MEIE JUTUD

Järjejuttudele pühendatud foorum

PortalPealehtOtsiLatest imagesRegistreeriLogi sisse

vabateemavabateemavabateema:D:D (666)

Go down 
+28
Spiked
SixxBitch
Keku
Astrid.
Emma
Diana.
Sümmeetria
Sixx-
Helen
Kärolyn
GossipGirl
padjanägu, [h]
black
Keiti
kikael
Superstar
Pingu
ThatsMe
Audrey
Heffu
Espada
Maiu Laaneoja
Lord Esai
Prince Kirameki
Miley Cyrus
Krissu
Liina
Lammas
32 posters
Mine lehele : Previous  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40  Next
AutorTeade
Sixx-
Maffiooso
Sixx-

Female Postituste arv : 544

vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 16 Empty
PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 16 Icon_minitime30/6/2009, 20:20

Mul on sama Guns N´Rosesiga. Kuigi ma seda alati ei kuula, jääb see alati eriliseks, oma ajaloo, bändiliikmete ja lauludega. Ja mul on iga natukese aja tagant Gunsituurid, mis tähendab seda, et ma keeran kõlarid põhja ja laulun kõiki lugusid kõva häälega kaasa Very Happy
Tagasi üles Go down
Maiu Laaneoja
Tilu-lilu-ilu kõlarid
Maiu Laaneoja

Female Postituste arv : 6120

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 16 Icon_minitime30/6/2009, 20:24

panterat tean muidugi Very Happy see on isegi mu eelmisel aastal kirjutatud järjekas sees xD

mul on cooperi, heepi ja def leppardiga samamoodi Very Happy nädal aega tagasi umbes mõtlesin, et pole ammu def'i kuulanud ja siis läkski jälle xD

ma käisin ka eelmine aasta rabakal. nägin paari bändi, kuna passisin enamus ajast karaokes Very Happy
HRL on mu meelest just alla käinud. ainult paar välismaa bändi. see aasta pidavat viimaseks ka jääma ju.
Tagasi üles Go down
http://myspace.com/spidress
Liina
Musafriiik
Liina

Female Postituste arv : 619

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 16 Icon_minitime30/6/2009, 20:49

Pantera "Walk" on mõnus. Very Happy
HND lehel oli, et Aivaravail oli Nõuniku laulu demo ja kolmandal albumil on parem versioon või midagi. Very Happy
Tagasi üles Go down
Maiu Laaneoja
Tilu-lilu-ilu kõlarid
Maiu Laaneoja

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 16 Icon_minitime30/6/2009, 20:52

well, ma ei usu, et nad laivis ka demo versiooni vmt tegid Very Happy kui sa saad aru, mida ma mõtlen.
anyways, see on hea lugu Very Happy
Tagasi üles Go down
Liina
Musafriiik
Liina

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 16 Icon_minitime30/6/2009, 20:56

Ilmselt küll. Very Happy

See ajab mind ALATI naerma. Very Happy
Tagasi üles Go down
Maiu Laaneoja
Tilu-lilu-ilu kõlarid
Maiu Laaneoja

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 16 Icon_minitime30/6/2009, 21:01

kui ma selle ise esimest korda avastasin, siis olin samamoodi krampides x'D

oi, mul tuli meelde eelmise aasta suvelõputrall, kus nad olid. esimene bänd, mu meelest. ja siis olin mina ja 6 teist fännitari, kes kohale tulid nende pärast Very Happy ja siis Club Suicidia kohas ta laulis:
SEAL EESPOOL JUSTKUI KEEGI OOTAB EES
OH NEID MA TUNNEN, ON KÕIK SEITSE SÕPRA NEED
ja siis oli nagu - aww Very Happy meid oli täpselt seitse xd

ja nõuniku laulus on tihti seal vahepeal "nõua nikku, nõuniku laul.." Very Happy
Tagasi üles Go down
SixxBitch
Kärameister
SixxBitch

Female Postituste arv : 1036

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 16 Icon_minitime30/6/2009, 21:46

Täpsemalt on HRL-il 6 kuulsat välismaa bändi, mis on minu arvates päris hea saavutus Very Happy Ja teada on, et seal mõnda ossibändi vähemalt ei esine ja kõik on kuulatav Very Happy Ja Eesti bändid on ka seal nimekirjas päris head: Tharaphita, RockCrime, Metsatöll, Kosmikud, Loits, N-B-S jne....Vägagi hea list minu arvates...Ma ei tea, eks see on vaieldav, kuid ma tahan tõesti sinna üritusele minna :)

Viimati muutis seda SixxBitch (30/6/2009, 21:57). Kokku muudetud 1 kord
Tagasi üles Go down
Maiu Laaneoja
Tilu-lilu-ilu kõlarid
Maiu Laaneoja

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 16 Icon_minitime30/6/2009, 21:47

Very Happy kuis ulle meeldib, on hästi Very Happy niiet kraabi raha kokku ja go for it! Very Happy
ammele lähed? Very Happy
Tagasi üles Go down
SixxBitch
Kärameister
SixxBitch

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 16 Icon_minitime30/6/2009, 21:55

Hmm, ma olen sellest üritusest küll kuulnud, kuid kohale pole veel õnnestunud jõuda. Esineb seal keegi huvitav ka? Very Happy

NB: Vaadake mu postituste arvu :O
Tagasi üles Go down
Kärolyn
Magus maius
Kärolyn

Female Postituste arv : 2124

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 16 Icon_minitime30/6/2009, 22:00

VAMPIIRIÕEKEEEE

SA OLED TAGASIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

*Doin' da happydance* afro
Tagasi üles Go down
http://invisiblenothing.tumblr.com
SixxBitch
Kärameister
SixxBitch

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 16 Icon_minitime30/6/2009, 22:08

Vähemalt hetkel küll jah Razz
Tagasi üles Go down
Maiu Laaneoja
Tilu-lilu-ilu kõlarid
Maiu Laaneoja

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 16 Icon_minitime30/6/2009, 22:14

mm, mõni hea bänd küll Very Happy eelmine aastagi oli. ma vaatan, et ma vist ise ei jõua. 18 olen tööl :/
Tagasi üles Go down
Kärolyn
Magus maius
Kärolyn

Female Postituste arv : 2124

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 16 Icon_minitime30/6/2009, 22:32

NO thank god for that.

Te räägite nagu Sänni.
Ta kuulab ka sellist veidrat muusikat, mida Sky'st ei lasta. Very Happy

Kahjuks tuleb tõdeda, et mulle ei ütle need nimed midagi. Kuigi ma kuulan KÕIKE.

Täna bussis kuulasin Bach'i viiendat sümfooniat..

Very Happy

Aga asi ongi selles, et ma kuulan seda, mida ma kuulen.
Kapiche?Very Happy
Tagasi üles Go down
http://invisiblenothing.tumblr.com
Maiu Laaneoja
Tilu-lilu-ilu kõlarid
Maiu Laaneoja

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 16 Icon_minitime30/6/2009, 22:50

mulle back meeldib, kuulata ja mängida. hetkel olen pop'i peale üle läinud.
aga vanakooli rokk ikka rokib.
Tagasi üles Go down
SixxBitch
Kärameister
SixxBitch

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 16 Icon_minitime30/6/2009, 23:01

Ma ei tea, ma ei ole eriti mainstream-muusika inimene...Samas pole mul eriti midagi selle vastu ka, kui jutt ei käi just eriti rõvedast tränast või mingist rapist...uhh, kui jube... Rolling Eyes Raskemuusika on lihtsalt hinge jäänud ja ma ei tea...see on kõige minulikum. Samas võin ma täitsa vabalt kuulata väga armsaid laulukesi elust ja armastusest Very Happy Väga meeldivad. Aga just, minu jaoks ei ole see enam muusika, kui isegi pille või vokaali ei kasutata....See lihtsalt ei ole see...Võib-olla ma olengi imelik, ma pole vastupidist väitnud. Wink
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

Female Postituste arv : 9505

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 16 Icon_minitime30/6/2009, 23:03

Mulle meeldib kirjutamise ajal sellist muusikat kuulata... (nt. guns and roses)
Tagasi üles Go down
Sixx-
Maffiooso
Sixx-

Female Postituste arv : 544

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 16 Icon_minitime30/6/2009, 23:07

Ma ka, muusika aitab täiega

*läheb sweet child o´mine´i kuulama ja laulab..nõmedalt*
Tagasi üles Go down
Liina
Musafriiik
Liina

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 16 Icon_minitime30/6/2009, 23:13

Mul ajab träna pea valutama, tõsiselt.
Samas, MTV pealt tulevad Lady Gagad, Britneyd ja muud sellised on taustamuusikana okeid. Ainult Flo Rida on vastumeelt. Ja isegi osa räppi on täiesti kuulatav, kuigi ise kuulama küll ei hakka. Taustamuusika, nagu juba ütlesin. Very Happy Üldiselt jääb musamaitse siiski meloodilise roki ja deathcore'i vahele. Very Happy
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 16 Icon_minitime30/6/2009, 23:18

Muide... mulle meeldib praegu täiega kuulatada Simple Plan'i ´´Save you´´
Midagi selles laulus on nii... ma ei tea.
Tagasi üles Go down
Maiu Laaneoja
Tilu-lilu-ilu kõlarid
Maiu Laaneoja

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 16 Icon_minitime30/6/2009, 23:39

ma ei suuda britnit ja hip-hop'i, christina aguilera vmt tüüpe kuulata. vastik lihtsalt Very Happy
aga osa pop'ist on hea. näiteks jackson ja rybak Very Happy

aga muusika aitab küll kirjutamisele kaasa :)
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 16 Icon_minitime1/7/2009, 20:40

Mhmhhh, Rybak, Very Happy
Mu sõber kuulab sellist karjuvat rokki, mis kubiseb trummi ja kidra piinamisest (tõesti piinamisest)
Vot sellist muusikat ei suuda ma kuulata.

Ja sõbrants ütles, et kui raseduse ajal klassikalist muusikat kuulata (see ei tähenda, et mina rase olen Very Happy ), siis lapsest saab geenius, või on muusikalise andega... Very Happy
Tagasi üles Go down
Maiu Laaneoja
Tilu-lilu-ilu kõlarid
Maiu Laaneoja

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 16 Icon_minitime1/7/2009, 20:41

selle kohta on palju teooriaid. kuigi klassikaline muusika on tõesti veidi teise energiaga.

ma ka eriti metalit kuulata ei saa. või selle raskemaid versioone vähemalt mitte Very Happy
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 16 Icon_minitime1/7/2009, 20:43

Eks kunagi saab testida, mis juhtub Very Happy
Tagasi üles Go down
Maiu Laaneoja
Tilu-lilu-ilu kõlarid
Maiu Laaneoja

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 16 Icon_minitime1/7/2009, 20:44

kui on plaanis mitu last saada, siis küll Very Happy katsetad ühega ühtmoodi, teisega testmoodi. :)
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 16 Icon_minitime1/7/2009, 20:49

Igatahes trummi peksmist ma neile ei lase. Ennem klassikaline muusika :)
Tagasi üles Go down
Sponsored content

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 16 Icon_minitime

Tagasi üles Go down

vabateemavabateemavabateema:D:D (666)
Tagasi üles 
Lehekülg 16, lehekülgi kokku 40Mine lehele : Previous  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40  Next