MEIE JUTUD Järjejuttudele pühendatud foorum |
|
| Ulmeeee, see pole jutt, see oli... oijah, ma ei oska midagi öelda !! | |
| | Autor | Teade |
---|
LikeNoOther Totaalne lumememm, noh!^.^
Postituste arv : 257 Age : 32 Asukoht : Kuskil Eestis.
| Pealkiri: Ulmeeee, see pole jutt, see oli... oijah, ma ei oska midagi öelda !! 25/1/2009, 03:06 | |
| Olgu kui ma kustutada ei saa siis ma kirjutan natuke... böööö okeyokey, eks ma hakkan uut juttu kirjutama :) Tsau
Viimati muutis seda LikeNoOther (30/1/2009, 12:14). Kokku muudetud 1 kord | |
| | | LikeNoOther Totaalne lumememm, noh!^.^
| | | | Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: Ulmeeee, see pole jutt, see oli... oijah, ma ei oska midagi öelda !! 29/1/2009, 15:42 | |
| Heh, ma olen seda kunagi lugenud..vist kaks korda isegi, teist osa ka Aga jh...mulle meeldis see raamat |
| Pealkiri: Re: Ulmeeee, see pole jutt, see oli... oijah, ma ei oska midagi öelda !! 29/1/2009, 15:58 | |
| Hea raamat on tõesti, aga nüüd siuke värk et kuidas seda kustutada:P Help Please | |
| | | Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: Ulmeeee, see pole jutt, see oli... oijah, ma ei oska midagi öelda !! 29/1/2009, 16:11 | |
| Seda peab vist admini või mode käest küsima |
| Pealkiri: Re: Ulmeeee, see pole jutt, see oli... oijah, ma ei oska midagi öelda !! 29/1/2009, 16:32 | |
| heh, ja kust ma nemad leian ? | |
| | | Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: Ulmeeee, see pole jutt, see oli... oijah, ma ei oska midagi öelda !! 29/1/2009, 16:43 | |
| Griffu ja Pingu vms nende käest minu arvates, nad peaksid siin need tegelased olema |
| | | Sponsored content
| Pealkiri: Re: Ulmeeee, see pole jutt, see oli... oijah, ma ei oska midagi öelda !! | |
| |
| | | | Ulmeeee, see pole jutt, see oli... oijah, ma ei oska midagi öelda !! | |
|
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1 | |
Similar topics | |
|
Similar topics | |
| |
| Permissions in this forum: | Sa ei saa vastata siinsetele teemadele
| |
| |
| |
|