MEIE JUTUD

Järjejuttudele pühendatud foorum

PortalPealehtOtsiLatest imagesRegistreeriLogi sisse

Cassy

Go down 
2 posters
AutorTeade
Ameezy8
Teise astme kurjuse abiline
Ameezy8

Female Postituste arv : 7

Cassy Empty
PostitaminePealkiri: Cassy   Cassy Icon_minitime18/3/2014, 23:10

Tere, olen uus!  Laughing  Ma ei pruugi olla kõige parem kirjutaja, aga ma ikkagi proovin. Tahan ka teie arvamust teada, kas ma peaksin kirjutama seda järjekat päevikuvormis, või vahepeal ka niisama mina vormis Question Olen väga tänulik neile kellele minu jutt meeldib!  Razz  Siin on ka väike lühitutvustus minu järjekast ning algab pihta!  cheers 
See on järjejutt teismelisest Cassandra-st (Cassy) , kes peab pereprobleemide tõttu kolima emaga vanaema juurde maale.Ta on tavaline tüdruk keda pidevalt kiusatakse, kuid kui ta maale kolib võtab tema elu teise pöörde.

28.08 - Maalesõit

Ja siit me tuleme! Eemale sellest linnakärast mida ma juba igatsen aga kindlasti mitte ei igatse ma oma klassi. Ongi parem kui mina maale kolin, siis ei ole neil kedagi enam kiusata ja minul endal on ka rahulikum olla. Aga kohe kindlasti igatsen ma oma isa. Pidi ta sel õhtul kõrtsi minema ja veel vana katkise jalgrattaga. Tean ainult seda, et tagasitulles koju kukkus ta rattalt ning jäi auto alla. Sellest ajast peale hakkasid kõik rääkima, et see oli tema enda süü ja oli veel purjus kah aga mina seda ei usu. Ta pole kunagi kõrtsist koju tulles purjus olnud. Ega siis klassikaaslased ka seda lugu kuulmata jäänud. Kohe hakati mind joodikutütreks kutsuma ja nii edasi. Samuti ei kannatanud ema seda välja. Polnud enam raha, et korteri üüri maksta ja linnas olid halvad mälestused, seega otsustasime maale vanaema juurde kolida.
Kõige toredam on see, et maal käies olen endale ka sõbra leidnud, kes hakkab minuga see kooliaasta samas klassis käima. Ja ta on veel rääkinud, et seal koolis on vähe ülbikuid ja.... Oh pean minema jõudsimegi vanaema juurde. Hiljem räägin edasi.

Viimati muutis seda Ameezy8 (19/3/2014, 00:54). Kokku muudetud 3 korda
Tagasi üles Go down
Ameezy8
Ameezy8

Cassy Empty
PostitaminePealkiri: Re: Cassy   Cassy Icon_minitime18/3/2014, 23:16

See hetkel siis päevikuvorm  Very Happy  Et paremini asjadest aru saada, siis võin kirjutada ka mina vormis päevikule vahele. Tean, et see lühike algus, aga ainult sellepärast, et ma saaksin teada kuidas teile rohkem meeldiks, ning siis hakkan pikemalt kirjutama!

Viimati muutis seda Ameezy8 (19/3/2014, 01:23). Kokku muudetud 1 kord
Tagasi üles Go down
Ameezy8
Ameezy8

Cassy Empty
PostitaminePealkiri: Re: Cassy   Cassy Icon_minitime19/3/2014, 00:45

Ma otsustasin siiski ka päevikuvormile vahele kirjutada mina vormi. Very Happy  Varsti tuleb siis niiöelda esimese osa järg. Ma otsustasin ka ühes osas kirjutada umbes 3 päeva jagu. Loodan, et teile hakkab jutt meeldima!  Very Happy 
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

Female Postituste arv : 9505

Cassy Empty
PostitaminePealkiri: Re: Cassy   Cassy Icon_minitime19/3/2014, 01:20

Topeltpostitused tavakasutajal on keelatud, saad vajadusel postitusele asju juurde lisada EDIT-i abil.

Isegi kui jutt on päevikuvormis, saaks peategelase mõtetest või tegemistest palju-palju pikemalt ja detailsemalt (rohkem kirjeldusi!) kirjutada. Nii oleks sinu juttu tunduvalt natukenegi põnevam jälgida, kui sa suudad seda sisukamaks teha. Praegu tõotab tulla üsna tüüpiline jutuke...

Ma saan aru, et sa oled algaja, kuid katsu ikkagi pikemad postitused teha. Ühte lõiku iga natukese aja tagant siin lugemas käia pole see, mis jutule kaasaelajad kindlustaks.
Tagasi üles Go down
Ameezy8
Ameezy8

Cassy Empty
PostitaminePealkiri: Re: Cassy   Cassy Icon_minitime19/3/2014, 01:25

Saan aru, aga üks küsimus oleks- kuidas ma saan topeltpostitust kustutada?
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

Female Postituste arv : 9505

Cassy Empty
PostitaminePealkiri: Re: Cassy   Cassy Icon_minitime19/3/2014, 01:29

Sa ise vist ei saagi kustutada. Võib-olla admin saab seda teha või kui ei, siis jätad tulevikku silmas pidades selle reegli meelde.
Tagasi üles Go down
Sponsored content

Cassy Empty
PostitaminePealkiri: Re: Cassy   Cassy Icon_minitime

Tagasi üles Go down

Cassy
Tagasi üles 
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1