MEIE JUTUD

Järjejuttudele pühendatud foorum

PortalPealehtOtsiLatest imagesRegistreeriLogi sisse

Pärandi sari

Go down 
+3
Prince Kirameki
Keiti
Lammas
7 posters
AutorTeade
Lammas
Fanaatik
Lammas

Female Postituste arv : 1119

Pärandi sari Empty
PostitaminePealkiri: Pärandi sari   Pärandi sari Icon_minitime25/3/2009, 18:15

Eesti keeles on ilmunud siis 2 osa: "Eragon" ja "Vanem".
Inglise keeles on ilmunud ka sarja 3 osa "Brisingr".
Need on siis Christopher Paolini kirjutatud fantaasiaraamatud. Peategelased on Eragon ning tema lohe Saphira.

Kes neid raamatuid siis lugenud on ja kuidas meeldib?
Mulle isiklikult meeldivad enamvähem kõik, aga kõige parem on vast Brisingr kuigi see on ainult minu arvamus. Tean et paljud arvavad, et see on igav.

"Eragon" on ka film. Mulle se meeldis kuni ma ei olnud raamatut lugenud, aga peale seda oli see suht jama:D
Tagasi üles Go down
Keiti
Libelobasulg kõrva taga
Keiti

Female Postituste arv : 3579

Pärandi sari Empty
PostitaminePealkiri: Re: Pärandi sari   Pärandi sari Icon_minitime25/3/2009, 18:18

Ma olen lugenud esimest osa, tuleb häguselt meelde.Ma eriti ei mäleta sellest midagi, aga see osa mis meeles on - see meeldis mulle küll ;D
Väga normaalne raamat :)
Tagasi üles Go down
Külaline
Külaline

Pärandi sari Empty
PostitaminePealkiri: Re: Pärandi sari   Pärandi sari Icon_minitime25/3/2009, 18:26

need on liiga head raamatud. pole "brisingrit" veel lugenud, aga ei jõua oodata tõlget.

film oli jama. tegelikult ka. kõige parem sealt oli saphira. aga see on ka kõik.
Tagasi üles Go down
Prince Kirameki
Kastanjetid
Prince Kirameki

Female Postituste arv : 2665

Pärandi sari Empty
PostitaminePealkiri: Re: Pärandi sari   Pärandi sari Icon_minitime25/3/2009, 19:21

Filmist ma rääkida ei taha, see on liiga valus Laughing

Ma olen kõik osad läbi lugenud, "Brisingri" neelasin ka varsti pärast seda alla, kui see ilmus.
Olgem ausad, "Eragon" ei ole väga hea raamat, kuid tal on potentsiaali, ning "Vanemat" ja "Brisingrit" lugedes on selge, et kirjanik kasvab koos oma raamatutega ning mida rohkem ta kirjutab, seda paremaks ta muutub. "Brisingr" on minu arvates kolmest osast kõige paremini kirjutatud, kuid mu isiklik lemmik on hoopiski "Vanem", sest "Vanema" tegevus toimub pikema aja jooksul ning paljud tegelased on uued ja huvitavad.
Tagasi üles Go down
http://kaksisoim.tumblr.com/
Külaline
Külaline

Pärandi sari Empty
PostitaminePealkiri: Re: Pärandi sari   Pärandi sari Icon_minitime22/11/2009, 13:26

Kõik osad on jube head. Paolin kirjutab väga hästi. Ootab hullult neljandat osa.
Tagasi üles Go down
Tärru.
Nobenäpp
Tärru.

Female Postituste arv : 1198

Pärandi sari Empty
PostitaminePealkiri: Re: Pärandi sari   Pärandi sari Icon_minitime22/11/2009, 14:11

Jeah, kõik on väga hea. Very Happy Mul tuli mingi aeg "Vanemat" lugedes selline sõltuvus, et ma ei suutnud üldse "Brisingr"i ära oodata. Very Happy Aga kas neid filme siis ei tehtagi edasi? Noh, ma saan aru, et film võib-olla ei olnud kõige parem jne, aga minu arust oleks ikkagi tore, kui teised osad ka filmiks ikka tehakse..
Tagasi üles Go down
http://raamatuhull.wordpress.com
Tricia
Sinu vanema venna kuri pruut
Tricia

Female Postituste arv : 398

Pärandi sari Empty
PostitaminePealkiri: Re: Pärandi sari   Pärandi sari Icon_minitime22/11/2009, 14:36

Filme ei tehta edasi. :S Nad ei saanud raha selle est korralikult. (:

Aga Pärandi saaga on siiamaani üks mu lemmikutest, kuigi vahepeal kisub igavaks, kuna on hästi palju kirjeldamist ja tegevust ei toimu... Aga ikkagi, kui ma seda nüüd loen, siis mulle tuleb pidevalt üks fikk meelde, mida ma siin lugesin ja mille pealkirja ma ei mäleta. Very Happy

Aga sellegipoolest üks parimaid raamatuid, mida eales lugenud olen. Very Happy
Tagasi üles Go down
Pingu
Kuri admin
Pingu

Female Postituste arv : 1928

Pärandi sari Empty
PostitaminePealkiri: Re: Pärandi sari   Pärandi sari Icon_minitime22/11/2009, 15:31

Kuulasin Brisingri audiobooki ja jätsin poolepealt pooleli, sest Roran hakkas mind vihale ajama Very Happy
Ta käis ringi "Ma ei taha tappa bläbläblä" Ja siis peksab teisi haamriga sodiks.
Vastik.
Tagasi üles Go down
https://snlhmn.forum.co.ee
Karolin
Põ(h)jatark
Karolin

Female Postituste arv : 974

Pärandi sari Empty
PostitaminePealkiri: Re: Pärandi sari   Pärandi sari Icon_minitime22/11/2009, 17:58

Totally like it Pärandi sari Icon_biggrin
Raamatud muutuvad aina paremaks, kuigi "Vanem" on lemmik on siiski "Brisingr" paremini kirjutatud( kõlab küll kahtlaselt, aga jah).
Roran on jobu . Eragon käitub väga harva jobuna kuid ta teeb seda.
Arya super, nojah võiks ju Eragoni armastada, aga samas tema vaatepunktist on ta lihtsalt üks mõtetu poisinolk Pärandi sari Icon_biggrin
Raamat oli nii hea, et ma ostsin filmi ja ... Ma kannatasin selle ühe korra lõpuni vaadata ning viskasin ta siis riiuli kõige kaugemasse nurka, kus ta siia maani tolmu kogub. See oli ikka täielik õudus.
Tagasi üles Go down
Sponsored content

Pärandi sari Empty
PostitaminePealkiri: Re: Pärandi sari   Pärandi sari Icon_minitime

Tagasi üles Go down

Pärandi sari
Tagasi üles 
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1
 Similar topics
-
» Switched at birth. Uus sari!