| Ich liebte einen Esten[23/23+epiloog;lõpetatud!] (eesti keeles) | |
|
|
|
Autor | Teade |
---|
Prince Kirameki Kastanjetid
Postituste arv : 2665 Age : 33 Asukoht : Magnostadt Academy
| Pealkiri: Ich liebte einen Esten[23/23+epiloog;lõpetatud!] (eesti keeles) 5/7/2013, 13:57 | |
|
Viimati muutis seda Prince Kirameki (18/12/2015, 10:41). Kokku muudetud 28 korda | |
|
| |
Murtagh Kärbes ämblikuvõrgus
Postituste arv : 2326 Asukoht : Maybe in Gil'ead today..
| Pealkiri: Re: Ich liebte einen Esten[23/23+epiloog;lõpetatud!] (eesti keeles) 5/7/2013, 15:52 | |
| Oooh. Ma suutsin juba mõelda, et mulle kindlasti ei meeldi ajaloolise taustaga jutt, aga see mulle täitsa meeldib. Jakob on nii äge! Aga see esimene osa on tõsiselt hea jaa. Ootan uut osa kindlasti. Mul oli mingi küsimus ka, aga ma vist unustasin ära selle. Ahjaa, mismoodi see siis nende Bad Romance'iga ja kõigega seotud on? Ning Christiani hobuse nimi on lihtsalt.. oeh. | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Ich liebte einen Esten[23/23+epiloog;lõpetatud!] (eesti keeles) 6/7/2013, 11:51 | |
| Sellel on sarnane temaatika ning üks teine seos on ka. "Toilet face'is" tõlkis Kris Christiani õe päevikut, mille üks tema esivanematest varastanud oli, nii et mõned selle jutu tegelased on Krisi kauged sugulased | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Ich liebte einen Esten[23/23+epiloog;lõpetatud!] (eesti keeles) 6/7/2013, 18:45 | |
| No temaatika ilmselgelt. Muidu ma ei loeks seda. xD Aga sugulus on hea. Alex võiks siin olla. *nods* Tähh. | |
|
| |
-Ene- Järgmine aste on "lehm"
Postituste arv : 627 Age : 33 Asukoht : Azeroth
| Pealkiri: Re: Ich liebte einen Esten[23/23+epiloog;lõpetatud!] (eesti keeles) 11/7/2013, 21:37 | |
| Täitsa huvitav, aga paar hobuseteemalist viga - Tsiteerin: :
- suutmata talle isegi nii lähedale jõuda, et talle tagumiku pihta laksu anda ja teda peatuma sundida.
Kui hobusele anda tagumikku pihta laks, siis parimal juhul paneb ta lihtsalt kiirema käiguga edasi ja halvimal juhul saab kabjajäljed näkku. - Tsiteerin: :
- haaras Geistreiteri sabast, tõmmates seda täiesti jõust, nii et hobune valust hirnatas, ja samal hetkel mõistis noormees, et on teinud vea. Geistreiteri saba libises tema peost ning hobune pööras ümber, tõustes tagajalgadele ja hirnatades raevukalt, pannes Christiani kohkumusest paigale tarduma ja mõistma, et teda tabab kohe kabjahoop, mis on piisavalt tugev, et tema pea purustada.
Hobused ei hirnata iga kord, kui nad tagajalgadele tõusevad. Pigem harva. Ja kui sabast tõmmata, siis ükski loom ei vaevu umber pöörama ning esikapjadega taguma, vaid teeb selle töö sama edukalt ära takka lüües. | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Ich liebte einen Esten[23/23+epiloog;lõpetatud!] (eesti keeles) 12/7/2013, 16:38 | |
| Aitäh tähelepanu juhtimast Ma pole eriline hobuste asjatundija ja seetõttu võib selliseid vigu olla ka järgnevates peatükkides, aga ma püüan lähiajal sinu väljatoodud kohtades vajalikud parandused teha ja vaadata, et ma rohkem ei eksiks. Ma sain eile teada, et mu väikesel sugulasel on hobune nimega Versace ja olen nüüd väga kade, ma tahtsin endale ka lapsena oma hobust saada | |
|
| |
MaDdeN Võlur
Postituste arv : 57 Age : 33
| Pealkiri: Re: Ich liebte einen Esten[23/23+epiloog;lõpetatud!] (eesti keeles) 12/7/2013, 22:18 | |
| Ühele veale juhiks veel tähelepanu. Hobused saba ei liputa :) Aga muidu olen ma Su juttude suur fänn, kuigi ma neid reeglina ei kommenteeri. Ja ootan uut | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Ich liebte einen Esten[23/23+epiloog;lõpetatud!] (eesti keeles) 14/7/2013, 10:42 | |
|
Viimati muutis seda Prince Kirameki (18/12/2015, 10:41). Kokku muudetud 2 korda | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Ich liebte einen Esten[23/23+epiloog;lõpetatud!] (eesti keeles) 14/7/2013, 13:59 | |
| Ah misasjaaaa. See on nii hea. Lõpp oli üllatav, ehmatav isegi, aga see jutt on nii hea. Vähemalt praegu. Kuigi see osa oli nii lühike. Või siis mulle lihtsalt tundus nii, aga millegipärast ma arvan ikkagi, et see oli võrreldes su tavapäraste osadega nii lühike. Sul on need osad nagu valmis kirjutatud juba tho? | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Ich liebte einen Esten[23/23+epiloog;lõpetatud!] (eesti keeles) 17/7/2013, 13:12 | |
| Viimased osad on veel puudu, aga arvatavasti saan ma selle suve jooksul ära lõpetatud See osa oli tõesti lühike, aga mul kipuvadki varasemad osad hilisematega võrreldes lühemad olema. | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Ich liebte einen Esten[23/23+epiloog;lõpetatud!] (eesti keeles) 20/7/2013, 12:32 | |
|
Viimati muutis seda Prince Kirameki (18/12/2015, 10:41). Kokku muudetud 2 korda | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Ich liebte einen Esten[23/23+epiloog;lõpetatud!] (eesti keeles) 22/7/2013, 19:59 | |
| Mulle ei meeldi Marianne. Mis iganes nende vahel siis ka ei juhtunud. Aga Jakob on nii äge ja ma juba tahan lugeda, et nad suudlevad ja seksivad ja teevad kõikvõimalikke asju. Mitu osa sul umbes seda on? | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Ich liebte einen Esten[23/23+epiloog;lõpetatud!] (eesti keeles) 24/7/2013, 18:40 | |
|
Viimati muutis seda Prince Kirameki (18/12/2015, 10:40). Kokku muudetud 1 kord | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Ich liebte einen Esten[23/23+epiloog;lõpetatud!] (eesti keeles) 25/7/2013, 19:23 | |
| Awwww, Christian armub ära... nii armas... Aga ainult nii vähe osasid? Kirjuta rohkem ikka. Mulle nagu tõsiselt meeldib see jutt. See mõte, mis ma seda alustades omanud olin, on küll kadunud. It's so good. | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Ich liebte einen Esten[23/23+epiloog;lõpetatud!] (eesti keeles) 5/8/2013, 11:07 | |
|
Viimati muutis seda Prince Kirameki (18/12/2015, 10:41). Kokku muudetud 1 kord | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Ich liebte einen Esten[23/23+epiloog;lõpetatud!] (eesti keeles) 5/8/2013, 12:34 | |
| Nähh, miks ta ära minema pidi? Nad on nii ägedad. :DMulle nii meeldib see jutt. Ja nad võiks nüüd.. kokku saada ja.. asju teha.. ja värki.. Anna andeks, et ma nii pervert olen. :DMa ei jõua kannatada enam lihtsalt. xD Aa ja see Mari on loll. -.- | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Ich liebte einen Esten[23/23+epiloog;lõpetatud!] (eesti keeles) 12/8/2013, 17:30 | |
|
Viimati muutis seda Prince Kirameki (18/12/2015, 10:42). Kokku muudetud 1 kord | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Ich liebte einen Esten[23/23+epiloog;lõpetatud!] (eesti keeles) 12/8/2013, 19:23 | |
| KURADI MARI! KURADI PIIBEL! WHY DIDN'T THEY HAVE SEX?!
Mulle ei meeldi Mari. Ja ma tahan, et Jakob ja Christian aru pähe võtaks. AITÄH! | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Ich liebte einen Esten[23/23+epiloog;lõpetatud!] (eesti keeles) 12/8/2013, 22:57 | |
| Mari ja Piibel on huvitav pairing Olgu, see oli nali, ma sain aru küll, mida sa mõtlesid Mõne asjaga peab vahel aega minema, kui see juhtuks liiga kiiresti, ei oleks see huvitav | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Ich liebte einen Esten[23/23+epiloog;lõpetatud!] (eesti keeles) 13/8/2013, 00:42 | |
| Mari ja Piibel peakski kokku saama. Vot! Ma mõtlen Jakobit ja Christiani. Ma ei jõua oodata enam. Don't make me wait. Put up three next chapters. Thanks. | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Ich liebte einen Esten[23/23+epiloog;lõpetatud!] (eesti keeles) 18/8/2013, 20:57 | |
|
Viimati muutis seda Prince Kirameki (18/12/2015, 10:43). Kokku muudetud 1 kord | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Ich liebte einen Esten[23/23+epiloog;lõpetatud!] (eesti keeles) 18/8/2013, 22:07 | |
| SA EI TEINUD SEDA OH MY GOD!! ARE YOU FUCKING KIDDING ME?! TA EI OLE RASE! MIDA KURADIT?! *ropendab raevukalt*
MINGU MAGAGU MAANUSEGA JA SIIS SAAB RASEDAKS VOT SIIS! EI SAA JAKOBI LAST! OHMYGOD! JAKOB JA CHRISTIAN ON TOGETHER FOREVER! KURAT KÜLL! UUT OSA! KOHE! *uriseb* | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Ich liebte einen Esten[23/23+epiloog;lõpetatud!] (eesti keeles) 24/8/2013, 16:48 | |
| Ma tahaksin Mari kaitseks palju asju öelda, aga enne järgmist osa pole see ilmselt väga mõttekas, sest annab liiga palju vihjeid selle kohta, mis saama hakkab Sa jätad tähele panemata ühe väga olulise asja: Jakob ei ole veel teadlik sellest, et tal hakkavad Christiani vastu tunded tekkima. Ta aimab seda mingil alateadlikul tasandil, aga ei ole sisimas veel selle tunnistamiseni jõudnud, ning läheb veel aega, enne kui saab hakata rääkima sellest, et nad koos võiksid olla. Kui kellelgi on veel arvamusi või kriitikat, siis ootan neid | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Ich liebte einen Esten[23/23+epiloog;lõpetatud!] (eesti keeles) 24/8/2013, 18:15 | |
| Christian võiks ta hobuse alla ajada, vot see sobiks Marile. -.- I'M STILL PISSED! Ja Jakob parem hakaku aru saama ja ruttu. Millal ma uue osa saan? Palun kohe. | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Ich liebte einen Esten[23/23+epiloog;lõpetatud!] (eesti keeles) 26/8/2013, 21:22 | |
|
Viimati muutis seda Prince Kirameki (18/12/2015, 10:44). Kokku muudetud 2 korda | |
|
| |
Sponsored content
| Pealkiri: Re: Ich liebte einen Esten[23/23+epiloog;lõpetatud!] (eesti keeles) | |
| |
|
| |
| Ich liebte einen Esten[23/23+epiloog;lõpetatud!] (eesti keeles) | |
|