MEIE JUTUD

Järjejuttudele pühendatud foorum

PortalPealehtOtsiLatest imagesRegistreeriLogi sisse

vabateemavabateemavabateema:D:D (666)

Go down 
+28
Spiked
SixxBitch
Keku
Astrid.
Emma
Diana.
Sümmeetria
Sixx-
Helen
Kärolyn
GossipGirl
padjanägu, [h]
black
Keiti
kikael
Superstar
Pingu
ThatsMe
Audrey
Heffu
Espada
Maiu Laaneoja
Lord Esai
Prince Kirameki
Miley Cyrus
Krissu
Liina
Lammas
32 posters
Mine lehele : Previous  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40  Next
AutorTeade
Lammas
Fanaatik
Lammas

Female Postituste arv : 1119

vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 15 Empty
PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 15 Icon_minitime29/6/2009, 16:01

Haha:D ei kasuta linuxit macist täiesti piisab:D aga vesi oli eile õhtul küll soe juba meres:D
Tagasi üles Go down
padjanägu, [h]
Tolstoi meets Gaiman
padjanägu, [h]

Female Postituste arv : 1847

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 15 Icon_minitime29/6/2009, 16:03

meres ? sa oled peast soe Very Happy
Tagasi üles Go down
Keku
Veriveri loveable
Keku

Female Postituste arv : 853

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 15 Icon_minitime29/6/2009, 16:21

Tahaks ka randa juba. ):
See nädal peaksid soojad ilmad tulema, niiet ehk nüüd saab kah (a).
Üsna küpseks olen ma end juba praadinud, niiet jamh.. (:
Tagasi üles Go down
Lammas
Fanaatik
Lammas

Female Postituste arv : 1119

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 15 Icon_minitime29/6/2009, 16:51

Olen jah soe kuna tulin õuest kus on sooooee:D
Tagasi üles Go down
padjanägu, [h]
Tolstoi meets Gaiman
padjanägu, [h]

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 15 Icon_minitime29/6/2009, 16:52

t2pselt Very Happy
Tagasi üles Go down
Maiu Laaneoja
Tilu-lilu-ilu kõlarid
Maiu Laaneoja

Female Postituste arv : 6120

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 15 Icon_minitime29/6/2009, 18:38

täna oli stromkal tuuline, aga see-eest oli vesi jälle NIIIIIIIIIIIII mõnus! täna oli laineid ka. väga värskendav oli ujuda Very Happy täna oli veidi rohkem vetikaid kui eile, tuule pärast obviously. aga muidu, mõnus. homme jälle Very Happy
kusjuures, madalas on vesi nkn soe, põlvekõrgusel läks jahedamaks, siis läks sügavamaks ja ikka jahedamaks, jälle madalamaks ja soojemaks, siis läks sügavamaks ja järsku läks jumala soojaks! mingi meetri kõrgusel umbes, veidi kõrgemal Very Happy nagu, wtf?! Very Happy aga ujuda oli hea Very Happy
Tagasi üles Go down
http://myspace.com/spidress
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

Female Postituste arv : 9505

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 15 Icon_minitime29/6/2009, 20:46

Kolmapäev lubas äikese tormi... (gaashhh, ma ei tea kuhu ma jooksen selle eest- kardan Very Happy )
Siis läheb vesi veel soojemaks.
Ma pole meres ega üheski teises veekogus mingi... ee ligi kuus aastat ujumas käinud!!!
Hahaa...
Tagasi üles Go down
Liina
Musafriiik
Liina

Female Postituste arv : 619

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 15 Icon_minitime29/6/2009, 20:59

Käisin meres ujumas täna.. külm oli. Very Happy
*teemavahetus*
Ma ei saa siiani HNDst üle. Very Happy Üleeile oli Motomärul ja HND oli peaesineja.. OMG, niihea oli. Lemmibänd Eestist hetkel. Very Happy
Ma isegi ei tea, miks ma seda ütlesin. Very Happy
*jääb vait ja istub oma nurka tagasi*
Tagasi üles Go down
padjanägu, [h]
Tolstoi meets Gaiman
padjanägu, [h]

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 15 Icon_minitime29/6/2009, 21:08

HND on eesti b2nd v6i *vaatab haigutades ringi* okei, tore, et ma ikka aegajalt targemaks saan.. Very Happy
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 15 Icon_minitime29/6/2009, 21:08

Hahaaa..
Siin võib ju vabalt kõigest rääkida! Very Happy
Tagasi üles Go down
Liina
Musafriiik
Liina

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 15 Icon_minitime29/6/2009, 21:14

Eesti bänd jep. Very Happy
Ametlik koduleht on siin ja Myspace siin.
Tahaks näha, kui kellelegi ei meeldi. Evil or Very Mad
Tagasi üles Go down
padjanägu, [h]
Tolstoi meets Gaiman
padjanägu, [h]

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 15 Icon_minitime29/6/2009, 21:18

ma ei viitsi hetkel kuulata Very Happy
aga ma arvan, et mulle ei meeldiks
:DD
Tagasi üles Go down
Liina
Musafriiik
Liina

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 15 Icon_minitime29/6/2009, 21:29

Ma arvan ka millegipärast.. Ma olen imeliku muusikamaitsega väike friik. Very Happy
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 15 Icon_minitime29/6/2009, 21:31

Ma ei arvusta kellegi muusikamaitset Very Happy
Maitsed on erinevad juu.
Tagasi üles Go down
Astrid.
Juubilar
Astrid.

Female Postituste arv : 171

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 15 Icon_minitime29/6/2009, 21:45

Oh, HnD on tõsiselt hea, jap, vähemalt nende paari-kolme loo põhjal, mis ma neist siiamaani kuulnud olen. : D
Tagasi üles Go down
Maiu Laaneoja
Tilu-lilu-ilu kõlarid
Maiu Laaneoja

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 15 Icon_minitime29/6/2009, 23:25

ma olen HnD'd juba üle aasta fännanud Very Happy tonna eest tellisin möödund aastal isegi fännistaffi xD ehk ma tean, HnD ON hea, aga ta oli Kid'iga koos parem :)

ha, ma sain isegi Aivaravai DVD/CD! :)
Tagasi üles Go down
Liina
Musafriiik
Liina

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 15 Icon_minitime30/6/2009, 00:01

Ma polegi ainuke, YAAAAY! cheers
Kid tundus päris tore tegelane olevat, jaah. Very Happy
Ma siin kaalun, kas tellida endale PaturaamaT või mitte.. Tahaks tegelt. Very Happy
Deemn, sul veab, ma tahan ka seda! Very Happy
Tagasi üles Go down
Maiu Laaneoja
Tilu-lilu-ilu kõlarid
Maiu Laaneoja

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 15 Icon_minitime30/6/2009, 00:05

paturaamat on küll väga väärt. mulle ainult jokker ei meeldi sealt Very Happy ülejäänud on väga head. vaata, et sa plaadiesitlusele siis 9.10.2009 tuled. ma ei tea küll kuhu, aga siiski.
uue plaadi materjal on väga hea :) enamus kid'i kirjutatud ikkagi Very Happy
Tagasi üles Go down
Liina
Musafriiik
Liina

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 15 Icon_minitime30/6/2009, 01:09

Mulle meeldib Jokker tegelikult. Very Happy Vist peaks ära tellima. Very Happy
Kommuunis oli, et Tallinn.. Reedene päev, nii et muidu saaks, aga öömajaga tekib jamasid vb. Very Happy Tahaks muidu kohal olla küll. (:
"Päikesepilkajad" on küll puhas kuld, "3/5" ja "Kui mustavad udud" on ka päris mõnusad. Rohkem pole uue plaadi värki kuulnud veel. No, okei, "Nõuniku laul" ka. Very Happy Igatahes, on, mida oodata. (:
Tagasi üles Go down
Maiu Laaneoja
Tilu-lilu-ilu kõlarid
Maiu Laaneoja

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 15 Icon_minitime30/6/2009, 09:17

nõuniku laul oli aivaravail Very Happy et see päris uus kraam pole. +nad on suht igal keikkal seda teinud Very Happy mulle meeldib täiega "päästa mind" juba nende sõnade pärast Very Happy
Tagasi üles Go down
SixxBitch
Kärameister
SixxBitch

Female Postituste arv : 1036

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 15 Icon_minitime30/6/2009, 19:28

Vauu, ma pole siin foorumis üle poole aasta käinud. Võõrandusin lihtsalt sellest kohast... Igatahes... Ma ei tea, kui tihti ma nüüd siin käima hakkan, kuid vähemalt on taaskord algus tehtud.
HND-st: kohtusin selle bändiga esmakordselt eelmisel suvel mingi rockbändi kontserdil, see oli vist Def Leppardi kontsert, kui ma ei eksi. Mulle ka väga meeldis, kvaliteetmuusika täitsa. Ja mulle meeldis nende versioon totaalselt naljakast laulust ,,Absoluutselt" Very Happy See versioon oli igati hea.
Olen kolm korda alles päevitanud ja kahel päeval ujumas käinud. Mu selg on põlenud, kuid kahjuks ei hakka mulle päike üldse kergesti peale, seljale ei julge hetkel rohkem võtta, valus on lausa. Ette peaks küll võtma, äkki tekib mingigi jume... Homme taas randa, loodan, et see äike jääb siiski hilisõhtusse, mida lubatakse, päeval võib ilmselt tänu sellele palju mõnusam ja soojem olla :)
Tegelikult pole mul üldse nii hea tuju, kui välja paistab, üldiselt pole mu elu kunagi nii keeruline olnud, kui viimasel kuul olnud on, hullem kui seebikas ja ma juba vihkan iseend ning ei tea, milleks võimeline olen. Kuid see pole õige koht, kus seda kõike rääkida ning kasu poleks sellest samuti, sest keegi lihtsalt ei saagi mind mõista, kui ma ei mõista isegi end. Oeh, miks elu ei või ilus ja muretu olla, eriti sellises eas?
Oo, mu sünnipäev on vähem kui kahe kuu pärast. Super sweet 16! Ootan juba meeletult.
Võib-olla saan HRL-ile (Hard Rock Laagrisse) pileti ja siis olen 3.-4. juuli seal. 5. lähen Pärnusse sõbra sünnipäeva pidama, usun, et see venib kuskil neljale päevale Very Happy Siis mingi 10.-12. või midagi taolist on Lelle Alternatiiv. 18. või 19., täpselt ei mäleta, on SEPULTURA Eestis!!! Niiii väga tahan minna! Huuuh, praegu avastasin, et nad tulevad, pidin lolliks minema. Augusti plaane veel väga ei tea, isa rääkis midagi Itaaliasse minekust, eks näeb.
Kooli ma väga ei oota, sest ees ootab täiesti uus keskkond - liigun oma turvalisest Tabasalu Ühisgümnaasiumist 21. keskkooli. Vähemalt on seal mõni tuttav, seega päris üksi pole. Iseenesest tuleb sellest aastast vist päris karm õppimine, siiani on kõik nii lihtsalt kätte tulnud. Lausa lõpetamisel oli keskmine hinne 4,9, mis on päris ülim minu arvates. Aga jah, kardan tõesti + see tulevane jama Tabsist Tallinnasse transpordiga iga kuradi päev.
Oi jah.
BTW: Ma olen vist millestki ilma jäänud. Mis on siinne reputatsioon?!
Tagasi üles Go down
Maiu Laaneoja
Tilu-lilu-ilu kõlarid
Maiu Laaneoja

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 15 Icon_minitime30/6/2009, 19:34

inimesed saavad panna postituste eest inimestele plusse ja miinuseid. minul seda enam ein äita, aga teistel mu teada küll Very Happy

sa kuulad ka niiiii head muusikat?! Very Happy Ma nägin ka neid Def Leppardil esimesena. HRLile ja Rabakale ei jõudnud/lähe, sigakallid piletid olid ka ju.
Mu õde oli ka Sepulturast vaimustatud, aga vaevalt ta sinna jõuab. pole üldse raha. hah! XD

ja täna oli vesi isegi normaalne, kuigi külmem kui ennist. TUUL oli, mis tegi asja külmaks ja vastikuks Very Happy
Tagasi üles Go down
SixxBitch
Kärameister
SixxBitch

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 15 Icon_minitime30/6/2009, 20:08

Loomulikult kuulan ma head muusikat xD Pantera on lemmikbänd, kui tead sellist Very Happy Thrash metal on parim! Ja vanakooli hair metalit kuulan ka palju Very Happy Viimasel ajal rahulikumat kraami ka Very Happy
Rabakal käisin eelmisel aastal, meeldis, eriti karaoke pärast, nii lahe oli moshivate vanameeste ees laulda ja pärast kiidusõnu saada xD Sel aastal kahjuks ei saanud minna, eelmisel aastal läks see üritus mulle kuskil 2000.- maksma, sel aastal jõudis mulle kohale, et mul pole seda raha, kuigi Anthrax ja Static oleksid päris toredad olnud iseenesest Very Happy
HRL-ist nagu ilma ei tahaks jääda Sad Seal oli päris mitu head bändi, death metali ilge austaja ma pole, kuid seal oli natuke lahjemaid ka, mis olid igati kuulatavad! Ja iseenesest on see üritus juba nii mõnus, saab natuke endasuguste inimeste seltskonnas olla Very Happy Rabakal liigub juba igasugu osse, sest see muusikavalik on nii vabaks lastud seal -.- HRL-il esineb muide RockCrime ka, mis on mu tuttava kitarristi bänd Very Happy
Eesti bändi nimega ,,Noisebleed" tead? Very Happy Teise tuttava bänd, Noortebändiga said päris tuntuks Very Happy

Viimati muutis seda SixxBitch (30/6/2009, 20:13). Kokku muudetud 1 kord
Tagasi üles Go down
Sixx-
Maffiooso
Sixx-

Female Postituste arv : 544

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 15 Icon_minitime30/6/2009, 20:10

Jah, Hard rock ja muu selline on lihtsalt parim. GN´R, Metallica, Poison, Aerosmith, Mötley Crüe and so on afro
Tagasi üles Go down
SixxBitch
Kärameister
SixxBitch

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 15 Icon_minitime30/6/2009, 20:15

Mötley Crüe on mu vana lemmik....Üle kahe aasta juba fännanud seda bändi, viimasel ajal küll enam nii palju ei kuula, kuid minu kiidusõnad ja austuse pälvivad nad vist kogu mu ülejäänud elu :) Igavesti südames.
Tagasi üles Go down
Sponsored content

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 15 Icon_minitime

Tagasi üles Go down

vabateemavabateemavabateema:D:D (666)
Tagasi üles 
Lehekülg 15, lehekülgi kokku 40Mine lehele : Previous  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40  Next