| Lemmikraamat?? | |
|
+16Stiina Tricia FlyWithMe Maiu Laaneoja ThatsMe Keku Audrey Krissu Pingu Sixx- Prince Kirameki Evy nasicc Diana. Keiti Miley Cyrus 20 posters |
|
Autor | Teade |
---|
Miley Cyrus Skisofreenik
Postituste arv : 747 Age : 30 Asukoht : Ühes kohas, mida keegi ei tea ega leia :)
| Pealkiri: Re: Lemmikraamat?? 18/3/2009, 14:32 | |
| | |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: Lemmikraamat?? 27/3/2009, 16:15 | |
| "Twilight", "New Moon" ja ilmselt ka "Eclipse" & "Breaking Dawn", kui ma need Egiptuses läbi saan.
"Nähtamatu"
"HP"
"Narnia Kroonikad"
"Musta Võluri Triloogia"
"Tüdruksõber koomas"
jpm. ^^ |
|
| |
Miley Cyrus Skisofreenik
Postituste arv : 747 Age : 30 Asukoht : Ühes kohas, mida keegi ei tea ega leia :)
| Pealkiri: Re: Lemmikraamat?? 27/3/2009, 16:27 | |
| Mul on, kh neid hästy paaalju... | |
|
| |
Krissu Maailmapäästja
Postituste arv : 792 Age : 31 Asukoht : Tallinn
| Pealkiri: Re: Lemmikraamat?? 5/4/2009, 11:42 | |
| Videvik, noorkuu, ostuhull välismaal, 2 grammi hämaruseni, medaljon, klat¹imoorid, printsessi päevikud jne. Neid on ülipalju. | |
|
| |
Keiti Libelobasulg kõrva taga
Postituste arv : 3579 Age : 30 Asukoht : Teispoolsuse 666.
| Pealkiri: Re: Lemmikraamat?? 5/4/2009, 11:44 | |
| Medaljon on tõesti vääääga hea. Ja pean mainima et "Sinise rongi mõistatus" on veelgi parem :)
| |
|
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
Postituste arv : 9505 Age : 32 Asukoht : Pärnu
| Pealkiri: Re: Lemmikraamat?? 3/5/2009, 22:05 | |
| Ohjaaaa.... Videvik, loomulikult. Nädalavahetusel lugesin jälle esimest osa ja suutsin end unustada. Ja nüüd on päikesepõletus | |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: Lemmikraamat?? 11/5/2009, 20:27 | |
| ma parem ei hakka ette lugema, mis mulle meeldib.
aga soovitan:
Susanna Clarke "Jonathan Strange ja härra Norrell" triloogia "Nähtamatu" , autorit ei mäleta. sellest oli äsja film ka. "Narnia kroonikad"
jpm.... |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: Lemmikraamat?? 6/6/2009, 23:54 | |
| "Videviku" saaga by S.Meyer "Mustad haarmed" Autorit ei mäleta "Alkeemik" Autoriga sama lugu. "Harry Potter ja...(kõik osad)" by J.K.Rowling teadagi "Mis sinuga juhtus, Ann?" A.Vallik "Sabrina" by erinevad autorid :p "Eragon" "Vanem" "Brisingr" all by C.Paolini "Võlurite gild" "Õpilane" "Ülemlord" Autorit ei mäleta. |
|
| |
Keku Veriveri loveable
Postituste arv : 853 Age : 29 Asukoht : Üksik saar keset Atlandi Ookeani.
| Pealkiri: Re: Lemmikraamat?? 7/6/2009, 21:01 | |
| "Videvik" , "Noorkuu" (rohkem sellest sarjast pole lihtsalt lugenud :p) "Nõidade sõda" triloogia kõik 3 raamatut. "Lucas" "Tüdruk, 15, sarmikas, kuid sõge" On veel paljusid, mis meeldivad, aga need on lihtsalt parimad neist. | |
|
| |
nasicc Pehme admin
Postituste arv : 5899 Age : 31 Asukoht : Tartu
| Pealkiri: Re: Lemmikraamat?? 8/6/2009, 08:22 | |
| Jan Guillou - Kurjus, sai üheks lemmikraamatuks. | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Lemmikraamat?? 8/6/2009, 11:31 | |
| "Saast" Agatha Christie raamatud ja ee Harry Potterid (: | |
|
| |
ThatsMe Tsiklimees
Postituste arv : 444 Age : 28 Asukoht : Wonderland.
| Pealkiri: Re: Lemmikraamat?? 8/6/2009, 19:11 | |
| "Sinine daalia " Ja selle triloogiad . | |
|
| |
Maiu Laaneoja Tilu-lilu-ilu kõlarid
Postituste arv : 6120 Age : 31 Asukoht : Aberdeen
| Pealkiri: Re: Lemmikraamat?? 12/7/2009, 14:42 | |
| Jumal... Darren Shan on üldse kõige lemmikum. Tema mõlemad saagad, aga kui ma pean välja tooma midagi, siis The Saga of Darren Shan - book 10 - The Lake Of Souls.
Ja Justin Somper ka. Oma Vampirates'i saagaga. Viies raamat "Black Heart" oli parim :)
Siis.... Sergei Lukjanenko "Peegelduste labürint". selle kavatsen uuesti läbi lugeda millalgi. Neil Gaiman "Coraline". liiiiga hea lihtsalt.
ja Karen Orlau kõik need novellid on liiga head, ehk "Sealtmaalt" raamat. | |
|
| |
FlyWithMe Juudijõulupuu
Postituste arv : 241 Age : 29 Asukoht : EiKunagiMaa
| Pealkiri: Re: Lemmikraamat?? 11/3/2010, 19:51 | |
| J.K.Rowling "Harry Potter" kõik osad on totaalselt lemmikud. Päris mitmeid aastaid juba.
Tegelikult ma loen palju, päris palju, meeldib, hea tegevus. Aga Harryst paremat raamatut ma pole kohanud. | |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: Lemmikraamat?? 12/3/2010, 19:04 | |
| Oh, issand. Kokkuvõtvalt võib öelda, et enamus fantaasiaraamatuid. Jää ja tule Laulu seeria, Musta Võluri Trioloogia, Sõrmuste Isand... Aga mul on mingi asi fikkidega. New Moon ise imes, aga selle fikk "Counting on Rain" FF'is, oli super. Kummitab. |
|
| |
Pingu Kuri admin
Postituste arv : 1928 Age : 29 Asukoht : London
| Pealkiri: Re: Lemmikraamat?? 12/3/2010, 20:31 | |
| Harry Potter Musta võluri triloogia Armstrongi kõikkõikkkõikk! Mortal Instruments hakkas kaa meeldima Kuigi väga lemmik ta vist pole.. *vaatab riiulisse.. Twilight on nõme, Narnia on igav* Jah, Narniast rääkides - Hea idee VÄGA hea idee Aga... sissejuhatus kestab üle poole raamatu ja teemaarendus on lihtsalt kohutav. Koiduränduri teekond oli kõige parem, sest seal lihtsalt toimus midagi ägedat koguaeg Ja Musta võluri triloogia eelkäija(järelkäija) The Magicians Apprentice on kaa ülikõva | |
|
| |
Tricia Sinu vanema venna kuri pruut
Postituste arv : 398 Age : 28 Asukoht : tallinnas ikka
| Pealkiri: Re: Lemmikraamat?? 12/3/2010, 20:57 | |
| Parimad raamatud?
Ma nimetaks hoopis raamatuid, mis mulle ei meeldi.. Kindlalt Twilighti saaga, aga ülejäänud on isegi head.
Lemmikautor on Peter F. Hamilton (nt. "The Reality Dysfunction" ja "Pandora's Star") ja lisaks on veel kindlasti hea The Mortal Instruments trilogy. Ja üleni lemmik on Musta Võluri triloogia. | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Lemmikraamat?? 13/3/2010, 00:23 | |
| Häid raamatuid on ülipalju.. "Laskur" - Stephen King "Kolm saatusekaarti" - Stephen King Kõik Agatha Christie krimikad. "Harry Potter ja ... [ehk siis kõik osad]" - J.K. Rowling "Sõlmed ja ristid" - Ian Rankin "Narnia kroonikad" - C. S. Lewis "Saast" - Melvin Burgoss "Õmblustest käriseb" - Nancy Krulik "Sinine jalgratas" - Reginé Deforges "Augud" - Louis Sacher "Marley ja mina" - John Grogan "Ma olen ikka teiega" - Peter Pohl "Mustad haarmed" - Sam Enthoven "Kurjus" - Jan Guillou
| |
|
| |
Stiina 200 posti tüüd
Postituste arv : 220 Age : 29 Asukoht : Jumalast hüljatud paradiisis.
| Pealkiri: Re: Lemmikraamat?? 14/3/2010, 09:24 | |
| Ma koostan parem hetkelise esikümne ^^
1.) "Hamelin pärast rotte" Bill Richardson 2.) "Tüdruk 15: Flirt Inglismaa nimel" Sue Limb 3.) "Da Vinci kood" Dan Brown 4.) "Tüdruk 15: sarmikas, kuid sõge" Sue Limb 5.) "Varjuriik" Jenny Carroll 6.) "Kokkutulek" Jenny Carroll 7.) "Kuu aega täiskasvanu" Silvia Truu 8.) Harry Potteri 7 raamatut J. K. Rowling 9.) Pärandi sari C. Paolini 10.) "Mustad haarmed" Sam Enthoven | |
|
| |
misscheri Naerupall
Postituste arv : 14 Age : 32 Asukoht : NYC
| Pealkiri: Re: Lemmikraamat?? 18/4/2010, 14:37 | |
| Minu lemmikute hulka kuuluvad "Toscana päikese all" F.Mayes, "Videvik" (kõik neli raamatut) S.Meyer, "Noore Wertheri kannatused" Goethe, "„Nukumaja" H.Ibsen, Agatha Christie krimiromaanid, "Vampire diaries:The Awakening" L.J.Smith ja Lingreni "Bullerby lapsed" | |
|
| |
kcissy Võsaspets
Postituste arv : 1253 Age : 30 Asukoht : pidevalt paradiisis (või siis hullumaja ukse taga)
| Pealkiri: Re: Lemmikraamat?? 18/4/2010, 18:12 | |
| Minu kõige suurem lemmik hetkel on "The Last Song", mis puudutas mu hinge ja südat kõige sügavamal viisil. Aga lisaks sellele on veel väga palju raamatuid: "Harry Potter" (kõik osad), "Eragon" (kõik osad), "The Vampire Diaries" (kõik osad), "The Luxe" jne | |
|
| |
Espada Maailmapäästja
Postituste arv : 777 Age : 31 Asukoht : Viljandi
| Pealkiri: Re: Lemmikraamat?? 18/4/2010, 20:19 | |
| LEMMIKRAAMAT, LEMMIKRAAMAT!! Palun kirjutage keegi see kokku. | |
|
| |
Maiu Laaneoja Tilu-lilu-ilu kõlarid
Postituste arv : 6120 Age : 31 Asukoht : Aberdeen
| Pealkiri: Re: Lemmikraamat?? 18/4/2010, 20:43 | |
| pff, espada, seeon ainult kirjanike foorum, mida sa veel ei taha, et siin õigekirja osatakse?!?!? :D aga muidu, pean foso lisama oma nimekirja shan'i kolmanda sarja: the city trilogy. it's just too awesome. | |
|
| |
Pingu Kuri admin
Postituste arv : 1928 Age : 29 Asukoht : London
| Pealkiri: Re: Lemmikraamat?? 4/6/2010, 14:48 | |
| Espada, Ma tegin seda sinu nimel :) Nüüd on korras | |
|
| |
Katu1995 Kuri põhjapõder(???)
Postituste arv : 197 Age : 29 Asukoht : :O
| Pealkiri: Re: Lemmikraamat?? 7/7/2010, 23:13 | |
| Lemmikud on siis: kõigerohkem muidugi meeldib "Videvik" ja tema järjed. (Jahm koidukuma lõppes kuidagi liiga hästi noh. Ma suutsin selle eile läbi lugeda:D vipiii) Siis hea on veel "Lapsehoidja päevikud" ja "Medaljon" ja siis meeldib mulle "Pal tänava poisid" Ohh ma ei oska seda kirjutada, ma lugesin seda raamatut nii ammu. | |
|
| |
Sponsored content
| Pealkiri: Re: Lemmikraamat?? | |
| |
|
| |
| Lemmikraamat?? | |
|