| vabateemavabateemavabateema:D:D (666) | |
|
+38Evy Griffu. Miley Cyrus Audrey Keiti Pizza Maiu Laaneoja Diana. Heffu Tuki Mari Anzu Rikkie Disaster black GossipGirl Espada Pharaoh hannna renxik Liina Krissu ThatsMe Princess Cho spring padjanägu, [h] chelsea Prince Kirameki Kärolyn Astrid. swessu Lammas Unknown Artist SixxBitch nasicc Tärru. Pingu 42 posters |
|
Autor | Teade |
---|
Lammas Fanaatik
Postituste arv : 1119 Age : 31 Asukoht : Lalalalambamaa
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 6/4/2009, 19:41 | |
| Ma käisin ka jaffil reedel:D suht segane film oli:D aga see death note tundub väga huvitav:D Selline natuke kahtlane:D | |
|
| |
Keiti Libelobasulg kõrva taga
Postituste arv : 3579 Age : 30 Asukoht : Teispoolsuse 666.
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 6/4/2009, 20:00 | |
| Nädalavahetuse teema käib. | |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 6/4/2009, 20:59 | |
| Nuuh, maale mune värvima lähen Nagu alati. |
|
| |
Prince Kirameki Kastanjetid
Postituste arv : 2665 Age : 33 Asukoht : Magnostadt Academy
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 7/4/2009, 17:51 | |
| Nv on minu jaoks veel väga kaugel, nii et ma ei oska mitte kuidagi ennustada, mida ma teen. Võib-olla lähen kellelegi külla, võib-olla magan. Kõik sõltub tujust. Mina käisin JAFFil eile, vaatasin "Suvepäevad kappaga" ja "Death Note"(Surma Vihik xD)sai ka lõpuks ära nähtud. Alguses ei olnud Light üldse selline, nagu ma ette kujutasin. Ta polnud üldse kuri, ainult naeris kuidagi...pedelikult Ja Mello kaotas kohe suure tüki oma aupaistest, kui L ¹okolaadi sõi Kui keegi teist juhtus eile õhtul kinos olema ja nägema, kuidas üks telefon ühelt korruselt teisele lendas ja tükkideks lagunes, siis see oli minu oma Kahjuks saab sellega siiski veel helistada ja messida, nii et arvatavasti ma veel uut ei saa | |
|
| |
Espada Maailmapäästja
Postituste arv : 777 Age : 31 Asukoht : Viljandi
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 7/4/2009, 18:34 | |
| Aga siiski! L oli nunnu, onju? | |
|
| |
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 7/4/2009, 18:41 | |
| Oli küll, ja tema pidev magusasöömine oli päris lahe | |
|
| |
Espada Maailmapäästja
Postituste arv : 777 Age : 31 Asukoht : Viljandi
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 7/4/2009, 19:39 | |
| Ohjaa. Tegelikult on ta nunnu L-na, muidu ta mulle isegi väga ei meeldi. Esimest osa vaatasid onju? Seal oli matused lõpus? Light oli päris kaval Ryukile virutades. XD | |
|
| |
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 7/4/2009, 20:09 | |
| Oligi xD Tema plaanid olid muidu vahepeal nii keerulised, et mul oli nendele pihta saamisega kergelt raskusi Vaatasin jah esimest osa. Teise vaatasin täna internetist ära, kokkuhoiu mõttes Esimene meeldis igatahes rohkem. | |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 8/4/2009, 21:39 | |
| Ma pole seda asja näinud xD Teate, ma armusin praegu Erewini tehtud signasse ära, ausalt (l) |
|
| |
Lord Esai Rahvusvahelise kuulsusega tippmodell
Postituste arv : 369 Age : 30 Asukoht : Cast away from this horrible world...
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 9/4/2009, 20:18 | |
| Ma sain täna heelyd... päris lahedad asjad on...oskan juba sõita...homme skeiti... Loodan seal kedagi veel heelydega kohata... *Rollyn in his room on heelys* | |
|
| |
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 9/4/2009, 20:36 | |
| Lõpetasin just munade värvimise (olen varajane).Tõeliselt ilusad tulid, värvid maksid ka mingi 50.- nooh :) Aga ühte ma ütlen, enam kunagi ma seda teha ei taha, sest neid oli isegi raske värvida. xD
| |
|
| |
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 9/4/2009, 20:43 | |
| Minu kodus värvitakse mune ilmselt sibulakoortega, sest keegi(olgu, see olen mina)ei ole suvatsenud värve osta xD Ma ei ole tegelikult kindel, kas mul kodus munegi on, peaks külmkapist järele vaatama Muidu tulevad nukrad pühad | |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 10/4/2009, 13:48 | |
| Me värvime sibulakoorte, lumikellukeste, elupuuokste ja muu sellise kraamiga, ilusad tulevad ^^
Teemast välja: Keegi musta lohepoega tahab? Kiire muidu =) |
|
| |
Krissu Maailmapäästja
Postituste arv : 792 Age : 31 Asukoht : Tallinn
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 10/4/2009, 21:17 | |
| Minu kodus värvitakse sibulakoortega, aga see aasta on mingid ümbrised ostetud, mis käivad ümber munade. Mingid paberid on. Ei oska seletada. Aga üldiselt t¹illisin ma täna hirves. Mis teie tegite ? | |
|
| |
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 10/4/2009, 22:08 | |
| Ma istusin kella ühest poole kuueni väljas. Niisama rääkisin sõbrannadega ja mängisime kaarte.Ilm oli tõeliselt ilus ja soe.
| |
|
| |
Krissu Maailmapäästja
Postituste arv : 792 Age : 31 Asukoht : Tallinn
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 11/4/2009, 09:59 | |
| Ma olin eile 11.20'st kuni 20.30'ni väljas. | |
|
| |
Miley Cyrus Skisofreenik
Postituste arv : 747 Age : 30 Asukoht : Ühes kohas, mida keegi ei tea ega leia :)
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 11/4/2009, 12:02 | |
| :) Ma värvisin just munad ära | |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 11/4/2009, 12:25 | |
| Ma sõin just värvitud ja kleepsutatud mune VägaOlulineE: Vägakiire, ära anda emane tavaline must ja emane tavaline tumeroheline lohepojad! On soovi? |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 11/4/2009, 20:36 | |
| Hetkel vaatan Armastus kolme apelsini vastu täispikka versiooni. Loore Katidega ütleb (20:10): Kuninganna räägib - "Mu poeg on haige. Tal on hüpohondria. Ta sureb varsti ära!" Pantalone - "Las sisestab endale - EI LÄHE KIRSTU. Minu kadunud naine Pantalonni, rahu tema hingele, sisestas seda endale mitu aastat. Suri maha küll, aga kirstu ei läinud. Ei mahtunud" Loore Katidega ütleb (20:12): Pantalone - "minumeelest sobiks neid pidustusi välja viima üks inimene. Trufaldino" kuninganna - "trufaldino?" Pantalone - "Just! Tuli siia alles hiljuti. Väga imelik inimene. Tuli teadmata kust. Praegu on all köögis. Sööb." Loore Katidega ütleb (20:12): "Morgana, eesnimi Fata. Amet nõid. Elukoht - eemal järves." Loore Katidega ütleb (20:14): "kopkopkop, kes tarekeses elab?" "Härra Antila ja tema sulane kodu-antila " Loore Katidega ütleb (20:20): "Ma loodan,e t saalis pole ühtegi itaalia keele valdajat." "Nagu pole ka meie hulgas." Loore Katidega ütleb (20:23): "ostan maja, vanaema võib elama jääda |
|
| |
GossipGirl Hüsteeriline naerja
Postituste arv : 929 Age : 33
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 11/4/2009, 21:22 | |
| | |
|
| |
Lord Esai Rahvusvahelise kuulsusega tippmodell
Postituste arv : 369 Age : 30 Asukoht : Cast away from this horrible world...
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 11/4/2009, 22:52 | |
| Ma sõitsin terve päeva heelydega...homme jälle skeiti...
Klikkige draakonimune...
V . . . V . . . V . . . V | |
|
| |
Miley Cyrus Skisofreenik
Postituste arv : 747 Age : 30 Asukoht : Ühes kohas, mida keegi ei tea ega leia :)
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 12/4/2009, 11:47 | |
| Renx-Suht lahedad lehed | |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 12/4/2009, 12:57 | |
| Kuule, Renx, ma vaatan et sul munaposu Kas sa kevademuna tahad? |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 12/4/2009, 17:12 | |
| Haha, mu uus see iseloomustus v mis iganes (su vanema venna kuri pruut) on nii täppi, sest kui ma oleksin kellegi teie vanema venna pruut, siis hetkel ma oleks päris väljakannatamatu! |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 15/4/2009, 20:46 | |
| Ma olen sinu vanema venna kuri pruut Okei, tegelt ma pole praegu kellegi pruut xD Aga kuri olen küll. Ja häppi ka. I am winner |
|
| |
Sponsored content
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) | |
| |
|
| |
| vabateemavabateemavabateema:D:D (666) | |
|