MEIE JUTUD

Järjejuttudele pühendatud foorum

PortalPealehtOtsiLatest imagesRegistreeriLogi sisse

vabateemavabateemavabateema:D:D (666)

Go down 
+38
Evy
Griffu.
Miley Cyrus
Audrey
Keiti
Pizza
Maiu Laaneoja
Diana.
Heffu
Tuki
Mari
Anzu
Rikkie
Disaster
black
GossipGirl
Espada
Pharaoh
hannna
renxik
Liina
Krissu
ThatsMe
Princess
Cho
spring
padjanägu, [h]
chelsea
Prince Kirameki
Kärolyn
Astrid.
swessu
Lammas
Unknown Artist
SixxBitch
nasicc
Tärru.
Pingu
42 posters
Mine lehele : Previous  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 31 ... 37  Next
AutorTeade
Espada
Maailmapäästja
Espada

Female Postituste arv : 777

vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 26 Empty
PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 26 Icon_minitime4/3/2009, 21:18

MA OLEN KUULUS NÜÜD! Very Happy
Ma sain Kalmetu luulepäeva raamatu, kahe luuletusega olen sees! Very Happy
Tagasi üles Go down
http://signkolm.blogspot.com
Keiti
Libelobasulg kõrva taga
Keiti

Female Postituste arv : 3579

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 26 Icon_minitime4/3/2009, 21:27

Ossa Very Happy
Õnnitlen siis
Laughing
Tagasi üles Go down
Külaline
Külaline

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 26 Icon_minitime7/3/2009, 21:23

Kuulge, ausõna, kui te AMA ei kommi, siis te ei saa selle lõppu ka, sest iga komm teenib automaatselt uue osa kuni järjeka lõppemiseni Very Happy Ja see lõpp on no ikka juba äärmizhelt zhea. Minu aruzth.
Tagasi üles Go down
Keiti
Libelobasulg kõrva taga
Keiti

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 26 Icon_minitime7/3/2009, 23:56

Ei saa kohe küsimata jätta.
Kes, siis eurovisoonil lemmik oli? Ja, mis võitjast arvate?
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

Female Postituste arv : 5899

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 26 Icon_minitime8/3/2009, 10:44

Lemmik... laveerisin Laura ja Sandra vahet. Very Happy
Ses suhtes, et Laurat võib kuulata, aga see viskab suht ruttu üle... Very Happy
Ja Sandra.... lugu ja kõik on unikaalne, aga ma pole seda kordagi lõpuni kuulata suutnud. (A) Very Happy Eile ehk oleks kuulnud/kuulanud, aga jõudsin koju seitsmenda laulu esitamise ajaks. Ja kui need laulud olid esitatud ja sealt minu mõistes seakisa hakkas tulema; keerasin hääle maha ja siis vahepeal käisin köögis ning siis isa seletas, mis seal toimub ja siis ma vaatasin seal ära, kes võidab ja tulin tuppa ja panin teleka kinni. Very Happy
Oleks tahtnud näha, mis finaalis oleks saanud, kui Laura oleks Trafficu asemel old. Very Happy
Aga ma usun, et Sandral võib isegi päris hästi minna... Very Happy
Meelde peaks küll jääma; ma mäletan, et esmakordsel kuulamisel jooksid judinad üle selja. Very Happy
(Btw. Ma tean, et mu jutt läks praegu lahku - et ma pole suutnud seda lõpuni kuulata ja siis räägin judinatest jms. Very Happy Aga minu jaoks läheb asi kuskil poole laulu peal lihtsalt igavaks... ja siis olengi ära lõpetand kuulamise.)
Tagasi üles Go down
Prince Kirameki
Kastanjetid
Prince Kirameki

Female Postituste arv : 2665

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 26 Icon_minitime8/3/2009, 11:17

Alguses meeldis mulle kõige rohkem Janne lugu, sest see jäi väga kergesti kummitama, kuid hääletasin siiski Sandra poolt, kuna lugu oli tõepoolest haarav ja VÄGA hea. See, et Laura teise vooru ei pääsenud, üllatas mind veidi, sest ma olin algusest peale üsna kindel, et viimane lahing tuleb just Sandra ja Laura vahel. Aga noh, "Läti disko" tegi oma töö Razz
Sandra esinemine oli minu arvates tõeliselt õnnestunud ning ma loodan, et tal läheb Moskvas hästi Wink
Tagasi üles Go down
http://kaksisoim.tumblr.com/
Keiti
Libelobasulg kõrva taga
Keiti

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 26 Icon_minitime8/3/2009, 11:33

Nasicc-Tegelikult mõtlen/mõtlesin ma sinuga üsna samamoodi Laughing
Prince Kirameki - Mulle meeldis ka esialgu Janne Laughing
Tagasi üles Go down
Lammas
Fanaatik
Lammas

Female Postituste arv : 1119

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 26 Icon_minitime8/3/2009, 12:53

Mulle ei meeldinud sealt eriti ükski laul tegelikult. Aga see on tore et finaalil oli kaks eestikeelset laulu:)
Sandra laul oli seal tõesti võibolla üks paremaid, kuid seda oleks saanud teha veel paremini ja võimsamalt. Mulle jäi natuke selline tunne, et kuna eelmine aasta saatsime kreisiraadio ja see feilis siis proovime nüüd mis oleks saanud kui oleks saatnud Iiris Vesiku. Laul küll ei ole eriti sarnane aga kogu se teema, viiulid ja kõik need keelpillid.
Ma imstasin, et Traffic finaali sai kuna see laul ei jäänud mulle küll meelde.
Laura mulle juba põhimõtteliselt ei meeldi. Ta laulab alati täpselt samasuguseid laule ning see jtab mulje, et ta ei olegi enamaks suuteline. Arvatavsti ei olegi, aga mina tema lauludel vist küll vahet ei tee.
Mulle vist kõige rohkem meeldis Chalice laul. See jäi meelde kuna oli teistsugune.
Tagasi üles Go down
Keiti
Libelobasulg kõrva taga
Keiti

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 26 Icon_minitime8/3/2009, 13:18

Mulle ka ei meeldinud tegelikult eriti ükski laul.Chalice laulu naersin esialgu välja, aga pärast ei vaadanudki enam, etsee eriti imelik oleks.
Tagasi üles Go down
Külaline
Külaline

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 26 Icon_minitime8/3/2009, 13:21

Vahtisin täna hommikul selle lõpuni. See võitja, mistandoli, eimäleta, igatahes "Rändaja" oli minu meelest väga hea laul. Paras võiduks =)
Tagasi üles Go down
Maiu Laaneoja
Tilu-lilu-ilu kõlarid
Maiu Laaneoja

Female Postituste arv : 6120

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 26 Icon_minitime10/3/2009, 21:01

ahjaa, eurovisioon. pole sead viimasel ajal üldse järginud, ei huvita ka enam nii palju Very Happy
Tagasi üles Go down
http://myspace.com/spidress
Keiti
Libelobasulg kõrva taga
Keiti

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 26 Icon_minitime10/3/2009, 21:18

Oioi, mingid tähtsad ninad ütlesid, et see on osa kultuurist ja igast muud jama ka.Nüüd sina ei vaata Laughing
Tagasi üles Go down
GossipGirl
Hüsteeriline naerja
GossipGirl

Female Postituste arv : 929

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 26 Icon_minitime10/3/2009, 21:34

Alguses ma mõtlesin, et ma ei suuda neid laule kuulata, et kõik on nii jubedad.. kuid nüüd meeldib täiega laul, mis võitis :) .. kuigi ise ma arvasin, et Laura võidab. Nüüd olen rõõmus, et see võitis. Aga veidike imelik on mõelda, et mida hakkab eesti keelne laul Venemaal tegema Very Happy

ot: tegin endale ise signatuuri, lol, 1 korda Very Happy
Tagasi üles Go down
Keiti
Libelobasulg kõrva taga
Keiti

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 26 Icon_minitime10/3/2009, 21:36

Ma mõtlesin ka selle keele värgi peale, tuleb koguaeg selline kujutlus, et kui Sandra laulma hakkab, tormavad venelased lavale ja tallavad ta maa (antud juhul lava) sisse.
Tagasi üles Go down
GossipGirl
Hüsteeriline naerja
GossipGirl

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 26 Icon_minitime10/3/2009, 21:39

Jah, muidu on nagu kõik jummala ok aga mul ka peas selline kujutuspilt, kus venelased ta laval maha notivad (a).. mida kindlasti ei juhtu Very Happy
Tagasi üles Go down
Keiti
Libelobasulg kõrva taga
Keiti

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 26 Icon_minitime10/3/2009, 21:41

Tegelikult pole meie süü, et meil selline veider kujutlusvõime on .Venelased on selleks ikka piisavalt põhjust ka andnud, et me võiksime arvata, et nad meid kohe maha tapavad. Laughing
Tagasi üles Go down
Maiu Laaneoja
Tilu-lilu-ilu kõlarid
Maiu Laaneoja

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 26 Icon_minitime10/3/2009, 21:42

eurovisioon on ju poliitikaks kätte ära läinud. i dunno howbout you guys, but i hate politics.
Tagasi üles Go down
Keiti
Libelobasulg kõrva taga
Keiti

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 26 Icon_minitime10/3/2009, 21:43

Ma olen ka tähelepannud, et jõledalt seostatakse poliitikaga seda värki.Erisaade tegi seda päris ägedalt.
Tagasi üles Go down
GossipGirl
Hüsteeriline naerja
GossipGirl

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 26 Icon_minitime10/3/2009, 22:37

Kohati pakub poliitika mulle väga huvi Razz
Tagasi üles Go down
Keiti
Libelobasulg kõrva taga
Keiti

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 26 Icon_minitime11/3/2009, 14:02

Mind ka, aga kui see on eurovisiooniga seotud on siis küll mitte! Very Happy
Tagasi üles Go down
Maiu Laaneoja
Tilu-lilu-ilu kõlarid
Maiu Laaneoja

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 26 Icon_minitime11/3/2009, 15:37

ma pole viimasel ajal üldse uudiseid ka vaadanud. isoleeritud tunne tuleb peale 8-)
Tagasi üles Go down
GossipGirl
Hüsteeriline naerja
GossipGirl

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 26 Icon_minitime11/3/2009, 18:41

ma jälgin elu24 uudiseid xD ja vahepeal reporterit ka Very Happy
Tagasi üles Go down
Espada
Maailmapäästja
Espada

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 26 Icon_minitime11/3/2009, 21:25

Väljas on virmalised.
Tagasi üles Go down
Pingu
Kuri admin
Pingu

Female Postituste arv : 1928

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 26 Icon_minitime11/3/2009, 21:29

kus elad? Very Happy:D
Tagasi üles Go down
https://snlhmn.forum.co.ee
Espada
Maailmapäästja
Espada

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 26 Icon_minitime11/3/2009, 21:30

Viljandis. Very Happy
Päriselt, ma ei ela Arktikas, aga virmalised on. Kollane, punane, roheline, sinine. Algul arvasime emmega, et nagu vikerkaare algus, aga siis ma pakkusin, et virmalised ikka. Sellised vehklevad ja puha. ^^ Täiskuu ka.
Tagasi üles Go down
Sponsored content

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 26 Icon_minitime

Tagasi üles Go down

vabateemavabateemavabateema:D:D (666)
Tagasi üles 
Lehekülg 26, lehekülgi kokku 37Mine lehele : Previous  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 31 ... 37  Next