| vabateemavabateemavabateema:D:D (666) | |
|
+38Evy Griffu. Miley Cyrus Audrey Keiti Pizza Maiu Laaneoja Diana. Heffu Tuki Mari Anzu Rikkie Disaster black GossipGirl Espada Pharaoh hannna renxik Liina Krissu ThatsMe Princess Cho spring padjanägu, [h] chelsea Prince Kirameki Kärolyn Astrid. swessu Lammas Unknown Artist SixxBitch nasicc Tärru. Pingu 42 posters |
|
Autor | Teade |
---|
Espada Maailmapäästja
Postituste arv : 777 Age : 31 Asukoht : Viljandi
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 4/3/2009, 21:18 | |
| MA OLEN KUULUS NÜÜD! Ma sain Kalmetu luulepäeva raamatu, kahe luuletusega olen sees! | |
|
| |
Keiti Libelobasulg kõrva taga
Postituste arv : 3579 Age : 30 Asukoht : Teispoolsuse 666.
| |
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 7/3/2009, 21:23 | |
| Kuulge, ausõna, kui te AMA ei kommi, siis te ei saa selle lõppu ka, sest iga komm teenib automaatselt uue osa kuni järjeka lõppemiseni Ja see lõpp on no ikka juba äärmizhelt zhea. Minu aruzth. |
|
| |
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 7/3/2009, 23:56 | |
| Ei saa kohe küsimata jätta. Kes, siis eurovisoonil lemmik oli? Ja, mis võitjast arvate?
| |
|
| |
nasicc Pehme admin
Postituste arv : 5899 Age : 31 Asukoht : Tartu
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 8/3/2009, 10:44 | |
| Lemmik... laveerisin Laura ja Sandra vahet. Ses suhtes, et Laurat võib kuulata, aga see viskab suht ruttu üle... Ja Sandra.... lugu ja kõik on unikaalne, aga ma pole seda kordagi lõpuni kuulata suutnud. (A) Eile ehk oleks kuulnud/kuulanud, aga jõudsin koju seitsmenda laulu esitamise ajaks. Ja kui need laulud olid esitatud ja sealt minu mõistes seakisa hakkas tulema; keerasin hääle maha ja siis vahepeal käisin köögis ning siis isa seletas, mis seal toimub ja siis ma vaatasin seal ära, kes võidab ja tulin tuppa ja panin teleka kinni. Oleks tahtnud näha, mis finaalis oleks saanud, kui Laura oleks Trafficu asemel old. Aga ma usun, et Sandral võib isegi päris hästi minna... Meelde peaks küll jääma; ma mäletan, et esmakordsel kuulamisel jooksid judinad üle selja. (Btw. Ma tean, et mu jutt läks praegu lahku - et ma pole suutnud seda lõpuni kuulata ja siis räägin judinatest jms. Aga minu jaoks läheb asi kuskil poole laulu peal lihtsalt igavaks... ja siis olengi ära lõpetand kuulamise.) | |
|
| |
Prince Kirameki Kastanjetid
Postituste arv : 2665 Age : 33 Asukoht : Magnostadt Academy
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 8/3/2009, 11:17 | |
| Alguses meeldis mulle kõige rohkem Janne lugu, sest see jäi väga kergesti kummitama, kuid hääletasin siiski Sandra poolt, kuna lugu oli tõepoolest haarav ja VÄGA hea. See, et Laura teise vooru ei pääsenud, üllatas mind veidi, sest ma olin algusest peale üsna kindel, et viimane lahing tuleb just Sandra ja Laura vahel. Aga noh, "Läti disko" tegi oma töö Sandra esinemine oli minu arvates tõeliselt õnnestunud ning ma loodan, et tal läheb Moskvas hästi | |
|
| |
| |
| |
Lammas Fanaatik
Postituste arv : 1119 Age : 31 Asukoht : Lalalalambamaa
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 8/3/2009, 12:53 | |
| Mulle ei meeldinud sealt eriti ükski laul tegelikult. Aga see on tore et finaalil oli kaks eestikeelset laulu:) Sandra laul oli seal tõesti võibolla üks paremaid, kuid seda oleks saanud teha veel paremini ja võimsamalt. Mulle jäi natuke selline tunne, et kuna eelmine aasta saatsime kreisiraadio ja see feilis siis proovime nüüd mis oleks saanud kui oleks saatnud Iiris Vesiku. Laul küll ei ole eriti sarnane aga kogu se teema, viiulid ja kõik need keelpillid. Ma imstasin, et Traffic finaali sai kuna see laul ei jäänud mulle küll meelde. Laura mulle juba põhimõtteliselt ei meeldi. Ta laulab alati täpselt samasuguseid laule ning see jtab mulje, et ta ei olegi enamaks suuteline. Arvatavsti ei olegi, aga mina tema lauludel vist küll vahet ei tee. Mulle vist kõige rohkem meeldis Chalice laul. See jäi meelde kuna oli teistsugune. | |
|
| |
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 8/3/2009, 13:18 | |
| Mulle ka ei meeldinud tegelikult eriti ükski laul.Chalice laulu naersin esialgu välja, aga pärast ei vaadanudki enam, etsee eriti imelik oleks. | |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 8/3/2009, 13:21 | |
| Vahtisin täna hommikul selle lõpuni. See võitja, mistandoli, eimäleta, igatahes "Rändaja" oli minu meelest väga hea laul. Paras võiduks =) |
|
| |
Maiu Laaneoja Tilu-lilu-ilu kõlarid
Postituste arv : 6120 Age : 31 Asukoht : Aberdeen
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 10/3/2009, 21:01 | |
| ahjaa, eurovisioon. pole sead viimasel ajal üldse järginud, ei huvita ka enam nii palju | |
|
| |
| |
| |
GossipGirl Hüsteeriline naerja
Postituste arv : 929 Age : 33
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 10/3/2009, 21:34 | |
| Alguses ma mõtlesin, et ma ei suuda neid laule kuulata, et kõik on nii jubedad.. kuid nüüd meeldib täiega laul, mis võitis :) .. kuigi ise ma arvasin, et Laura võidab. Nüüd olen rõõmus, et see võitis. Aga veidike imelik on mõelda, et mida hakkab eesti keelne laul Venemaal tegema ot: tegin endale ise signatuuri, lol, 1 korda | |
|
| |
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 10/3/2009, 21:36 | |
| Ma mõtlesin ka selle keele värgi peale, tuleb koguaeg selline kujutlus, et kui Sandra laulma hakkab, tormavad venelased lavale ja tallavad ta maa (antud juhul lava) sisse. | |
|
| |
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 10/3/2009, 21:39 | |
| Jah, muidu on nagu kõik jummala ok aga mul ka peas selline kujutuspilt, kus venelased ta laval maha notivad (a).. mida kindlasti ei juhtu | |
|
| |
| |
| |
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 10/3/2009, 21:42 | |
| eurovisioon on ju poliitikaks kätte ära läinud. i dunno howbout you guys, but i hate politics. | |
|
| |
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 10/3/2009, 21:43 | |
| Ma olen ka tähelepannud, et jõledalt seostatakse poliitikaga seda värki.Erisaade tegi seda päris ägedalt. | |
|
| |
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 10/3/2009, 22:37 | |
| Kohati pakub poliitika mulle väga huvi | |
|
| |
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 11/3/2009, 14:02 | |
| Mind ka, aga kui see on eurovisiooniga seotud on siis küll mitte! | |
|
| |
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 11/3/2009, 15:37 | |
| ma pole viimasel ajal üldse uudiseid ka vaadanud. isoleeritud tunne tuleb peale 8-) | |
|
| |
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 11/3/2009, 18:41 | |
| ma jälgin elu24 uudiseid xD ja vahepeal reporterit ka | |
|
| |
Espada Maailmapäästja
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 11/3/2009, 21:25 | |
| | |
|
| |
Pingu Kuri admin
Postituste arv : 1928 Age : 29 Asukoht : London
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 11/3/2009, 21:29 | |
| kus elad? :D | |
|
| |
Espada Maailmapäästja
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 11/3/2009, 21:30 | |
| Viljandis. Päriselt, ma ei ela Arktikas, aga virmalised on. Kollane, punane, roheline, sinine. Algul arvasime emmega, et nagu vikerkaare algus, aga siis ma pakkusin, et virmalised ikka. Sellised vehklevad ja puha. ^^ Täiskuu ka. | |
|
| |
Sponsored content
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) | |
| |
|
| |
| vabateemavabateemavabateema:D:D (666) | |
|