MEIE JUTUD Järjejuttudele pühendatud foorum |
|
| Oskate soovitada? | |
| | Autor | Teade |
---|
Kampsik c: Teise astme kurjuse abiline
Postituste arv : 6
| Pealkiri: Oskate soovitada? 16/8/2015, 19:43 | |
| Hei, kaasfoorumlased! Viimasel ajal on mind väga hakanud huvitama raamatud, mille keskmes on inimestevahelised suhted. Enam ei tõmba need vampiirijutud ja üldse tüüpilised noorteromaanid. Mind intrigeerivad just teosed, kus keskendutaksegi suhetele, ei midagi üleloomulikku. Nii omavahel öeldes, siis mu eriliseks lemmikuks on romance noorema neiu ja vanema meesterahva vahel. Internetis on selliseid jutte palju, aga tahaks ka midagi kõvade kaante vahele köidetut. Siit foorumist võin näitena tuua MyMysteri jutu "Keelatud", mis mulle huvitav tundub, kuigi ma pole leidnud aega seda otsast lõpuni läbi lugeda. Eriti tore oleks, kui neid raamatuid leiaks ka Rahva Raamatust/Apollost ja kui teate, kas neid raamatukogudes ka leidub, võite selle ka ära mainida. Pole vahet, kas eesti või inglise keeles. Ehk olete midagi sellist lugenud ja oskate mullegi midagi soovitada? :) Kui siit üldse midagi aru oli saada, siis tänud ette! :) | |
| | | MyMystery Poppiholla
Postituste arv : 1154 Age : 28 Asukoht : Mars
| Pealkiri: Re: Oskate soovitada? 16/8/2015, 20:12 | |
| High five! Ma absoluutselt armastan sellist temaatikat. Vanemad mehed on lihtsalt nii palju kogenumad ja seksikamad ja ..ohh. Minu täielik lemmik on ''Vampiiride Akadeemia''. Dimitri on Rose'st küll ainult seitse aastat vanem, aga nende õpetaja-õpilase taoline suhe (Dimitri õpetab Rose'i võitlema) muudab asja palju põnevamaks ja kirglikumaks. Nad on raudselt mu lemmik kirjanduspaar. Lisaks keelatud suhtele on see ka tohutult põnev ja vaimukas. Ma olen kindel, et sa hakkad seda samamoodi armastama. Aa, ja ära lase ennast pealkirjast ära ehmatada- need vampiirid on pisut teistsugused, kui tüüpilistes vampiirijuttudes. ''Öö koja'' sarja teises ja kolmandas raamatus on ka õpilase- õpetaja suhe sissetoodud ja kui ma õigesti mäletan, siis sellises raamatus nagu ''Ring'' on ka. Hetkel mulle rohkem ei meenu, kuid olen kindel, et neid on veel. Need kõik peaksid ka ilusti raamatupoodides ja raamatukogus saadaval olema. | |
| | | Kampsik c: Teise astme kurjuse abiline
Postituste arv : 6
| Pealkiri: Re: Oskate soovitada? 16/8/2015, 20:19 | |
| H5! Jahhh, vanemad mehed on tõesti nii palju kogenumad ja mitte mingid lapsikud tattnokad Oh, seda sarja ma olen plaaninud lugeda, ilmselt peab selle siis ikka ette võtma. Öö koja raamatud olen eesti keeles kõik läbi lugenud, aga seal pole minu jaoks ikka piisavalt seda... Kuigi mulle see sari meeldis, aga tollal mulle meeldisidki kõik noortesarjad, see oli minu esimene vist. Teate ju küll neid Wattpadi raamatuid, kus kõik tiirlebki selle suhte ümber? Mõned on lapsikud, kui selleks, et juttu jätkuks, korraldatakse seal igasugu hullupööraseid cliffchangereid, aga mõned on niinunnudjaseksikad ka, kui osatakse hästi kirjutada sel teemal... Aga ma ausaltöelda sageli ei viitsi internetist otsida ja silmi kulutada nende lugemise peale. Ikka paberköites raamat on kõige armsam ja tekitab tõelise tunde... Eriti, kui raamat on taskukohane ja saab endale riiuli peale pärast lugemist panna, ja siis iga kord kui seda näed, tuleb meelde... Ja teistele ka vaatamiseks, if you know what I mean | |
| | | MyMystery Poppiholla
Postituste arv : 1154 Age : 28 Asukoht : Mars
| Pealkiri: Re: Oskate soovitada? 16/8/2015, 21:51 | |
| VA raamatud kahjuks eriti odavad pole, eriti arvestades seda, et alates neljandast osast on iga raamat poolitatud. Kuid raamatukogus on need kindlasti olemas ja inglisekeelsed saab vist isegi vähem kui kümne euroga kätte. Mulle ka ei meeldi eriti ekraani pealt pikki tekste lugeda. Raamat on ikka õigem. Sattusin kunagi Wattpadist ühte lugu õpetaja-õpilase suhtest lugema, aga see oli nii cheesy ja ameerikalikult imal, et mul pidi süda pahaks minema. Nii et enam ma seal eriti ei käi. | |
| | | Sandara Suur ja laisk lohe
Postituste arv : 124 Age : 28 Asukoht : kui otsid siis leiad
| Pealkiri: Re: Oskate soovitada? 18/8/2015, 19:17 | |
| Ei oska midagi erilist soovitada, aga endal on plaanis mõni Jane Austeni kirjutis läbi lugeda. | |
| | | Sponsored content
| Pealkiri: Re: Oskate soovitada? | |
| |
| | | | Oskate soovitada? | |
|
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1 | |
| Permissions in this forum: | Sa ei saa vastata siinsetele teemadele
| |
| |
| |
|