| vabateemavabateemavabateema:D:D (666) | |
|
+28Spiked SixxBitch Keku Astrid. Emma Diana. Sümmeetria Sixx- Helen Kärolyn GossipGirl padjanägu, [h] black Keiti kikael Superstar Pingu ThatsMe Audrey Heffu Espada Maiu Laaneoja Lord Esai Prince Kirameki Miley Cyrus Krissu Liina Lammas 32 posters |
|
Autor | Teade |
---|
Espada Maailmapäästja
Postituste arv : 777 Age : 31 Asukoht : Viljandi
| |
| |
Helen Kuri põhjapõder(???)
Postituste arv : 188 Age : 29
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 6/6/2009, 23:08 | |
| teate.. ma tahtsin teile lihtsalt tsau öelda. tegelt ei tahtnud, aga ütlesin ikka. üldiselt on mul igav ja und pole. okei siis. päikest teile, kuigi praegu on õhtu/öö, aga noh .. homseks siis. | |
|
| |
Krissu Maailmapäästja
Postituste arv : 792 Age : 31 Asukoht : Tallinn
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 7/6/2009, 10:12 | |
| Tsau tsau. Ma sain eile alles pool kaks öösel magama ja siis täna hommikul kell 9 helistas vanaema. -.- Tahan veel magada, aga und ei tule enam. Aga päikeee on ! | |
|
| |
Prince Kirameki Kastanjetid
Postituste arv : 2665 Age : 33 Asukoht : Magnostadt Academy
| |
| |
Espada Maailmapäästja
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 7/6/2009, 16:23 | |
| Dozo! Õgh, keegi pole ikka veel mu juttu/jutte lugenud. xD Aga noh, ma ei julge edasi kirjutada niikuinii, sest ma kardan, et ma rikun ära. :d aga täna Viljandi tulemuusikale. Valgevene, Soome ja Leedu koostöös mingi ilutulestik ja eesti kuulsused esinevad ja. Suurim üritus Viljandi ajaloos ja ainukesena Eestis! | |
|
| |
kikael Kojamees
Postituste arv : 35 Age : 29 Asukoht : Saue
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 7/6/2009, 19:07 | |
| Uwwii. Eile oli nii lahe. Käisin Eesti - Ekvatoriaal-Guineal. Eestlased tublid 3:0 tegid ära. Reim sai hea lõpumängu. Meile polnud ohtlikke seise ka üldse, koguaeg pall vastaste väravate juures. Kolmapäeval Portugali mängule. Loodame, et väga hullusti nüüd tappa ei saa. | |
|
| |
Helen Kuri põhjapõder(???)
Postituste arv : 188 Age : 29
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 7/6/2009, 23:30 | |
| pean teid taas kurvastama - mina siin.. jälle. seekord on asi teisiti. igav on, aga silmad kisuvad vägisi kinni. kohutav.. ma ei viitsi magama minna. oeh. homseks ka päikest. tänaseks soovisin päikest, sain ka. japjap. davai. | |
|
| |
Krissu Maailmapäästja
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 7/6/2009, 23:37 | |
| jopjop. ^^ Mina ka siin. :A Mul ei ole absoluutselt und ja nii hea tuju on ka. | |
|
| |
Lammas Fanaatik
Postituste arv : 1119 Age : 31 Asukoht : Lalalalambamaa
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 8/6/2009, 00:15 | |
| Mina kaa siin:D ja on jah igav:D | |
|
| |
Espada Maailmapäästja
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 8/6/2009, 11:36 | |
| Eilne tulemuusika oli nagu VAU! Sessuhtes, et Valgevene lasi kõigepealt kümme minutit järjest ilutulestikku. Võistlus oli nagu kolme riigi vahel. Ma olin tõsiselt hämmingus, ma pole midagi võimsamat näinud. Ja siis Leedu! See läks muusikaga nagu hullult ilusti kokku. Alguses oli mingi Killbill orst filmimuusikaga. Ja siis korraks vaikus. Ja siis nagu üle linna Norra Fairytale eks. Ja siis samal ajal ilutulestik. JAA, SEE OLI KURADI ILUS! Leedut ma armastasin kõige rohkem. 12 minutit oli minu kella järgi neil. OMG, kuidas see Norra eurolaul sinna sobis!!! SÜDA!! Ja Soome oli jällegist jama, kuigi neil oli toredat klassikalist muusikat kümme minutit. Ma oma koha pealt ei näinud seda väga, sest neil olid enamik hästi madalad raketid, vastupidiselt teistele. Soomel oli ka kuskil kümme minutit. Saatusesümfoonia. Ja muu. POOL TUNDI ILUTULESTIKKU! Ma pole midagi ilusamat/võimsamat oma elus näinud. Aga siis oli kell kaksteist juba, ma olin poole kaheksast saati linnas passinud ja ma ei viitsinud ootama jääda, kes võitis. xD Pärast Eesti tegi ka vist paar pauku eks. Koit Toome laulis nii palju. Ja Ines ka. Maarja oli kõige parem üldiselt. | |
|
| |
Krissu Maailmapäästja
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 8/6/2009, 11:47 | |
| | |
|
| |
Prince Kirameki Kastanjetid
Postituste arv : 2665 Age : 33 Asukoht : Magnostadt Academy
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 8/6/2009, 12:35 | |
| Peaks ka mingile lahedale suveüritusele minema, kuigi vaevalt et ma enne Õllesummerit eriti kuhugi jõuan | |
|
| |
Keiti Libelobasulg kõrva taga
Postituste arv : 3579 Age : 30 Asukoht : Teispoolsuse 666.
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 8/6/2009, 12:56 | |
| Ahh, ma ei teagi kuhu üldse minna on xd | |
|
| |
Espada Maailmapäästja
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 8/6/2009, 14:17 | |
| Kas keegi loeb mu juttu/jutte? XD
TULGE FOLGILE! ^^ | |
|
| |
Maiu Laaneoja Tilu-lilu-ilu kõlarid
Postituste arv : 6120 Age : 31 Asukoht : Aberdeen
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 8/6/2009, 20:09 | |
| Amme Rock peaks ka millalgi olema... | |
|
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
Postituste arv : 9505 Age : 32 Asukoht : Pärnu
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 8/6/2009, 22:25 | |
| Not huge fan of folk... See jutu-küsimus on küll hea, Espada. Mina loen küll :) Huvitav kas keegi minu jutte ka loeb..? Maiu, misasi on Amme Rock? | |
|
| |
Espada Maailmapäästja
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 9/6/2009, 10:36 | |
| Armas sinust; ma tahtsin ka küsida just, mis see Amme Rock on. Ja ma ka ei fänna folki, aga tuttavaid näeb siis! EDIT: Agh, ma ei saa su jutte ludega vist, ma ei suuda lugeda tervet teksti kaldkirjas. xD | |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 9/6/2009, 12:33 | |
| Folk on muideks ülilahe asi! võiii nooo, kui teil iga teine Eesti esineja tuttav pole, siis vist pole ka tegelt:P 2005 aastal esinesin ka folgil. Aga mis ma teile rääkida oskan - 22. juuni Kassari jaanituli, 23. juuni Sõru jaanituli, 24.-26. juuli heategevuslik Aktsioon (eesvedaja mina, hihi :) ), sügisel tuleb Narko EI, juulis veel Kiiks 2009 ja Hiiu folk. |
|
| |
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 9/6/2009, 13:34 | |
| Jaa mul pole mingeid plaane (: Peale selle, et kaks musirullikest pean ma endaga juulis Haapsalusse vedama | |
|
| |
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 9/6/2009, 22:26 | |
| Amme Rock on Vasulas, Tartu lähistel Amme jõe kaldal toimuv tasuta rokkfestival. Traditsiooniliselt on laval Krisostoomus ja palju häid lähinaabreid eelmisel aastal sai päris hästi nalja siis oli HnD ka laval, sai natuke staffi ka müüa kõrval Jim'i putkas ja suht paljupalju käidud, kuna viimasest bussist jäime maha hääletasime xD fun | |
|
| |
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 9/6/2009, 22:40 | |
| Tegelt ka, ma panen praegusest teemast täiesti mööda, aga ma vajan abi xd
et ma tutvusin täna netis mingi plikaga haapsalust (siin olen ma praegu ise kaah) ja me saame homme juba kokku. Peaksin ma minema v?? (: | |
|
| |
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 9/6/2009, 22:51 | |
| miks mitte? sõpru pole kunagi liiga vähe kui ta just muidugi mingi pervo vanamees undercover ei ole (tundu) | |
|
| |
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 9/6/2009, 23:13 | |
| ooh ma olen 99,9 % kindel, et ta pole mingi vanamees xd pealegi saame me nii avalikus kohas kokku aa, tõesti sõpru pole kunagi liiga vähe :) | |
|
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
Postituste arv : 9505 Age : 32 Asukoht : Pärnu
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 9/6/2009, 23:13 | |
| Mina sinu asemel läheksin kohale aga kohe ei ütleks/annaks märku, et sa oled see kellega ta kokku peaks saama vms. Kui näed et on mingi normaalne inimene räägi :) | |
|
| |
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 9/6/2009, 23:20 | |
| kui teaks su isiksust, oleks lihtsam nõu anda ma mõtlen, et igaüks vist ei kleebiks oma seljale silti "HnD!" koos rohkete smailide ja VNA! märkidega jmt, et fännklubi kokkutulekuks kõik ära tunneksid, kelle juurde koguneda mina läheksin küll kohale ja arvatavasti hakkaksin liiga entusiastlikult jutustama | |
|
| |
Sponsored content
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) | |
| |
|
| |
| vabateemavabateemavabateema:D:D (666) | |
|