Mul on sama Guns N´Rosesiga. Kuigi ma seda alati ei kuula, jääb see alati eriliseks, oma ajaloo, bändiliikmete ja lauludega. Ja mul on iga natukese aja tagant Gunsituurid, mis tähendab seda, et ma keeran kõlarid põhja ja laulun kõiki lugusid kõva häälega kaasa
panterat tean muidugi see on isegi mu eelmisel aastal kirjutatud järjekas sees xD
mul on cooperi, heepi ja def leppardiga samamoodi nädal aega tagasi umbes mõtlesin, et pole ammu def'i kuulanud ja siis läkski jälle xD
ma käisin ka eelmine aasta rabakal. nägin paari bändi, kuna passisin enamus ajast karaokes HRL on mu meelest just alla käinud. ainult paar välismaa bändi. see aasta pidavat viimaseks ka jääma ju.
kui ma selle ise esimest korda avastasin, siis olin samamoodi krampides x'D
oi, mul tuli meelde eelmise aasta suvelõputrall, kus nad olid. esimene bänd, mu meelest. ja siis olin mina ja 6 teist fännitari, kes kohale tulid nende pärast ja siis Club Suicidia kohas ta laulis: SEAL EESPOOL JUSTKUI KEEGI OOTAB EES OH NEID MA TUNNEN, ON KÕIK SEITSE SÕPRA NEED ja siis oli nagu - aww meid oli täpselt seitse xd
ja nõuniku laulus on tihti seal vahepeal "nõua nikku, nõuniku laul.."
Täpsemalt on HRL-il 6 kuulsat välismaa bändi, mis on minu arvates päris hea saavutus Ja teada on, et seal mõnda ossibändi vähemalt ei esine ja kõik on kuulatav Ja Eesti bändid on ka seal nimekirjas päris head: Tharaphita, RockCrime, Metsatöll, Kosmikud, Loits, N-B-S jne....Vägagi hea list minu arvates...Ma ei tea, eks see on vaieldav, kuid ma tahan tõesti sinna üritusele minna :)
Viimati muutis seda SixxBitch (30/6/2009, 21:57). Kokku muudetud 1 kord
Ma ei tea, ma ei ole eriti mainstream-muusika inimene...Samas pole mul eriti midagi selle vastu ka, kui jutt ei käi just eriti rõvedast tränast või mingist rapist...uhh, kui jube... Raskemuusika on lihtsalt hinge jäänud ja ma ei tea...see on kõige minulikum. Samas võin ma täitsa vabalt kuulata väga armsaid laulukesi elust ja armastusest Väga meeldivad. Aga just, minu jaoks ei ole see enam muusika, kui isegi pille või vokaali ei kasutata....See lihtsalt ei ole see...Võib-olla ma olengi imelik, ma pole vastupidist väitnud.
Mul ajab träna pea valutama, tõsiselt. Samas, MTV pealt tulevad Lady Gagad, Britneyd ja muud sellised on taustamuusikana okeid. Ainult Flo Rida on vastumeelt. Ja isegi osa räppi on täiesti kuulatav, kuigi ise kuulama küll ei hakka. Taustamuusika, nagu juba ütlesin. Üldiselt jääb musamaitse siiski meloodilise roki ja deathcore'i vahele.
Mhmhhh, Rybak, Mu sõber kuulab sellist karjuvat rokki, mis kubiseb trummi ja kidra piinamisest (tõesti piinamisest) Vot sellist muusikat ei suuda ma kuulata.
Ja sõbrants ütles, et kui raseduse ajal klassikalist muusikat kuulata (see ei tähenda, et mina rase olen ), siis lapsest saab geenius, või on muusikalise andega...