| Märts 2009 | |
|
+5Miley Cyrus Lord Esai Keiti Lammas Pingu 9 posters |
Autor | Teade |
---|
Pingu Kuri admin
Postituste arv : 1928 Age : 29 Asukoht : London
| Pealkiri: Märts 2009 20/3/2009, 21:07 | |
| Nonii Ma tegin pisikese puhkepausi :) Tibatillukese vaevalt keegi üldse märkas xD
Tänasel postril olen kujutatud mina - administraator ja see pisike on tavakasutaja :)
Horoskoop
SixxBitch ilmub taas välja.
Terve foorumitäis rahvas tuleb ja päästab Pingu ta maailma kõige igavamast vaheajast.
Diana teeb ettepaneku päästeretkest kujundada vaheajalõpupidu
Lammas ei saa peole - ta sai kõikidesse koolidesse sisse ja käib korraga kaheksas koolis. Tal pole aega.
Griffu elab kuul ja jääb bussist maha. Ka tema ei saa peole.
Keegi ei muuda enam enda nime xD
Swess teeb bändi ja nimetab selle Sweedroger'siks.
Tuki on irmusrõõmus oma kolmkuud hilinenud võidu üle.
Padjanägu saab terveks.
Võistlused
"Aastas enim raamatuid lugenud kasutaja 2008" on nüüd - kolm kuud hiljem välja selgitatud Võitja oli loomulikult Tuki oma 77 loetud teose ja 23847 loetud leheküljega. Aplaus talle :) Teised kohad: 2. Prince Kirameki - 72 3. Bränts - 62 4. Nasicc - 41 5. Arleney - 21 6. Espada - 20 7. Suve - 9 8. Swessu - 7
Intervjuu
Pingu Diana
Kes sa oled? Diana Diana ehk kunagi olin tuntud Dinxina* Keda sa tervitada tahaksid? Eee.... ojee hea küsimus. Tervitaksin Kärolyni, VanniJennit, Padjanägu, Keitit ja Kerstinit. Nii ja ära palun küsi miks ma just neid tervan Vastusevõlgu jääksin Anoja siis tervet foorumi rahvast :) Miks sa neid tervitada tahad?XD Mämmu siis! XD whaaat?:D Ma ei pea vastama eks mm-.- see on INTERVJUU! Vastamine on kohustuslik:D okei, ma vastan: viite esimest tervitan sest Keiti loeb mu juttu ja Kerstin kommis mu blogi xd ja siis Kärolyniga suhtel vabalajal ja VanniJenni on pisike tüütu putukas, kes "Mutte" nõuab Ja tervet foorumi rahvast tervitan niisama ; aaah. Sul ei ole foorumi rahva vastu siis mingeid tundeid!? nähh kas sa poseeriksid meesteajakirjale paljalt? Ei. aga, kui ma sulle miljardi ja uue maja annan?^^ Ei. Avalikuse ees oled olnud? Jepp. no kus? Käisin mõni aasta "Ateena" tantsukoolis ja esinesin paar aastat koolitantsul, muusikakooli laulustuudioga olen esinemas käinud, siis Soomes tantsulaagris esinesin siis rahvatantsuga (kunagi käisin seal. Esimeses klassis ) ja praegu rohkem ei meenugi. tubli Defineeri agent. Agent - hmm. kui sa mõtled salaagent siis defineeriks ma seda sala deteksiivina xd ehk inimese jälituspolitseina xd Mis seepe vaatad? vaatasin "Marianat" vahepeal ja vahest vaatan ka "Metsikut kassi" Kelleks saab Diana? Dianast saab kaugetes - kaugetes unistustes Hispaaniakeele filoloog. Reaalselt saab Dianast lasteaiakasvataja. Ma ütlen selgituseks ära, et mulle meeldivad väikesed lapsed ja mulle meeldib nendega jännata. Igatahes mingit kontorirotti minust loodetavasti ei saa. Ma arvan, et olen liiga energiline iga päev kontoris istumise jaoks. Küsimus minule Kas sa võtaksid osa saatest "Tõehetk" kui sulle pakutaks miljard eurot? hellyea xd. Langeks alguses välja ja no halloo
mis ma veel küsin? ma ei tea. küsi midagi suvalist lambist Kas sa kunagi Türisalu pangal käinud oled? Ei ole. :D oli meeldiv vestelda xd Samad sõnad xxd | |
|
| |
Lammas Fanaatik
Postituste arv : 1119 Age : 31 Asukoht : Lalalalambamaa
| |
| |
Keiti Libelobasulg kõrva taga
Postituste arv : 3579 Age : 30 Asukoht : Teispoolsuse 666.
| |
| |
Lord Esai Rahvusvahelise kuulsusega tippmodell
Postituste arv : 369 Age : 30 Asukoht : Cast away from this horrible world...
| Pealkiri: Re: Märts 2009 20/3/2009, 21:43 | |
| | |
|
| |
Lammas Fanaatik
| |
| |
Miley Cyrus Skisofreenik
Postituste arv : 747 Age : 30 Asukoht : Ühes kohas, mida keegi ei tea ega leia :)
| Pealkiri: Re: Märts 2009 21/3/2009, 13:07 | |
| | |
|
| |
Lammas Fanaatik
| Pealkiri: Re: Märts 2009 13/4/2009, 15:15 | |
| pinguuuuuuu:D aprill on juba:O:D | |
|
| |
Pingu Kuri admin
| Pealkiri: Re: Märts 2009 15/4/2009, 21:35 | |
| Jaaa! Ja meil on aasta 2009 ja järgmine kuu on oktoober -.- | |
|
| |
VanniJenny Võlur
Postituste arv : 71 Age : 25
| Pealkiri: Re: Märts 2009 15/4/2009, 22:06 | |
| nii, mina pisike putukas (nagu intervjuus mainitud) tahan uut numbrit muide, kirjuta ka minu mõrvarlikust kutsust kaa( kes tegelt üli nunnu) | |
|
| |
Maiu Laaneoja Tilu-lilu-ilu kõlarid
Postituste arv : 6120 Age : 31 Asukoht : Aberdeen
| Pealkiri: Re: Märts 2009 2/8/2009, 10:45 | |
| no seda väikest pausi on nüüd küll kõik märganud, et get a grip on yourself ja tee nüüd uus number | |
|
| |
Pingu Kuri admin
| Pealkiri: Re: Märts 2009 7/1/2010, 18:56 | |
| whyyyy ? sünnipäeva erinumber? :) | |
|
| |
Murtagh Kärbes ämblikuvõrgus
Postituste arv : 2326 Asukoht : Maybe in Gil'ead today..
| |
| |
Unicorn Roosa udupilv
Postituste arv : 650 Age : 25 Asukoht : Pärnu
| |
| |
Sponsored content
| Pealkiri: Re: Märts 2009 | |
| |
|
| |
| Märts 2009 | |