MEIE JUTUD

Järjejuttudele pühendatud foorum

PortalPealehtOtsiLatest imagesRegistreeriLogi sisse

Hunnik uusi kasutuid asju :D (punktid, reputatsioon)

Go down 
+5
Lord Esai
Keiti
padjanägu, [h]
Maiu Laaneoja
Pingu
9 posters
Mine lehele : Previous  1, 2
AutorTeade
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

Female Postituste arv : 9505

Hunnik uusi kasutuid asju :D (punktid, reputatsioon) - Page 2 Empty
PostitaminePealkiri: Re: Hunnik uusi kasutuid asju :D (punktid, reputatsioon)   Hunnik uusi kasutuid asju :D (punktid, reputatsioon) - Page 2 Icon_minitime27/3/2011, 11:57

Pingu kirjutas:
Hah Very Happy
Teema tegemise eest saab igalpool väljaarvatud vabas teemas +3 punkti.
Iga postituse eest saab +1 punkti. Iga foorumisoldud päeva eest +10, iga sõbra eest +10..
Ma ei tea kuidas neid punkte niipalju koguneb Very Happy Nädalaga on 70 punkti juures... kui sa just nädalas 14 postitust vabasse teemasse ei tee Very Happy
Aga tegelikult... keda need punktid ikka huvitavad?
Nad ei näita aktiivsust. Nad ei näita postituste arvu... Nad on ainult minu igavusest lisatud Very Happy
Nii, et ärge end väga segada laske Very Happy

Lihtsalt uurisin seda punktivärki, kuna vaatasin, et mul on see number vahepeal kahanenud aga mulle jäi arusaamatuks see, kuidas iga sõbra eest saab 10 punkti ja kuidas see sõbra värk käib..? Shocked Et nagu kuidas siin vahet teeb kes on sõber ja kes mitte, sest mingit list'i ju pole... Ma ei oska isegi küsimust sõnastada Very Happy Loodan, et on arusaadav.
Tagasi üles Go down
Sulesepp
200 posti tüüd
Sulesepp

Female Postituste arv : 207

PostitaminePealkiri: Re: Hunnik uusi kasutuid asju :D (punktid, reputatsioon)   Hunnik uusi kasutuid asju :D (punktid, reputatsioon) - Page 2 Icon_minitime19/9/2011, 10:53

Aga mille jƤrgi reputatsioon siis tƵuseb?
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

Female Postituste arv : 9505

PostitaminePealkiri: Re: Hunnik uusi kasutuid asju :D (punktid, reputatsioon)   Hunnik uusi kasutuid asju :D (punktid, reputatsioon) - Page 2 Icon_minitime19/9/2011, 13:42

Selle järgi, kui palju sa foorumirahvale meeldid või ei meeldi. Sellele vastavalt siis tõuseb ja langeb.
Tagasi üles Go down
Sulesepp
200 posti tüüd
Sulesepp

Female Postituste arv : 207

PostitaminePealkiri: Re: Hunnik uusi kasutuid asju :D (punktid, reputatsioon)   Hunnik uusi kasutuid asju :D (punktid, reputatsioon) - Page 2 Icon_minitime19/9/2011, 17:48

aga kus need plussid ja miinused on, mida saab panna? Embarassed mitte ei saa aru
Tagasi üles Go down
Karolin
Põ(h)jatark
Karolin

Female Postituste arv : 974

PostitaminePealkiri: Re: Hunnik uusi kasutuid asju :D (punktid, reputatsioon)   Hunnik uusi kasutuid asju :D (punktid, reputatsioon) - Page 2 Icon_minitime25/9/2011, 18:36

Vaata postituse ülemisse paremal asuvasse nurka/küljele
Tagasi üles Go down
Sponsored content

PostitaminePealkiri: Re: Hunnik uusi kasutuid asju :D (punktid, reputatsioon)   Hunnik uusi kasutuid asju :D (punktid, reputatsioon) - Page 2 Icon_minitime

Tagasi üles Go down

Hunnik uusi kasutuid asju :D (punktid, reputatsioon)
Tagasi üles 
Lehekülg 2, lehekülgi kokku 2Mine lehele : Previous  1, 2
 Similar topics
-
» Punktid?