| "Värin" | |
|
+5R. Cilen Kkohuke nasicc Kelluke 9 posters |
Autor | Teade |
---|
Kelluke Piraat
Postituste arv : 20 Age : 24 Asukoht : Pärnu
| Pealkiri: "Värin" 23/1/2013, 16:15 | |
| Keegi lugenud seda raamatut: Maggie Stiefvater "värin" Ma sain jõuludeks ja lugesin läbi. Algul tundus nagu lahe aga siis pikapeale läks igavaks. (Minu arust ) preagu kapil seisab teine osa "Palavik" aga kuna esimesest osast superelamusi pole, siis nagu ei kutsu lugema teist osa.. Aga kas keegi on lugenud ja mis muljeid on? | |
|
| |
nasicc Pehme admin
Postituste arv : 5899 Age : 31 Asukoht : Tartu
| Pealkiri: Re: "Värin" 23/1/2013, 21:34 | |
| Ma sain ka paar aastat tagasi jõuludeks. Esimene osa... oli hea, aga ei pannud juurde ahmima. Ja siis üle kahe aasta suutsin teised ka ära lugeda. Peab nõustuma, et suhteliselt igav. (A) | |
|
| |
Kkohuke Võlur
Postituste arv : 57 Age : 24
| Pealkiri: Re: "Värin" 23/1/2013, 22:08 | |
| Minagi nõustun :) lugesin hiljuti läbi, tõesti igav. Kõik kolm osa, eriti teine ja kolmas. Lugesin kuskilt et pidi hea olema ja siis ostsin, aga ei meeldinud | |
|
| |
Cilen Magus maius
Postituste arv : 2007 Age : 26 Asukoht : Tartu
| Pealkiri: Re: "Värin" 24/1/2013, 11:26 | |
| Mulle meeldis. | |
|
| |
R. Kuri põhjapõder(???)
Postituste arv : 193 Age : 22 Asukoht : Pärnu maakond
| Pealkiri: Re: "Värin" 24/1/2013, 14:42 | |
| Ma vaadan, et osadele meeldib ja osadele mitte. Aga mulle meeldib fantaasia, seega ma proovin seda raamatut. Võtan raamatukogust laenuks. Millalgi. | |
|
| |
*Nastik. Kärameister
Postituste arv : 1048 Age : 27
| |
| |
Naughty Kärbes ämblikuvõrgus
Postituste arv : 2315 Age : 32 Asukoht : Harjumaa
| |
| |
Getzzzu Valguse kiirusel liikuv tigu
Postituste arv : 291 Age : 27 Asukoht : planeet Maa
| Pealkiri: Re: "Värin" 19/2/2013, 22:43 | |
| Olen kõik kolm osa läbi lugenud, sest kuulsin, et pidavat hea sari olema ja veel fantaasiaraamatud... Mis ma oskan öelda? Jutu mõte ning sisu olid iseenesest head, kuid ma ei tea... millestki oli nagu puudu. Võib-olla oli viga selles, et vahepeal vahetusid vaatenurgad nii tihti - üks lehekülg ühe tegelase vaatenurgast ja juba järgmine teise... Või hoopis ei suutnud kirjanik vahel kõike nii ilmekalt kirjeldada? Ah, ei teagi nüüd. Minu arust pärast seda, kui Samist sai inimene ja Grace'st hunt, läks see värk kuidagi jamaks veidi... Siis oli ülejäänud põhimõtteliselt selline, et "meil on nüüd vaja kindlaks teha, mis on see, mis inimesest hundi teeb ning hundist inimese..." | |
|
| |
Riinu Kojamees
Postituste arv : 39 Age : 23
| Pealkiri: Re: "Värin" 18/3/2014, 21:49 | |
| Üsnagi head. Kuigi jah kõik keerleb nagu ühe teema ümber. | |
|
| |
Sponsored content
| Pealkiri: Re: "Värin" | |
| |
|