MEIE JUTUD

Järjejuttudele pühendatud foorum

PortalPealehtOtsiLatest imagesRegistreeriLogi sisse

Slumdog Millionaire / Rentslimiljonär

Go down 
+9
Keku
Superstar
nasicc
Lammas
Lord Esai
Prince Kirameki
Diana.
Pingu
Liina
13 posters
AutorTeade
Liina
Musafriiik
Liina

Female Postituste arv : 619

Slumdog Millionaire / Rentslimiljonär Empty
PostitaminePealkiri: Slumdog Millionaire / Rentslimiljonär   Slumdog Millionaire / Rentslimiljonär Icon_minitime18/4/2009, 22:28

Slumdog Millionaire / Rentslimiljonär Slumdog_millionaire_ver2

Linalugu jutustab 18 aastasest Mumbai agulipoisist Jamal Malikist tema elu tähtsaimal päeval. Rambivalguses ja terve India rahva pilkude all on ta jõudnud ühe küsimuse kaugusele 20 miljoni ruupia võitmisest telemängus „Kes tahab saada miljonäriks?". Kui aga ootamatult kõlab saate lõpusignaal, vahistab politsei nooruki pettusekahtlusega. Kuidas teab agulist pärit poiss kõiki vastuseid?

Püüdes meeleheitlikult oma süütust tõestada, jutustab Jamal elust agulis, kus tema ja ta vend üles kasvasid - nende ühistest seiklustest ja rännakutest, kokkupõrgetest kohalike kuritegelike kampadega ning Latikast, tüdrukust, keda Jamal armastas ja kelle kaotas. Iga peatükk tema elust annab õigeid vastuseid just neile küsimustele, mida mängus esitati.

Kuid õhku jääb rippuma mõistatus: mida teeb see raha suhtes silmnähtavalt ükskõikne noormees mängusaates? Tasapisi hargneb lahti jutustuse keskne küsimus: kuidas me elu ja armastust tundma õpime.

-
OH DAMN, KUIDAS MA SEDA FILMI ARMASTAN. Ma ei hakka siia [vähemalt praegu] kõiki lemmikkohti välja kirjutama, aga see on lihtsalt.. oeh. I love you
Ma pole ainuke, eks?
Tagasi üles Go down
Pingu
Kuri admin
Pingu

Female Postituste arv : 1928

PostitaminePealkiri: Re: Slumdog Millionaire / Rentslimiljonär   Slumdog Millionaire / Rentslimiljonär Icon_minitime18/4/2009, 23:03

ei ole Very Happy
Tagasi üles Go down
https://snlhmn.forum.co.ee
Diana.
Maailmapäästja
Diana.

Female Postituste arv : 791

PostitaminePealkiri: Re: Slumdog Millionaire / Rentslimiljonär   Slumdog Millionaire / Rentslimiljonär Icon_minitime19/4/2009, 09:02

Kirjeldus kasvatas mu huvi, niiet ma peaks ka kunagi selle filmi ära vaatama Very Happy
Ma arvan, et teisiti ei saa lihtsalt Very Happy
Tagasi üles Go down
Prince Kirameki
Kastanjetid
Prince Kirameki

Female Postituste arv : 2665

PostitaminePealkiri: Re: Slumdog Millionaire / Rentslimiljonär   Slumdog Millionaire / Rentslimiljonär Icon_minitime19/4/2009, 12:21

Olen juba pikemat aega mõelnud, et peaks seda kinno vaatama minema, eriti kõigi nende Oscarite pärast, mille see film võitis, kuid pole kahjuks aega leidnud. Aga ma kavatsen oma vanaemale sünnipäevaks selle raamatu kinkida, kuna ta tundub üsna suur huviline olevat Very Happy
Tagasi üles Go down
http://kaksisoim.tumblr.com/
Lord Esai
Rahvusvahelise kuulsusega tippmodell
Lord Esai

Male Postituste arv : 369

PostitaminePealkiri: Re: Slumdog Millionaire / Rentslimiljonär   Slumdog Millionaire / Rentslimiljonär Icon_minitime19/4/2009, 13:27

ei ole ainuke...ülihea film on...olen näinud juba kaks korda...esimene kord käisin cinamonis...teine kord kodus(kodukino)...emotsioone on seal igasuguseid...
kõige hullem koht on siis kui ta autogrammi saamiseks hüppab sita sisse...ning saabki...ainukesena... lol!
Tagasi üles Go down
Lammas
Fanaatik
Lammas

Female Postituste arv : 1119

PostitaminePealkiri: Re: Slumdog Millionaire / Rentslimiljonär   Slumdog Millionaire / Rentslimiljonär Icon_minitime19/4/2009, 19:54

See on niiii hea film:)
olen küll ainult ühe korra näinud aga kunaghi kindlasti näen veel:D
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

Female Postituste arv : 5899

PostitaminePealkiri: Re: Slumdog Millionaire / Rentslimiljonär   Slumdog Millionaire / Rentslimiljonär Icon_minitime21/4/2009, 21:33

Hea film oli. :)
Uuesti vist vaadata ei viitsiks. Very Happy
Ma ei kannataks seda pinget enam välja, kuigi nüüd juba tean, mis juhtub. Very Happy
Minu arust oli film neid oscareid ja värke väärt. :)

Täna oli esimene sats raamatuesitlusi meil klassis.
Siis üks tegi sellest raamatust.
Raamat olevat vapsee teine, aga igav ka. Very Happy
Tagasi üles Go down
Superstar
Naljatila
Superstar

Female Postituste arv : 92

PostitaminePealkiri: Re: Slumdog Millionaire / Rentslimiljonär   Slumdog Millionaire / Rentslimiljonär Icon_minitime23/5/2009, 19:06

Päris hea film oli. Käisime sõbrannaga vaatamas, kui Tartus veel käis. Mingi, meil polnud midagi teha ja bussini oli ka kohutavalt aega ja siis läksimegi vaatama. Aga lõpust tulime ära, sest kusehäda oli siuke peal, et kohe oleks püksi lasknud. Hästi mõnus film oli. Selline.. suurepärase sisuga ja üleüldse mõnus. Kahju ainult, et lõppu ei näinud. x_x
Tagasi üles Go down
http://www.rate.ee/users/-Broken
Keku
Veriveri loveable
Keku

Female Postituste arv : 853

PostitaminePealkiri: Re: Slumdog Millionaire / Rentslimiljonär   Slumdog Millionaire / Rentslimiljonär Icon_minitime29/5/2009, 21:07

Vaatasin seda enne, kui kinno jõudis. Kohutavalt hea film oli. Üks lemmikuid, tõsiselt.
Tagasi üles Go down
Keiti
Libelobasulg kõrva taga
Keiti

Female Postituste arv : 3579

PostitaminePealkiri: Re: Slumdog Millionaire / Rentslimiljonär   Slumdog Millionaire / Rentslimiljonär Icon_minitime17/2/2010, 17:31

Mina ei saanud mitte midagi aru .. Embarassed
Tagasi üles Go down
Külaline
Külaline

PostitaminePealkiri: Re: Slumdog Millionaire / Rentslimiljonär   Slumdog Millionaire / Rentslimiljonär Icon_minitime17/2/2010, 18:43

Minule meeldib see film väga. :)
Häid kohti oli palju... palju...

Lord Esai kirjutas:
kõige hullem koht on siis kui ta autogrammi saamiseks hüppab sita sisse...ning saabki...ainukesena... lol!
Jaa, see autogrammikoht on hea. Very Happy

Viimane küsimus oli pro. Üks kõigi, kõik ühe eest! Athos oli õige vastus. Razz

Üks kõrgpunkte oli see, kui Salim aitas Latikal minema pääseda sealt urkast ja ta ise selle eest oma eluga maksis. See oli lihtsalt nii... kurb.

Lugesin raamatu ka läbi. Oi, kui's film raamatust erineb... aga mõlemad on ülihead. Very Happy

Pärast filmivaatamist sai kodus sellele alailma n.ö. promo tehtud. Põhiline nali oli see, et kui keegi kaua vWCs oli, karjuti talle, et tulgu välja, ja see (Jamalik tsiteerides) vastu: "Mis ajast pandi sit*umisele ajapiirang?!"
Sellised me juba kord oleme. Very Happy
Tagasi üles Go down
Murtagh
Kärbes ämblikuvõrgus
Murtagh

Female Postituste arv : 2326

PostitaminePealkiri: Re: Slumdog Millionaire / Rentslimiljonär   Slumdog Millionaire / Rentslimiljonär Icon_minitime17/2/2010, 18:52

Mu ema luges seda... talle oli meeldinud Very Happy
Üritasin ka lugeda, aga ausalt ei viitsinud, viimase peatüki lugesin läbi Very Happy
*muigab*
Tagasi üles Go down
FlyWithMe
Juudijõulupuu
FlyWithMe

Female Postituste arv : 241

PostitaminePealkiri: Re: Slumdog Millionaire / Rentslimiljonär   Slumdog Millionaire / Rentslimiljonär Icon_minitime11/3/2010, 19:24

Film mulle meeldis. Väga.
Raamatu lugesin mõni päev tagasi läbi. Ja oli täitsa normal.
: )
Tagasi üles Go down
padjanägu, [h]
Tolstoi meets Gaiman
padjanägu, [h]

Female Postituste arv : 1847

PostitaminePealkiri: Re: Slumdog Millionaire / Rentslimiljonär   Slumdog Millionaire / Rentslimiljonär Icon_minitime11/3/2010, 19:26

On see siis selline film, mis on parem kui raamat?
Tagasi üles Go down
FlyWithMe
Juudijõulupuu
FlyWithMe

Female Postituste arv : 241

PostitaminePealkiri: Re: Slumdog Millionaire / Rentslimiljonär   Slumdog Millionaire / Rentslimiljonär Icon_minitime11/3/2010, 19:29

Alati olen ma arvanud, et raamatud on paremad, kui nendest tehtud filmid. Siin on aga minu jaoks erand. See film oli/on parem.
Tagasi üles Go down
Sponsored content

PostitaminePealkiri: Re: Slumdog Millionaire / Rentslimiljonär   Slumdog Millionaire / Rentslimiljonär Icon_minitime

Tagasi üles Go down

Slumdog Millionaire / Rentslimiljonär
Tagasi üles 
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1