| Vaikusemäng | |
|
|
Autor | Teade |
---|
Rikkie Kojamees
Postituste arv : 30 Age : 101
| Pealkiri: Vaikusemäng 7/12/2008, 18:59 | |
|
Viimati muutis seda Rikkie (22/7/2009, 19:46). Kokku muudetud 2 korda | |
|
| |
Astrid. Juubilar
Postituste arv : 171 Age : 30
| Pealkiri: Re: Vaikusemäng 7/12/2008, 19:17 | |
| Ma ei saa seda teksti lihtsalt läbi, sest see on vigasid paksult täis. Tugevad-nõrgad tähed sassis, lauseehitus suht mööda jms. Võib-olla on selle taga mingi hea mõte, aga ma ei tea, ei saa läbi. | |
|
| |
Diana. Maailmapäästja
Postituste arv : 791 Age : 29 Asukoht : Rakvere.
| Pealkiri: Re: Vaikusemäng 7/12/2008, 20:25 | |
| Nõustun Astridiga. Esiteks. Ma saan aru, et MÕNED kirjavead jutus. Noh, seda juhtub igaühel. Isegi minul. AGA, et terve tekst on PAKSULT vigu täis.... Selle kohapealt vajub mu suu lahti... Nii palju vigu, et neid ma ei nimetaks enam näpukateks. Teiseks. Jutt on pikk ja lohisev. Ma ei saanud jutu põhimõttest üldse aru ja jäi segaseks ka see, et kas see on üheosaline või järjejutt. Kolmandaks. Laused! Võiksid enne ühe üle lugeda, kui hakkad teist kirjutama.
Need olid ainult soovitused ja puhas heapoolne kriitika. | |
|
| |
Rikkie Kojamees
| Pealkiri: Re: Vaikusemäng 7/12/2008, 20:31 | |
| Olgu, ma sain aru, et mul pole mõtet kirjutada.. | |
|
| |
Funnyface Suur ja laisk lohe
Postituste arv : 108 Age : 32 Asukoht : Kuskil kaugel
| Pealkiri: Re: Vaikusemäng 7/12/2008, 22:21 | |
| hmm...okey jutt pani mõttlema...lõpp läks küll segaseks, aga kui aus olla siis ma ise kirjutan ka suht palju kirjavigu enda jutu sisse ja sellepärast ma ei pannud sinu omasi väga tähele, vb tuleb see sellest et ma ei jälgi kirjavigasi kui ma juttu loen, Minu arvates võiksid ikka jätkata, kui jutt mitme osaga on, tahaks ikkagi teada mis edasi saab, sest minu arvates võib sealt täitsa hea jutt tulla. Lõppes kuidagi põneva kohapealt ära. Paari väikse kriitika pärast ei ole mõtet jutu kirjutamist pooleli jätta. Lihtsalt nende kommentaaride põhjal proovi järgmine osa veidike paremini teha. Edu.. | |
|
| |
Astrid. Juubilar
Postituste arv : 171 Age : 30
| Pealkiri: Re: Vaikusemäng 8/12/2008, 10:22 | |
| Kriitika ongi selleks, et sa ennast parandaks, edasi arendaks, mitte, et öelda sulle ,et pole mõtet kirjutada. Võtad neid nõuandeid kuulda ja saad paremaks | |
|
| |
Rikkie Kojamees
| |
| |
Keiti Libelobasulg kõrva taga
Postituste arv : 3579 Age : 30 Asukoht : Teispoolsuse 666.
| |
| |
Miley Cyrus Skisofreenik
Postituste arv : 747 Age : 30 Asukoht : Ühes kohas, mida keegi ei tea ega leia :)
| Pealkiri: Re: Vaikusemäng 21/3/2009, 14:10 | |
| Rikke. Mul on tegelikult kõik jutud seepärast pooleli jäätud . | |
|
| |
Sponsored content
| Pealkiri: Re: Vaikusemäng | |
| |
|
| |
| Vaikusemäng | |
|