Miley Cyrus Skisofreenik
Postituste arv : 747 Age : 30 Asukoht : Ühes kohas, mida keegi ei tea ega leia :)
| Pealkiri: Helesinineroos. 20/4/2009, 16:09 | |
| Helesinineroos.(tutvustus)
Tutvustus.
TEGEASED:
Kelly-peategelane
Klaara-peategelase parim sõbranna
Ken-peategelase poisssõber
Merily-klassinohik
Marckus-klassinohik
Blayr-klassiiludus
Anu-klassiiludus
Silvia-Maria-klassiiludus
Kui tegelasi juurde tuleb, annan teada!
Viimati muutis seda Miley Cyrus (23/4/2009, 19:34). Kokku muudetud 2 korda | |
|
Espada Maailmapäästja
Postituste arv : 777 Age : 31 Asukoht : Viljandi
| Pealkiri: Re: Helesinineroos. 20/4/2009, 16:12 | |
| Tutvustus on tugeva t-ga. | |
|
Miley Cyrus Skisofreenik
Postituste arv : 747 Age : 30 Asukoht : Ühes kohas, mida keegi ei tea ega leia :)
| Pealkiri: Re: Helesinineroos. 23/4/2009, 16:33 | |
| a-,siis naguuu, ä. | |
|
Prince Kirameki Kastanjetid
Postituste arv : 2665 Age : 33 Asukoht : Magnostadt Academy
| |
Miley Cyrus Skisofreenik
| Pealkiri: Helesinineroos. 1osa. 26/4/2009, 15:55 | |
| UUS JÄRJEKAS! LUGEGE PALUN. Kritiseeri, komenteeri, paranda vead ja loe! Aitähh. Kerstin Von RoseSmell.
"Ma mõtlen veel sellele ema." kostsin talle, endal pisarad voolamais. "Mõtle!Igatahes on minuotsus tehtud."kostis ema ähvardav hääl. "Ma mõtlesin, et....eee..ma ei taha ära kolida!"karjusin emapeale. "Tuled ja jutul lõpp!"kostis ta mulle vastu. "Ei tule!"vaidlesin talle vastu.
"Mind ei huvita sinu arvamus!Mine oma asju nüüd pakkima, kui kaua ma seda ootama pean?"kostus ema hääl. "Elulõpuni."ütlesin talle ükskõikselt ning jooksin nuttes oma tuppa. "Aga äkki on veel mõni võimalus?"küsisn talt´. "Ma ei teagi..äkki on jah.Ma veel vaatan."vastas ema allaandlikul häälel.Ma naersin omaette võidurõõmu tundes ning pühkisin pisarad silmist. "Aitähh!"ütlesin talle ning naeratasin veel tasakesivõidurõõmu tundes.
"Kelly!Sa mu´ga poodi viitsid tulla või?Sa ju tead, mul on raske kuna olen rase."ütles ema mulle nii anuvalt, et ma kohe paugupealt nõustusin. "Jaaajaaaa."kostsin talle vastu ning panin endale selga pika helepunase kleidi ja suure-suure samavärvi kübara.Alla otsa panin mugavad-suvised lahtised kingad, millega mul ikka meeldis soojadel ilmadel käia. "Oled sa valmis minema?"küsis ema. "Jaa."vastasin talle vastuseks ning kõmpisin esikusse, kust me emaga kohe ka välja läksime.Me läksime jalgsi, olgugi, et pood oli meie majast kaugel.Oli ju ikkagi suvi ja päike ja soojad imad.
"Tead mis Kelly?Ma mõtlesin selle kolimise peale ja, ee...me jääme ikka mõneks ajaks veel siia."ütles ema suht kokutades. "MIda tähendab m õ n e k s ajaks?"küsisin ta käest. "Umbes augusti kuuni.Praegu on ju alles juuni algus, niiet ära pabista."patsutas mu ema mulle õrnalt seljale ja pilgutas silma. "Aaaa.."vastasin talle kohmetult. Juba pikka aega jalutades märkasime poe teel väikest maiustuse putkat. "Tahad sa sealt midagi?"küsis ema, seepeale ma noogutasin. "Aga mida?"küsis ema. "Aaa...eee...iiiii..ooo....uuuu...ääää...äääm.Kümme maasikariba."vastasin talle.
Niisiis ema ostis mulle need k ü m m e maasikariba. "Kokku kakskümmend krooni."kostis vana,paks,karvane putkamüüa. Ema ulatas siis selle kakskümmend krooni ning me jalutasime poe poole edasi. Teel poodi avanes meile imeline vaade hobuste võistlusest, mida me emaga pole mitte kunagi näinud. "Vatta Kelly kui vägev!"kriiskas mu ema nagu mingisugune lind. "Mhmm.."vastasin talle tüdinenult. Natukeseaja pärast hakkasime me liikuma ning peale seda umbes viisminutit jõudsime me poodi.
"Oota, mida meil nüüd vaja oli?Piima,saija-leiba,kohukesi,kartuleid,pudel mineraalvett ja..ja...ja, eeeem..Ahjaa!Kohupiima ja küpsiseid."ütles ema. Me jalutasime poe riiulite vahel ning panime asju järjest korvi ning lõpuks läksime maksma.Poemüüja lasi asjad kontrollist üle ja palus maksta sada kolmteist krooni ja seitsekümmend senti.Ema tasus arve ning me hakkasime kodupoole kõmpima. "Oi-ai-oi-ai, kui raske kott!"kääksus ema jälle. "Anna see kott siia!"karjusin emale ning tirisin koti talt käest. | |
|
Sponsored content
| Pealkiri: Re: Helesinineroos. | |
| |
|