ma tõesti ei oska seda lugu kusagile mujale paigutada. ja see on sarnases stiilis 'harry potteriga' aga ma ütlen ausalt et ma ei kirjuta harri potterit maha, see tuleb lihtsalt sarnane. ärge siis pahandage...
"See on tore, hommikusöök on juba serveeritud, kiirusta!" kamandas range hääl.
"JAJAAH!" vastas uuesti torisev hääl, see kuulus Jessicale, kes lebas oma suures voodis, siidlinade vahel oma suures toas. Ta tuba oli korras, kõik asjad olid oma kohal paigal, riiulitel ega kappidel ei olnud näha ainsatki tolmukübet, kõik oli tõesti täiuslik. Tuba oli pastellsetes toonides, väga tüdrukulik, voodi kõrval oli suur, terve seina ulatuses, maast-laeni aken, milles oli ka uks, mis juhatas rõdule.
Jessica viskas pilgu oma kuldsele äratuskellale, kell oli umbes 8:30. Ta vinnas ennast istukile ja silmitses oma toas ringi ja kõigutas oma jalgu üle voodiserva. Ühe kiire hüppega oli ta oma voodist väljas, roosad karvased sussid jalas ja juba oma suure tammepuust valgeks värvitud kapi ees. Ta tõmbas kapiuksed lahti, et vaadata mida selga tõmmata. Ta silmad jäid pidama ühe kleidikese peal, see oli pruun, valgete paeltega kleit. Ta pani jalga valged sukkpüksid, tõmbas selga kleidikese ja jala otsa pruunid kingad. Ta astus oma toast välja laia koridori poole, koridori seinad olid kaetud rohelise tapeedi ja suurte kuldraamides, maalitud portreedega. Jessica tõttas kiirel sammul suure marmortrepi juurde, keksis sealt alla, keeras paremasse majatiiba, veelgi laiemasse koridori kui oli olnud teisel korrusel, lükkas lahti suure tumeda ukse ja jõudis söögituppa. Seal oli suur aken, mis valgustas tervet ruumi täiuslikult, keset tuba oli suur puidust laud ja selle ümber kaksteist tooli, toolidel lauataga istusid juba inimesed. Lauaotsas istus üks turske mees ja teisel pool lauda sale naine. Jessica istus täpselt nende kahe vahepeale.
"Küll sul võttis kaua aega siia jõudmine" alustas naisterahvas, naine oli Jessica ema, Amelie, tal oli tumedad juuksed, mis olid krunni asetatud, pruunid silmad, seljas must kleit
"Vabandust proua" vastas Jessica kahetsedes
"Nii jääd sa veel hiljaks, kas sa oled ära unustanud et me pidime täna sulle minema kooli asju ostma?" päris natukene turtsakalt pereisa, Gregoric, ta oli turske, hallipäine mees, kellel oli seljas ülikond
"Ei härra, ma ei ole unustanud, härra"
"Siis on väga hästi" vastas Gregoric sellepeale
"Kas te tulete koos minuga, aitate mul kooliasju osta?"
"Ei, kahjuks mitte Jessica. Smelviina aitab sul kooliasju valida." vastas Amelie
"Aga...aga, miks? Miks ei võiks teie tulla minuga?"
"Sest meil on muud targematki teha!" pahandas Gregoric "Kui sa ei ole sellest veel aru saanud, mõista ükskord, sina ei ole number üks, kõik ei tiirle sinu ümber!"
Jessica ei osanud sellepeale enam midagi kosta, ta jõllitas üksisilmi oma toitu, sonkides selles kahvlit... Tema mõtteid katkestas ema :"Näe, Smelviina on juba siin, lippa siis nüüd!"
"Jajah" porises Jessica
Jessica kõndis Smelviina juurest mööda, Smelviina võttis talt ümbert kinni ja nad kõndisid koos uksest välja, suurte esikusse.
"Miks nii nukker, preili?" küsis Smelviina kaastundlikult
"Ei millegi pärast. Ja palun ärge kutsuge mind preiliks, ma olen Jessica, see preilitamine ja härratamine ja prouatamine on kõik minu vanemate mõttetu vaimusünnitus, me ei ole kuningapere keda peab nii kutsuma." torises Jessica
Smelviina aitas Jessical mantli selga ja avas ukse, võttis varnast veel vihmavarju ja astus Jessica järel sombusesse õue. Väljas kallas vihma, taevas oli hall ja väljas oli külm. Maja ees ootas neid auto, mille uks oli avatud ja ukse kõrval tervitas neid reipalt autojuht Tim.
Nad istusid autosse ja alustasid sõitu läbi sombuse õue, väravast välja tänavale, tänav oli täiesti tühi, isegi autosid ei liikunud, see aga tagas neile rahuliku sõidu.
Pool tundi hiljem jõudsid nad sihtpunkti, vanasse mahajäätud tehasehoonesse. Nad tulid autost välja silmitsesid korra ümbrust ja astusid tehasehoonesse.