| 2009 aasta raamatud | |
|
|
Autor | Teade |
---|
GossipGirl Hüsteeriline naerja
Postituste arv : 929 Age : 32
| Pealkiri: 2009 aasta raamatud 26/1/2009, 14:25 | |
| Pealkiri:
Väike Jumal Texsasest
Autor:
DBC Pierre
Lehekülgede arv:
290 + 1 lk. tänuavaldusi.
Sisu:
Texsase väikelinnas Martirios elava Vernoni elu paisatakse peapeale, kui tema sõber ja klassivend Jesus tuleb kooli püssiga, laseb maha terve klassi ja lõpuks ka iseenda. Kuna vaid Vern jääb ellu hakatakse seda süüdistama. Kui ta lõpuks vanglast pääseb ja määratakse hoopis ravile, otsustab ta põgeneda Mehhikosse. Sealt saadakse ta kätte ja tema kaela määritakse veel umbes 34 mõrva, mida ta sooritanud ei ole. Lahendus saabub alles siis, kui Vern on juba hukkamisele viidud.
Minu arvamus:
Kohati tekitas segadust, kuid siiski suhteliselt hea raamat. Mõnes kohas kiskus küll väga kaasa ja ei suutnud käest ära panna.
Hinne:
7/10 | |
|
| |
| Pealkiri: Re: 2009 aasta raamatud 6/2/2009, 16:44 | |
| Pealkiri:
Medaljon
Autor:
Ene Sepp
Lehekülgede arv:
197
Sisu:
15-aastane Heidi läheb lahku oma boyfriendist ja joob ennast esimest korda silla all täis. Teda päästab vettekukkumisest poiss nimega Tanel. Noored armuvad ja hakkavad käima. Tüdrukul tekivad probleemid perekonnas ja koolis. Heidi jääb rasedaks.. Kuid lõpus on kõik enamvähem korras.
Minu arvamus:
Kerge lugeda, läheb kiiresti edasi. Huvitav :)
Hinne:
8/10 | |
|
| |
| Pealkiri: Re: 2009 aasta raamatud 10/3/2009, 21:25 | |
| Pealkiri:
Videvik
Autor:
Stephenie Meyer
Lehekülgede arv:
456 + tänuavaldused ja autorist
Minu arvamus:
Parim !
Hinne:
10/10
Viimati muutis seda GossipGirl (2/4/2009, 21:41). Kokku muudetud 1 kord | |
|
| |
Keiti Libelobasulg kõrva taga
Postituste arv : 3579 Age : 30 Asukoht : Teispoolsuse 666.
| |
| |
| Pealkiri: Re: 2009 aasta raamatud 2/4/2009, 21:38 | |
| ok midaiganes, irw. jah, valesti läks ;P
Pealkiri:
Jane Eyre
Autor:
Charlotte Bronte
Sisu:
Jane Eyre (10 aastane) elab enda tädi Reedi juures, kes teda ei salli ja keda tüdruk ei salli. Tädi Reed arvab, et Jane on valelik ja just tema on see, kes Reedi lapsi kiusab, tegelt on vastupidi. Tädi Reedi vanim laps John kiusab koguaeg Jane. Jane ei talu seda, ta läheb tädiga tülli. Tädi saadab ta Lokwoodi vaestekooli. Seal elab Jane kokku kaheksa aastat, kuus õpilasena, kaks õpetajana. Viimaks aga ta tahab ta enda ellu vaheldust ja ta leiab töökoha Thornfield hallis, guvernandina. Seal kohtab ta ka koha omanikku Edward Rochester. Nad armuvad ja Edward palub Jane endale naiseks, kuid pulmapäeval selgub, et Rochester on juba abielus.. janii edasi :)
Hinnang:
Nüüd üks lemmik raamatuid, minu jaoks - super ! :)
10/10 | |
|
| |
| Pealkiri: Re: 2009 aasta raamatud 16/7/2009, 16:13 | |
| Pealkiri:
Noorkuu
Autor:
Stephenie Meyer
Hinnang:
9/10
Mulle meeldis see, sest Jake oli koguaeg teemas :) | |
|
| |
| Pealkiri: Re: 2009 aasta raamatud 16/7/2009, 16:14 | |
| Pealkiri:
Päikesevarjutus
Autor:
Stephenie Meyer
Hinnang:
8/10 | |
|
| |
| Pealkiri: Re: 2009 aasta raamatud 18/7/2009, 11:40 | |
| Pealkiri:
Kuulsuse valus õppetund
Autor:
Kika
Sisu:
12. aastane Lara saab üleöökuulsaks ja samas ka väga populaarseks koolis. Kõik tahavad tema sõbrad olla ja ta naudib seda. Järsku saab aga kuulsus otsa ja Lara ei julge seda tunnistada, sest kardab, et siis ei ole keegi enam tema sõbrad. Ta hakkab valetama ja valede rägastik läheb tal viimaks üle käte..
Hinne:
3,5/10 oleks arvatavasti rohkem meeldinud, kui peategelane ei oleks nii noor olnud. | |
|
| |
| Pealkiri: Re: 2009 aasta raamatud 22/7/2009, 18:25 | |
| Pealkiri:
Nii ma nüüd elan
Autor:
Meg Rosoff
Hinne:
9/10
Minu jaoks väga hea raamat ! | |
|
| |
| Pealkiri: Re: 2009 aasta raamatud 15/12/2009, 20:19 | |
| Pealkiri:
Täiesti täisealine
Autor:
Elme Väljaste
Lehekülgede arv
304
Sisu:
Noor tütarlaps läheb välismaale lapsehoidjaks ning puutub kokku tõelise maailmaga, mis on kohati kõle, kohati kalk ja vaenulikki, kuid milles siiski leidub mitte ainult muresid, vaid ka rõõme. Kõik see kokku on aga kahtlemata elukool, mida turvaliste koduseinte vahel hankida pole võimalik.
Hinnang:
6/10
ot: raamatul on teine osa ka, mida ka kahjuks ei viitsinud läbi lugeda. | |
|
| |
| Pealkiri: Re: 2009 aasta raamatud 20/12/2009, 15:02 | |
| Pealkiri:
Alkeemik
Autor:
Michael Scott
Lehekülgede arv:
348
Minu hinne:
9/10
Väga huvitav raamat. Kuna mulle meeldib kõik fantaasiaga ja maagiaga seotud, oli ka seda hea lugeda. | |
|
| |
| Pealkiri: Re: 2009 aasta raamatud 27/1/2010, 16:50 | |
| Pealkiri:
Maag
Autor:
MICHAEL SCOTT
Lehekülgede arv:
411 lk
Sisu:
(copysin) Pärast Ojaist põgenemist saabuvad Nicholas, Sophie, Josh ja Scatty Pariisi. Tulede linna. Nicholas Flameli kodulinna. Kuid tema naasmine on kõike muud kui südantsoojendav. Pariisis elab Niccolñ Machiavelli, surematu kirjanik ja tuntud kunstikollektsionäär, kes töötab Dee’ heaks. Ta on Nicholas’l ja Perenellel tihedalt kannul ning neil hakkab aeg otsa saama. Iga ilma raamatuta veedetud päev lisab nende vanusele ühe aasta: nende võlujõud nõrgeneb ja nende kehad muutuvad üha hapramaks. Flameli jaoks saab ettekuulutus aga üha selgemaks. On kätte jõudnud aeg, et Sophie teise elemendimaagia ära õpiks. Tulemaagia. Ainult üks mees võib seda tüdrukule õpetada: Flameli endine õpilane krahv Saint-Germain – alkeemik, võlur ja rokkstaar. Josh ja Sophie Newman on inimkonna ainus lootus. Kui nad just enne üksteise vastu ei pööra.
„Maag“ on „Surematu Nicholas Flameli saladuste“ seeria teine raamat.
Hinne:
9/10 | |
|
| |
Sponsored content
| Pealkiri: Re: 2009 aasta raamatud | |
| |
|
| |
| 2009 aasta raamatud | |
|