | |
| ma käisin esmaspäeval suusatamas trummis. üsna väsitav oli küll, eriti, et ma ei saa aru, kuidas pärast mu küünarnukid märjad olid. nagu pusa peal ka märjad laigud. kes kurat küünarnukist higistab?! | |
|
| |
| |
| |
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 28/2/2009, 20:39 | |
| ei kukkunud. kordagi. kusjuures. isegi. jope oli väljast kuiv | |
|
| |
Prince Kirameki Kastanjetid
Postituste arv : 2665 Age : 33 Asukoht : Magnostadt Academy
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 28/2/2009, 21:11 | |
| Jee, kõik suusatavad. Mina sebin endale niisama t¹ekke, et neid pärast õpetajale näidata ja oma kohustuslikud suusatamiskorrad kirja saada | |
|
| |
Lammas Fanaatik
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 1/3/2009, 00:34 | |
| Noh, me käisime klassiga sai koolist ära ja õps kontrollis nägusi:S:D tegelikult oleks piisanud sellest et oled seal ja paned suusad jalga korraks ja keegi ei oleks vast aru saanud:D btw kas keegi teab misasi on stringi teooria? oleks väga tore:D | |
|
| |
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 1/3/2009, 15:05 | |
| | |
|
| |
Lammas Fanaatik
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 1/3/2009, 15:43 | |
| Ohhjahh:D seda tesksti olen ma juba kohanud aga jh:D referaadiks peab kõvasti otsima hakkama:D muidugi oleks tore kui ma oleks saanud teema millest ma midagigi tean:D | |
|
| |
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 1/3/2009, 15:46 | |
| XD wikist võta ja hakka tõlkima eesti keelde | |
|
| |
| |
| |
Prince Kirameki Kastanjetid
Postituste arv : 2665 Age : 33 Asukoht : Magnostadt Academy
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 2/3/2009, 18:29 | |
| MINAAAAAA xD Ausõna, sellel kooliaastal olen ma veetnud rohkem aega kodus kui koolis. Gripp, angiin ja veel midagi toredat...misiganes ka ei liiguks, saan ma alati sellest osa. Hea, et mul veel kollatõbe ei ole *sülitab üle õla* | |
|
| |
| |
| |
Kärolyn Magus maius
Postituste arv : 2124 Age : 32 Asukoht : Tartu
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 2/3/2009, 20:00 | |
| Ärge vinguge, minu selle aasta(2009) haigused: Gripp Kõhugripp Kõhuviirus Mingi niisama viirus, palavik ja värki Mingi kolm korda on külmetus nii hull olnud, et jäin koju (mainiks, et olen 39 palavikuga ka koolis käinud niiet see oli päris ränk, et ma koju jäin) Kurgupõletik Häälepaelte põletik, mille tagajärjel tekkis osaline häälepaelte halvatus Alalõualuupõletik Nõrkushood Üleväsimus Rohkem ei meenu hetkel.. Pm ma olengi nagu koguaeg haige. MIngi üks päev tunnen et veits parem on olla ja siis järgmine päev on jälle nii sitt et anna olla.. Mu immuunsüsteem on pidurid peale pannud..
Aa.. veresuhkrust tingitult on suht koguaeg sitt enesetunne.. Vahepeal tahtis hüpoks ka minna.. See nagu.. liiiiga madal veresuhkur niiet sul hakkab nii paha, et sa lausa anud surma. Ja selles olukorras võivad su palved vabalt töidetud saada. Suht ohtlik asi.. | |
|
| |
| |
| |
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 3/3/2009, 16:30 | |
| bad karma, telling you, bad karma. | |
|
| |
| |
| |
Astrid. Juubilar
Postituste arv : 171 Age : 30
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 4/3/2009, 17:37 | |
| Sel aastal eesti keel (III koht), eelmisel ajalugu (I), mingil ammusel ajal õppioskuse omad ja mata ka : D | |
|
| |
| |
| |
Liina Musafriiik
Postituste arv : 619 Age : 31 Asukoht : Muhu :D
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 4/3/2009, 19:56 | |
| Selle õppeaasta omad.. Geos ja bios (mingi 10.-20, täpselt ei mäleta.) Matemaatikas (8.-9.) Eesti keel (5. vist) Saksa keel (2.) Ja inglise keel tuleb ka veel. | |
|
| |
Espada Maailmapäästja
Postituste arv : 777 Age : 31 Asukoht : Viljandi
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 4/3/2009, 20:55 | |
| Eelmisel aastal: Bioloogia - 1. Sel aastal: Bioloogia - 3. Eesti keel - 6.-9. Keemial ei käinud ning käsitöö tuleb alles. | |
|
| |
| |
| |
Sponsored content
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) | |
| |
|
| |
| vabateemavabateemavabateema:D:D (666) | |
|