| Mõtteterad | |
|
+13Mia black Bluebelli White Wolf SixxBitch Pingu Keiti padjanägu, [h] swessu Maiu Laaneoja Prince Kirameki Lord Esai Helen 17 posters |
|
Autor | Teade |
---|
Helen Kuri põhjapõder(???)
Postituste arv : 188 Age : 29
| Pealkiri: Mõtteterad 13/5/2009, 17:58 | |
| Siia võiks postitada igasuguseid aforisme ja mõtteteri, mis teile meeldivad. Nii palju, kui jaksate. ;D
mulle meeldivad nii paljud, aga .. ''Silmad on pimedad. Peab südamega otsima.'' | |
|
| |
Lord Esai Rahvusvahelise kuulsusega tippmodell
Postituste arv : 369 Age : 30 Asukoht : Cast away from this horrible world...
| Pealkiri: Re: Mõtteterad 13/5/2009, 18:16 | |
| Et leida tõde tuleb alustada valest... ^^
Kes aru ei saanud võib küsida... | |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: Mõtteterad 13/5/2009, 20:15 | |
| lollust saab vaikimisega varjata.
per aspera ad astra. - läbi raskuste tähtede poole.
otium reficit vires. - puhkus taastab jõu.
kõige parem seltskond on üksindus. (minu hetkemoto ;D) |
|
| |
Prince Kirameki Kastanjetid
Postituste arv : 2665 Age : 33 Asukoht : Magnostadt Academy
| Pealkiri: Re: Mõtteterad 13/5/2009, 20:55 | |
| "Per aspera ad astra" on mu kooli tunnuslause Mu isiklik lemmik on juba pikemat aega "Homo homini lupus est." Minu meelest iseloomustab see suurepäraselt reaalset elu :) | |
|
| |
Maiu Laaneoja Tilu-lilu-ilu kõlarid
Postituste arv : 6120 Age : 31 Asukoht : Aberdeen
| Pealkiri: Re: Mõtteterad 13/5/2009, 21:15 | |
| Kunagi siis otsisin ühe foorumi jaoks: "Kui te jumalaga räägite, olete te usklik, kui jumal teiega, siis olete hull" -Dr.House "Iga inimese elu on tervikuna võttes tragöödia, kuid üksikasjades - komöödia." -Arthur Schopenhauer "Kurjusega võidelda on sama , mis võidelda lutikate vastu ükshaaval: vastik, lihtne ja täiesti tulutu". s.Vititski "Ma tean, et nad mind vihkavad, peaasi, et nad mind kardavad." -Rooma keiser Caligula "Ühe inimese surm on katastroof, miljoni inimese surm aga statistika" -J.V.Stalin "Pole aega, mida surm ei murra, veidrate aegadega koos surmgi võib surra." -H.P. Lovecraft "Elu on selleks liiga pikk aeg, et öelda "ei iial!" -Jan Siegel Tarkus on nagu jõgi - mida sügavam ta on, seda vähem häält ta teeb. Miski pole võimatu, kui sa seda kujutleda suudad. Kes lakkab olemast sõber, polnud seda kunagi. Mitteteadmine pole argument! Pettuse varjamine on pettus. Usalda, aga kontrolli. Kõikide asjade algused on väikesed Kurjuseta poleks headust, nii et peab olema hea olla mõnikord halb. (South Park) XD Kõik valed viivad tõeni. (The X-Files) Usu valet. (The X-Files) Ei tohi mõistuse kaotamiseni mõelda. Sünni eest tuleb maksta surmaga. Kes ei tee midagi teistele, ei tee midagi ka iseendale. Kaugele ei jõua see, kes juba alguses teab, mida tahab. Vedamine on silt, mille keskpärasus riputab geeniuse saavutuste külge. Mitte miski ei pane mõistust selgemini tööle kui teadmine, et sind homme hommikul puuakse. (A. C. Clarke) Parim kättemaks on see, kui suudad oma solvajale mitte kätte maksta. Igaühel on õigus jõllitada, keda iganes soovib. (S. King) Tõendid on väärtusetud, kui sa ise surnud oled. (K. J. Anderson) Pole mõtlemist ilma olemiseta, millest mõtlemine on. (Parmenides) Me elame, et võita endale veel üks murelik päev. (S. King) Kui kõik on kangelased, pole seda mitte keegi. (Syndrome) Õppida võibki ainult läbi üllatuste. (R. Silverberg) Parem vaikida ja lollina näida kui midagi öelda ja seda kinnitada. Vanemaid ei saa valida, sõpru saab. Mõni eimiski tähendab rohkem kui paljud miskid. Näitleja peab vahel samal päeval, kui on saanud teate oma lähedase surmast, mängima komöödias peaosa. Julgeda! Selle hinnaga saavutatakse progress. (V. Hugo) Vabadus pole mitte tegemine, vaid tegemata jätmine. Lühim tee pole alati parim. | |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: Mõtteterad 13/5/2009, 21:18 | |
| mul on veel, mida sageli kasutan. kui miski saab valesti minna, siis ta ka läheb. - Murphy seadus kui miski ei saa valesti minna, siis miski ikka läheb. - veel üks Murphy otsides asja, mille kaotasid eile, leiad asja, mille kaotasid aasta tagasi. - minu seadus. |
|
| |
| Pealkiri: Re: Mõtteterad 13/5/2009, 21:19 | |
| on võimatu teha midagi lollikindlat, lollid on uskumatult leidlikud. - found quite many living proofs here. | |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: Mõtteterad 13/5/2009, 21:24 | |
| hahaa, naerukad! asjast saadakse alati aru alles pärast kontrolltööd - kehtib minu kohta. |
|
| |
| Pealkiri: Re: Mõtteterad 13/5/2009, 21:40 | |
| see on üsna tavaline (reaalsuses)
mehed ja sead on sarnased, kuna mõlemal on kõrvad - toodi meile väitlemisekoolitusel selline näide. | |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: Mõtteterad 13/5/2009, 21:59 | |
| meeste elu suurim haigus on see, et nad on mehed. - ema ja tema sõbranna järeldus meeste hädadest. |
|
| |
swessu Tsiklimees
Postituste arv : 430 Age : 31
| Pealkiri: Re: Mõtteterad 13/5/2009, 22:28 | |
| Meil mata klassi (ehk siis koduklassi) seina peal on selline: Sa kas arvad, et saad või ei saa, mõlemal juhul on sul õigus.
Keegi tark onu oli seda öelnud ka, aga ma ei mäleta kes. | |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: Mõtteterad 14/5/2009, 15:34 | |
| liidad, lahutad, korrutad, aga midagi ei jaga. - minu isa lemmikväljend minu ja mata suhete kohta. |
|
| |
| Pealkiri: Re: Mõtteterad 26/6/2009, 21:38 | |
| I have two sides of brain - in the left one, there's nothing right, in the right one, there's nothing left.
ei tea, kust võetud. | |
|
| |
padjanägu, [h] Tolstoi meets Gaiman
Postituste arv : 1847 Age : 29
| Pealkiri: Re: Mõtteterad 26/6/2009, 21:44 | |
| Elu on nakkushaigus, mis lõpeb alati surmaga. ei m2leta, kust kuulsin seda.
Nad polnud mitte üksteise jaoks loodud, vaid ei suutnud teineteiseta eksisteerida. Valikud olid need, mis lõpuks kõike muutsid. - Võta mu süda. | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Mõtteterad 26/6/2009, 22:12 | |
| Death might be the closest thing we have. turgatas pähe lihtsalt. | |
|
| |
Keiti Libelobasulg kõrva taga
Postituste arv : 3579 Age : 30 Asukoht : Teispoolsuse 666.
| Pealkiri: Re: Mõtteterad 26/6/2009, 22:46 | |
| Those who know what they want can win (L) | |
|
| |
padjanägu, [h] Tolstoi meets Gaiman
Postituste arv : 1847 Age : 29
| Pealkiri: Re: Mõtteterad 26/6/2009, 23:52 | |
| "mul pole uimastitega probleeme, mul on politseiga probleemid." by rolling stones | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Mõtteterad 27/6/2009, 00:05 | |
| Kui kool hakkab joomist segama tuleb kool maha jätta. - vanarahva tarkus | |
|
| |
Pingu Kuri admin
Postituste arv : 1928 Age : 29 Asukoht : London
| Pealkiri: Re: Mõtteterad 27/6/2009, 00:37 | |
| - Maiu Laaneoja kirjutas:
- on võimatu teha midagi lollikindlat, lollid on uskumatult leidlikud. - found quite many living proofs here.
Haahaaa xD See meenutas mulle Simpsonite filmi, kus järveümber aed tehti ja see oli lollikindel xD | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Mõtteterad 27/6/2009, 10:20 | |
| kurat, peaks vist uuesti vaatama, ei tule meelde | |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: Mõtteterad 27/6/2009, 15:34 | |
| oli jah, see joodik, kes mitu korda vastu aeda põrutas, XD
vaevalt, et ma seda siia kirjutanud olen:
Ära iial alahinda vaguraid, sest ka lambad võivad hambaid näidata. - Minu OC Billy lemmikväide. |
|
| |
Pingu Kuri admin
Postituste arv : 1928 Age : 29 Asukoht : London
| Pealkiri: Re: Mõtteterad 27/6/2009, 15:41 | |
| miks ma küll nendest mõtteteradest midagi naljakat leian? Noh.. Loomulikult näitavad lambad hambaid. Eelmine suvi tulid LAMBAD mulle koguni kallale xD
Aga no.. teemaväline idioot olen hetkel. Endal pole midagi tarka lisada -.- | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Mõtteterad 27/6/2009, 16:11 | |
| Kohalolek on rohkem kui siinviibimine. Kui sinu puudumist ei märgata, siis pole vahet, on sind siin või mitte. | |
|
| |
SixxBitch Kärameister
Postituste arv : 1036 Age : 31
| Pealkiri: Re: Mõtteterad 1/7/2009, 17:55 | |
| ,,Armastus on võitlus meie teineteisesse sulandumise igatsuse ning selle käigus oma identiteedi ja vabaduse kaotamise hirmu vahel." Ma tõesti ei viitsi välja otsida, kes seda ütles, kuid kui öeldakse, et armastust ei saa sõnadesse panna, siis siiani tundub see väide kõige lähedasem sellele tundele. Ma natuke hiljem vaatan mingeid raamatuid, mis mul kodus on, mingi päris palju on ema neid kogunud ikka, kus on meeletult ütlusi. Hetkel rohkem peas pole. | |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: Mõtteterad 1/7/2009, 18:56 | |
| - Pingu kirjutas:
- miks ma küll nendest mõtteteradest midagi naljakat leian?
Noh.. Loomulikult näitavad lambad hambaid. Eelmine suvi tulid LAMBAD mulle koguni kallale xD
Aga no.. teemaväline idioot olen hetkel. Endal pole midagi tarka lisada -.- minule seostuvad lambad mökudena, kes ainult määgivad ja sind punnis silmadega vahivad. mis tegid siis, et kallale tulid? eputasid lambanahaga? XD |
|
| |
Sponsored content
| Pealkiri: Re: Mõtteterad | |
| |
|
| |
| Mõtteterad | |
|