MEIE JUTUD

Järjejuttudele pühendatud foorum

PortalPealehtOtsiLatest imagesRegistreeriLogi sisse

2016

Go down 
2 posters
AutorTeade
Nutella
Võlur
Nutella

Female Postituste arv : 57

2016 Empty
PostitaminePealkiri: 2016   2016 Icon_minitime6/1/2016, 17:06

Like a Star @ heaven - Jätsin raamatu pooleli, sest ei suutnud ennast nii palju piinata.
Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven - Lugesin küll läbi, aga suurema osa ajast ma igavlesin või olin ärritunud.
Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven - Etteaimatav, vahepeal natuke igav või üksikute põnevate sündmustega, või siis lihtsalt ei saanud aru. Teist korda enam ei loeks.
Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven - Viimane piir, et vabatahtlikult minu raamaturiiulisse mahtuda.
Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven -  See raamat jääb mulle kindlasti kauaks ajaks meelde, seda lugedes aeg lausa lendas.

1.

2016 Lab%C3%BCrindijooksja

Labürindijooksja

Autor: James Dashner
Lehekülgi: 383
Tutvustus: Kui 16-aastane Thomas liftis ärkab, mäletab ta vaid oma eesnime. Aga ta pole üksi. Kui lifti uksed avanevad, leiab Thomas end suurel kiviseintega ümbritsetud väljakul teiste poisse seas. Just nagu Thomas, ei mäleta ka välujad (nii nad ennast kutsuvad), miks või kuidas nad sinna sattusid. Kõik, mida nad teavad, on see, et igal hommikul avanevad neid ümbritseva labürindi kivist uksed. Ja igal ööl need sulguvad. Keegi ei taha pärast pimeduse tulekut labürinti lõksu jääda.
Minu arvamus: See raamat ja film on lihtsalt Fantastilised, ma nii väga armastan neid karaktereid ja filmis olid näitlejad just õiged. Ma pean selle raamatu endale ostma või kuidagi lihtsalt saama. Mu lemmikud tegelased on Thomas ja Minho. Ja Chuck..
Minho oli raamatus palju ägedam, kui filmis, aga Ki Hong Lee oli väga armas Minho rollis. Sama käib ka Thomase ja Dylan O'Brien'i kohta.
Hahaa, üleeile, kui ma selle läbi lugesin, siis ma 2 tundi järjest lugesin jutti ja ma arvasin, et kell oli kõigest üks öösel, aga lõpetades märkasin, et kell oli kaks läbi. Vau, armastan seda nii palju lihtsalt. cheers Lõpus tekkisid muidugi ka pisarad, mis juhtub iga kord, kui raamat lõppeb.
Ainuke asi, mis mulle selle raamatu juures ei meeldinud, on see, et need kaaned olid nii rasked ja käed väsisid kaua hoidmisest ära. Lols.
Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven
Tagasi üles Go down
Nutella
Võlur
Nutella

2016 Empty
PostitaminePealkiri: Re: 2016   2016 Icon_minitime30/1/2016, 13:02

2.

2016 9789949275816.jpg

Labürindijooksja: Põlenu katsed
Autor: James Dashner
Lehekülgi: 360
Tutvustus: Labürindi lahendamine pidi olema lõpp. Ei mingeid mõistatusi enam. Ega jooksmist. Thomas oli kindel, et põgenemine tähendas oma elu tagasi saamist. Aga keegi ei teadnud, milline see elu oli, mille juurde naasti. Vabaduse asemel peab Thomas pistma rinda järgmise katsega. Ta peab läbima Põlenu, et taas kord ennast ja oma sõpru päästa..
Minu arvamus: Vau, nii äge! Ma lugesin enne raamatu lugemist kommentaare ja enamustele ei meeldinud see raamat, et algas nii hästi, aga nüüd täielik saast... Minu reaktsioon pärast lugemist: Whaaat? Kuidas ei saa teile meeldida selline raamat? Minu arust läheb see jutt väga hästi edasi, kuidas siis muidu oleks edasi pidanud minema? Läinud koju ja saanud vanematega kokku või? Mkm, see poleks siis enam nii huvitav.
Aga mulle tundus, et film oli nagu veidi huvitavamaks tehtud kui raamat, kuigi raamat oli ka super! Razz
Ja Minho läheb järjest nunnumaks ja hotimaks minu ettekujutluses ja ka filmis. Ma ei tea miks, aga ma suht vihkan Teresat. Ma tean, et ta pidi seda tegema, aga no sorry, mina nii ei teeks oma parimale sõbrale.. Ma pigem shipin Thomast ja Brendat, kui Thomast ja Teresat. Jorge ka mulle ei meeldinud.. alguses, pärast oli ta juba täiesti norm. Very Happy
Õhtul alustan kindlasti juba "Surma ravimiga" ning ootan juba filmi. Ma juba natuke tean mis seal raamatus juhtub, spoilerid everywhere. Rolling Eyes

Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven
Tagasi üles Go down
Nutella
Võlur
Nutella

2016 Empty
PostitaminePealkiri: Re: 2016   2016 Icon_minitime6/4/2016, 15:55

3.

2016 9789949531776

Kui ma jään
Autor: Gayle Forman
Lehekülgi: 204
Tutvustus: “Kuula mind,” alustab ta teraval metalsel häälel.
Teen nüüd silmad pärani lahti. Tõusen nii sirgelt istuli, kui suudan. Ja kuulan.
“Jää.”

Päeval, mis algab nagu iga teinegi ... on Mial olemas kõik: armastav pere, tore ja jumaldav kallim ning silme ees terendav tulevik täis muusikat ja erinevaid võimalusi. Ühe hetkega võetakse temalt peaaegu kõik. Elu ja surma, õnneliku mineviku ja tumeda tuleviku vahele lõksu jäädes peab Mia langetama elu kõige tähtsama otsuse.
Romantiline, haarav ja meeltülendav romaan kätkeb endas samaaegselt traagilist ja lootusrikast lugu mälestustest, muusikast, elust, surmast ja armastusest.
Minu arvamus: Mmnjaa, ma ei arvanud üldse, et nii juhtub. Võibolla ma ei nautinud seda raamatut väga palju, sest kui ma olin pool raamatut läbi lugenud, siis ma vaatasin filmi ära, sellegi poolest annan ma sellele raamatule 5 tähte. Wink Alguses olin ma väga üllatunud, sest ma olin arvanud hoopis midagi muud. Muidu on raamat väga hea, sai nutta ja. kuigi filmi ajal ma nutsin rohkem Very Happy Ja mulle väga meeldib selle raamatu kaane kujundus. :)

Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven

4.

2016 Formankuhutal2x

Kuhu ta läks
Autor: Gayle Forman
Lehekülgi: 256
Tutvustus: Ta suudles mind hüvastijätuks. Ütles, et armastab mind rohkem kui elu. Seejärel läks ta turvakontrollist läbi. Ega tulnud enam kunagi tagasi.

Kolm aastat tagasi lahkus Mia Adami elust. Ja kolm aastat on Adam juurelnud miks. Kuid siis, täiesti juhuslikult, kohtuvad nad taas New Yorgis ja veedavad unustamatu öö linnas, mis kunagi ei maga. Viimaks ometi on Adamil võimalus esitada Miale küsimusi, mis on teda kummitanud. Aga kas nendest imelises linnas veedetud tundidest piisab, et kõik igaveseks seljataha jätta – või antakse esimesele armastusele tõesti uus võimalus?
Minu arvamus: Woahh! See raamat oli tunduvamalt parem kui ,,Kui ma jään". Ma kahtlustan, et asi oli ikka filmis. Very Happy Aga seda raamatut ma ikka täiega nautisin ja armastasin, lõpuks läksin nuttes magama. Väga hea raamat ja jääb kindlasti kauaks meelde. Üldse mulle meeldis rohkem, et sain Adami poolset elu...? ka näha Very Happy Adam ja Mia mõttemaailm on väga erinev ning mulle meeldib, et autor kirjeldas raamatus neid mälestusi ka Adami poolt. Razz Tugev 5 punkti!
Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven
Tagasi üles Go down
Nutella
Võlur
Nutella

2016 Empty
PostitaminePealkiri: Re: 2016   2016 Icon_minitime17/4/2016, 12:54

5.

2016 T%C3%BCdruk-online

Tüdruk online
Autor: Zoe Sugg
Lehekülgi: 352
Tutvustus: „Tüdruk Online” pseudonüümi all blogib Penny oma salajastest tunnetest – ta kirjutab sõprusest, poistest, koolidraamadest, oma pöörasest perekonnast ja paanikahoogudest, mis on hakanud tema üle võimust võtma. Kui asjalood eriti hulluks kisuvad, avaneb Pennyl võimalus aeg maha võtta ja perega New Yorki sõita. Seal tutvub ta salapärase Noah’ga. Ootamatult on Penny armumas – ja jäädvustab koosveedetud hetked oma salablogisse. Aga ka Noah’l on saladus. Saladus, mille tõttu võib Penny igaveseks kaotada oma anonüümsuse – ja kõige parema sõbra.
Minu arvamus: Vau! Väga hea raamat! Aitäh, kallis sõbranna, kes sa mulle selle raamatu kinkisid. Ma tean, et ma ootasin kaua, millal seda lugeda, aga ma ootasin aega, millal seda lugeda ja siis ka seda nautida. Ja ma tõesti nautisin seda. Super raamat! Kuna ka mina pean blogi, siis see natuke nagu õpetab mind... kuidagi moodi? Very Happy

Tagasi üles Go down
Nutella
Võlur
Nutella

2016 Empty
PostitaminePealkiri: Re: 2016   2016 Icon_minitime20/9/2016, 21:09

Issand, ma olen see aasta reaalselt nii halb lugeja olnud. Rolling Eyes Rolling Eyes

6.

2016 Verikambi

Verikambi

Autor: Reeli Reinaus
Lehekülgi: 352
Tutvustus: Neli keskkooliõpilast – Kirke, Joonas, Gustav ja Elina – eksivad metsas matkates ära ja on sunnitud veetma öö mahajäetud veskis. Kui hommik koidab, on kõigil hea meel sellest kõhedust tekitavast kohast pääseda, ent miski pole enam endine. Joonas on võtnud veskist salaja kaasa vana fotoalbumi ja sealt leitud pilt tundmatust tüdrukust põhjustab temas hirmu, mida ta seletada ei suuda. Kirket haaravad tahtmatud kirjutamishood ja tal on tunne, nagu kõneleks tema kaudu keegi teine. Ainsana näib veskist ja seal toimuvast midagi teadvat Gustav, kuid temal on omad saladused, mida ta kiivalt varjab. Olukord võtab veelgi õudustäratavama pöörde siis, kui veskisse sattunud noor muusik kirjutab sellise hittloo, mis kohe kõigile mällu sööbib, ent tasahilju kuulajatelt mõistuse röövib. Mingid vanad ja vaevatud jõud on üles äratatud ning ihuvad kättemaksu selle eest, mis saadeti korda aastasadu tagasi. Keegi peab ebaõigluse eest maksma, aga kes?
Minu arvamus: Üks mu lemmikumaid raamatuid hetkel! flower Mulle nii meeldib see, sest 1) sellel on nii hea mõte ja kogu see sündmustik on lihtsalt super!
2) need karakterid on kõik nii erinevad ja mõttemaailmad samuti.
3) sellel on nii hea plot twist lõpus.
Kui see raamat lõppes, siis ma lihtsalt ei tahtnud seda käest ära panna, kaante materjal oli kuidagi väga mõnus. lol!

7.

2016 %C3%B6%C3%B6loom
Ööloom

Autor: Kate Thompson
Lehekülgi: 264
Tutvustus: Lootes võõrutada 14-aastase Bobby tema Dublini-elust, mis on täis mõtlematut vägivalda, uimasteid ja autovargusi, viib Bobby ema perekonna elama vanasse kiibakasse maamajja. Valulise teravusega on kirjeldatud Bobby ängi ja lakkamatuid tülisid emaga, lisaks millele kuuleme sosinal kõneldud lugusid vana maja eelmistest asukatest – abielupaarist, kes tappis oma lapse, kuna uskus tolle olevat haldjate vahetuslapse.
Minu arvamus: Ma tõesti ei tea, mida sellest raamatust arvata.  Very Happy Mulle nagu meeldis, aga samas vahepeal see oli kuidagi igav või ma lihtsalt ei saanud aru. Lugu jäi minu meelest natuke poolikuks, sest nad leidsid selle laiba ja edasi? Mis nende "haldjatega" siis oli? Nii palju küsimusi tekkis.. Question

Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

Female Postituste arv : 9505

2016 Empty
PostitaminePealkiri: Re: 2016   2016 Icon_minitime8/10/2016, 18:24

Reinausi raamatu kirjeldus tuletas kohe ühe õuduka meelde Very Happy
Tagasi üles Go down
Sponsored content

2016 Empty