| Slumdog Millionaire / Rentslimiljonär | |
|
+9Keku Superstar nasicc Lammas Lord Esai Prince Kirameki Diana. Pingu Liina 13 posters |
Autor | Teade |
---|
Liina Musafriiik
Postituste arv : 619 Age : 31 Asukoht : Muhu :D
| Pealkiri: Slumdog Millionaire / Rentslimiljonär 18/4/2009, 22:28 | |
| Linalugu jutustab 18 aastasest Mumbai agulipoisist Jamal Malikist tema elu tähtsaimal päeval. Rambivalguses ja terve India rahva pilkude all on ta jõudnud ühe küsimuse kaugusele 20 miljoni ruupia võitmisest telemängus „Kes tahab saada miljonäriks?". Kui aga ootamatult kõlab saate lõpusignaal, vahistab politsei nooruki pettusekahtlusega. Kuidas teab agulist pärit poiss kõiki vastuseid? Püüdes meeleheitlikult oma süütust tõestada, jutustab Jamal elust agulis, kus tema ja ta vend üles kasvasid - nende ühistest seiklustest ja rännakutest, kokkupõrgetest kohalike kuritegelike kampadega ning Latikast, tüdrukust, keda Jamal armastas ja kelle kaotas. Iga peatükk tema elust annab õigeid vastuseid just neile küsimustele, mida mängus esitati. Kuid õhku jääb rippuma mõistatus: mida teeb see raha suhtes silmnähtavalt ükskõikne noormees mängusaates? Tasapisi hargneb lahti jutustuse keskne küsimus: kuidas me elu ja armastust tundma õpime. - OH DAMN, KUIDAS MA SEDA FILMI ARMASTAN. Ma ei hakka siia [vähemalt praegu] kõiki lemmikkohti välja kirjutama, aga see on lihtsalt.. oeh. Ma pole ainuke, eks? | |
|
| |
Pingu Kuri admin
Postituste arv : 1928 Age : 29 Asukoht : London
| Pealkiri: Re: Slumdog Millionaire / Rentslimiljonär 18/4/2009, 23:03 | |
| ei ole | |
|
| |
Diana. Maailmapäästja
Postituste arv : 791 Age : 29 Asukoht : Rakvere.
| Pealkiri: Re: Slumdog Millionaire / Rentslimiljonär 19/4/2009, 09:02 | |
| Kirjeldus kasvatas mu huvi, niiet ma peaks ka kunagi selle filmi ära vaatama Ma arvan, et teisiti ei saa lihtsalt | |
|
| |
Prince Kirameki Kastanjetid
Postituste arv : 2665 Age : 33 Asukoht : Magnostadt Academy
| Pealkiri: Re: Slumdog Millionaire / Rentslimiljonär 19/4/2009, 12:21 | |
| Olen juba pikemat aega mõelnud, et peaks seda kinno vaatama minema, eriti kõigi nende Oscarite pärast, mille see film võitis, kuid pole kahjuks aega leidnud. Aga ma kavatsen oma vanaemale sünnipäevaks selle raamatu kinkida, kuna ta tundub üsna suur huviline olevat | |
|
| |
Lord Esai Rahvusvahelise kuulsusega tippmodell
Postituste arv : 369 Age : 30 Asukoht : Cast away from this horrible world...
| Pealkiri: Re: Slumdog Millionaire / Rentslimiljonär 19/4/2009, 13:27 | |
| ei ole ainuke...ülihea film on...olen näinud juba kaks korda...esimene kord käisin cinamonis...teine kord kodus(kodukino)...emotsioone on seal igasuguseid... kõige hullem koht on siis kui ta autogrammi saamiseks hüppab sita sisse...ning saabki...ainukesena... | |
|
| |
Lammas Fanaatik
Postituste arv : 1119 Age : 31 Asukoht : Lalalalambamaa
| Pealkiri: Re: Slumdog Millionaire / Rentslimiljonär 19/4/2009, 19:54 | |
| See on niiii hea film:) olen küll ainult ühe korra näinud aga kunaghi kindlasti näen veel:D | |
|
| |
nasicc Pehme admin
Postituste arv : 5899 Age : 31 Asukoht : Tartu
| Pealkiri: Re: Slumdog Millionaire / Rentslimiljonär 21/4/2009, 21:33 | |
| Hea film oli. :) Uuesti vist vaadata ei viitsiks. Ma ei kannataks seda pinget enam välja, kuigi nüüd juba tean, mis juhtub. Minu arust oli film neid oscareid ja värke väärt. :) Täna oli esimene sats raamatuesitlusi meil klassis. Siis üks tegi sellest raamatust. Raamat olevat vapsee teine, aga igav ka. | |
|
| |
Superstar Naljatila
Postituste arv : 92 Age : 30 Asukoht : Kambja
| Pealkiri: Re: Slumdog Millionaire / Rentslimiljonär 23/5/2009, 19:06 | |
| Päris hea film oli. Käisime sõbrannaga vaatamas, kui Tartus veel käis. Mingi, meil polnud midagi teha ja bussini oli ka kohutavalt aega ja siis läksimegi vaatama. Aga lõpust tulime ära, sest kusehäda oli siuke peal, et kohe oleks püksi lasknud. Hästi mõnus film oli. Selline.. suurepärase sisuga ja üleüldse mõnus. Kahju ainult, et lõppu ei näinud. x_x | |
|
| |
Keku Veriveri loveable
Postituste arv : 853 Age : 29 Asukoht : Üksik saar keset Atlandi Ookeani.
| Pealkiri: Re: Slumdog Millionaire / Rentslimiljonär 29/5/2009, 21:07 | |
| Vaatasin seda enne, kui kinno jõudis. Kohutavalt hea film oli. Üks lemmikuid, tõsiselt. | |
|
| |
Keiti Libelobasulg kõrva taga
Postituste arv : 3579 Age : 30 Asukoht : Teispoolsuse 666.
| Pealkiri: Re: Slumdog Millionaire / Rentslimiljonär 17/2/2010, 17:31 | |
| Mina ei saanud mitte midagi aru .. | |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: Slumdog Millionaire / Rentslimiljonär 17/2/2010, 18:43 | |
| Minule meeldib see film väga. :) Häid kohti oli palju... palju... - Lord Esai kirjutas:
- kõige hullem koht on siis kui ta autogrammi saamiseks hüppab sita sisse...ning saabki...ainukesena...
Jaa, see autogrammikoht on hea. Viimane küsimus oli pro. Üks kõigi, kõik ühe eest! Athos oli õige vastus. Üks kõrgpunkte oli see, kui Salim aitas Latikal minema pääseda sealt urkast ja ta ise selle eest oma eluga maksis. See oli lihtsalt nii... kurb. Lugesin raamatu ka läbi. Oi, kui's film raamatust erineb... aga mõlemad on ülihead. Pärast filmivaatamist sai kodus sellele alailma n.ö. promo tehtud. Põhiline nali oli see, et kui keegi kaua vWCs oli, karjuti talle, et tulgu välja, ja see (Jamalik tsiteerides) vastu: "Mis ajast pandi sit*umisele ajapiirang?!" Sellised me juba kord oleme. |
|
| |
Murtagh Kärbes ämblikuvõrgus
Postituste arv : 2326 Asukoht : Maybe in Gil'ead today..
| |
| |
FlyWithMe Juudijõulupuu
Postituste arv : 241 Age : 29 Asukoht : EiKunagiMaa
| Pealkiri: Re: Slumdog Millionaire / Rentslimiljonär 11/3/2010, 19:24 | |
| Film mulle meeldis. Väga. Raamatu lugesin mõni päev tagasi läbi. Ja oli täitsa normal. : ) | |
|
| |
padjanägu, [h] Tolstoi meets Gaiman
Postituste arv : 1847 Age : 29
| Pealkiri: Re: Slumdog Millionaire / Rentslimiljonär 11/3/2010, 19:26 | |
| On see siis selline film, mis on parem kui raamat? | |
|
| |
FlyWithMe Juudijõulupuu
Postituste arv : 241 Age : 29 Asukoht : EiKunagiMaa
| Pealkiri: Re: Slumdog Millionaire / Rentslimiljonär 11/3/2010, 19:29 | |
| Alati olen ma arvanud, et raamatud on paremad, kui nendest tehtud filmid. Siin on aga minu jaoks erand. See film oli/on parem. | |
|
| |
Sponsored content
| Pealkiri: Re: Slumdog Millionaire / Rentslimiljonär | |
| |
|
| |
| Slumdog Millionaire / Rentslimiljonär | |
|